HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Molio bi ekipu koja prati Zrinjski i pise o njemu da se ne raspravlja sa "komsijama" o fasistima,ustasama,turcima i niksicima jer teren je jedino mjerilo i teren kaze 0:2 u sred Vrapcica ,samo ce ban netko dobiti a njhovo razmisljanje i dicenje petokrakom necete promjeniti jer sve su to Markovine i sl.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
PiazzaGrande
@westherc...to što od početka svjetske recesije 2008 nismo izbacili iz omladinske škole dobrog igrača je posebna priča...ovu našu školu treba rasformirati i oformiti novu..ne mogu vjerovati da u Mostaru i Hercegovini ne možemo proizvest igrača koji bi bio zaštitni znak Zrinjskog i na kojem bi zaradili neku lovu za naš klub..To graniči sa rubrikom "vjerovali ili ne"...još kad sam čuo da su u našoj omladinskoj školi na plati 22 čovjeka!?!?...a u Širokom B.samo 7, pa onda pogledaš sastav zadnje naše medjusobne utakmice...ne trebam ti dalje ni pisati...
Volim te bola'!
Pa ti kao di si iz džipa ispao ko mali pa miješaš kruške i jabukePiazzaGrande je napisao/la:Mišo K. je imao puno bolje rezultate od Branka K.kada je preuzeo vodjenje našeg kluba...sjećate li se rezultata Branka K. kada je preuzeo klupu Zrinjskog? Dva poraza, nula, pobjeda, pa četiri poraza!?!?!?pa tri remija....u 12 utakmica imao je 2-4-6....a nakon 16. kola prošle godine bili smo šest...očigledno imamo kratko pamćenje i pamtimo samo dobre stvari što je svojsveno ljudskoj prirodi...nema nikakve zamjerke...
Braco moj pa mi smo tada bili u rasulu i jedini cilj koji smo imali je očistiti ekipu od loših igrača i vidjeti šta valja iz naših redova.
To je bilo jasno naznačeno od kad je on došao na klupu.
Ajmo malo, kako ti voliš reći, o činjenicama :
1. Svi smo mi Zrinja, slažem se, ponajviše mi navijači jer nama je na kraju dana i najviše stalo i iskreno nam je stalo dok neki drugi uvijek nađu neki svoj interes da vole Zrinju
2. Sezonu prije titule smo bili u rasulu, Perić nas je uništio i došao je Branko. Imao je cilj testirati cijeli kadar i naše mlade da vidimo šta valja šta ne i da se već krene pripremiti za novu sezonu
3. Uprava je napravila lavovski posao na prijelaznom roku i dovedeni su Deni i ekipa, pa na polusezoni Stevo,itd. I više manje je sve dovedeno prema uputama Branka po pitanju pozicija na kojima nam trebaju pojačanja.
4. Osvojili smo **** titulu prošle godine, s kadrom koji je 95% isti kao sadašnji, s trenerom koji nam je dobio - čvrstinu, igru s glavom i repom, efikasnost,itd. i sa upravom koja nas je financijski stabilizirala.
Sve to je rezultiralo prekrasnim preokretom protiv Širokog i titulom na kraju sezone!
5. Opljačkani smo u Europi! Pokazali smo da se možemo nositi pošteno sa jednim Mariborom koji je kasnije itekako dobro igrao u skupinama LP.
6. Momčad je očišćena od nepotrebnih igrača i doveli smo Kataneca koji će se pokazati kao vrhunsko pojačanje i Radulovića koji je po meni jedan od najkorisnijih igrača u našoj momčadi.
7. Na kraju 1.polusezone imamo BOLJI rezultat i MANJI zaostatak nego na kraju 1,polusezone prethodne Šampionske sezone. Uz to, po meni, imamo i najbolji raspored naspram konkurencije po pitanju domaćih utakmica i utakmica u gostima.
8. Uprava radi kardinalnu grešku i 2 dana nakon Božića, telefonskim pozivom, daje otkaz treneru s kojim smo osvojili titulu i koji nas u ovoj sezoni drži u vrhu i u 1/4 finalu Kupa.
9. Doveden je Mišo, koji se pokazao kao najveća **** u povijesti našeg kluba. Čovjek kojeg je obična raja uspjela "toliko naživcirati" da se ponio ko zadnja seljačina na klupi naše svetinje i opsovao nazad kod gola protiv Drine da bi nakon toga dao otkaz i pobjegao u svoje drage Ploče i Split. Neka tamo i ostane.
