Izvini ali neno je zaslužio da može ovo da kaže, a za Haruna se izgleda pokazalo da je nešto bolji od enesa i svi gore igraju jer vole BiH a ne radi HarunaFeridagic je napisao/la:Neno Markovic:
Sta reci nego da upravo ovo srz, a ne nasjedati na lazi menagera kojeg je Harun zaustavio u pljckanju reprezentacije. Sulejmanovic, mladji Djedovic, Musa, Nurkic (ako se opameti), Vrabac, Buza i ostali klinci....imamo potencijal za prvaka Evrope. Ne moze to Enes razvaliti, ne bar dok je Harun prisutan.Mislim da je Jusufov posao da igra košarku i da manje brine o drugim stvarima, kao i da ima moralnu obavezu da pomogne svojoj reprezentaciji bez obzira ko vodi Savez i da li se on slaže s tim ljudima ili ne. To nije njegov posao. Njegov posao je da igra i treba tome da se posveti. Mislim da to trebamo izgladiti na neki normalan način i da se svi oni stave u servis reprezentacije. Na kraju krajeva čitava država će to da gleda. Niko nema pravo da kaže da neće da igra zato što je tamo neko trener ili generalni sekretar i direktor i tako dalje. To su nebitne stvari. Ono što je bitno je da si košarkaš, patriota koji želi da igra za svoju reprezentaciji i da joj pomogne.
Harun Mahmutović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Harun Mahmutović
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa i Mirza Begic voli BiH,a ne igra za nas..sto li bas me zanima?nerminh74 je napisao/la:Izvini ali neno je zaslužio da može ovo da kaže, a za Haruna se izgleda pokazalo da je nešto bolji od enesa i svi gore igraju jer vole BiH a ne radi HarunaFeridagic je napisao/la:Neno Markovic:
Sta reci nego da upravo ovo srz, a ne nasjedati na lazi menagera kojeg je Harun zaustavio u pljckanju reprezentacije. Sulejmanovic, mladji Djedovic, Musa, Nurkic (ako se opameti), Vrabac, Buza i ostali klinci....imamo potencijal za prvaka Evrope. Ne moze to Enes razvaliti, ne bar dok je Harun prisutan.Mislim da je Jusufov posao da igra košarku i da manje brine o drugim stvarima, kao i da ima moralnu obavezu da pomogne svojoj reprezentaciji bez obzira ko vodi Savez i da li se on slaže s tim ljudima ili ne. To nije njegov posao. Njegov posao je da igra i treba tome da se posveti. Mislim da to trebamo izgladiti na neki normalan način i da se svi oni stave u servis reprezentacije. Na kraju krajeva čitava država će to da gleda. Niko nema pravo da kaže da neće da igra zato što je tamo neko trener ili generalni sekretar i direktor i tako dalje. To su nebitne stvari. Ono što je bitno je da si košarkaš, patriota koji želi da igra za svoju reprezentaciji i da joj pomogne.
Cuj Begic voli BiH.
Nemoj da nas niko tako voli vise, takva nam ljubav ne treba.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To je sam izjavio na fb i zato sam namjerno postavio Nerminu,a ti ako nemas sta pametno napisat ne javljaj se.bhsport je napisao/la:Cuj Begic voli BiH.![]()
![]()
Ako ti je to sto ti imas pametno reci, nemoj vise ni postavljlati. Nemojte mi te ljubavi.Lotus je napisao/la:To je sam izjavio na fb i zato sam namjerno postavio Nerminu,a ti ako nemas sta pametno napisat ne javljaj se.bhsport je napisao/la:Cuj Begic voli BiH.![]()
![]()
Begic igra za janeze prije Haruna tako da je to irelevantno skroz.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Begić igra za Slovence jer su mu naši sjebali koljeno,pa ga otjerali 

