Milan Đurić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Milan je nas...

Drugi napadac
142
39%
Treci napadac
135
37%
Cetvrti napadac
32
9%
Prolazno rjesenje
56
15%

Ukupno glasova: 365

nodyamidza
Kontakt:

Re: Milan Đurić

Post Postao/la nodyamidza » 26 mar 2015, 18:44

Interista je napisao/la:Cini mi se za njega se pricalo da ne zna bosanski :D clan najbolje mlade generacije poslije one ibisevic salihovc itd. samo sto ih je tad zajebao kloc bukvic branio u skladu s prezimenom
Možda jer su vidjeli na wikipediji, jer tu piše da mu je maternji jezik Italijanski. Šteta za tu generaciju bila je blizu plasmana na EP ali i ova U-21 napadački djeluje jaka.

emir_

Post Postao/la emir_ » 26 mar 2015, 18:50

Koja sila je ovaj Đurić. Visočiji od Edina 6cm.
4-IN-A-ROW

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 mar 2015, 22:29

nodyamidza je napisao/la:
Interista je napisao/la:Cini mi se za njega se pricalo da ne zna bosanski :D clan najbolje mlade generacije poslije one ibisevic salihovc itd. samo sto ih je tad zajebao kloc bukvic branio u skladu s prezimenom
Možda jer su vidjeli na wikipediji, jer tu piše da mu je maternji jezik Italijanski. Šteta za tu generaciju bila je blizu plasmana na EP ali i ova U-21 napadački djeluje jaka.
Moram se nadovezati, Jagodic je usrao tekmu uvodzenjem Zolotica, koji je fizicki bio spreman kao i ja sad 0 bodova a izvodzenjem Visce koji je bio glavni kotac tadasnje U21 repke...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2015, 22:31

Husika zaboravio si Colica (ili Kvesica ne sjecam se najbolje) i njegov kiks koji je odlucio utakmicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 mar 2015, 22:46

Sabinho je napisao/la:Husika zaboravio si Colica (ili Kvesica ne sjecam se najbolje) i njegov kiks koji je odlucio utakmicu.
Izasao Visca nestalo igre i ostrine sto su mega-jake Svabe naravno kaznile...Zolotic nas ubio svojom "okretnoscu", ljudi prolazili kroz sredinu kao da je korner zastavica zamjenila Viscu !!!
Uz mog komsiju Bukvica koji nije skinuo nista sto ne bi i moja nana Rahmetli !!!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2015, 22:47

Husika je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Husika zaboravio si Colica (ili Kvesica ne sjecam se najbolje) i njegov kiks koji je odlucio utakmicu.
Izasao Visca nestalo igre i ostrine sto su mega jake Svabe naravno kaznile...Zolotic nas ubio svojm "okretnoscu", ljudi prolazili korz sredinu kao da je korner zastavica zamjenila Viscu !!!
Uz mog komsiju Bukvica koji nije skinuo nista sto ne bi i moja nana Rahmetli !!!
Znam, on i Stevo su dominirali sa Djuricem u ofanzivi, Vlado pokusao zatvoriti tekmu jbg. Kveso prodao cistu loptu na lijevoj strani, povratna i eto Svaba na minus jedan a odmah nakon toga i u egal, krucijalni trenutak tekme. Tuzno sto smo tad ispali. :plac: :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 26 mar 2015, 22:58

Leitner nas ubio u toj utakmici, mislim da je zabio i jedan od golova. Jel Zola napravio faul za onaj slobodnjak pa primismo 4. gol? Grahovac je u toj tekmi bio najbolji (pored Đurića)
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 mar 2015, 23:02

bulbasor je napisao/la:Leitner nas ubio u toj utakmici, mislim da je zabio i jedan od golova. Jel Zola napravio faul za onaj slobodnjak pa primismo 4. gol? Grahovac je u toj tekmi bio najbolji (pored Đurića)
Ma sve je on usrao !!!
Bio sam na toj tekmi, jedino sto je tuznije bilo od Zolotica su navijaci koji napadose svabe(navijace) kad se izaslo iz stadiona, a ja bas tu sa djecom prolazim :(

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 26 mar 2015, 23:07

Husika je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:Leitner nas ubio u toj utakmici, mislim da je zabio i jedan od golova. Jel Zola napravio faul za onaj slobodnjak pa primismo 4. gol? Grahovac je u toj tekmi bio najbolji (pored Đurića)
Ma sve je on usrao !!!
Bio sam na toj tekmi, jedino sto je tuznije bilo od Zolotica su navijaci koji napadose svabe(navijace) kad se izaslo iz stadiona, a ja bas tu sa djecom prolazim :(
Bio sam i ja na istoku, ali nisam upratio to na kraju. Iznenadio sam se kad sam vidio koliko svabe prate svoju mladu reprezentaciju. Na poluvremenu vodimo 3:1, raja skandira Vladi Jagodicu, covjek stavio ruku na srce, ode u svlacionice ponosno. Iskreno ocekivao sam puno vise od one generacije igraca...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 mar 2015, 23:12