10. Ti kažeš da je Mišo imao bolje rezultate?! Ajmo ovako, usporedi mi današnji ManUnited sa onim od prije 5 godina koji je imao C.Ronalda, Scholesa, Evru, Giggsa,itd. u ekipi. Nemožeš jel tako, jer jedna momčad je bila vrhunska dok se ova sadašnja još traži.
E pa braco moj, sad usporedi Mišu sa istom ekipom (1 igrač nedostaje) sa Branom! Ako baš hoćeš činjenice - osvojili smo 7 bodova prva 3 kola na jesen sa Branom dok smo sad osvojili 5 bodova u prva 3 kola.
Osim toga, sad imamo atmosferu u ekipi i oko kluba di svak svakome ide na ****. Totalna negativa!
Dok sad dođe novi trener,uhoda se sa ekipom, ufura ih u svoj sustav, pa brate moj biti će već kraj 4.mjeseca.
Daj Bože da griješim i da uprava dovede nekoga sa glavom i repom koji će nas odma uštimati, nitko sretniji od mene.
Da se razumijemo, apsolutno nitko nije svetac i ne smije se stavljati ispred našeg kluba.
Brana je bio pre tvrdoglav oko nekih stvari i zbog toga ga je uprava uzela na zub, imao je i on naravno pogreške i kao trener - Sarajevo ove sezone mi prvi pada na pamet.
Mi navijači smo isto ponekad idioti, sa konstantnim bacanjem topovksih udara i baklji u teren. Štetimo sami sebi s time. Pa upali tu baklju ali nemoj ju bacati u teren!
Ni uprava nam nije sveta! Fulali su s nekoliko "pojačanja" ali su fulali **** s ovim potezom oko trenera.
Ne znam da li smo svjesni ali mi smo izgubili 3 mjeseca s ovim potezom uprave i Miše.
Otkaz treneru --> postavljanje Miše --> odrađene pripreme --> prva 3 kola odigrana --> uteko Miš mali.
Gdje smo sad? Na istoj točci kao i 1.1.2015, samo što je sad prvenstvo več počelo i zaostatak povećan.
Za kraj jedna pozitivna - Neće biti smak svijeta ako ne obranimo titulu, biti će i Europa zadovoljavajuća. Samo se nadam da ćemo naći dugoročno rješenje na klupi koji će nam opet donijeti radost na duge staze.
Omladinski pogon je posebna priča, naravno nitko nije bez greške, što se tiče Šule njega ne znam osobno ali znam da radi dobar posao. Isto tako ko radi taj i griješi, tako smo doveli 5-6 igrača na koje je ulupano puno para a nisu poakzali ništa, Kantar, Savić, Basara, Durak, vidjet ćemo još za par mjeseci. Znači to nisu bili jeftini igrači, tako ako trener mora biti odgovoran za rezultat i igru tako i uprava za igrače i plaćanje istih.PiazzaGrande je napisao/la:@westherc...to što od početka svjetske recesije 2008 nismo izbacili iz omladinske škole dobrog igrača je posebna priča...ovu našu školu treba rasformirati i oformiti novu..ne mogu vjerovati da u Mostaru i Hercegovini ne možemo proizvest igrača koji bi bio zaštitni znak Zrinjskog i na kojem bi zaradili neku lovu za naš klub..To graniči sa rubrikom "vjerovali ili ne"...još kad sam čuo da su u našoj omladinskoj školi na plati 22 čovjeka!?!?...a u Širokom B.samo 7, pa onda pogledaš sastav zadnje naše medjusobne utakmice...ne trebam ti dalje ni pisati...
što se tiče omladinskog to je smijurija da imaš 3 trenera vratara, svaka kategorija ima pomoćnog trenera a većina ih ništa ne radi ali plaću dobivaju. Ne znam gdje je tu računica i tko to treba riješit ako neće uprava.
Dakle uprava a ne ja će obećala titulu i kup, razvoj mladih igrača te iskorak u Europi. Sad nemam pojma još smo u igri za oba trofeja ali afirmacje definitivno neće biti pa da dođe Murinjo, a iskorak u europi ovisi o ždrijebu lakši teži tako da su to neozbiljni ciljevi ili floskule. što se tiče ostalih stvari uređenja stadiona, parkinga, pomoćnog uprava radi fantastičan posao.
