Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

csh
Moderator
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la csh » 25 jan 2009, 23:23

Realno ciru do sada nisam postovao zbog toga sto je spasio **** iz saveza i posijelo raju,postovao sam ga kao trenera,ali posli ovoga i ne pozivanja stilica ne postujem ga nimalo jer lik ili je slijep ili nema veze o fudbalu(sto sam do ovog trenutka mislo da ima)ali realno sada lik veze nema i i svi koji ce da ga poslije ovoga da brane realno cu reci da ni oni veze nemaju...ciro zdravo odlazi ....
AMAR OSIM!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 jan 2009, 00:25

Ciro me razocarao. Pa svaki dan, sve vise i vise unistava nase zlatne momke. :evil:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 jan 2009, 00:51

ma ciro ****, supak meraklija, nek ide kuci u zagreb, ne treba nam vise, niko ne voli gledati reprezentaciju ko pijacu igracima :evil:
100% sportski i krajnje opušten potpis

LaCosta
Kontakt:

Post Postao/la LaCosta » 26 jan 2009, 03:39

Ciro spasitelju saveza sta ima kako si?**** li te munib usta
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 26 jan 2009, 07:45

kad je to ciro u zadnjih 1o godina napravio pristojan rezultat...odletio iz irana,nije valja ni muri iz murske subote (sigurne nebi ni muri iz murske nedjelje) ni varteksu nikom...njega niko ziv nije htio ali eto lopovima iz saveza je dosao kao kec na desetku jer zna prodavat muda za bubrege a nasa raja je tipicna stoka...istu smo mi nadu imali i sa muzurovicem prosle kvalifikacije pa dodzese moldavci i spustise nas na zemlju pa norvezani itd...ljudi belgija je jaca od turske ako smo od b tima turkse izgubili sha ocekivat od belgije...cuj velibor vaslic,zdravko saraba,berberovic,pa jel ovaj covjek retardiran?znali on ista o fudbalu,pa dino dzulbic je izmislio fudbal za ovu dvojucu krkana...da bog sacuva,pa gdje je edin junuzovic momak tek poptipasao za amkar perm jednu od najjacih ruskih ekipa....treba da ga slovenci maznu pa ce biti kuku lele...nedaj boze da se dzeko povrijedi...koliki je ciro debil to je za ljudski mozak nerazumljivo...pljuvao sam ga uvijek i pljujem ga i sad jer je dvolicno dzubre koje uopste nema uvid u kvalitet kandidata za repku niti ima viziju niti bilo sta,nego samo s brda s dola zove igrace ko fol lavovi a protiv turske i spanije nismo centra presli kako treba...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jan 2009, 08:58

RiNo je napisao/la:ma ciro ****, supak meraklija, nek ide kuci u zagreb, ne treba nam vise, niko ne voli gledati reprezentaciju ko pijacu igracima :evil:
Pa on je stalno kuci u Zagrebu, dodje ovde 2 dana prije priprema, ostane dan nakon utakmice, dodje kad treba gostovat u big mami i zvijezde sa zvijezdama, svakog vikenda vodi neku emisiju na zagrebackom tv kanalu.....

Evo vidim napokon neki skontali sta je zapravo ciro, aferim!

Nadjite mi reprezentaciju na svijetu koja objavi spisak, a pojma nema protiv koga ce igrati? Ovo mi vishe lici na situaciju kada smo se mi kao djeca skupili (moja raja) i isli po naselju traziti druge raje da igramo protiv njih.

Tuzno i zalosno

I opet ponavljam velika vecina se nada nekakvom uspjehu, ajme ajme
nema potpisa

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 26 jan 2009, 10:39

ja samo kad cujem da je debil pozvao igrace samo zato sto mu ih je neko preporucio, bez toga da posjeti igraca da se uvjeri u kvalitet, odmah mi se povraca na Ciru.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 jan 2009, 11:12

A jbt ljudi, pa vi mjenjate misljenje svakih 5 minuta... Znao sam da ce ovako ispast. Jos kad nas Belgija podere, tek onda ce biti zanimljivo. Ali, ne sumnjam ja u savez, mozda dovedu Wengera, pa ce nasi maloumni ljudi opet povjerovat da se stvari mjenjaju nabolje.