Pa to je i sustina mog posta..Begic igra za njih prije Haruna,a sto li..e bas zato!bhsport je napisao/la:Ako ti je to sto ti imas pametno reci, nemoj vise ni postavljlati. Nemojte mi te ljubavi.Lotus je napisao/la:To je sam izjavio na fb i zato sam namjerno postavio Nerminu,a ti ako nemas sta pametno napisat ne javljaj se.bhsport je napisao/la:Cuj Begic voli BiH.![]()
![]()
Begic igra za janeze prije Haruna tako da je to irelevantno skroz.
A Begic je isto izjavljivao da voli BiH,znaci odgovor Nerminu i pitanje,zasto nije ni on zaigrao za BiH,pa i Omic,a kunu se u nju?
Harun je dosta uradio da privoli cak i Bosnjake,a po Nerminu ispade da su oni zbog patriotizma svi zaigrali za nas.Nema veze sto su uslovi vrhunski za razliku od prije 5-6 godina kad su igraci bjezali glavom bez obzira,znas i sam kakvo je njesra bilo,al eto ispade da Harun nema tu nikakvih zasluga..
Mirza Begić ne igra za BiH radi enesa (nikada nisam rekao da nije negativac) i tadašnje garniture KS BiH (zaslužni za povrijedu koljena koju mu onda nisu htjeli pomoć lječiti)Lotus je napisao/la:
Pa i Mirza Begic voli BiH,a ne igra za nas..sto li bas me zanima?
Nego voli i Emir Preldžića BiH a igra za Turke... sto li bas me zanima?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa tako je,bravo..jedni od glavnih krivaca i garnitura tadasnja KSBIH..Nerad,prodaja igra itd itd.nerminh74 je napisao/la:Mirza Begić ne igra za BiH radi enesa (nikada nisam rekao da nije negativac) i tadašnje garniture KS BiH (zaslužni za povrijedu koljena koju mu onda nisu htjeli pomoć lječiti)Lotus je napisao/la:
Pa i Mirza Begic voli BiH,a ne igra za nas..sto li bas me zanima?
Nego voli i Emir Preldžića BiH a igra za Turke... sto li bas me zanima?
Za to zadnje pitaj Enesa,a mozes i Ozrena ipak je "njemu drazi Harun od Enesa" ironija..Isto ko da su u talu Enes i Ozren ili mi se pricinjava?

Sem sulejmanovića kojega niko nije zvao i čim su ga pozvali odlučio da i na uštrb karijere (a to je upravo radi njegovradi patriotizma a ne haruna) da igra za BiH, svi ostali koje si naveo nisu bili upitniLotus je napisao/la:[
Pa to je i sustina mog posta..Begic igra za njih prije Haruna,a sto li..e bas zato!
A Begic je isto izjavljivao da voli BiH,znaci odgovor Nerminu i pitanje,zasto nije ni on zaigrao za BiH,pa i Omic,a kunu se u nju?
Harun je dosta uradio da privoli cak i Bosnjake,a po Nerminu ispade da su oni zbog patriotizma svi zaigrali za nas.Nema veze sto su uslovi vrhunski za razliku od prije 5-6 godina kad su igraci bjezali glavom bez obzira,znas i sam kakvo je njesra bilo,al eto ispade da Harun nema tu nikakvih zasluga..
Hajde da si barem naveo one za koje je više manje zaslužan sikiraša i polutka
Ali ponavljam ako stvarno ispadne da nikada nije poslao dopis Fiba za preldžića (a ne može se vaditi da nije znao, nego radi nekog interesa nekih 300 000 razloga) i otjera Nurkića (koji mu je 2 selekcije odveo u A diviziju, a što mu je dobar dio uspjeha kojim se hvali) svojim izjavama i tužbama, onda 90% onoga što je uradio pada u vodu
A ti slobodno brani Haruna i Dinu (oni su poslovno i privatno veoma isprepleteni) ja sam isto ovako radi mojeg mišljenja o dini bio ovako napadan od pojedinaca
Halo,nemoj dzabe prebacivat loptu na Dinu jer JA NIKAD niti vecina forumasa nije nikad branila Dinu,tako da molim te da mene ne spominjes kad pricas o tom tipu niti me on uopste interesuje,moje i tvoje misljenje o njemu se poklapaju.nerminh74 je napisao/la:Sem sulejmanovića kojega niko nije zvao i čim su ga pozvali odlučio da i na uštrb karijere (a to je upravo radi njegovradi patriotizma a ne haruna) da igra za BiH, sve koje si naveo nisu bili upitniLotus je napisao/la:[
Pa to je i sustina mog posta..Begic igra za njih prije Haruna,a sto li..e bas zato!
Hajde da si barem naveo one za koje je više manje zaslužan sikiraša i polutka
Ali ponavljam ako stvarno ispadne da nikada nije poslao dopis Fiba za preldžića (a ne može se vaditi da nije znao, nego radi nekog interesa nekih 300 000 razloga) i otjera Nurkića (koji mu je 2 selekcije odveo u A diviziju, a što mu je dobar dio uspjeha kojim se hvali) svojim izjavama i tužbama, onda 90% onoga što je uradio pada u vodu
A ti slobodno brani Haruna i Dinu (oni su poslovno i privatno veoma isprepleteni) ja sam isto ovako radi mojeg mišljenja o dini bio ovako napadan od pojedinaca
Haruna branim i branicu,jer fala Bogu imam pamcenje dobro i znam u kakvoj nam je reprezentativna kosarka gabuli bila dok on nije dosao.Ti vjeruj Ozrenu tom istom Ozrenu koji radi i priprema igrace koje onda Enes prodaje Slovencima.O cemu mi dalje da pricamo?
Cuj ne pominji dinu, pa koje Haruna ustoličio kao generalnog sekretara, ko je predsjednik saveza i njemu nadređeni, koje harunov najveći poslovni partner van saveza, ko je kome kum,... i sada nemoj ga pominjati
I koji si moj argument pobio vezano za Haruna
1. Da li je Harun i ako već preko godinu prozvan, pokazao dopis koji je poslao fiba da je preldžić bio registrovan u BiH i ako je tada govorio da je sve uradio vezano za njega (a meni je reklo veliko košarkaško ime da su mu ljudi iz FIBE rekli da takav dopis nije došao)
2. Da li je obzirom da je veoma dobro plaćeni zaposlenika saveza i da mu je posao da pravi dobru atmosferu u reprezentacijama, ipak najveći krivac za sukob sa Nurkicem sa svojim fb izjavama (hahalo ba)
3. Da li je argumentovano odbacio tvrdnju BiH košarkaške legende Razije Mujanović da je od nje tražio novac da vodi reprezentaciju
4. Koji od igrača vrabac, Buza, džedović, atović,... (fino sam naglasio da je izborio sikiraša i polutka, a da je meni Jusuf prije 5 godina ovdje poslao pp da će igrati samo za BiH) nisu htjeli igrati za BiH
5. Koliko ono godina nismo imali žensku reprezentaciju
Eto dovoljno samo ovo
I koji si moj argument pobio vezano za Haruna
1. Da li je Harun i ako već preko godinu prozvan, pokazao dopis koji je poslao fiba da je preldžić bio registrovan u BiH i ako je tada govorio da je sve uradio vezano za njega (a meni je reklo veliko košarkaško ime da su mu ljudi iz FIBE rekli da takav dopis nije došao)
2. Da li je obzirom da je veoma dobro plaćeni zaposlenika saveza i da mu je posao da pravi dobru atmosferu u reprezentacijama, ipak najveći krivac za sukob sa Nurkicem sa svojim fb izjavama (hahalo ba)
3. Da li je argumentovano odbacio tvrdnju BiH košarkaške legende Razije Mujanović da je od nje tražio novac da vodi reprezentaciju
4. Koji od igrača vrabac, Buza, džedović, atović,... (fino sam naglasio da je izborio sikiraša i polutka, a da je meni Jusuf prije 5 godina ovdje poslao pp da će igrati samo za BiH) nisu htjeli igrati za BiH
5. Koliko ono godina nismo imali žensku reprezentaciju
Eto dovoljno samo ovo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@nermin Koliko ja znam,Dino je na mjesto predsjednika saveza dosao,a Harun je vec bio generalni sekretar.To mislim,ali moram provjeriti.Ako je tacno ovo sto pisem,onda tvrdnja koju sam procitao u tvom postu ne stoji i jos jedna je u nizu neistina koje iznosis....
EDIT:Provjerio...Dino je dosao na mjesto predsjednika tek nakon sto je Harun vec bio gen.sekretar.
EDIT:Provjerio...Dino je dosao na mjesto predsjednika tek nakon sto je Harun vec bio gen.sekretar.