I have a dream
Toni Šunjić, Ivan Peko, Marin Aničić, Zvonimir Kožul, Boris Pandža, Nikola Marić, Dalibor Šilić, Saša Papac, Ivica Džidić, Damir Džidić, Krešimir Kordić, bajza Milićević, Igor Melher, Pero Stojkić, Mile Pehar, Ivo Zlatić, Mateo Sušić, Ivan Božić. Sve su ovo igrači koji su se školovali u nogometnoj školi HŠK Zrinjskog, svaki do jednog. To što uprava kluba jednostvavno ne želi dati priliku domaćim igračima, i što se dovode razni Kantari i Aleksići, Basare, Porecki, Mevlja itd. je drugi par opanaka. Mostar je uvijek imao i imati će talente. Forsiranje domaćih igrača je vizija, a ne projekat, nažalost naša uprava nema tu viziju, i džaba je rad svih tih 22 trenera.
-
PiazzaGrande
@HercUSrcu...uh, maloprije sam napisao skoro pa roman kao odgovor na tvoj komentar ali izgleda nije prošao, ne znam je li do mene ili nešto drugo u pitanju, ali pokušaću ga u najkraćem prepričati...Izgleda da nad našim klubom još uvijek lebdi duh Branka Karačića i još dugo će tako biti, ponajprije zbog načina na koji je otpušten...Da budem iskren,nisam baš bio ljubitelj njegove filozofije "kontroliranog nogometa" i igranja na isti način i protiv Maribora i protiv Sloge iz Ljubuškog npr...Nikada nisu cvjetale ruže između Uprave i Branka, to svatko zna a i većina igrača, pred kraj njegovog mandata na klupi, je jedva čekala da ode...Doveden je novi trener za kojeg sam mislio da će unaprijediti našu igru, ali pokazao se kao potpuni promašaj i sa trenerskog aspekta a još više sa ljudskog ( izjave tipa "nikad nisam osjetio takvu mržnju")...Jedino pozitivno je to da su nam igrači tjelesno spremniji nego kod prošlog trenera..Mogli bi iz ove situacije izvući nekoliko pouka a jedna od njih je ta da konačno klub imenuje Sportskog direktora koji će voditi, u suradnji sa Upravom, sportsku politiku kluba da nam se ne dešavaju više propusti kao sa Mišom, Mevljom, Dedićem itd....Da taj vodi računa o omladinskoj školi koja u ovom sazivu nije izbacila niti jednog kvalitetnog igrača za prvi tim, da oformi scouting koji bi vrbovao talente iz drugih klubova u Zrinjski(kao što to radi Široki)...Ne trebamo upadati u stanje defetizma jer npr. prošle sezone nakon 21. kola Željo nam je bježao 5 bodova...p.s. nije bio džip nego pad s trešnje
p.s.2 Mišo je vodio samo dvije prvenstvene utakmice i uzeo 4 boda, zadnju je vodio Daba.. baš mi je žao što mi nije prošao prošli tekst gdje sam malo iscrpnije elaborirao o svim ovim stvarima...Pozzz
Volim te bola'!
Kaže šula da ce novi trener biti netko iz Bosne i Hercegovine
Ja bi volio ovoga priku iz olimpika meni je tip ono skroz simpa Mirza Varesanovic
Dobro bi se uklopio imam neki osjecaj
Ja bi volio ovoga priku iz olimpika meni je tip ono skroz simpa Mirza Varesanovic
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
-
PiazzaGrande
Čuo sam da se pregovara sa Vinkom Marinovićem, kakvi su rezultati pregovora ne znam..
Volim te bola'!
Re: Odg: HŠK Zrinjski
To za fizicku spremu jos se ne vidi ili ce tek doc sto je radio bivvsi trener, za sve ostalo se slazem.PiazzaGrande je napisao/la:@HercUSrcu...uh, maloprije sam napisao skoro pa roman kao odgovor na tvoj komentar ali izgleda nije prošao, ne znam je li do mene ili nešto drugo u pitanju, ali pokušaću ga u najkraćem prepričati...Izgleda da nad našim klubom još uvijek lebdi duh Branka Karačića i još dugo će tako biti, ponajprije zbog načina na koji je otpušten...Da budem iskren,nisam baš bio ljubitelj njegove filozofije "kontroliranog nogometa" i igranja na isti način i protiv Maribora i protiv Sloge iz Ljubuškog