Upravo to, izreael nije tim koji se moze nositi sa pritiskom favorita, veceras su odigrali ocajno i vjerujem u dvije sljedece da ce izgubiti. wels takodjer nije nikakva velesila, i ono gore da ce oni sakupiti 21 bod je cisti san. belgija ce njih lagano pobijediti u cardiffu a nisam bas uvjeren da ce pobijediti na cipru.dr.van nostrand je napisao/la:Ma sad su se raspali, pritisak raste, kad izgube i na gostovanju, leti trener i ponavlja se ista situacija kroz dekade, kad zavrse u najboljoj varijanti tek u sredini tabele. Toliko o njima, ali mi moramo samo njih zgazit, ostalo vise nista nece bit potrebno.
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
ono najrealnije, tesko i da smo prosjek jer trenutno stanje na tabeli i sto je najgore nasa igra nije ni blizu prosjekatuzlak1987 je napisao/la:Trebamo se pomiriti da trenutno nismo nikakva sila vec prosjek i ne ocekivati nista. Biti ce svakom lakse..
Kakva ba logika ?Consigliere je napisao/la:Najlakse je tako...Head je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Trebamo se pomiriti da trenutno nismo nikakva sila vec prosjek i ne ocekivati nista. Biti ce svakom lakse..Safetova logika.
![]()
Ja ne kazem da nemamo sanse, ali one su ozbiljno umanjene nakon ovog rezultata u Izraelu.
Sta hoces da kazes,da smo beton ekipa,da su nam igraci neke zvjezde?Boli me kurko za Papeta i bilo kojeg strucnjaka,ali samo slijepac i budala mogu nasu repku svrstavati u nekakav Evropski vrh
5 minuta nase slave je proslo

Da je Izrael pobijedio večeras, pet pobjeda bi nam bilo dovoljno za baraž, tj. tri pobjede, Andoru ne računam.bvb je napisao/la:A s kojim rezultatom bi nam 5 pobjeda garantovalo baraz?Virtu4l je napisao/la:Ja već danima ponavljam da je ovo najgori scenario po nas. Sad nam ni pet pobjeda ne garantuje baraž.Consigliere je napisao/la:Ja ne kazem da nemamo sanse, ali one su ozbiljno umanjene nakon ovog rezultata u Izraelu.
Voli te tvoje Sarajevo.

- HeavensWonder
- Kontakt:
I šta sad treba da radimo. Danas sam bukvalno plakao kad se sjetim SP u Brazilu. Čovječe pa one emocije u životu jednom doživiš. Prolazak na SP. 50 000 ljudi na ulici... svijet priča o nama kao o herojima.Virtu4l je napisao/la:Ja već danima ponavljam da je ovo najgori scenario po nas. Sad nam ni pet pobjeda ne garantuje baraž.Consigliere je napisao/la:Ja ne kazem da nemamo sanse, ali one su ozbiljno umanjene nakon ovog rezultata u Izraelu.
Znam da ne mislite negativno i da se svi nadamo pozitivnom i hajde da stvaramo tu atmosferu. Čekamo da jedan čovjek, Meša stvori pozitivnu atmosferu, dok mi idemo naokolo i **** mater i igračima i svima ostalima. Dosta je ba. Prolazimo, pobjeđujemo, **** mater cijelom svijetu... Zato što možemo i moramo. Hoću opet da gledamo utakmice u prepunim baštama kafića i trgovima i to utakmice EURA i da se svi tome radujemo. Večeras pobjeđujemo, aBd, i onda i sve ostale utakmice do kraja, boli me **** ko nam je protivnik i s kim igramo i kakve šanse imamo. Samo pobjeda i ništa više !
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidi, niko ne opravdava Susica, kazem, zayebo je stvar ali ovo pisanje da smo mi neka velesila je smijesna. U pocetnih 11 ti igra nekakav Vranjes, Visca i ti bi da budes velesila. Pa za njih nije niko cuo van federacije.terabajt je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ima jos ljudi koji opravdavaju susica , pa koji su to poznavaoci futbala strasno
- majestic24
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Dođe mi da plačem kad vidim kakve su repke s nama u grupi, a mi se borimo za baraž. Kakva tuga!
Baraz pa baraz Boze moj. Nije kraj jbt. I ako odemo u baraz tu ce nam protivnici biti vjerovatno Skotska,Madjarska i Slovenci. U barazu bi vjerovatno bili nosioci skupa s Rusima,Norvezanima i Ukraincima. Mozda najgore scenarij bi bio da igramo protiv Srba jer postoji ta mogucnost
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
I židovi utakmicu manjeAlanSmith14 je napisao/la:Ovo bi trebalo da znači da poslije utakmice sa Izraelom u junu, mi imamo 8 bodova a oni 9... četiri utakmice do kraja... daleko od toga da je izgubljena situacija za nas.![]()
Izrael nece dobit Kipar kod kuce.

