Allan bi bio odlično pojačanje ali da dođe umjesto npr. Guara. Ali koliko ja čujem naši mozgovi hoće prodat Kovu a kupit Allana, pa nije ni čudo što smo propali sa takvim transferima. Ako hoćemo da nastavimo gacat po ovom blatu nek urade tako, ali ako hoće da naredne sezone izborimo CL onda će zadržati Kovu (i Ikca) a dovesti Allana.
Je*o mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
I ja mislim da ce Kova na ljeto otic ca, sumnjam da za Handu mozemo uzet neke ogromne pare pa da to preusmjerimo u neko pojacanje, morat ce se prodat jedan od Kovacic-Icardi a mislim da je Kova blize prodaji, na kraju krajeva volio bi zbog njega da ide i da napreduje u nekom normalnom klubu.
Eo Shaq 2 asistencije za Svicu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Puskas za Rumunjsku U21: " onclick="window.open(this.href);return false;
zaslužuje veću minutažu, pogotovo sada kada smo izgubili sve šanse za Evropom.
Je*o mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
SiamoNoi je napisao/la:Svi ubijaju za reprezentacije,a ovdje nista.Pitam se zašto.
Izbori
To sam ja oduvijek govorio, nije uopće problem u igračima nego u treneru i stručnom štabu. Ako ti ne možeš pobjedit Ceseno na Meazzi ili jednu Parmu to ne može bit problem u igračima jer imamo 10x jaču ekipu od tih ekipica. Nama ko god da dođe neće nam bit bolje dok se u klubu ne promijene neke stvari. Žalosno je što onakvi talenti kao Kova ili Ikac gube na reputaciji zbog sivila u kojem je ekipa a da ih nekome prodamo za 1god bi im se uduplala cijena.
Je*o mu Carrizo mater
Kod nas nije problem samo trener ili samo igraci. Nakon svega rec da je do trenera je cista glupost. Pa promijenili smo trenera vise nego i jedna ekipa na planeti u zadnjih pet godina. Problem je sto se nema kontinuitet rada i sto se ocekuju rezultati istog trena kad novi trener dodje. Naravno bilo je i previse promasaja sa trenerima kao i sa igracima. Jedan trener samo sto krene pravit ekipu dobije otkaz, dodje drugi koji na pola igraca ne racuna. Dovede sebi neke igrace da bi kroz pola godine i on dobio otkaz i tako evo pet godina. Tako da su se i igraci pogubili u tom svemu jer su cak i reprezentacije uigranije od nas, zato bolje "izgledaju" kad igraju za reprezentacije.
Treba pustit treneru dvije tri godine da stvori neku kicmu ekipe pa to onda nadogradjivat. Ovako svaki trener koji dodje mijenja "glavne" igrace u ekipi.
Stramacioni je bio idealna prilika za to da se nekom da duzi projekat. Mlad, ambiciozan i talentovan trener koji je imo muda da promijeni neke stvari i da se krene naprijed. Njega je zadesilo previse pehova pa je Moratti podlego pritisku i doveo "provjerenog" strucnjaka. Da on nije dobio otkaz mi bi se iduce sezone sigurno borili za skudeto, jer je pokazo da ima to u sebi jos one sezone kad nam je Juventus bjezo samo par bodova prije svih silnih ozljeda koje su uzrokovale da zavrsimo deveti.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
U pravu ste i jedan i drugi.Mancini je poprilican klaun,ali i ranije sam vec rekao...kad ga se vec dovelo sad ga treba pustit neko vrijeme da radi pa da vidimo jer vec dugo ovdje nije bilo nikakvog kontinuiteta.Sto opet ne znaci da ga necemo pljuvat nakon svake lose odluke
Da si ga osobno upoznao druga bi prica bila.Frajer je teski kreten.Ne kazem samo ja nego jos masa ljudi.Pogotovo pripadnice zenskog spola.
A sto se tice igre...za sada solidan u Interu.3 vrhunske utakmice i onda dosta slabije partije.Ako uspije igrati u kontinuitetu jednako kao te prve tri biti ce odlican igrac,a ovako je jos daleko od toga.
SiamoNoi je napisao/la:Da si ga osobno upoznao druga bi prica bila.Frajer je teski kreten.Ne kazem samo ja nego jos masa ljudi.Pogotovo pripadnice zenskog spola.
Izbori
pa de pojasni zasto je kreten????? sta je to uradio?
Nista specijalno nije napravio,ali pricom,stavom i nekim nacinom razmisljanja te natjera da dodjes do zakljucka da je teska budala.Plus tu je ono da se ispisao iz srednje zbog nogometa,pao na vozackom nebrojeno puta,svaki vikend dok je jos u Gorici zivio visi po nekim narodnjackim klubovima,pola mjesecne place spiska na kladionicu itd.Al nekad mi ga dodje malo i zao jer je decko ono bas glup.Ne moze recenicu normalno slozit i sprdaju se s njim i prijatelji.
kreten ili ne on je sad u interu i hr repki gdje igra dobro,a tako nesto jedan kreten ne moze napravit.pa jos je klinac ,ima vremena da se uozbilji.pa et vidis da mu je napustanje skole pomoglo,fokusiro sa na fudbal koji mu je donio sve.pricas kao da su ostali fudbaleri skolovani kao da ostali fudbaleri ne trose lovu u gluposti a broz je jos mlad i ima kad ce se opametit
Kako ne...pa ne stoji kreten=loš igrač Ni obrnuto.
A on se iz škole ispisao još dok je u Hrv.Dragovoljcu bio.Rijetko glup potez i ima sreće što je ovako ispalo.
Evo pogledaj ovaj intervju ako ga nikad nisi slušao i sve će ti biti jasno:
[youtube][/youtube]
Mene sram ovo gledat
a dobro tako prica,sporo mislim da je rebicu ovo bio najtezi interviju,morao je kljestima vadit rijeci iz brozovih usta.broza se izgleda ebe za sve sve mu svjedno al eto opet je uspio.najvaznije da je na terenu konkretan