npr...Nikada nisu cvjetale ruže između Uprave i Branka, to svatko zna a i većina igrača, pred kraj njegovog mandata na klupi, je jedva čekala da ode...Doveden je novi trener za kojeg sam mislio da će unaprijediti našu igru, ali pokazao se kao potpuni promašaj i sa trenerskog aspekta a još više sa ljudskog ( izjave tipa "nikad nisam osjetio takvu mržnju")...Jedino pozitivno je to da su nam igrači tjelesno spremniji nego kod prošlog trenera..Mogli bi iz ove situacije izvući nekoliko pouka a jedna od njih je ta da konačno klub imenuje Sportskog direktora koji će voditi, u suradnji sa Upravom, sportsku politiku kluba da nam se ne dešavaju više propusti kao sa Mišom, Mevljom, Dedićem itd....Da taj vodi računa o omladinskoj školi koja u ovom sazivu nije izbacila niti jednog kvalitetnog igrača za prvi tim, da oformi scouting koji bi vrbovao talente iz drugih klubova u Zrinjski(kao što to radi Široki)...Ne trebamo upadati u stanje defetizma jer npr. prošle sezone nakon 21. kola Željo nam je bježao 5 bodova...p.s. nije bio džip nego pad s trešnje![]()
p.s.2 Mišo je vodio samo dvije prvenstvene utakmice i uzeo 4 boda, zadnju je vodio Daba.. baš mi je žao što mi nije prošao prošli tekst gdje sam malo iscrpnije elaborirao o svim ovim stvarima...Pozzz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
ima tu jos stvari i ti sitnica koje su utjecale na igru i na sva desavanja
Crnov prije svega oce igrati nece igrati pa oce igrati pa oce potpisti nece potpisti bla bla..ja mislim da to dosta utjece na momcad
Deni ozljedjen ! Sa deniom bi to bilo bolje ,jer ove neke utakmice koje sam ja gledao vecina toga je isla po ljevoj strani sa deniom u momcadi to bi bilo uravnotezeno
Ne igranje pod BB ,mislim da ni trening nisu uradili pod BB prije utakmice sa slavijom
Onda bila je ona utakmica sa braniteljom i posle toga skoro do utakmice sa slavijom nismo nista igrali(15 dana odmora) ??!!
Ne igranje u dobro otpjevanim bjelim dresovima ..
to je sve zbunilo na tribini mislim da kuci moramo igrati u bjelim dresovima
Crnov prije svega oce igrati nece igrati pa oce igrati pa oce potpisti nece potpisti bla bla..ja mislim da to dosta utjece na momcad
Deni ozljedjen ! Sa deniom bi to bilo bolje ,jer ove neke utakmice koje sam ja gledao vecina toga je isla po ljevoj strani sa deniom u momcadi to bi bilo uravnotezeno
Ne igranje pod BB ,mislim da ni trening nisu uradili pod BB prije utakmice sa slavijom
Onda bila je ona utakmica sa braniteljom i posle toga skoro do utakmice sa slavijom nismo nista igrali(15 dana odmora) ??!!
Ne igranje u dobro otpjevanim bjelim dresovima ..
to je sve zbunilo na tribini mislim da kuci moramo igrati u bjelim dresovima
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Citam ove postove i manje vise svi imate pravo i ocito svi hocemo bolje i napredak kluba uopce.
Sto se tice ekipe u prvom djelu prvenstva i sada ima velike razlike jer neigranje Denija i Kataneca te nespremnost zbog povreda Pere Stojkica i situacija oko Crnova je veliki hendikep a svi znamo koliko su ovo bitni igraci.
Sto se tice omladinske skole ovoj upravi se nema sta prigovoriti ali ima onim prije koje su na neki nacin otjerale dosta dobrih mladih igraca.Neko spomenu Siroki,pa pola njihovog tima su prosli nasu kompletnu skolu od Zvone Kozulja,Ivana Peke,Damira i Ivice Dzidica itd.
Sto se tice ekipe u prvom djelu prvenstva i sada ima velike razlike jer neigranje Denija i Kataneca te nespremnost zbog povreda Pere Stojkica i situacija oko Crnova je veliki hendikep a svi znamo koliko su ovo bitni igraci.
