FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navodno nije, ali ne zeli da rizikuje ni on ni repka, danas mu je stari otisao po njega..
Da su kojim slučajem pitari, rekli bi "JOŠ NAM MISKE FALI"
xD
xD
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
A Miske pitar pravi, nema šta. Ima veze sa Sarajevom ko i sa narodnom bankom Singapura.
Ovo je možda polovina Željovaca, fali tu još Džeko, Višća, Avdija, Meša, Bajić, Pjanić, Štilić.
Ovo je možda polovina Željovaca, fali tu još Džeko, Višća, Avdija, Meša, Bajić, Pjanić, Štilić.

DRUG NEBI TI PUNCA
- Consigliere
- Kontakt:
Pazi Djurica Manijaka 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
bagrcavi je napisao/la:večeras Andora-Željo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zeljeznicar alebagrcavi je napisao/la:večeras Andora-Željo

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ovu sliku treba usminkati i dobar poster napraviti pa onom mutavcu "papetu" poslati da na zid zalijepi sebi, da ga grize savjest dok je ziv!bagrcavi je napisao/la:večeras Andora-Željo
- corleone87
- Kontakt:
Zukanović,Višća i Džeko od starta
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
cekamo info super za sponzora.hajmo super zabavi nas vidis da je sve mrtvo lupi nesto ako nista i svasta??????????????..?? 

Ljudi dajte sta da se svadjamo, ne moze ovako
Ubi ova pauza
p.s. steta sto se nije organizovala kakva prijateljska utakmica danas na Grbavici, lijepo vrijeme, neradni dan..

p.s. steta sto se nije organizovala kakva prijateljska utakmica danas na Grbavici, lijepo vrijeme, neradni dan..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Lijepo je bilo vidjeti da sinoc 4 nasa bivsa igraca zavrsavaju utakmicu protiv Andore.Protiv austrijanaca ocekujem da Seha i Stila dobiju svoju sansu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- corleone87
- Kontakt:
Ima li šta friško? 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Moze li mi neko sa sigurnoscu reci kojeg datuma je derbi? Na zvanicnoj od nsbih pise 16 maj.Jel to tacno ili moze oscilirat jer je bila odgoda 2. kola. Da ne narucim kartu bezveze pa ispusim foru.
-
- Kontakt:
13 majNydalen je napisao/la:Moze li mi neko sa sigurnoscu reci kojeg datuma je derbi? Na zvanicnoj od nsbih pise 16 maj.Jel to tacno ili moze oscilirat jer je bila odgoda 2. kola. Da ne narucim kartu bezveze pa ispusim foru.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Srijeda? jel fakat? Kolko si siguran?fedeltafrotta je napisao/la:13 majNydalen je napisao/la:Moze li mi neko sa sigurnoscu reci kojeg datuma je derbi? Na zvanicnoj od nsbih pise 16 maj.Jel to tacno ili moze oscilirat jer je bila odgoda 2. kola. Da ne narucim kartu bezveze pa ispusim foru.
-
- Kontakt:
negdje sam to vidio, a i svi cu pricali da je tada... ako nadjem tacan podatak 100% javim ti
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Neko je takode pisao da ce se pomaknuti kolo zbog one odgode kad su kise i snijeg bili.
Ja mislim da je pomjereno na 16.05
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!