Volio bi da je samo na tom mecu branio Tomovic ili Abdihodzic

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 26 mar 2015, 23:13

Interista je napisao/la:Volio bi da je samo na tom mecu branio Tomovic ili Abdihodzic
Bila je kasnije prica da je branio Bukvic zato sto je u to vrijeme bio igrac Zelje, a trener golmana u mladoj reprezentaciji Gušo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 mar 2015, 23:15

bulbasor je napisao/la:
Husika je napisao/la:
Ma sve je on usrao !!!
Bio sam i ja na istoku, ali nisam upratio to na kraju. Iznenadio sam se kad sam vidio koliko svabe prate svoju mladu reprezentaciju. Na poluvremenu vodimo 3:1, raja skandira Vladi Jagodicu, covjek stavio ruku na srce, ode u svlacionice ponosno. Iskreno ocekivao sam puno vise od one generacije igraca...
Belaj se odigrao sa gornje strane stadiona na onoj cesti sto vodi prema ukljucenju na "magistralu" Vogosca-Sarajevo !!!
Bila je i jedna pozitivna stvar momak tu kraj mene zaprosio djevojku koja naravno nije mogla odbiti(vodili mi tad) :D !!!!

Odosmo u off.... :)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 mar 2015, 23:18

nodyamidza je napisao/la:Je li ovo dijete ima sa Miom Borisavljević :P.
Milane majstore idemo u subotu aBd po prvijenac u repci :D
Nije talijanka mu je hanuma. Bianca se zove!! ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 mar 2015, 23:31

Bianca mi izgleda k'o MILF :beba:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 mar 2015, 03:47

no rules je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Uh kad nas vide sad protivnici Djuric 1.99,Begovic 1.96,Dzeko 1.92,Sunjic 1.92 ima da se prepadnu bosanskih medvjeda :D
ako ima išta lješepše nego vidjeti ekipu košarkašku ili rukometnu sastavljenu od gorostasa da šeta gradom , a evo kod nas Fudbalska Reprezentacija pola kadra preko 190. :mrgreen: , Šehić 190 , Dujković 192 , Medunjanin 188 , Cocalić 189 ...
Pocetnih 11:
Begovic 1.96
Kvesic 1.89
Sunjic 1.92
Zukanovic 1.88
Spahic 1.86
Cocalic 1.90
Susic 1.86
Medunjanin 1.87
Ibisevic 1.89
Djuric 1.99
Dzeko 1.93

Ima da se prepadnu protivnici kad ih vide, dodajmo jos dva fightera u Kolasincu i Besicu = mrak pred ocima :mrgreen:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 27 mar 2015, 13:47

Zenga je napisao/la:
no rules je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Uh kad nas vide sad protivnici Djuric 1.99,Begovic 1.96,Dzeko 1.92,Sunjic 1.92 ima da se prepadnu bosanskih medvjeda :D
ako ima išta lješepše nego vidjeti ekipu košarkašku ili rukometnu sastavljenu od gorostasa da šeta gradom , a evo kod nas Fudbalska Reprezentacija pola kadra preko 190. :mrgreen: , Šehić 190 , Dujković 192 , Medunjanin 188 , Cocalić 189 ...
Pocetnih 11:
Begovic 1.96
Kvesic 1.89
Sunjic 1.92
Zukanovic 1.88
Spahic 1.86
Cocalic 1.90
Susic 1.86
Medunjanin 1.87
Ibisevic 1.89
Djuric 1.99
Dzeko 1.93

Ima da se prepadnu protivnici kad ih vide, dodajmo jos dva fightera u Kolasincu i Besicu = mrak pred ocima :mrgreen:

Spahic 1.86? :shock:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 27 mar 2015, 13:51

I meni spahic izgleda niže.Nije moguće da ga je Medunjanin viši samo 1cm.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 mar 2015, 14:34

Djuka moze Visci, Besicu i Avdiji bukvalno jesti pitu s glave! :D

Apropo visine pazite ovaj klip:

[youtube][/youtube]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 27 mar 2015, 14:38

Ako Kvesic ima 1,89,onda Djuric ima 3,15.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 27 mar 2015, 14:39

Effenberg je napisao/la:Djuka moze Visci, Besicu i Avdiji bukvalno jesti pitu s glave! :D

Apropo visine pazite ovaj klip:

[youtube][/youtube]
:thumbup:

Koller je 202 cm
#Salihović

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anoniman, Bing [Bot], Dalix, Konzerva, Proximic, VolimBiH96 i 55 gostiju.