shzna je napisao/la:Irska
Zagonetke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Zagonetke
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ne znam baš neke teške zagonetke, ali evo jedna lagana, samo da završim svoj zadatak:
Mujo došao u kafić i ostao frapiran kada je u šoljici kafe našao muhu. Pozvao je konobara i rekao mu da mu donese novu šoljicu kafe. Konobar ode i donese šoljicu. Mujo poslije prvog gutljaja prevrnu stol i reče da je to ista šoljica kafe koju su mu dali i kad je tek došao u kafić. Kako je to zaključio?
Mujo došao u kafić i ostao frapiran kada je u šoljici kafe našao muhu. Pozvao je konobara i rekao mu da mu donese novu šoljicu kafe. Konobar ode i donese šoljicu. Mujo poslije prvog gutljaja prevrnu stol i reče da je to ista šoljica kafe koju su mu dali i kad je tek došao u kafić. Kako je to zaključio?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Konto papak ako pise franck i na jednoj i na drugoj da su iste 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bila hladna?

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Rješenje je smiješno koliko je glupo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jedino ako je posecerio kafu prije nego sto je skonto da je muha unutra, onda mu ovi vratili istu kafu, samo sto su izvadili muhu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima logike.uNbx je napisao/la:Jedino ako je posecerio kafu prije nego sto je skonto da je muha unutra, onda mu ovi vratili istu kafu, samo sto su izvadili muhu.
- Evolution87
- Kontakt:
HahahahahauNbx je napisao/la:Konto papak ako pise franck i na jednoj i na drugoj da su iste
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa svejedno bi bila hladna, što bi bilo impliciralo da je ista kafa u pitanju.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Evo jedna stara i lagana, ne mogu se sjetit.ovih tezih trenutno:
Znaci bacili ste kovanicu pet puta, i bas svih pet puta vam je ispalo pismo. Kol'ke su sanse/vjerovatnoca da i sesti put opet dodje pismo?
Znaci bacili ste kovanicu pet puta, i bas svih pet puta vam je ispalo pismo. Kol'ke su sanse/vjerovatnoca da i sesti put opet dodje pismo?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
50%uNbx je napisao/la:Evo jedna stara i lagana, ne mogu se sjetit.ovih tezih trenutno:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
To se jedino ispravno može riješiti binomnim rasporedom
. I vjerovatno nije 50%
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hmmm.... Ne kontam? Kako se došao do 50% ?Schwarz je napisao/la:50%uNbx je napisao/la:Evo jedna stara i lagana, ne mogu se sjetit.ovih tezih trenutno:
Pa imas dva moguca random ishoda, a jedan od ta dva mora doc, dakle 50-50 su sanse. Bar za moje laicko shvatanje matematike...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
E jesi me nasmijo onim postom dole u pdf muzika,nisam ono ocekivao ni u snovima dok sam otvarao pdf,vjerovatno jedan od tri najludja posta onde ikaduNbx je napisao/la:@Schwarz
@Garfield,dvije strane novcica i gravitacija ne vidim drugi moguci omjer kad bacas novcic od 50/50 svaki puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
To se ovako računa

n=6
P=50%
x=6
Eto kome nije mrsko nek izračuna

n=6
P=50%
x=6
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Tako i jest. Nema treceg rjesenja tako da je 50:50 sansa.uNbx je napisao/la:Pa imas dva moguca random ishoda, a jedan od ta dva mora doc, dakle 50-50 su sanse. Bar za moje laicko shvatanje matematike...
⭐
Sad sam skontao. Hvalatopnik1 je napisao/la:To se ovako računa
n=6
P=50%
x=6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.