CIRO LEGENDO!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 jan 2009, 11:59

Tarik14 je napisao/la:Ciro me razocarao. Pa svaki dan, sve vise i vise unistava nase zlatne momke. :evil:
nek si i ti doso pameti....
a evo arancic nema pasosa...bar je to dobro...i nece da igra za nas....njega samo se rijesili za citav zivot...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 26 jan 2009, 12:11

Ja vas pojedince vise uopste nemogu ni shvatiti. Vama je sada Ciro najgori covjek u BH fudbalu. Sta je sa savezom? Protiv njih se vise ne borite? De ne serite vise molim vas. Vi samo trazite razloga da bi mogli nekog klevetati imali za to razlog ili ne. Ja u potpunosti podrzavam Cirine metode o tome sto on trazi nove igrace koji do sada nisu nastupali za na tim. Mi smo se uvjek do sada oslanjali na nase "najbolje" igrace,ali nam to nikad nije donijelo nikakav uspjeh. Sad kad se nesto pocelo raditi,vama to ne odgovara. Sasa Papac je bio anonimus,pa smo ga preko repke stvorili,i vidite gdje je on danas.Zamjeram mu to sto ne igra za BiH,al ga cijenim kao igraca i znam da je odlican igrac. Spahic je takodjer vecu slavu stekao u repki nego u klubu,Damjanovic,Ibricic... Mi moramo traziti jos novih igraca. Vecinu njih mi i neznamo,al ce sigurno iz te vecine bar 5 postati sjajni nogometasi. Ako ih mi ne uzmemo sebi ,"komsije"sigurno hoce.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 jan 2009, 13:05

majestic je napisao/la:Ja vas pojedince vise uopste nemogu ni shvatiti. Vama je sada Ciro najgori covjek u BH fudbalu. Sta je sa savezom? Protiv njih se vise ne borite? De ne serite vise molim vas. Vi samo trazite razloga da bi mogli nekog klevetati imali za to razlog ili ne. Ja u potpunosti podrzavam Cirine metode o tome sto on trazi nove igrace koji do sada nisu nastupali za na tim. Mi smo se uvjek do sada oslanjali na nase "najbolje" igrace,ali nam to nikad nije donijelo nikakav uspjeh. Sad kad se nesto pocelo raditi,vama to ne odgovara. Sasa Papac je bio anonimus,pa smo ga preko repke stvorili,i vidite gdje je on danas.Zamjeram mu to sto ne igra za BiH,al ga cijenim kao igraca i znam da je odlican igrac. Spahic je takodjer vecu slavu stekao u repki nego u klubu,Damjanovic,Ibricic... Mi moramo traziti jos novih igraca. Vecinu njih mi i neznamo,al ce sigurno iz te vecine bar 5 postati sjajni nogometasi. Ako ih mi ne uzmemo sebi ,"komsije"sigurno hoce.
ciro je lopov isto ko i oni iz saveza...a ovo je tema ciro blazevic a ne savez...a da se papac prodo preko repke nije...da je on bio neki prosjecni igrac il neki bezveze on nikad ne bi igro u rendzersu...e pazi ovo..pozoves nekakvog dilavera za koga niko nikad nije cuo a ne pozoves stilica kojeg trazi pola evrope...pa jel to uredu...il ne pozoves sanela jahica a zovnes sarabu, vasilica...niđe veze...ako vec nemamo razvijen skauting(nije do cire vec je do saveza) zasto on ne ode da pogleda igraca nego kaze njega su mu preporucili....pa jbt jel to uredu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 jan 2009, 13:09

Ako ista, makar Aracic nece igrati za nas. Evo, lijepo je rekao da nema bh pasos i da ga BH reprezentacije ne zanima. ;)

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 26 jan 2009, 13:14

Mravca će ipak pozvati, ali izgleda da Salihović neće moći jer ga klub želi zadržati. Valjda će onda Štiliću uputiti poziv :?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 jan 2009, 13:16

mone je napisao/la:Mravca će ipak pozvati, ali izgleda da Salihović neće moći jer ga klub želi zadržati. Valjda će onda Štiliću uputiti poziv :?
Ma nije. Mravac nece biti pozvan jel Ciro kaze da nema potreba a Aracic nema BH pasos.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 jan 2009, 13:16

