Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Realno to je prosjecan klub u Rusiji koji ipak sa budzetom kojim raspolaze postize dobre rezultate, ali mislim ipak da bi Kikan mogao igrati u nekom kvalitetnijem, koji nastupa u EL.Ethel je napisao/la:Enisey je dobar klub, 5. u dosta jakoj VTB ligi, dosli do osmine finala iste...
Recimo CedevitaLloriS je napisao/la:Realno to je prosjecan klub u Rusiji koji ipak sa budzetom kojim raspolaze postize dobre rezultate, ali mislim ipak da bi Kikan mogao igrati u nekom kvalitetnijem, koji nastupa u EL.Ethel je napisao/la:Enisey je dobar klub, 5. u dosta jakoj VTB ligi, dosli do osmine finala iste...
22poena 5 skokova uniksu i nadje se neka baglama da ga omovlazavabaglama je napisao/la:jel mu ovo rekord karijere..5 skokova?
frajko igra centra a skoro svaki put procitam, uhvatio 4, 3 ili 2 skoka...kukala nam majka ako ne bude nurkica.
U kvalifikacijama za europsko prvenstvo lik imao 8 skokova u prosjeku po utakmici i opet nadjes nesto da pametujes.baglama je napisao/la:jel mu ovo rekord karijere..5 skokova?
frajko igra centra a skoro svaki put procitam, uhvatio 4, 3 ili 2 skoka...kukala nam majka ako ne bude nurkica.
Ethel je napisao/la:U kvalifikacijama za europsko prvenstvo lik imao 8 skokova u prosjeku po utakmici i opet nadjes nesto da pametujes.baglama je napisao/la:jel mu ovo rekord karijere..5 skokova?
Tacno se gadim naseg mentaliteta i tacno ne zasluzujemo nista.
To je ono nase, bolje tudje g.ovno nego nasa torta..Tracy3McGrady je napisao/la:Ma jarane debili gledaju box score i vide samo 5 skokova i odma nije dobro. Pa mozda je tih 5 skokova bilo sve teško izboreno. Dok npr. U Nba igrači hvataju te otpatke da bi nabijali statistiku i onda ovi boxscore navijači konta ju to neki zajebano igrači pravo kad uhvati 10 skokova a od toga samo 2 da se izborio za njih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tu je gdje 90% nasih reprezentativaca nije, odnosno u boljem klubu nego sto su oni.baglama je napisao/la:![]()
Kikan i jest tu gdje jest zbog nikakve odbrane i slabe skok igre...zasto ga ne uzme neko iz Eurolige? Sto ne znaci da nema i pozitivne strane i da nam ne treba...kad ga ide sut, moze igrat skoro u svakom timu Eurolige
Kikan bi u nba pravio vise skokova![]()
lik jos izjavi da Dzeko osim tri gola nije nista pokazo![]()
ne znam zasto se osvrcem na debila
Teletović ubaci 34 poena Nowitzkom pa šta? Ali vidim i Stipanović ti je drvo tako da tu nema smisla voditi više neku raspravu. Ako je on drvo onda imamo u reprezentaciji 11 drva i Teletovića.baglama je napisao/la:Hocu da mu drva poput Stipanovica ne uvaljuju 30 poena....eto nadji mi podatak kad je jos nekom Stipanovic zabio 30 poena
to sve govori o njegovoj odbrani...
8 skokova, ali protiv koga....Islanda i slicnih. Ne bih da duzim vise, protiv Kikana nemam nista, drugo je sto se vi palite ko sibice.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Majestic-12 [Bot] i 15 gostiju.