u 6RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Ukoliko sati???...ak neko zna...nek javi nigdje plakata nisam vidio...vr4g je napisao/la:Utakmica CELIK-JEDINSTVO igra se u nedjelju... : )
Ženska liga BiH u košarci
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Ženska liga BiH u košarci
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Papak je napisao/la:) Dodji u arenu da bodris jedinstvo u nedjelju pa nek te vide ROBIJASI))))
pa da opet smijesno konstatujem xD
Kao prvo sve je bila zeza,nevidis smajli koje stavljam i sale koje upucujem..Shvatas sve bukvalno...Broj 2 ti mi nemoj govorit jesam li ja upucen u kosarku il ne.. Ja kada sam je pratio ti vjerovatno nisi jer ti seka tad nije pocela ni da trenira... Broj 3 Nikakve veze nema SDA niti politika sa klubovima jer kolko znam da od pocetka osnivanjaj KZK CELIK nevjerujem da je pola marke dato sudiji kao mito i sl. Broj 4 ni u jednom momentu ti nisam vrijedzao klub niti sestru lijepo svima pise sta sam napisao i svi jasno mogu procitat o cemu se radi.. Samo sam pozivao na podrsku..
Broj 5 administratori me brisu kao fol oni rade svoj posao smijesni su ...
Broj 6 ti si stariji momak a razmisljanje ti je 0,od dana kad je JEDINSTVO uzelo CUP ti si naostren na svadju samnom jer sam ti iskreno i realno rekao da je taj vas CUP bio kupljen i to zna citava BiH,ti si se tad na mene nalozio i svaki moj post vidis kao svadju il kao prijetnju,a kad budem prijetio stavljat cu recenicu bez osmijeha mada 13 godina pratim kosarku i isao sam po utakmica i na stranu i nikad nikakav se incident nije desio niti sam koga vrijedzao..
eto nako ukratko rezime.. pa opet neka me obrisu nadji nesto emire pa citiraj im boldiraj im neki dio mog posta pa neka me opet iskljuce sa foruma.. : ))[/quote]
Sestra mi i nije trenirala mozda tad ali za tvoju ja u kosarci sam 15 godina od svoje 22 sto igrao sam 12 sto sudim 3

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Zahvaljujem puno....Phill Jackson je napisao/la:u 6RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Ukoliko sati???...ak neko zna...nek javi nigdje plakata nisam vidio...vr4g je napisao/la:Utakmica CELIK-JEDINSTVO igra se u nedjelju... : )
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Ukoliko sati???...ak neko zna...nek javi nigdje plakata nisam vidio...vr4g je napisao/la:Utakmica CELIK-JEDINSTVO igra se u nedjelju... : )
standardni termin u 18:00 : )
Hax Pax Max Deus Adimax
Sestra mi i nije trenirala mozda tad ali za tvoju ja u kosarci sam 15 godina od svoje 22 sto igrao sam 12 sto sudim 3
hajde misli sta hoces razlika izmedju mene i tebe je . ta sto ces ti bez obzira na sve uvijek biti dobro dosao ovdje , to za kupljen CUp dokazi pa cemo pricati , ... ovako bez dokaza je glupo pricati sudije mogu navuci ali ne mogu 15 20 razlike navuci koliko ste vodili tako da .. a o politici necemo pricati, saznaj sam pa javi ja znam ali natjerao si me sam da pricam , opet vidis mene boli briga u ovim teskim vremenima se snalazi kako god hoce i naravno ni kod mene nikada nije bilo incidenata niti sta a to razmisljanje 0 jbga mora neko i tako imati , ustvari ti imas svoje misljenje i ja ga cjenim odnosno postujem , kao i ti a citirao sam ja sam napisao ako ces bolje pogledati gore da ovo zvuci kao pretnja Pozdrav Aldine i sve najbolje ... i uvijek kada si raspolozen i sve drage volje cemo sjesti i popricati , ti kada mi dokaze doneses ja cu reci okay pogrijesio sam izvini ... A izvini za ovo sto sam rekao da ne znas kosarku mozda sam preburno reagovao .. Pozdravcic[/quote]
ma bujrum eto pijemo kafu ako dodjes ranije oko 5 ima onde u areni odma kafic pa cemo se cut.. samo neznam kako da te prepoznam il da brojeve razmjenimo ?? : ) pa da ti u lice kazem da je cup kupljen :PPPPP

ma bujrum eto pijemo kafu ako dodjes ranije oko 5 ima onde u areni odma kafic pa cemo se cut.. samo neznam kako da te prepoznam il da brojeve razmjenimo ?? : ) pa da ti u lice kazem da je cup kupljen :PPPPP
