S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: S.S. Lazio
ne može Toni zabit', kol'ko naša navala možebianconeros je napisao/la:Toni ce da zabibari veceras

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma odličan Lazio, fakat dobra ekipa. Zaslužuju ovo mjesto gdje trenutno jesu. Čak i više, ako budu i do kraja igrali ovim tempom.
Candreva zabi golčinu. Joj al lijeve strane jest šuplja, Radu se nekad gubi po terenu, a kako brani centaršuteve ko Grygera svojevremeno
Candreva zabi golčinu. Joj al lijeve strane jest šuplja, Radu se nekad gubi po terenu, a kako brani centaršuteve ko Grygera svojevremeno

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Al kakav top u nozi ima Candreva ufff
Svaka cast ekipi i Pioliju na igrama u zadnje vrijeme.
Svaka cast ekipi i Pioliju na igrama u zadnje vrijeme.
šuška se šuška
izgleda da bi Lazio (konačno) nakon 7-8 godina mogao dobit' glavnog sponzora, a sponzor je navodno: Azerbaijan "Land of Fire", inače sponzor Atletico Madrida
navodno su pregovori u proteklim sedmicama intenzivirani, a u ovim satima se izgleda baš razvila situacija! Lazio bi navodno inkasirao €40 mln za tri godine!
Lotito, smrade, učini nešto najbolje otkad si predsjednik ovog velikog kluba
P.S. historija nas naučila, ne vjerujte smradu od Lotita (a nadajte se k'o debili)

izgleda da bi Lazio (konačno) nakon 7-8 godina mogao dobit' glavnog sponzora, a sponzor je navodno: Azerbaijan "Land of Fire", inače sponzor Atletico Madrida

Lotito, smrade, učini nešto najbolje otkad si predsjednik ovog velikog kluba

P.S. historija nas naučila, ne vjerujte smradu od Lotita (a nadajte se k'o debili)

ma quanto è forte?
legitimni nasljednik velikog Neste
(nenormalno sam zavolio ovog igrača)

legitimni nasljednik velikog Neste

(nenormalno sam zavolio ovog igrača)

Sto se brisu moji postovi sa ove teme?
zato što provocirašronaldo99 je napisao/la:Sto se brisu moji postovi sa ove teme?

šala mala, obrisani su svi postovi na forumu napisani 25.03.'15
- HeavensWonder
- Kontakt:
Taman nisam pisao ništa, pa da sad priupitam. Kakav je sad onaj Keita Balde ? Sjećam se da je bio dobar protiv Juveta, ali sam mislio da će postati dosta bolji kao neko o kome će pričati prije Andersona ? Je li dobar kao i prije i ima li kakvog napretka ili je već dostigao neki maximum ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kako igrač od 20 godina može dostići svoj maximum?
Mauri igra u životnoj formi, a za Felipe Andersona nema se šta pričat', tako da nema mjesta, al' kad uđe u igru, dosta je sebičan, hoće zabit' gol, a neće ga
realno, može igrat' samo umjesto Maurija, al' onda se mora preć' u formaciju 4-2-3-1, pri čemu bi Felipe Anderson prešao na poziciju trequartiste, a koliko je pametno micat' ga s pozicije gdje briljira? a tek sljedeće sezone će mu bit' prpa, pošto je tu Morrison (svi su se složili da je veći talenat od Pogbe, al' neviđeni debil, wannabe gangsta), al' et', valjda mu promjena države i bijeg od tog društva pomogne, pa se smiri, pa postane nova zvijezda Serie A i svjetskog fudbala, za šta ima sve predispozicije 
nisam siguran kakva je budućnost Keite u Laziju, mada, pošto će Felipe Anderson vjerovatno bit' prodat' one tamo sezone (sigurno neće sad ovo ljeto), trebao bi ga zamijenit' Keita, osim ako se ne odluči na transfer
Mauri igra u životnoj formi, a za Felipe Andersona nema se šta pričat', tako da nema mjesta, al' kad uđe u igru, dosta je sebičan, hoće zabit' gol, a neće ga

nisam siguran kakva je budućnost Keite u Laziju, mada, pošto će Felipe Anderson vjerovatno bit' prodat' one tamo sezone (sigurno neće sad ovo ljeto), trebao bi ga zamijenit' Keita, osim ako se ne odluči na transfer

- JoseMourinho
- Kontakt:
ma od keite se više očekivalo, al et i nema mjesta sad da igra, a i realno ono što pokazuje je dosta loše
al et mlad je bit će bolji
tamo za ciru sto si spomeno, i ja sam to cito i mislim da bi sjajno lego laziu, jednostavno zna ligu i sigurno da bi odgovaralo ostalima kome da imaju ubacit, dodat a da on zabije, jbg u dortmundu se očekivalo od njega da više učestvuje u igru al to nije on, tako da bi i njemu pametno bilo vratit se u seriu a

tamo za ciru sto si spomeno, i ja sam to cito i mislim da bi sjajno lego laziu, jednostavno zna ligu i sigurno da bi odgovaralo ostalima kome da imaju ubacit, dodat a da on zabije, jbg u dortmundu se očekivalo od njega da više učestvuje u igru al to nije on, tako da bi i njemu pametno bilo vratit se u seriu a

Onaj Mocinic iz Rijeke, baby Modric
U zadnje vrijeme se sve vise spominje u vezi sa Laziom, ima fiksnu cijenu samo 3.000.000€.
Zacudo nista ne pise u hrvatskim medijima, a Talijani su se dosta raspisali.

U zadnje vrijeme se sve vise spominje u vezi sa Laziom, ima fiksnu cijenu samo 3.000.000€.
Zacudo nista ne pise u hrvatskim medijima, a Talijani su se dosta raspisali.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma ovo što Jose govori. Naravno da nije blizu maximuma ali mi se čini da nema nekog značajno napretka. Prethodne sezone bio je jedan od najboljih u timu Lazia, barem meni, ali vidim da je ove sezone tanak pravo. Valjda se vrati u formu naredne sezone.
Uostalom, Keita Balde bi se trebao ugledati na Moratu pa da iskoristi svaku sekundu i da pokaže maksimum
Uostalom, Keita Balde bi se trebao ugledati na Moratu pa da iskoristi svaku sekundu i da pokaže maksimum

ne želim odgovorit' na ovu provokacijuHeavensWonder je napisao/la:Uostalom, Keita Balde bi se trebao ugledati na Moratu pa da iskoristi svaku sekundu i da pokaže maksimum
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma hajde... Niste ga platili toliko da bi bila neka velika provokacija ! Uostalom, preporuka, nemoj čitati šta je Cazorla rekao za dotičnog.
Još jedno pitanje, šta bi od onog Laziovog starog stadiona u nekom predgrađu Rima, hoćete li se seliti ili ostajete na Olimpicu, a Roma ide ?
Još jedno pitanje, šta bi od onog Laziovog starog stadiona u nekom predgrađu Rima, hoćete li se seliti ili ostajete na Olimpicu, a Roma ide ?
De Vrij je sinoć bio strijelac za Holandiju, a ponio je i kapitensku traku

Lazio ostaje, ne znam šta je s Flaminija, znam da se igrao tamo rugby prije, al' dok sad igraju na Olimpicu, haman se više ne koristi, mada nisam siguranHeavensWonder je napisao/la:Još jedno pitanje, šta bi od onog Laziovog starog stadiona u nekom predgrađu Rima, hoćete li se seliti ili ostajete na Olimpicu, a Roma ide ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.