Aaaaaaaaaa....Dzoni je napisao/la: [youtube][/youtube]
I najbolji fudbal ikad

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Aaaaaaaaaa....Dzoni je napisao/la: [youtube][/youtube]
I najbolji fudbal ikad
Jes yebo majku. Ja sam nedavno maksuz prerovio sve zivo da nadjem igrice i raspalim koju. Bila su to vremena.Dzoni je napisao/la:I najbolji fudbal ikad
Samo da si pustio muziku iz i ove dvije igre vjerovatno bi se sjetio koje su... Milion puta sam ih igrao ..Dzoni je napisao/la:Zagor je napisao/la:Jesam ovu igricu dero prije 15ak godina![]()
[youtube][/youtube]
Na istoj disketi mi bila ova
[youtube][/youtube]
i ova
[youtube][/youtube]
Al ova igrica
imas na torrentimamessilla je napisao/la:Jes yebo majku. Ja sam nedavno maksuz prerovio sve zivo da nadjem igrice i raspalim koju. Bila su to vremena.Dzoni je napisao/la:I najbolji fudbal ikad
Zagor je napisao/la:I kažem da jesam.
Neg igrao sam i neku igricu na playstationu slično GTA, tamo negdje početkom 2000.godine. a ne mogu se sjetit naziva. Znam da isto voziš auto po gradu, ganja te policija čini mi se... Najbolji momenat u igri kada pređem preko mosta koji se diže i preletim na drugu stranu.. zanimljivo je da nisi mogao ubiti ljude na putu, ideš u nekog čovjeka i taman u trenutku da se zabiješ u njega on se baci i promašiš ga haha milion puta sam pokušao , alnisam uspio.. neku veče sam je našao na yt negdje, ali ev tražim pola sata ne mogu je naći..
Aha,al je bila furka sto je raja govorila da je to fićoMarsal je napisao/la:I meni vuče na Driver, u početku prelaziš misije u Chicagu, kasnije odeš u Havanu. Tajno auto bio fazon uvijek naći, u Chicagu bio neki Ford ja mislim a u Havani Mini Kuper u nekoj fabrici bogu iza nogu. I to se dosta igralo
Kako mi je sad krivo kad ovo vidim, sto sam "ostario" . Ja se sjecam nas petero iz komsiluka se okupimo i igramo ove kosarke na izbacivanje. Ovo su bile igrice, kakav sada crni PS i volio bih da se sad vratim nazad u to vrijeme, nije se imalo kao danas(mda ni danas se nema) ali tad si bio zadovoljan ovakvim malim stvarima. Kad se sjetim samo onih zutih kaseta imao sam ih punu kutiju.Dzoni je napisao/la:Zagor je napisao/la:Jesam ovu igricu dero prije 15ak godina![]()
[youtube][/youtube]
Na istoj disketi mi bila ova
[youtube][/youtube]
i ova
[youtube][/youtube]
Al ova igrica
I najbolji fudbal ikad
Kako da neDonnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sjećal se iko ovog spektakla od igre
sigurnoable je napisao/la:Je li se ko sjeca igrice, ne mogu je naci na netu, ti si kao neki cowboy i cekas da se prozor neki otvori od zgrade iz kojih se prikaze jedan od lopova kojeg trebas upucati?
[youtube][/youtube]sigurnoable je napisao/la:Je li se ko sjeca igrice, ne mogu je naci na netu, ti si kao neki cowboy i cekas da se prozor neki otvori od zgrade iz kojih se prikaze jedan od lopova kojeg trebas upucati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.