Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NoName
- Kontakt:
Re: Chat
Kad ideš? Ja ovih dana idem za Beograd autom pa možda nam se planovi podudarajuMont0 je napisao/la:Kao prvo, hvala svima na pomoci. Drugo, planirao sam ici vozom, ima sada neka redovna linija Sarajevo - Beograd, samo ne znam kuda taj voz ide,NoName je napisao/la:Za Srbiju, CG i Hrvatsku ti sigurno ne treba pasoš ali pazi dobro SAMO AKO IDEŠ DIREKTNO IZ BIH. Ako, recimo, ideš za Srbiju preko Hrvatske onda ti treba pasoš. Obrati pažnju na ovo, ja sam jednom imao problem zbog ovog.Mont0 je napisao/la:Ej drugovi i drugarice, imam jedno pitanjce, pa ako neko zna, nisam ja u tim vodama, bio bih zahvalan..Da li je potreban pasos kada se putuje u Srbiju?Znam da za Makedoniju treba, pitao sam jos par osoba, kazu da nije potreban do Srbije, ali opet mi neka suhva..Hvala unaprijed..
Mont0Hvala jos jednom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ej ima li ko da zna ista sa Photoshopom ili nekim sl. programom treba mi jedna sitnica a bas se i nisam tim bavio!!!!???? 
Najdosadnija i najgluplja epizoda LZN...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:Najdosadnija i najgluplja epizoda LZN...
slazem se
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- the scouser
- Kontakt:
Pola prosle i ovu citave nisam nijednu epizodu pogledao.Nakon prve sezone sve je islo nazor,kontali da ce ponoviti uspjehe,a tonu sve nize i nize.Madafaka je napisao/la:Najdosadnija i najgluplja epizoda LZN...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- alan_kardec
- Kontakt:
kuku jada opet grand,
svaki dan grand i sapunice. MORAM uvesti kablovsku. MORAM! 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nacuo sam da ce Sarajevo dobiti hotel sa 6 zvjezdica ....Sejk iz Rijada hoce kupiti...dole kod Skenderije 
A C A B !
Zato smo ja i cale morali kupiti kevi Tv u njihovu sobu da bi mogla da gleda Velikog Brata,Farme,Grandove,Survivore i ostale gluposti.alan_kardec je napisao/la:kuku jada opet grand,![]()
svaki dan grand i sapunice. MORAM uvesti kablovsku. MORAM!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
plava_pruga
- Kontakt:
Cuvaj se Dubai evo ti konkurencije xDEmir_ZENICA je napisao/la:Nacuo sam da ce Sarajevo dobiti hotel sa 6 zvjezdica ....Sejk iz Rijada hoce kupiti...dole kod Skenderije
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Neka neka ,nek se gradi ,pa cemo dolaziti u Sarajevo umjesto Dubaia, meni je iskreno Dubai dosadio ,svake godine isto sranje , potrosim 50 miliona eura i nistaEmir_ZENICA je napisao/la:Nacuo sam da ce Sarajevo dobiti hotel sa 6 zvjezdica ....Sejk iz Rijada hoce kupiti...dole kod Skenderije
Zna li iko ovdje njemački...Treba mi jedan sastav...Ne previše složen...Hajde molim ako neko može... 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ne ozbiljno govorim...kupio Hotel Bristol da bi ga dotjerao pa valjda mora 2 godine nesto zavrsavat da bi mogao dobiti hotel sa 6 zvjezdica...kupio kod skrenderije mjesto... 
A C A B !
Pitaj one na temi Bayerna @Geronima,@Riberya ili ako uhvatis @Neutrala na forumu nisam ga odavno video.bayer 04 je napisao/la:Zna li iko ovdje njemački...Treba mi jedan sastav...Ne previše složen...Hajde molim ako neko može...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kakav treba jarane ,znam ja nesto !bayer 04 je napisao/la:Zna li iko ovdje njemački...Treba mi jedan sastav...Ne previše složen...Hajde molim ako neko može...
- TheManiacs
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Pitaj one na temi Bayerna @Geronima,@Riberya ili ako uhvatis @Neutrala na forumu nisam ga odavno video.bayer 04 je napisao/la:Zna li iko ovdje njemački...Treba mi jedan sastav...Ne previše složen...Hajde molim ako neko može...
Neutral je specijalist oko toga.ali je otisao sa foruma
na aukciji je acc pod nickom NEutral
Hoceli ko da kupi
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- BlueSharks
- Kontakt:
@Emir_ZENICA
Znači isti lik je uzeo Bristol i mjesto na Skenderiji da gradi još jedan hotel, ako sam te dobro razumio
Vala je i vrijeme bilo da se onaj Bristol skocka, al zato sad gori meni se baš sviđa....
@bavarian_b
EDIT
Ne znam je li već bilo, al msilim da je ovaj susret vrijedan spomena..
[youtube][/youtube]
Znači isti lik je uzeo Bristol i mjesto na Skenderiji da gradi još jedan hotel, ako sam te dobro razumio
Vala je i vrijeme bilo da se onaj Bristol skocka, al zato sad gori meni se baš sviđa....
@bavarian_b
EDIT
Ne znam je li već bilo, al msilim da je ovaj susret vrijedan spomena..
[youtube][/youtube]
Strauss Junior
Kad je otisao,vidim mu na profilu da mu je zadnja poseta bila juce.TheManiacs je napisao/la:Devil je napisao/la:Pitaj one na temi Bayerna @Geronima,@Riberya ili ako uhvatis @Neutrala na forumu nisam ga odavno video.bayer 04 je napisao/la:Zna li iko ovdje njemački...Treba mi jedan sastav...Ne previše složen...Hajde molim ako neko može...
Neutral je specijalist oko toga.ali je otisao sa foruma
na aukciji je acc pod nickom NEutral
Hoceli ko da kupi
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja bio nasao trebu da mu taj sastav napise a on nista 
Hvala ti puno brate...Slobodna tema...Znači bilo šta...Oko 160 riječi uključujući veznike i sve osim tački i zaresabavarian_bk je napisao/la:Kakav treba jarane ,znam ja nesto !bayer 04 je napisao/la:Zna li iko ovdje njemački...Treba mi jedan sastav...Ne previše složen...Hajde molim ako neko može...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.