Hax Pax Max Deus Adimax
Papak je napisao/la:Sestra mi i nije trenirala mozda tad ali za tvoju ja u kosarci sam 15 godina od svoje 22 sto igrao sam 12 sto sudim 3hajde misli sta hoces razlika izmedju mene i tebe je . ta sto ces ti bez obzira na sve uvijek biti dobro dosao ovdje , to za kupljen CUp dokazi pa cemo pricati , ... ovako bez dokaza je glupo pricati sudije mogu navuci ali ne mogu 15 20 razlike navuci koliko ste vodili tako da .. a o politici necemo pricati, saznaj sam pa javi ja znam ali natjerao si me sam da pricam , opet vidis mene boli briga u ovim teskim vremenima se snalazi kako god hoce i naravno ni kod mene nikada nije bilo incidenata niti sta a to razmisljanje 0 jbga mora neko i tako imati , ustvari ti imas svoje misljenje i ja ga cjenim odnosno postujem , kao i ti a citirao sam ja sam napisao ako ces bolje pogledati gore da ovo zvuci kao pretnja Pozdrav Aldine i sve najbolje ... i uvijek kada si raspolozen i sve drage volje cemo sjesti i popricati , ti kada mi dokaze doneses ja cu reci okay pogrijesio sam izvini ... A izvini za ovo sto sam rekao da ne znas kosarku mozda sam preburno reagovao .. Pozdravcic
ma bujrum eto pijemo kafu ako dodjes ranije oko 5 ima onde u areni odma kafic pa cemo se cut.. samo neznam kako da te prepoznam il da brojeve razmjenimo ?? : ) pa da ti u lice kazem da je cup kupljen :PPPPP[/quote]
Reci nije problem ja kazem samo vjerujem dokaza , a vidjecu ja cu doci i pozdraviti nije meni problem nikakav vjeruj mi nisam tip za kakvog me ti smatras a ako si na FB poslacu ti poruku pa cemo se cuti drage volje uglavnom nisam zelio da se svadjam , nema frke nikakve tvoje misljenje ali opet .. jbga kazem ti ne mogu sudije navuci 15 razlike vodis do plus 5 pa ti kako oces... Ali cjenim i tvoje misljenje
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Ima da opet sunce udara u oči u prvoj četvrtiniPhill Jackson je napisao/la:u 6RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Ukoliko sati???...ak neko zna...nek javi nigdje plakata nisam vidio...vr4g je napisao/la:Utakmica CELIK-JEDINSTVO igra se u nedjelju... : )

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ima da opet sunce udara u oči u prvoj četvrtini
, ne znam što ne pomjere ovaj termin, bolje da se malo kasnije igra.[/quote][/quote]
Nista od sunca barem ovog kola

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
- slani grad
- Kontakt:
brao cure
..nadam se da cese Jedinstvo vratiti gdje mu je mjesto...ipak smo mi EVROPSKI prvaci 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Liga košarkašica: Čelik – Jedinstvo 69:72
Drugo kolo Lige 4 donijelo je pobjede Željezničaru i Jedinstvu, tako da sada sve ekipe imaju po tri boda i krajnji ishod prvenstva je potpuno neizvjestan.
Jedinstvo je u Zenici napravilo pothvat pobjedom protiv Čelika koji je u 1. kolu deklasirao prvaka Željezničara. Tuzlanke su vodile i na poluvremenu, a u neizvjesnoj završnici imale su više nerava i sigurnije ruke.
Nakon poraza u prvom kolu Lige 4 BiH, košarkašice sarajevskog Željezničara, aktuelnog prvaka BiH, vratile su se na pobjednički kolosjek. Plave su u dvorani Ramiz Salčin – Mojmilo, u 2. kolu nadigrale Mladi Krajišnik, učesnika WABL lige sa 71:60. Domaće su od početka bile bolje rival i njihova pobjeda nije dolazila u pitanje.
Rezultati u prva dva kola Lige 4 idu u prilog tvrdnji da će ovogodišnja završnica biti najinteresantnija u posljednjih nekoliko godina.
Tabela :
1. Čelik 2 1 1 143:131 3
2. Jedinstvo 2 1 1 129:130 3
3. Željezničar 2 1 1 130:134 3
4. M. Krajišnik 2 1 1 121:128 3
Drugo kolo Lige 4 donijelo je pobjede Željezničaru i Jedinstvu, tako da sada sve ekipe imaju po tri boda i krajnji ishod prvenstva je potpuno neizvjestan.
Jedinstvo je u Zenici napravilo pothvat pobjedom protiv Čelika koji je u 1. kolu deklasirao prvaka Željezničara. Tuzlanke su vodile i na poluvremenu, a u neizvjesnoj završnici imale su više nerava i sigurnije ruke.