Sto se tice omladinske skole ovoj upravi se nema sta prigovoriti ali ima onim prije koje su na neki nacin otjerale dosta dobrih mladih igraca.Neko spomenu Siroki,pa pola njihovog tima su prosli nasu kompletnu skolu od Zvone Kozulja,Ivana Peke,Damira i Ivice Dzidica itd.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Pa šteta je da nisu cvjetale ruže između uprave koja radi svoj posao jako dobro i čovjeka koji na našoj klupi radio jako dobar posao.PiazzaGrande je napisao/la:@HercUSrcu...uh, maloprije sam napisao skoro pa roman kao odgovor na tvoj komentar ali izgleda nije prošao, ne znam je li do mene ili nešto drugo u pitanju, ali pokušaću ga u najkraćem prepričati...Izgleda da nad našim klubom još uvijek lebdi duh Branka Karačića i još dugo će tako biti, ponajprije zbog načina na koji je otpušten...Da budem iskren,nisam baš bio ljubitelj njegove filozofije "kontroliranog nogometa" i igranja na isti način i protiv Maribora i protiv Sloge iz Ljubuškog npr...Nikada nisu cvjetale ruže između Uprave i Branka, to svatko zna a i većina igrača, pred kraj njegovog mandata na klupi, je jedva čekala da ode...Doveden je novi trener za kojeg sam mislio da će unaprijediti našu igru, ali pokazao se kao potpuni promašaj i sa trenerskog aspekta a još više sa ljudskog ( izjave tipa "nikad nisam osjetio takvu mržnju")...Jedino pozitivno je to da su nam igrači tjelesno spremniji nego kod prošlog trenera..Mogli bi iz ove situacije izvući nekoliko pouka a jedna od njih je ta da konačno klub imenuje Sportskog direktora koji će voditi, u suradnji sa Upravom, sportsku politiku kluba da nam se ne dešavaju više propusti kao sa Mišom, Mevljom, Dedićem itd....Da taj vodi računa o omladinskoj školi koja u ovom sazivu nije izbacila niti jednog kvalitetnog igrača za prvi tim, da oformi scouting koji bi vrbovao talente iz drugih klubova u Zrinjski(kao što to radi Široki)...Ne trebamo upadati u stanje defetizma jer npr. prošle sezone nakon 21. kola Željo nam je bježao 5 bodova...p.s. nije bio džip nego pad s trešnje![]()
Da ima obostrane krivice, ima. Ali po meni je to moglo biti izglađeno od strane uprave da je bilo volje za tim.
Jer sam siguran da je volja kod Brane postojala a sigurno i želja da nastavi u svom dobrom pohodu da obranimo titulu.
Ovo za igrače, da ga neki nisu htjeli za trenera više, jedini tko bi mogao tako razmišljati je Popović s obzirom da, isključivo zbog svojih gluposti, nije dobio šansu. Tko mu kriv što je pobjegao bez javljanja prošlu sezonu. Po meni niti sad ne opravdava to što neki misle o njemu, ali tek je odigrao par utakmica nakon povratka ajd.
Za ostale, a za neke osobno znam sigurno 101%, sam siguran da su itekako htjeli nastaviti raditi s Branom.
Fizička sprema - pa braco mili sad smo vidjeli koliko smo spremni kad jednog Radnika nismo fizički nadigrali a to nam tek 4. utakmica na proljeće.
Po meni uopće nema potrebe uspoređivati Mišu s Branom jer se ovaj drugi itekako dokazao ne samo kod nas već i u drugim klubovima dok je Mišo jedino vodio Hajduka i bio pomoćnik u repki, bez ikakvog značajnijeg učinka.
No ja neću više o tome, jer slažem se, i jedan i drugi su prošlost i tako je očito moralo biti.
Ako ćemo gledati da tražimo domaćeg stručnjaka, ja mislim da s obzirom na situaciju u drugim klubovima, da će izbor pasti na Marinovića.
Meni se npr. i Miše sviđa i on je po meni kandidat broj 2.
Ono što mislim da je jako bitno je da tko god dođe ima dugoročno viziju a dovoljno znanja za kratkoročni uspjeh u ovoj sezoni.
Realno moraju do kraja ovog tjedna donijeti odluku.
Zna li itko gdje je Barba sada ,nesto je bila prica da je negdje u aziji ili tako nesto.Za mene on nije lose rjesenje ako je dostupan.Ne znam koliko je realno ocekivati Marinovica ili Misu kad ljudi imaju klubove u kojima rade.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Zaboravih te pitat jesi se zajebavo ti?mala sara je napisao/la:Kaže šula da ce novi trener biti netko iz Bosne i Hercegovine
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Barba je u Japanu.acovic2 je napisao/la:Zna li itko gdje je Barba sada ,nesto je bila prica da je negdje u aziji ili tako nesto.Za mene on nije lose rjesenje ako je dostupan.Ne znam koliko je realno ocekivati Marinovica ili Misu kad ljudi imaju klubove u kojima rade.
-
PiazzaGrande
- hajdukmijat
- Kontakt:
- hajdukmijat
- Kontakt:
Meni je lik oK nebi imo nista da je i on trener ali Vinko je jos bolje rjesenjezrinjevac365 je napisao/la:Zaboravih te pitat jesi se zajebavo ti?mala sara je napisao/la:Kaže šula da ce novi trener biti netko iz Bosne i Hercegovine
PS. sta je ovo opet svasta nesto pobrisano sa nase teme i to ne malo nego dosta toga je pobrisano
Evo da opet pozelim sve najbolje u radu Vinći marinovicu ...bar kup da nam osvoji
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.