Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Prosjek godina forumasa?
Skuplja li itko od vas sad ove sličice lige prvaka,nema albuma,samo kartonski paketić,od 0,5 KM.
Za 3 sličice Messija se dobije lopta.
Sad je to popularno u mom kraju,a i zanimljivo je,slike su lijepe i čiste,ima dosta naših igrača,a uglavnom dolaze poznati( već sam dobio Messija,Ronalda,Ibrahimovića i Riberya...itd.)
Za 3 sličice Messija se dobije lopta.
Sad je to popularno u mom kraju,a i zanimljivo je,slike su lijepe i čiste,ima dosta naših igrača,a uglavnom dolaze poznati( već sam dobio Messija,Ronalda,Ibrahimovića i Riberya...itd.)
Keep walking.
-
- Kontakt:
Kad dobiješ Vršajevića javi se.
- BeyKopites
- Kontakt:
Koja me nostalgija puchebagrcavi je napisao/la:![]()

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
BeyKopites je napisao/la:Koja me nostalgija puchebagrcavi je napisao/la:![]()
pa tek onaj osjećaj kad čekaš hoće li učitat CD

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

sjeti se nesto ovih ludjaka

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

sjeti se nesto ovih ludjaka

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
imam tu citavu seriju
sjeca li se ko od vas onog crtanoga plava princeza, neki dan gledajuci onu temu za slicice prvenstva u brazilu naumpade mi da su se i takvi albumi lijepili, princeza, kukuljas i ekipa 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
Nešto me navuče na ovu temu, pa se sjetih serija koje su se gledale u djetinjstvu.
Ova je bila neizostavna
[youtube][/youtube] i još jedna francuska, ona o malim detektivima, radio amaterima, šta li su bili.. Bilo ih još koje smo već ovdje spominjali...
Pade mi na pamet još jedna, sigurna sam da je niko ovdje nije spominjao. Ne znam sjeća li se iko makedonske dječje serije o grupi djece iz komšiluka, znam da su imali kao neki svoj podrum, ili prostoriju u kojoj su često boravili, jedan od njih je bio najveći frajer, ali i problem, čini mi se... Često se sjetim te serije samo zbog toga što je nikad ne mogu "čekirati" u glavi da joj znam puni naziv. Sjeća li se iko?
Btw, vrijeme je da se ova tema preimenuje u nešto vezano za uspomene iz djetinjstva, svašta se ovdje pisalo ranije.
Ova je bila neizostavna
[youtube][/youtube] i još jedna francuska, ona o malim detektivima, radio amaterima, šta li su bili.. Bilo ih još koje smo već ovdje spominjali...

Pade mi na pamet još jedna, sigurna sam da je niko ovdje nije spominjao. Ne znam sjeća li se iko makedonske dječje serije o grupi djece iz komšiluka, znam da su imali kao neki svoj podrum, ili prostoriju u kojoj su često boravili, jedan od njih je bio najveći frajer, ali i problem, čini mi se... Često se sjetim te serije samo zbog toga što je nikad ne mogu "čekirati" u glavi da joj znam puni naziv. Sjeća li se iko?

Btw, vrijeme je da se ova tema preimenuje u nešto vezano za uspomene iz djetinjstva, svašta se ovdje pisalo ranije.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Treba ponove staviti ovu anketu, pa da se prebacim u ovo drugu kategoriju. 

Kad se sjetim ovogaNeutral je napisao/la:[youtube][/youtube]

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- legenda reala
- Kontakt:
Ta sa detektivima je bila Francuska serija, brat i sestra bili neki detektivi nešto, mislim da se zvalo Mali Detektivi tako neštoBaDa12 je napisao/la:Nešto me navuče na ovu temu, pa se sjetih serija koje su se gledale u djetinjstvu.
Ova je bila neizostavna
[youtube][/youtube] i još jedna francuska, ona o malim detektivima, radio amaterima, šta li su bili.. Bilo ih još koje smo već ovdje spominjali...![]()
Pade mi na pamet još jedna, sigurna sam da je niko ovdje nije spominjao. Ne znam sjeća li se iko makedonske dječje serije o grupi djece iz komšiluka, znam da su imali kao neki svoj podrum, ili prostoriju u kojoj su često boravili, jedan od njih je bio najveći frajer, ali i problem, čini mi se... Često se sjetim te serije samo zbog toga što je nikad ne mogu "čekirati" u glavi da joj znam puni naziv. Sjeća li se iko?![]()
![]()
[youtube][/youtube]
A makedonska je bila nešto kao Zgrada na našem, dječak se zvao Dime, oni su se okupljali u podrumu zgrade i preko nekog starog televizora pričali sa zgradom

[youtube][/youtube]
šta bi ti bez mene i moje memorije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znala sam Detektive, tek onako sam ih spomenula, čak sam ih skoro i u živoj konverzaciji sa nekim spominjala, nisam htjela bezveze lijepiti link.legenda reala je napisao/la: Ta sa detektivima je bila Francuska serija, brat i sestra bili neki detektivi nešto, mislim da se zvalo Mali Detektivi tako nešto
[youtube][/youtube]
A makedonska je bila nešto kao Zgrada na našem, dječak se zvao Dime, oni su se okupljali u podrumu zgrade i preko nekog starog televizora pričali sa zgradom![]()
[youtube][/youtube]
šta bi ti bez mene i moje memorije

A, što se druge serije tiče, bravo! Ne znam šta bih bez tebe, riješio si mi dugogodišnju dilemu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Meni se ipak cini da je ta Zgrada bila slovenska, a ne makedonska. Nije ni bitno, bila je simpaticna serija.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Osjećam se ko mali Coutinho sa osvježavanjem tema, ali ovaj link se mora ovdje naći.
http://radio.sarajevo.ba/novost/184255/ ... ori-prozor" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://radio.sarajevo.ba/novost/184255/ ... ori-prozor" onclick="window.open(this.href);return false;
Otvori prozor kao oči
otvori krila željna leta
sve što se vidi da svjedoči
kako smo i mi dio svijeta

[youtube][/youtube]
Pa se razgovoriBaDa12 je napisao/la:Osjećam se ko mali Coutinho sa osvježavanjem tema, ali ovaj link se mora ovdje naći.
http://radio.sarajevo.ba/novost/184255/ ... ori-prozor" onclick="window.open(this.href);return false;Otvori prozor kao oči
otvori krila željna leta
sve što se vidi da svjedoči
kako smo i mi dio svijeta![]()
[youtube][/youtube]

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jesam ovu igricu dero prije 15ak godina
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Donnie Darko
- Kontakt:
aaaaa
Šta sam se i naigro toga. Ono pravis svoje staze i vozis onda.
Kad se sjetim kad sam igrao to, grafika mi izgleda kao GTA V u najmanju ruku, a vidi sad

Šta sam se i naigro toga. Ono pravis svoje staze i vozis onda.
Kad se sjetim kad sam igrao to, grafika mi izgleda kao GTA V u najmanju ruku, a vidi sad

Zagor je napisao/la:Jesam ovu igricu dero prije 15ak godina![]()
[youtube][/youtube]
Na istoj disketi mi bila ova
[youtube][/youtube]
i ova
[youtube][/youtube]
Al ova igrica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.