Nakon poraza u prvom kolu Lige 4 BiH, košarkašice sarajevskog Željezničara, aktuelnog prvaka BiH, vratile su se na pobjednički kolosjek. Plave su u dvorani Ramiz Salčin – Mojmilo, u 2. kolu nadigrale Mladi Krajišnik, učesnika WABL lige sa 71:60. Domaće su od početka bile bolje rival i njihova pobjeda nije dolazila u pitanje.
Rezultati u prva dva kola Lige 4 idu u prilog tvrdnji da će ovogodišnja završnica biti najinteresantnija u posljednjih nekoliko godina.
Tabela :
1. Čelik 2 1 1 143:131 3
2. Jedinstvo 2 1 1 129:130 3
3. Željezničar 2 1 1 130:134 3
4. M. Krajišnik 2 1 1 121:128 3
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svaka cast Jedinstvu. bas se zakuhalo. Ova liga treba izbacit najigraca.
Ne mislim na one vikend igracice .MK opet duplo golo u sarajevu.Kolko ono imaju pojacanja.
Prvak opet Zeljo.
Ne mislim na one vikend igracice .MK opet duplo golo u sarajevu.Kolko ono imaju pojacanja.
Prvak opet Zeljo.
kurbalija je napisao/la:Svaka cast Jedinstvu. bas se zakuhalo. Ova liga treba izbacit najigraca.
Prvak opet Zeljo.
Ja mislim da nece se znati do kraja ,sada lagano Celik moze dobiti MK u Banja Luci uglavnom kako sam napisao jedan od prvih postova nece se znati do samoga kraja
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
mislio sam ne pisati.
prvo čisto rezultatski.
prvo poluvrijeme tvrdo, Jedinstvo čvsto u odbrani solidni u napadu. Čelik ni sjena prikazanog protiv Zeljezničara. u napadu teško bez prave akcije. jedino Dixon i donekle Imamović. na kraju 34:38.
na početku drugog poluvrijemena Jedinstvo pravi razliku i odlazi na nekih 16-17 razlike. Čelik prvih 5 minuta i 3 sekunde bez koša. i četvrti period uglavnom protjeće u dominaciji Jedinstva, doduše Čelik nešto konkretniji, ali razlika konstantno iznad 10 za Jedinstvo. i onda kada su mnogi već napustili Arenu, jer se činilo da je pobijednik riješen, drama. 58 sekundi prije kraja +10 za Jedinstvo, ali nekim čudom i nošeni podrškom preostalih gledalaca košarkašice Čelika uspijevaju da smanje na -3, 5 sekundi do kraja i imaju loptu za produžetak. Jedinstvo do tog trenutka je napravilo samo 2 prekršaja i prave 3 na 2,8 sekundi. ponovo lopta sa strane, nekako dolazi do Vrdoljak, koja iz teške situacije ne uspjeva da pogodi koš.
kod Jedinstva bih izdvojio 5 igračica po učinku Maksimović, Periša, Zubak, Ovarcova i Starege(izvinjavam se ako nisam napisao pravilno prezimena igračica).
kod Čelika Dixon, a ostale mnogo lošije od očekivanog. mnogo promašenih zicera, a recimo Mehmedić tek u zadnjoj minuti postigla večinu svojih koševa.
eh, sad bi bilo odlično da nema ne jedno nego dva, ali.
Maksimović može proči kao odlična igračica u odbrani. ima visinu, korpulentna je, teško će joj se dosuđivati mnogo faulova. centarska linija Želje ako budi igrala kao protiv Čelika protiv nje nema ikakve šanse.
ali, napada. pa nemogu da vjerujem šta žena radi. od njenih 17 poena i nekoliko asistencija za Zubak, samo 7 bih sve pod regularne. 3 sa bacanja i 4(odnosno dva ubačaja) iz igre. sve ostalo, žena je pravila po trkorak ili četvorokorak prije nego ispusti loptu. nisam osoba koja voli da nešto priča o suđenju, ali ovo večeras bilo je uistinu smiješno. sudije su joj iste stvari počele suditi tek u četvrtom periodu, kad je imala samo dva ubačaja sa slobodnih.
sudije su onaj drugi ali. protiv Želje su napravili nekih 5-6 pogrešaka. večeras 20 minimalno. ako su to najbolje sudije koje imamo, ne treba čuditi što imamo samo jednog sudiju koji sudi na Europsko prvenstvu.
prvo čisto rezultatski.
prvo poluvrijeme tvrdo, Jedinstvo čvsto u odbrani solidni u napadu. Čelik ni sjena prikazanog protiv Zeljezničara. u napadu teško bez prave akcije. jedino Dixon i donekle Imamović. na kraju 34:38.