Poslije bitke svi bi bili Generali
(Odmah da napisem)
Ja sam totalno neutralan! Kosarku pratim samo ono, sto se tice repki BIH!
Haruna ne branim ni optuzujem, covjek ima gresaka ali ne katastrofalni, kao sto se zeli prikazati.
Obicni covjek kada pogleda u kompletu, BIH repke su napredovale nenormalno, i to se trazi.
1. Seniori super kvalifikacije (one prve), pa onda onakvo prvenstvo u Sloveniji, jednostavno zavolis i cijenis jos vise repku jer nemaju srece. Onda rutinski ove kvalifikacije
2. Mlade kategorije
(bez obzira na sve ,talente i savezu idu ogromne zasluge) ili ne??
3. Odrzati onakvo ime na klupi seniorske repke
Minus imaju/ima samo zbog javnog prepucavnja sa Nurkicem? U to se ne podrazumjeva pismo odmah poslije odlazka Jusufa sa priprema!
I cisto me zanima slucaj Preldzic
Sto se tice gos.Razije, ona nema argumentovani dokaza da je Harun trazio novac, tako da on nije duzan niti moze dokazati da nije trazio novac? Sve se svodi na rekla/kazala

(Odmah da napisem)
Haruna ne branim ni optuzujem, covjek ima gresaka ali ne katastrofalni, kao sto se zeli prikazati.
Obicni covjek kada pogleda u kompletu, BIH repke su napredovale nenormalno, i to se trazi.
1. Seniori super kvalifikacije (one prve), pa onda onakvo prvenstvo u Sloveniji, jednostavno zavolis i cijenis jos vise repku jer nemaju srece. Onda rutinski ove kvalifikacije

2. Mlade kategorije

3. Odrzati onakvo ime na klupi seniorske repke

Minus imaju/ima samo zbog javnog prepucavnja sa Nurkicem? U to se ne podrazumjeva pismo odmah poslije odlazka Jusufa sa priprema!
I cisto me zanima slucaj Preldzic

Sto se tice gos.Razije, ona nema argumentovani dokaza da je Harun trazio novac, tako da on nije duzan niti moze dokazati da nije trazio novac? Sve se svodi na rekla/kazala

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
A ja ti kažem da je Dino postavio tada apsolutno nepoznatog Haruna na to mjestoNEZALAGANJE je napisao/la:@nermin Koliko ja znam,Dino je na mjesto predsjednika saveza dosao,a Harun je vec bio generalni sekretar.To mislim,ali moram provjeriti.Ako je tacno ovo sto pisem,onda tvrdnja koju sam procitao u tvom postu ne stoji i jos jedna je u nizu neistina koje iznosis....
Da baš si neutralanvrebac86 je napisao/la:Poslije bitke svi bi bili Generali![]()
(Odmah da napisem)
1. Seniori super kvalifikacije (one prve), pa onda onakvo prvenstvo u Sloveniji, jednostavno zavolis i cijenis jos vise repku jer nemaju srece. Onda rutinski ove kvalifikacije![]()
2. Mlade kategorije![]()
![]()
3. Odrzati onakvo ime na klupi seniorske repke![]()
![]()
I cisto me zanima slucaj Preldzic![]()
![]()

