Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Joj katastrofe, jbm ti sreću i sve, baš kad nam najviše treba ostanemo bez gotovo kompletnog veznog reda. **** ti sreću mrtvu..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ništa, Pirlo
Jbm ti reprezentaciju i sve. Nabijem ih na kitu. Pu!
Jbm ti reprezentaciju i sve. Nabijem ih na kitu. Pu!
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma ovo je najgora moguća povreda, pitanje je uopšte kakav će ponovo biti kao igrač...Joj, joj, ima da me nema 10 dana...
Pereyra, Pirlo i Vidal u vezi naredna dva mjeseca, niđe veze...Opet će biti 3-5-2 dosadno i mrljanje lopte po 90 minuta...
Pereyra, Pirlo i Vidal u vezi naredna dva mjeseca, niđe veze...Opet će biti 3-5-2 dosadno i mrljanje lopte po 90 minuta...
Kun fejekun!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nas Juve i njegova sreca u Ligi Prvaka. E svasta da se ovo desi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Polahko.... ! Ako si pukli onda ..standardnih 6 mjeseci, ako je istegunuce, onda od jednog do 2ipo mjeseca ! cekamo konacnu informaciju ! Valjda je ovo drugooo ! ne smije nam se ovo desi ti :S
I bez napada na Maxa, ovo povrede nisu dio trenaznog procesa ! je.em repke i okupljanja !
Max Allegri
- IlFantasista
- Kontakt:
od toliko slicnih povreda nasao si s kim ces da usporedis ! Nemoj kao on .. boga ti !IlFantasista je napisao/la:Ma šest mjeseci minimalno, ko Strootman...
Max Allegri
Nas kad krene baš nam krene, igramo haman cijelu sezonu sa jednim desnim bekom
, sad ostajemo i bez dva vezna, bez Barzaglia haman cijelu sezonu. Sreća te pogleda i pomisliš nakratko evo šanse za nešto veliko i onda hladan tuš

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ja ne znam kako ćemo ovo sve izdržati. I u prvenstvu nećemo moći odmarati vezne igrače, jer nikakvih drugih rješenja nemamo na klupi osim Sturara, a i on je tek zaliječio povredu.
Pirlo će biti rovit, Vidal cijelu sezonu nije na 100%, osim Pereyre niko nije skroz zdrav. Ovo je katastrofa, jedina sreća je što imamo veliku bodovnu prednost. I prolaz protiv Monaca sad je upitan... nemjerljiva katastrofa...
Pirlo će biti rovit, Vidal cijelu sezonu nije na 100%, osim Pereyre niko nije skroz zdrav. Ovo je katastrofa, jedina sreća je što imamo veliku bodovnu prednost. I prolaz protiv Monaca sad je upitan... nemjerljiva katastrofa...
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije ni blizu Strootmana, ne baksuzirajte ljudi, samo jače istegnuće.
Gotov je za sezonu, ali vratit će se aBd spreman za sljedeću. Sreća pa mu igra ne zavisi od snage i atletike, bit će on opet onaj stari.
Sad nema druge nego u 3-5-2 do kraja sezone pa ko živ ko mrtav. Pirlo, Vidal, Pereyra i Sturaro sa klupe. Monaco proći, a onda sa Pogbom se zabunkerisati kako znamo u 1/2 finalu. Sad je još veći problem što Asa nije registrovan za LP.
Gotov je za sezonu, ali vratit će se aBd spreman za sljedeću. Sreća pa mu igra ne zavisi od snage i atletike, bit će on opet onaj stari.
Sad nema druge nego u 3-5-2 do kraja sezone pa ko živ ko mrtav. Pirlo, Vidal, Pereyra i Sturaro sa klupe. Monaco proći, a onda sa Pogbom se zabunkerisati kako znamo u 1/2 finalu. Sad je još veći problem što Asa nije registrovan za LP.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma i Conte glumi ba neku budalu, samo kod njega dva žestoka treninga dnevno, jest se Marchisio sam povrijedio, ali i Conte pretjeruje...Ocam' isto kao da se inati nešto, kako će biti na nož dočeka protiv Engleske u Torinu.
Sreća pa u prvenstvu imamo +14, u Ligi šampiona sam se nadao nečemu, bio sam ubijeđen 100 % da sa zdravim Marchisiom, Pogbom, Barzaglijem, Vidalom i Tevezom imamo šansi da zaigramo u finalu, ovako je dženaza neminovnost.
Sreća pa u prvenstvu imamo +14, u Ligi šampiona sam se nadao nečemu, bio sam ubijeđen 100 % da sa zdravim Marchisiom, Pogbom, Barzaglijem, Vidalom i Tevezom imamo šansi da zaigramo u finalu, ovako je dženaza neminovnost.
Kun fejekun!
Ako je istegnuce, mozda i zaigra sredinom maja ! Jace istegnuce su imali i Alvaro i Caseres, oko mjesec ipo ! Nadajmo se da je istegnuce !
Max Allegri
4 mjeseca je van terena, tako sam pročitao :/
Majku mu ... pa nije jos zapamceno 4 mjeseca ! do 2 ili najmanje 6 !!!!!!!!!!!!!!!VelaHavle je napisao/la:4 mjeseca je van terena, tako sam pročitao :/
Max Allegri
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma pukli čovjeku ligamenti, nema ga šest mjeseci, znam italijanski, ne pravite me budalom. 
Kun fejekun!
Evo brat reče, šest mjeseci. Gotov je za ovu sezonu.
El Pado
El Pado
- Burberry46
- Kontakt:
Šta je sa Marroneom jer živ
, da odigra nekoliko utakmica u prvenstvu kad bude trebalo odmarati neke igrače za Monako?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije istegnuce nego ruptura kriznih ligamenata, nema njega do iduce godine. U najboljem slucaju da se vrati oko decembra (ali tesko), sve zavisi od samog tijeka oporavka.
steta stvarno, teska je ovo povreda, pogotovo ko je vec u 30-tim.
steta stvarno, teska je ovo povreda, pogotovo ko je vec u 30-tim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa eto, od igrača koji mogu igrati u vezi imamo sedmoricu.
Vidal, Pereyra, Pirlo, Padoin, Asa, Sturaro, Marrone.
Sreća pa smo doveli ovog Sturara, ko da su znali. Šta je sa Marroneom, nije igrao nikako ove sezone?
Vidal, Pereyra, Pirlo, Padoin, Asa, Sturaro, Marrone.
Sreća pa smo doveli ovog Sturara, ko da su znali. Šta je sa Marroneom, nije igrao nikako ove sezone?
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.