na početku drugog poluvrijemena Jedinstvo pravi razliku i odlazi na nekih 16-17 razlike. Čelik prvih 5 minuta i 3 sekunde bez koša. i četvrti period uglavnom protjeće u dominaciji Jedinstva, doduše Čelik nešto konkretniji, ali razlika konstantno iznad 10 za Jedinstvo. i onda kada su mnogi već napustili Arenu, jer se činilo da je pobijednik riješen, drama. 58 sekundi prije kraja +10 za Jedinstvo, ali nekim čudom i nošeni podrškom preostalih gledalaca košarkašice Čelika uspijevaju da smanje na -3, 5 sekundi do kraja i imaju loptu za produžetak. Jedinstvo do tog trenutka je napravilo samo 2 prekršaja i prave 3 na 2,8 sekundi. ponovo lopta sa strane, nekako dolazi do Vrdoljak, koja iz teške situacije ne uspjeva da pogodi koš.
kod Jedinstva bih izdvojio 5 igračica po učinku Maksimović, Periša, Zubak, Ovarcova i Starege(izvinjavam se ako nisam napisao pravilno prezimena igračica).
kod Čelika Dixon, a ostale mnogo lošije od očekivanog. mnogo promašenih zicera, a recimo Mehmedić tek u zadnjoj minuti postigla večinu svojih koševa.
eh, sad bi bilo odlično da nema ne jedno nego dva, ali.
Maksimović može proči kao odlična igračica u odbrani. ima visinu, korpulentna je, teško će joj se dosuđivati mnogo faulova. centarska linija Želje ako budi igrala kao protiv Čelika protiv nje nema ikakve šanse.
ali, napada. pa nemogu da vjerujem šta žena radi. od njenih 17 poena i nekoliko asistencija za Zubak, samo 7 bih sve pod regularne. 3 sa bacanja i 4(odnosno dva ubačaja) iz igre. sve ostalo, žena je pravila po trkorak ili četvorokorak prije nego ispusti loptu. nisam osoba koja voli da nešto priča o suđenju, ali ovo večeras bilo je uistinu smiješno. sudije su joj iste stvari počele suditi tek u četvrtom periodu, kad je imala samo dva ubačaja sa slobodnih.
sudije su onaj drugi ali. protiv Želje su napravili nekih 5-6 pogrešaka. večeras 20 minimalno. ako su to najbolje sudije koje imamo, ne treba čuditi što imamo samo jednog sudiju koji sudi na Europsko prvenstvu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Neću da opravdam poraz, ali sudije su kriminalne, jedino je dobra bila ona plava sutkinja, Nuru Imamović su izbacili početkom druge četvrtine
, pa u prvom poluvremenu igračice Čelika nisu smijele pogledati igračice Jeidnstva, jer odmah faul sviraju, pa ona velika svaki put korake napravi ... i uprkos tome su uspijele da ih stignu u finišu, prvo je Jedinstvo osvojilo Kup na dobro poznati način, sad hoće i prvenstvo 

Traktorista je napisao/la:Neću da opravdam poraz, ali sudije su kriminalne, jedino je dobra bila ona plava sutkinja, Nuru Imamović su izbacili početkom druge četvrtine, pa u prvom poluvremenu igračice Čelika nisu smijele pogledati igračice Jeidnstva, jer odmah faul sviraju, pa ona velika svaki put korake napravi ... i uprkos tome su uspijele da ih stignu u finišu, prvo je Jedinstvo osvojilo Kup na dobro poznati način, sad hoće i prvenstvo
gamad i djubrad treba ukinut ovu zensku ligu...
Hax Pax Max Deus Adimax
Nije zar da za posljednje kolo nema nikakvih komentara, postoji li neko ko je gledao ove utakmice......
Jedinstvo odigralo lose vodio Zeljo i po 13 razlike na kraju stisli ali slabo to Zeljo zasluzeno slavio u Tuzli , Čelik vodio i po 15 razlike u Banja Luci na kraju izgubio zbog jedne stvari u rotacijii Beha rotirao samo 6 igracica , dok je ovaj iz Jedinstva 7 .. Sljedece kolo odlucujuce moglo bi se sve vratiti na pocetak od nule da se krene , a mogli bi se i razrijesiti vecina toga ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
...Beha je tenkre....stvarno nekada ni novci ni igraci nisu dovoljni ako imas ovakvog trenera....
Nema vise :P
-
- Kontakt:
Slažem se sa ovim, imamo daleko najbolju ekipu po imenima, ali trener ispodprosječan ... vodile jedno vrijeme 20 razlike u Banja Luci, +16 na poluvremenu, i na kraju izgubile !flash je napisao/la:...Beha je tenkre....stvarno nekada ni novci ni igraci nisu dovoljni ako imas ovakvog trenera....
Ne bih da opravdam poraz, ali Mikeš je čitavo drugo poluvrijeme divljao, psovao sudijama sve živo, unosio se u facu mladom sudiji, koji mu ništa nije smio, i na kraju mu dao jedan stariji sudija tehničku (da budemo realni, Mikeš je zaslužio da dobije jedno 10 tehničkih greški

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.