majestic je napisao/la:Ja vas pojedince vise uopste nemogu ni shvatiti. Vama je sada Ciro najgori covjek u BH fudbalu. Sta je sa savezom? Protiv njih se vise ne borite?
O Ciri nemam neko visoko misljenje, ali on je do sada najbolji selektor kojeg je BiH imala. Prije njega smo imali trenerske anonimuse (u evropskim okvirima) koji u karijeri nista ozbiljno nisu napravili. Znaci, ja mislim da je u Ciri najmanji problem. Iza sebe ima banditski savez koji boli kara za BiH i igrace koji su prosjecni u evropskim okvirima. Sta mi mozemo ocekivat sa ovakvim potencijalom? Pa pogledajte gdje igraju nasi igraci i kakve su njihove karijere. Hasagic, Berberovic, Spahic, Radeljic, Damjanovic, Muratovic, Nadarevic,... Da li je neki fudbalski fanatik iz Evrope cuo za ove igrace? Sta su oni napravili u svojim karijerama? Ali jbg, sta da se radi kada nemamo bolje. Bolje igrace necemo imat sve dok nam je nasa liga ovakva kakva jeste i sve dok ne izbacuje nove igrace koji posjeduju kvalitet za lige petice. Mislim, shvatite i selektore, ne moze se od govana napravit burek. Mi smo uvijek imali visoke ambicije, iako nam je kvalitet jako los. Takvi smo, to je u neku ruku (mozda) dobro, ali je lose kada relanost dodje na vidjelo. Realnost je da se mi nikada necemo plasirat na veliko takmicenje dok imamo ovako trulo stanje u fudbalu. Zasto Ciro poziva igrace kao sto je Mikelini, Vasilic, Saraba...? Pa poziva ih zato sto su to nalozili neki mesetari savezu, a savez nalozio Ciri. Vjerujem da se oni svi nadju u tim talovima. Znaci, kakav god trener da dodje situacija ce biti ista. Trener koji ne pristaje na prljave poslove, on nece ni doci na celo reprezentacije. Kodro je dos'o i kada je vidio sta se radi, brzo je otis'o. Zar mislite da Susic, Halilhodzic, Bajevic ne bi voljeli vodit ovu reprezentaciju da je situacija normalna? Ja ne znam kako mozete krivit Ciru za odabir protivnika za prijateljske tekme. Je l' vidite da je savezu jedini interes da nadje protivnika preko kojeg ce doci do love, koju ce poslije razgrabit izmedju sebe!?? Ma mogu o ovome da pisem kilometarski post, ali nema svrhe, i onako to ne moze doci do mozga nasem zaglupljenom narodu. Oni se uopste ne trude da prikriju lopovluk, jer vide da su im 'kriticari' (narod) ovce koje mogu lako izmanipulisat kada god to bude potrebno. Ali kao sto Balas kaze, 'nama je lijepo, taman kako smo zasluzili'.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 26 jan 2009, 13:18

Tarik14 je napisao/la:
mone je napisao/la:Mravca će ipak pozvati, ali izgleda da Salihović neće moći jer ga klub želi zadržati. Valjda će onda Štiliću uputiti poziv :?
Ma nije. Mravac nece biti pozvan jel Ciro kaze da nema potreba a Aracic nema BH pasos.
piše danas u avazu. rekao da će ga zvati, mada me više ništa ne može iznenaditi kada je Ćiro u pitanju

