nerminh74 je napisao/la:A ja ti kažem da je Dino postavio tada apsolutno nepoznatog Haruna na to mjestoNEZALAGANJE je napisao/la:@nermin Koliko ja znam,Dino je na mjesto predsjednika saveza dosao,a Harun je vec bio generalni sekretar.To mislim,ali moram provjeriti.Ako je tacno ovo sto pisem,onda tvrdnja koju sam procitao u tvom postu ne stoji i jos jedna je u nizu neistina koje iznosis....
EDIT:Provjerio...Dino je dosao na mjesto predsjednika tek nakon sto je Harun vec bio gen.sekretar.
pa ako cemo realno Harun je bio bolji kosarkas od Dine
 Harun ima dobrih stvari,ali je covjek namazan i cesto nesto okrene,slaze....Prvo kada je Ovako postao sponzor,kaze ja sam doveo sponzora
 Harun ima dobrih stvari,ali je covjek namazan i cesto nesto okrene,slaze....Prvo kada je Ovako postao sponzor,kaze ja sam doveo sponzora  ehh nisi nego tvoj prijatelj Biberovic
 ehh nisi nego tvoj prijatelj Biberovic  ima li i jedna selekcija koja reklamira salame prije e.p
 ima li i jedna selekcija koja reklamira salame prije e.p  nema, jer je ovaj ucinio uslugu svom jaranu Biberovicu..Dalje lazi oko Ace,Nurkica...
 nema, jer je ovaj ucinio uslugu svom jaranu Biberovicu..Dalje lazi oko Ace,Nurkica...@NEZALAGANJE Dino je vec bio tu ,samo se to nije dalo u javnost
 Mislim tko putuje sa Harunom na tekme a nije u savezu
 Mislim tko putuje sa Harunom na tekme a nije u savezu  Dino
  Dino 

Sto se kosarkaskih voda tice spremno su skocili na Haruna u sukobu sa jednim profilterom koji se vec godinama vrti oko mladih Bosanskih igraca i odvodi ih da igraju za druge drzave, iako bi i corav vidio sve uspjehe BiH kosarke u zadnje vrijeme.
  Sto se kosarkaskih voda tice spremno su skocili na Haruna u sukobu sa jednim profilterom koji se vec godinama vrti oko mladih Bosanskih igraca i odvodi ih da igraju za druge drzave, iako bi i corav vidio sve uspjehe BiH kosarke u zadnje vrijeme.