Za tebe znam da nisam! Onaj tko me je svejedno tko sijedi u savezu BIh (bitno je da se nesto radi) ovako stvari stoje!nerminh74 je napisao/la:Da baš si neutralanvrebac86 je napisao/la:Poslije bitke svi bi bili Generali![]()
(Odmah da napisem)
1. Seniori super kvalifikacije (one prve), pa onda onakvo prvenstvo u Sloveniji, jednostavno zavolis i cijenis jos vise repku jer nemaju srece. Onda rutinski ove kvalifikacije![]()
2. Mlade kategorije![]()
![]()
3. Odrzati onakvo ime na klupi seniorske repke![]()
![]()
I cisto me zanima slucaj Preldzic![]()
![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Samo da pitam ove moderatore ovog ss.ba ko vas plaća da samo negativne stvari objavljujet?Čitajući vijesti na vašem portalu čovjek bi pomislio da je savez u milionskim dugovima,da nam košarkaši nemaju za hljeba i sl.stalno potencirate ta su plaćeni za to što rade pa jel' to trebaju džaba raditi?Rade li vaši novinari džaba?
Mirza Teletović,Nenad Marković,Samir Avdić svi od reda naši reprezentativci bivši i sadašnji su znači mulci,budale ništa ne znaju,njihove riječi ne važe,a Jusufova je svaka zlata vrijedna.Pa nek se kani košarke nek se kandiduje u politici pa ćemo glasati za njega nek izvuče ovu državu iz problema,mlad je ima vremena jedno 3-4 mandata i eto nas k'o Švica ćemo biti.
Čim enes jaukne ss.ba to objavi,a nigdje nema kad kaže Avdić ili Marković da savez radi dobro ali naravno da može bolje.To ne donosi gledanost ni posjećenost i to vi preskačete.
Digli galamu oko Razine izjave,pa Razo što ne reče odmah kad je to bilo,šta si čekala do sada!Što ne prijavi SIPI kao neko ko ima renome sigurno bi to stavili u prioritet!
I da Konaković je tu jer ga je politika stavila,tačnije SDA i to je svima jasno,šta misliš da je član iz rs-a došao iz sportskih krugova?Daj bolan svi se pravite kao da živimo u normalnoj državi,a nismo i znamo kako nam funkcionišu svi savezi u globalu 1+1+1 i to je tako!
Mirza Teletović,Nenad Marković,Samir Avdić svi od reda naši reprezentativci bivši i sadašnji su znači mulci,budale ništa ne znaju,njihove riječi ne važe,a Jusufova je svaka zlata vrijedna.Pa nek se kani košarke nek se kandiduje u politici pa ćemo glasati za njega nek izvuče ovu državu iz problema,mlad je ima vremena jedno 3-4 mandata i eto nas k'o Švica ćemo biti.
Čim enes jaukne ss.ba to objavi,a nigdje nema kad kaže Avdić ili Marković da savez radi dobro ali naravno da može bolje.To ne donosi gledanost ni posjećenost i to vi preskačete.
Digli galamu oko Razine izjave,pa Razo što ne reče odmah kad je to bilo,šta si čekala do sada!Što ne prijavi SIPI kao neko ko ima renome sigurno bi to stavili u prioritet!
I da Konaković je tu jer ga je politika stavila,tačnije SDA i to je svima jasno,šta misliš da je član iz rs-a došao iz sportskih krugova?Daj bolan svi se pravite kao da živimo u normalnoj državi,a nismo i znamo kako nam funkcionišu svi savezi u globalu 1+1+1 i to je tako!
-
- Kontakt:
Samo da pozdravim one mlatimudane sto jedva docekase da budem banovan
a ovom rodjenom Harunu za vjecnost porucujem da nije ss.ba objavljivao nista vezano za Enesove izjave nego sam ja licno donosio link na drugoj temi sa drugog sajta i admin je odlucio da napravi temu i izbaci foteljasa Haruna u prvi plan.
dakle rodjeni Harune neces ba biti vjecno u savezu i ovaj ti nik ne valja.... javi se pod nikom ferid agic, mozda ti vise pristaje....
E Harune Mahmutovicu konjino, levatu, fejsbukas, smrade i sta sve ne jos, previse si ofiran. Gubis konce u posljednje vrijeme kada ti je Enes zakajlao do grla pa sad lizes dlake sa muda ko Severina Milanu na onoj jahti.
Da nisi napao na momka koji zavrsi u NBA i koji polako ali sigurno raste u zvijezdu kakva na ovim prostorima nije bila, sve bi bilo uredu.
Ovako, ostajes papak i sekretar,a cini mi se da si isti kao Munja u nogometnom savezu.

a ovom rodjenom Harunu za vjecnost porucujem da nije ss.ba objavljivao nista vezano za Enesove izjave nego sam ja licno donosio link na drugoj temi sa drugog sajta i admin je odlucio da napravi temu i izbaci foteljasa Haruna u prvi plan.
dakle rodjeni Harune neces ba biti vjecno u savezu i ovaj ti nik ne valja.... javi se pod nikom ferid agic, mozda ti vise pristaje....
E Harune Mahmutovicu konjino, levatu, fejsbukas, smrade i sta sve ne jos, previse si ofiran. Gubis konce u posljednje vrijeme kada ti je Enes zakajlao do grla pa sad lizes dlake sa muda ko Severina Milanu na onoj jahti.
Da nisi napao na momka koji zavrsi u NBA i koji polako ali sigurno raste u zvijezdu kakva na ovim prostorima nije bila, sve bi bilo uredu.
Ovako, ostajes papak i sekretar,a cini mi se da si isti kao Munja u nogometnom savezu.
-
- Kontakt:
Momak liječi se dok nije kasno,ako ti baš nedostaje povedi Enesa i Haruna sa sobom pa se lijepo zabavljajte u krug!HarisHelic je napisao/la:Samo da pozdravim one mlatimudane sto jedva docekase da budem banovan![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.