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 jan 2009, 13:26

Valencia je napisao/la:
majestic je napisao/la:Ja vas pojedince vise uopste nemogu ni shvatiti. Vama je sada Ciro najgori covjek u BH fudbalu. Sta je sa savezom? Protiv njih se vise ne borite?
O Ciri nemam neko visoko misljenje, ali on je do sada najbolji selektor kojeg je BiH imala. Prije njega smo imali trenerske anonimuse (u evropskim okvirima) koji u karijeri nista ozbiljno nisu napravili. Znaci, ja mislim da je u Ciri najmanji problem. Iza sebe ima banditski savez koji boli kara za BiH i igrace koji su prosjecni u evropskim okvirima. Sta mi mozemo ocekivat sa ovakvim potencijalom? Pa pogledajte gdje igraju nasi igraci i kakve su njihove karijere. Hasagic, Berberovic, Spahic, Radeljic, Damjanovic, Muratovic, Nadarevic,... Da li je neki fudbalski fanatik iz Evrope cuo za ove igrace? Sta su oni napravili u svojim karijerama? Ali jbg, sta da se radi kada nemamo bolje. Bolje igrace necemo imat sve dok nam je nasa liga ovakva kakva jeste i sve dok ne izbacuje nove igrace koji posjeduju kvalitet za lige petice. Mislim, shvatite i selektore, ne moze se od govana napravit burek. Mi smo uvijek imali visoke ambicije, iako nam je kvalitet jako los. Takvi smo, to je u neku ruku (mozda) dobro, ali je lose kada relanost dodje na vidjelo. Realnost je da se mi nikada necemo plasirat na veliko takmicenje dok imamo ovako trulo stanje u fudbalu. Zasto Ciro poziva igrace kao sto je Mikelini, Vasilic, Saraba...? Pa poziva ih zato sto su to nalozili neki mesetari savezu, a savez nalozio Ciri. Vjerujem da se oni svi nadju u tim talovima. Znaci, kakav god trener da dodje situacija ce biti ista. Trener koji ne pristaje na prljave poslove, on nece ni doci na celo reprezentacije. Kodro je dos'o i kada je vidio sta se radi, brzo je otis'o. Zar mislite da Susic, Halilhodzic, Bajevic ne bi voljeli vodit ovu reprezentaciju da je situacija normalna? Ja ne znam kako mozete krivit Ciru za odabir protivnika za prijateljske tekme. Je l' vidite da je savezu jedini interes da nadje protivnika preko kojeg ce doci do love, koju ce poslije razgrabit izmedju sebe!?? Ma mogu o ovome da pisem kilometarski post, ali nema svrhe, i onako to ne moze doci do mozga nasem zaglupljenom narodu. Oni se uopste ne trude da prikriju lopovluk, jer vide da su im 'kriticari' (narod) ovce koje mogu lako izmanipulisat kada god to bude potrebno. Ali kao sto Balas kaze, 'nama je lijepo, taman kako smo zasluzili'.
a i tebe bi trebalo banovati za citav zivot...pa mi imamo extra igrace...hasagic ce na ljeto preci u fener...on je extra golman...sta si ti gledo...mozda tamo nekog desetog hasagica...berberovic igra extra dobro za repku...a najvaznije je sto igra srcem...spahice je najbolji igrac odbrane...najvjerovatnije ce u hamburg preci...njima valja a tebi nevalja...muratovic je najboljiigrac svog tima...damjanovic igra dobro...on je zadnji vezni al silom (ne)prilika igra na stoperu...odlicno radi svoj poso...nadarevic igra za repku uvijek dobro...a jedino sto se slazem da nije neka kvaliteta je radeljic...al dobro..on igra u bundesligi i mora biti pozvan...
ti ocito nepratis utakmice repke...a onda nemoj ovakve gluposti pisati..
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 jan 2009, 13:39

Jesu oni kvaliteta za nas ovakve jadne, ali su zato otpadak za klubove petice. Ti klubovi za koje oni igraju su nula u evropskim okvirima. I ja sam najbolji igrac FK Atalanta Kacuni, mozda bi i mene trebalo pozvat u reprezentaciju BiH? :mrgreen: Tim klubovima za koje oni igraju ja ne znam boju dresova, ne znam im niti jednog saigraca (osim Spahicevog Peter Odemwingie :mrgreen: )... Vjerujem da velika vecina gradjana BiH nema nikakve informacije o tim fudbalskim klubovima. Mravac, Ibricic, Brasnic,... Kuku lele!

A glavna je prica kako ih trazi pola Evrope, a oni trunu u tim svojim klubovima. **** vas Dnevni Avaz, bas ste pokupili njihovu spiku. Svi smo mi Sinan Sinanovic! :mrgreen: :mrgreen:

Ma mi smo najjaci... u zavaravanju! :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jan 2009, 13:48

Reci da je Berberovic dobar igrac moze samo onaj ko cita avaz i njima vjeruje
nema potpisa

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 26 jan 2009, 13:55

Ciro de dati preporucim i ja tim koji trebas pozvat.
;)

Golmani: Hasagic, Baotic

Odbrana: Spahic, Jahic, Mravac, Nadarevic, Merzic, Radeljic, Trivunovic, Dzulbic, Pandza

Vezni: Pjanic, Misimovic, Stilic, Ibricic, Muratovic, Salihovic, Rahimic, Vladavic, Damjanovic

Napad: Dzeko, Muslimovic, Zec, Terkes, Junuzovic, Topic, Custovic

Sta velite vi ljudi moji?
Fale jos: Papac, Bajramovic, i Ibisevic ali na njiha se trenutno nemoze racunat.
Ja bi oko ovih 30tak igraca gradio reprezentaciju,
**bes Barabe i Sarabe...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.