Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Od 3:10 ide sranje...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A bugari,rumuni, ....rio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje su Grci i Makedonci na ovom transu, ili oni nisu pravoslavci
Ali kakva preciznost, ako se ima u obzir ova zaštitna mreža iza gola. Mada vježbali su oni ovo već protiv Poljske i još neka utakmica je u pitanje, tako da je onda ovo moje čuđenje oko preciznosti manjeConsigliere je napisao/la:Od 3:10 ide sranje...
[youtube][/youtube]
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
Ako je on njega namjerno pogodio, ja ne znam evo uzmite pa me yebite 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da ovo ponovi sanse 1:1 000 000 
Prvo Srbija , sad Crna Gora. HmmFaraonTM je napisao/la:Ako je on njega namjerno pogodio, ja ne znam evo uzmite pa me yebite
Naši još jedino mogu gađati nekog iz Germanije tipujem na Tinu zbog prezimena, protivnici neće stradati sigurnonvidia je napisao/la:Prvo Srbija , sad Crna Gora. HmmFaraonTM je napisao/la:Ako je on njega namjerno pogodio, ja ne znam evo uzmite pa me yebiteko li je sledeći
Sloveniju odmah eliminišem. Oni su previše dobri
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kakva crna Turska, jesi ti gdje nahladio mozak. Pa u Sarajevu kad Erdoan pobjedi bude slavlja. Znas sto somino, zato sto imaju svoje firme ovdje, svoje skole, svoje fakultete, zato sto ih ima par hiljada u Sarajevu. Poklopi se beznacionalni drekavcuNeshaFCB je napisao/la:Ne znam šta se išćuđavaš??? Ili si zaboravio slavlje u Sarajevu nakon pobjede Turske nad Hrvatskom???Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Srbi jesu kao i najveći dio crnogoraca pravoslavci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eto ih kuknjava kuknjava
Eto i Hrvatska ode s listedscile je napisao/la:Zanimljivo. Nisam znao da ih ima toliko.. a bas sam se pitao zasto se i u Novom Pazaru slave pobjede Turske protiv reprezentacija u regionu. Pretpostavljam da je isto zbog turskih fakulteta i firmi.
@nvidia
Zar nisu i Hrvati napravili sranje protiv Italije u ovom ciklusu? Ostaje mali broj opcija, ja tipujem na Makedonce
Slovenci slejdeci 
Ne sekiraj se ti za njih, lik s tvog avatara izgleda ima zadatak da predvodi val novih spanskih igraca, imaju strasnu odbranu Pique Ramos Alba Carvajal veza Bus, jako bitan igrac za svaku ekipu u kojoj igra, Iniesta ma'ltene na zalasku ali i dalje moze predvoditi ovu generaciju na EP, sjajni i neprezaljeni Isco, Fabregas koji igra statisticki prejaku sezonu, Morata napreduje otkako je otisao u Juve, eh sad fali jos koji napadac tu ali ne bi bio prvi put da se Spanci oslanjaju na nednog napadaca (i to im je puno)geoxx je napisao/la:Eto ih kuknjava kuknjava
- Centre forward
- Kontakt:
Pa Turci i dan danas sarađuju sa Srbima mnogo više neg' s nama. Ovo se najviše odnosni na privrednu saradnju (za ostalo ne bih). Tako je bilo od vajkada, čak i u socijalističkom periodu. Isto važi za arapski svijet. Al' razumljivo je, Srbi su genetski mnogo bliži Turcima neg' mi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakva crna Turska, jesi ti gdje nahladio mozak. Pa u Sarajevu kad Erdoan pobjedi bude slavlja. Znas sto somino, zato sto imaju svoje firme ovdje, svoje skole, svoje fakultete, zato sto ih ima par hiljada u Sarajevu. Poklopi se beznacionalni drekavcuNeshaFCB je napisao/la:Ne znam šta se išćuđavaš??? Ili si zaboravio slavlje u Sarajevu nakon pobjede Turske nad Hrvatskom???Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Srbi jesu kao i najveći dio crnogoraca pravoslavci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Reprezentacije iz regiona:
Hrvatska - Norveska 1 - hrvati idu sigurno prema euru, dosta su kvalitetniji i iskusniji od norvezana.
Portugal - Srbija 1 - srbija nema sta trazit, portugalci vec prokockali tri boda sa albancima.
Hrvatska - Norveska 1 - hrvati idu sigurno prema euru, dosta su kvalitetniji i iskusniji od norvezana.
Portugal - Srbija 1 - srbija nema sta trazit, portugalci vec prokockali tri boda sa albancima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dođem na temu da pročitam razmišljanja o večerašnjim utakmicama, kada neki Šahbaz priča koliko Pitari nakradu auta, a raja pushi, da ja gdje odem u off-topic zaključali bi temu, a ovaj ovde ne da ide u off topic nego ide u PM...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Nece ovo bit bas lako ribarima za dobit. Mada ko zna, mozda me demantuju 
Island ako mlatne Kazake 99% na SP 
GO AJSLAND
GO AJSLAND
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Hrvati bi mogli vrlo lako kiksati protiv Norvežana...Elegant je napisao/la:Reprezentacije iz regiona:
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakav se ishod ocekuje za utakmicu cg-rusije jel definitivno 3 boda rusima ili ?
Ako sad ne odu, ne znam kad ceSGD53 je napisao/la:Island ako mlatne Kazake 99% na SP
GO AJSLAND
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.