GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

bazero
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 27 mar 2015, 09:14

LeBronfan je napisao/la:Brand ušao u IO UEFE, ajmo kritičari.
BigBigBang je napisao/la:Tata ulazi i u Uefu na velika vrata
:facepalm:
Europska komisija: Hrvatski Zakon o sportu ne tiče se UEFA-e i FIFA-e
A ''hrvatski Zakon'' je nedvosmislen.
:wave:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 mar 2015, 09:50

Ma ti si jedan lažov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova, i kao jednog od vodećih falsifikatora svega, ti si jedan pokvareni lažov, monstrum, i stalno lažeš. I sada si napravo opet predstavu ovdje jer je to tvoj cilj! Jer si ti provokator! Ti si mučki provokator!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 27 mar 2015, 10:31

Ma Zdravko i Suker su nesposobni, najgori nogometni radnici ikad. Suker u UEFI, ma to je pickin dim, pa Joza iz Dubrave je u izvrsnom odboru futsal kluba. Ajde neka Suker do tud dodje!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 mar 2015, 15:35

Europska komisija po tko zna koji put isamarala Tattu i njegove potrcke.

Izbori :kafa:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 27 mar 2015, 21:34

skandi56 je napisao/la:Joza iz Dubrave je u izvrsnom odboru futsal kluba.
Futsal Dinamo nema izvršni odbor :kafa:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 27 mar 2015, 22:59

bazero je napisao/la:
Normalno, mala prčvarnica ne treba ništa više od pet igrača i domara.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 28 mar 2015, 11:28

Armin Hodžić, mladi Dinamov napadač i kapetan mlade bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije bio je strijelac u prijateljskom susretu između u-21 selekcija SAD i BiH koju su izabranici Darke Nestorovića izgubili sa 5-2. Mladi Hodžić tako nastavlja sa dobrim igrama u proljetnom dijelu sezone nakon duge pauze zbog ozljede pubične kosti i najavljuje ozbiljnu kandidaturu i za mjesto u A selekciji izbornika Mehmeda Baždarevića.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 28 mar 2015, 19:07

skandi56 je napisao/la:
bazero je napisao/la:
Normalno, mala prčvarnica ne treba ništa više od pet igrača i domara.
... da bi bila popularnija i gledanija od Četnikove prćije.
Slažem se ;)

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 29 mar 2015, 17:44

Tatta nas vodi daleko, nismo te dostojni Tatta
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 mar 2015, 19:37

Bolje pripazi da zbog konstantnog trolanja ne bi pobrao trajni ban kao tvoj kolega skandi.

Izbori :kafa:

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 30 mar 2015, 21:41

skandi pisao istinu i dobije ban, pa na što je ovo došlo, samo biti podoban i slagat se sa svime i uspit ćeš
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 30 mar 2015, 22:38

Sve se glasnije šuška da bi u Dinamu od sljedeće sezone trebali igrati Schildenfeld i Latovlevici. Ukoliko sve bude po planu, ovako bi nam (možda) mogla izgledati prva postava:

slika

Uz ojačanu obranu i standardno efikasan napad, Dinamovi navijači imaju se pravo nadati sezoni još uspješnijoj od prethodne. Od vitalnih igrača (mislio sam da ovo nikad neću reć, al eto) otišao je samo Brozović, no Antolić, Pavičić, Machado i Ante Ćorić, uz možda još ponekoga sa strane (Husejinović, Gojak ili Josip Ćorić) bi trebali nadoknaditi dobar dio trke i truda koji je otišao s Brozom. Čak bih rekao da su u nekim segmentima neki od navedenih i bolji od Broza koji nije uvijek bio najkonkretniji s loptom u nogama.

U napadu će sjajni trojac stranaca često rotirati novopečeni reprezentativac Pjaca te mlade nade Olmo, Cekici, Hodžić i Fiolić, dok je obrana također široka sa Vukojevićem, Matelom, Goncalom, Šimunovićem, Sigalijem. Ukratko, svi preduvjeti su tu da se odigra sezona bolja od prethodne, ostaje samo još nada u što povoljniji ždrijeb i što manje ozljeda. :bih:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 mar 2015, 23:27

Fernandes i Soudani mogu prat kopacke Pjaci. Imat ce prednost pred obojicom.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 30 mar 2015, 23:37

Pa, ne bih to baš tako sročio, mislim da Pjaca još ima neke dječje mušice, ali da će biti zanimljiva ta borba za pozicije, itekako hoće. Dao sam malu prednost ovoj dvojici jer ipak imaju na svojoj strani neke zasluge (uigranost, iskustvo, konzistentnost, ne nužno kvalitetu ili talent) od ranije. I ekipa rekao bih nije od dana Croatije bila ovako dobro pokrivena, čak ni tamo 2007. kad su ordinirali Modrić, Ćorluka, Dudu, Etto, Vugrinec, Schildenfeld, Vukojević...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 mar 2015, 23:51

Ma i sa tim musicama mi je bolji od njih dvojice, pogotovo od Soudanija koji igra samo kvalifikacije. Pravi covjek za mjesec - dva. Kad dodje bitna utakmica nema ga nigdje. Kao da smo Sammira dobili. Sammir je jos znao nekad i odigrat nesto. Fernandes mi je previse sebican i zivcira me svojom pojavom. Dobri su oni igraci, ali bi cijelo proljece forsirao Pjacu i covjek bi na ljeto bio top igrac.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 30 mar 2015, 23:58

Signore je napisao/la:Dobri su oni igraci, ali bi cijelo proljece forsirao Pjacu i covjek bi na ljeto bio top igrac.
Iz tvojih usta u Božje uši. :D

U svakom slučaju, odličan napad i dubina koju nema puno klubova. Da jedan od ove četvorice ulazi s klupe je velika stvar za Dinamo. Ne bi bilo loše možda i petog probati navabiti, Rebić ne igra u Leipzigu. Ili sam možda pohlepan? :D

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 30 mar 2015, 23:59

#purgerskidinamo
#vizija
#tojetagodina

:rol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2015, 00:38

spajk je napisao/la:
Signore je napisao/la:Dobri su oni igraci, ali bi cijelo proljece forsirao Pjacu i covjek bi na ljeto bio top igrac.
Iz tvojih usta u Božje uši. :D

U svakom slučaju, odličan napad i dubina koju nema puno klubova. Da jedan od ove četvorice ulazi s klupe je velika stvar za Dinamo. Ne bi bilo loše možda i petog probati navabiti, Rebić ne igra u Leipzigu. Ili sam možda pohlepan? :D
Dobro bi dosao, al bi bilo previse igraca u konkurenciji, a samim tim i previse nezadovoljstva. Netko bi presjedio cijelu sezonu na klupi, htio otic na kraju, a ne mozes ga prodat kad nije igrao. Uzeo ti dzabe pare, mozda unjeo i nemira u svlacionicu. Radije da dovedu dva dobra stopera i lijevog bocnog.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 31 mar 2015, 00:52

U pravu si, možda je i bolje ne parat vraga i tražit kruha priko pogače. Jedino ako se netko ozlijedi na dulje razdoblje kao Fernandes prošle godine to ne bi bilo zgoreg. Ali da, prioritet su stoper(i) i bek.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 31 mar 2015, 20:08

Armin Hodžić je bio dvostruki strijelac u pobjedi mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine nad vršnjacima iz Turske, 2-1. Time je došao do brojke od 3 gola u zadnje 2 utakmice za selekciju Darke Nestorovića.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []