Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
bradford-oldham x2 1.70, 2 3.55
leyton-port vale 3+ 1.85, oba daju i 3+ 2.20
Dover A.-Telford gost daje gol 1.55
Kidderminster-Braintree 3+ 2.00, 2/1
jopaa7 je napisao/la: Engleska - Litva [h-1] 1 @1,54
Slovacka - Luksemburg [h-1] 1 @1,51
Moldavija - Svedska 2&3+ @2,35
Lihtenstajn - Austrija 2&3+ @1,90
Svicarska - Estonija 1&3+ @1,95
-3,5/Nadal -Almagro 1 @1,55
1.set 9,5/Fel.Lopez-Thiem VIŠE @1,55
Hingis/Mirza-Bogdan/Melichar TR 2:0 @1,50
Makarova/Vesnina-Krajicek/Zahlavova Strycova 1 @1,35
Mannarino-Al.Ramos 1 @1,60
Joj Švedske

SP/Hrvatska - Norveška - 1
Hrvatska na svome terenu danas dočekuje Norvežane, i sve osim pobjede izabranika Nike Kovača bilo bi veliko iznenađenje.Iako Norvežani igraju dosta dobro u ovim kvalifikacijama, mislim da domaćin može doći do jedne pobjede koja će ih udaljiti od Talijana...
Kazahstan - Island - 2
Po meni najsumnjiviji par večeri ali ipak očekujem goste da slave u ovoj jako važnoj utakmici.Za njih u ovome meču, pobjeda ne smije doći u pitanje, stoga smatram da će napasti od 1. minute i na kraju otići sa 3 boda....
Rosol - A.Zverev - 1
Moram priznati da me je kvota privukla na ovaj par, a i očekujem od Rosola da slavi protiv ovoga još uvijek jako mladog tenisača, koji još treba da se dokaže...
+3,5/Falla - Karlovic - h1
Falla je upisao 3 pobjede u Miamiju, od čega su 2 bile protiv dosta dobrih igrača (Paire, Berrer).S druge strane, Karlović je upisao 2 poraza na 2 turnira, tako da očekujem od dosta bolje raspoloženog Falle da, ako ništa, pokrije ovaj hendikep...
+3,5/Darcis - G.Muller - h1
Podloga u Miamiju je nešto sporija, što ne pogoduje baš dobrim serviserima, kao što je upravo Muller.Očekujem od Darcisa da iskoristi nešto sporiju podlogu i dobro parira Mulleru...
Dover Athletic - Telford - 2D
Prepisano sa foruma...
kvota : 19,61, BetLive

Hrvatska na svome terenu danas dočekuje Norvežane, i sve osim pobjede izabranika Nike Kovača bilo bi veliko iznenađenje.Iako Norvežani igraju dosta dobro u ovim kvalifikacijama, mislim da domaćin može doći do jedne pobjede koja će ih udaljiti od Talijana...
Kazahstan - Island - 2
Po meni najsumnjiviji par večeri ali ipak očekujem goste da slave u ovoj jako važnoj utakmici.Za njih u ovome meču, pobjeda ne smije doći u pitanje, stoga smatram da će napasti od 1. minute i na kraju otići sa 3 boda....
Rosol - A.Zverev - 1
Moram priznati da me je kvota privukla na ovaj par, a i očekujem od Rosola da slavi protiv ovoga još uvijek jako mladog tenisača, koji još treba da se dokaže...
+3,5/Falla - Karlovic - h1
Falla je upisao 3 pobjede u Miamiju, od čega su 2 bile protiv dosta dobrih igrača (Paire, Berrer).S druge strane, Karlović je upisao 2 poraza na 2 turnira, tako da očekujem od dosta bolje raspoloženog Falle da, ako ništa, pokrije ovaj hendikep...
+3,5/Darcis - G.Muller - h1
Podloga u Miamiju je nešto sporija, što ne pogoduje baš dobrim serviserima, kao što je upravo Muller.Očekujem od Darcisa da iskoristi nešto sporiju podlogu i dobro parira Mulleru...
Dover Athletic - Telford - 2D
Prepisano sa foruma...
kvota : 19,61, BetLive

Hrvatska-Norveška (SP) 1 @ 1,60
Češka-Latvija h1 @ 1,55
Bugarska-Italija 2 @ 1,85
Kazahstan-Island 2 @ 1,90
Andora-BiH gost3+ @ (BiH daje 3 ili više gola) @ 1,55
Kvota:13,50
Češka-Latvija h1 @ 1,55
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Enisey Krasnoyarsk-Unics Kazan over 157,5 1,60
Cliftonville-Institute 1 1,25
k. 2,00
Cliftonville-Institute 1 1,25
k. 2,00
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Northampton-Luton 1 2,20 ( MaxBet )
Klasični meč po meni 3 za 3 ove dvije utakmice su kup utakmice tako da što se mene tiče kec bi danas trebao da dođe glat, osim ako ne odluče da prekinu sa tradicijom i dogovorom.
Notts County-Scunthorpe 1 ili dg1 (2,7 odnosno 1,26) ( MaxBet )
Odigramo prema međusobnim omjerima iznad vodi se borba za opstanak pa vrijedi pokušati keca danas 3 boda bi domaćinu puno značila za kraj sezone.
PS.
Omjeri stavljeni u spoiler da ne remete preglednost teme.
Sretno svima danas
Notts County-Scunthorpe 1 ili dg1 (2,7 odnosno 1,26) ( MaxBet )
PS.
Omjeri stavljeni u spoiler da ne remete preglednost teme.

Sretno svima danas

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Andora - BiH; pm2. @1.40
Zadnja izmjena: amrlele, dana/u 28 mar 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je u životu prolazno moj druže..
Ceska - Letonija 2+ 1.26
Bugarska - Italija X2 1.21
Kazakstan - Island X2 1.21
Holandija - Turska 2+ 1.25
na 10e dobitak 23e
Bugarska - Italija X2 1.21
Kazakstan - Island X2 1.21
Holandija - Turska 2+ 1.25
na 10e dobitak 23e
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 28 mar 2015, 22:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
Trabzonspor - Pinar Karsiyaka 1 1,80
Trabzon u borbi za 8 poziciju koja vodi u play off,dok karsiyaka igra 4 mec u 10 dana još su ispali iz eurokupa i vjerovatno nemotivisani dolaze u Trabzon.
Andora(+2,5) - Bosna i Hercegovina 2 1,75
Velika većina fudbalskih reprezentativaca Andore se fudbalom bave amaterski, a pored hobija oni se profesionalno bave nekim drugim poslovima. Julian Sanchez koji je jedan od rekordera po broju nastupa i jedan od najboljih igrača Andore je policajac, a fudbal je jedan od njegovih hobija. Drugi napadač reprezentacije Andore, Gabi Riera je automehaničar, a jedan od dvojice Urugvajaca sa pasošem Andore je hotelijer Sebastian Gomez.Josep Ayala koji nastupa u veznom redu je vrtlar,a najmlađi reprezentativac u selekciji Andore je 21-godišnji novinar Leo Alves dok je lijevi bek Jordi Rubio profesionalno angažovan u zaštitarskoj agenciji. Najviše nastupa u selekciji Andore ima Oscar Sonejee, a zaposlenik osiguravajuće kuće u Andori će protiv naše reprezentacije odigrati 99. utakmicu za svoju selekciju i igra na poziciji stopera.
Pa ako njima ne zabijemo 3 gola
Montreal - Orlando City 1 1,85
Orlando puno problema ima oko sastava jer mu nedostaje nekoliko vaznih prvotimaca,sto zbog povreda,sto zbog reprezentativnih obaveza,dok Montreal trazi prvu pobijedu kuci i nedostaje mu samo jedan standardni prvotimac.
Trabzon u borbi za 8 poziciju koja vodi u play off,dok karsiyaka igra 4 mec u 10 dana još su ispali iz eurokupa i vjerovatno nemotivisani dolaze u Trabzon.
Andora(+2,5) - Bosna i Hercegovina 2 1,75
Velika većina fudbalskih reprezentativaca Andore se fudbalom bave amaterski, a pored hobija oni se profesionalno bave nekim drugim poslovima. Julian Sanchez koji je jedan od rekordera po broju nastupa i jedan od najboljih igrača Andore je policajac, a fudbal je jedan od njegovih hobija. Drugi napadač reprezentacije Andore, Gabi Riera je automehaničar, a jedan od dvojice Urugvajaca sa pasošem Andore je hotelijer Sebastian Gomez.Josep Ayala koji nastupa u veznom redu je vrtlar,a najmlađi reprezentativac u selekciji Andore je 21-godišnji novinar Leo Alves dok je lijevi bek Jordi Rubio profesionalno angažovan u zaštitarskoj agenciji. Najviše nastupa u selekciji Andore ima Oscar Sonejee, a zaposlenik osiguravajuće kuće u Andori će protiv naše reprezentacije odigrati 99. utakmicu za svoju selekciju i igra na poziciji stopera.
Pa ako njima ne zabijemo 3 gola

Montreal - Orlando City 1 1,85
Orlando puno problema ima oko sastava jer mu nedostaje nekoliko vaznih prvotimaca,sto zbog povreda,sto zbog reprezentativnih obaveza,dok Montreal trazi prvu pobijedu kuci i nedostaje mu samo jedan standardni prvotimac.
Bolje ti je onda odigrati 4+ po kvoti 2emir_tr je napisao/la:Hrvatska-Norveška (SP) 1 @ 1,60
Češka-Latvija h1 @ 1,55

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pa ako mislis da ce biti 4 gola bolja opcija hendikep 3:0 po 2,60Minjore je napisao/la: Bolje ti je onda odigrati 4+ po kvoti 2Po mom misljenju

Da nisi fulio sliku ili sumnjas za taj par da bi moglo biti golova ?adis30 je napisao/la:Pa ako mislis da ce biti 4 gola bolja opcija hendikep 3:0 po 2,60Minjore je napisao/la: Bolje ti je onda odigrati 4+ po kvoti 2Po mom misljenju

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Prepisete i uzmete pare

Jedan na ove niže Engleze

- corleone87
- Kontakt:
16:00 Kidderminster - Braintree 2/1
16:00 Glenavon - Linfield 1/2
nek se nadje
16:00 Glenavon - Linfield 1/2
nek se nadje
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Andorini reprezentativci imaju stalan posao, a repka im je hobi. Nasim igracima fudbal je sve
Niko se nije naigrao a pogotovo nadavao golova na njihovom terenu. Neko je vec iznad postavio te rezultate. Puno bolje repke od nase su im maximalno davale 2 komada. Ako tome dodamo da nasa repka nikada nije bila u goroj formi sto se samih igraca tice onda je po meni value-bet 0-2 gola. 2,88 kvota

Niko se nije naigrao a pogotovo nadavao golova na njihovom terenu. Neko je vec iznad postavio te rezultate. Puno bolje repke od nase su im maximalno davale 2 komada. Ako tome dodamo da nasa repka nikada nije bila u goroj formi sto se samih igraca tice onda je po meni value-bet 0-2 gola. 2,88 kvota

Hrvatska - Norveska 2-3 2.04
Holandija - Turska GG 1.98
Na 5e dobitak 20e
Holandija - Turska GG 1.98
Na 5e dobitak 20e
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 28 mar 2015, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
- Consigliere
- Kontakt:
Ono sto JA mislim da ce se desiti, i nista vise...
Kazahstan- Island 2 1.85
Hrvatska- Norveska (SP) 1 1.65
Ceska- Latvija 3+ 1.80
Holandija- Turska 1 1.50
Andora- BiH 2&3+ 1.45
Bugarska- Italija ddg 1.70
Na petaka tacno 100

Kazahstan- Island 2 1.85
Hrvatska- Norveska (SP) 1 1.65
Ceska- Latvija 3+ 1.80
Holandija- Turska 1 1.50
Andora- BiH 2&3+ 1.45
Bugarska- Italija ddg 1.70
Na petaka tacno 100

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.