edit: zaboravio sam da igraju sa Belgijom, al ne znaci da ce ih Belgija pobijedit sa onim njihovim Susicem frajer pojma nema sa onakvom repkom

dr.van nostrand je napisao/la:Ma sad su se raspali, pritisak raste, kad izgube i na gostovanju, leti trener i ponavlja se ista situacija kroz dekade, kad zavrse u najboljoj varijanti tek u sredini tabele. Toliko o njima, ali mi moramo samo njih zgazit, ostalo vise nista nece bit potrebno.
Oj cuj raspali se a prvi poraz dozivjeli u kvalama.
Neovisno hoce li igrati nerijeseno ili izgubiti ili dobiti Belgiju, njima je karta za prolaz protiv nas u Zenici i oni to znaju...
Nek izgube 3 : 0 od Belgije oni sa bodom u Zenici nas izbacuju iz borbe za 3 mjeste i onda se ganjaju sa ostalima za drugo
Cuj moramo ih "samo" zgaziti a oni se popišali po nama 3 : 0
Pa bolan kad ti dodju sa bunkerom u Zenicu, sa 10 igraca iza lopte, neces moci prici golu..
A drugo, oni ako izgube od nas i dalje ce biti ispred nas na tabeli i dalje su u igri.. Mi ako izgubimo gubimo svaku sansu.
Ja majke mi ne znam , ne kontam ove ljude nikako.. Pa izbaci Dzeku i Pjanica i ono sto ostane ti je ekipa ravna Izraelu..
Mozda je bio bolji rezultat, ali garancija za baraz sa 17 bodova nije.Virtu4l je napisao/la: Da je Izrael pobijedio večeras, pet pobjeda bi nam bilo dovoljno za baraž, tj. tri pobjede, Andoru ne računam.
Mislim da još uvijek zavisimo sami od sebe, uz 6 pobjeda, 20 bodova, idemo na Euro.Virtu4l je napisao/la:Koliko god ovo nama ne ide u prilog, ne ide ni njima. Sad je i njima pobjeda u Izraelu imperativ.Sheyi je napisao/la:Ko je odma upisao da će Belgija na Euro?

- Consigliere
- Kontakt:
Jesu li Slovacka, Vels i Island pune zvijezda pa odose na Euro?! Ne prosipajte se sa tom luzerskom pricom.rodjenisa je napisao/la:
Kakva ba logika ?
Sta hoces da kazes,da smo beton ekipa,da su nam igraci neke zvjezde?Boli me kurko za Papeta i bilo kojeg strucnjaka,ali samo slijepac i budala mogu nasu repku svrstavati u nekakav Evropski vrh
5 minuta nase slave je proslo

Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- samovasposmatram
- Kontakt:

- anonymousHD
- Kontakt:

Uglavnom, utakmica Vels-Izrael 6 septembra ce odluciti hocemo li u baraz ili ne. Ne odlucujemo vise sami, drugi nam kroje buducnost.
Bilo bi bolje za nas da Vels izgubi dvoboj protiv Izraela ali eto.
Pokusati najbolje sto znamo do kraja i vidjet cemo hoce li biti dovoljno...
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: al87, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bavarian_bk, bordocrveni, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, denza, Direktorcic, eaglebvb09, galia95, GG3, Google Adsense [Bot], guillermo, Hafiz00, HariTz, invincible1921, JackW, jasmin10, JayCatwright, Jegres, JimmyPage, Kaunas, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, Majstorinho, meecko, miguelramos, mirsonetz, MrPink, myself, nebeskasila, nerkolfc, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, SanaBosna, Sarun, Scholl, Sheyi, signalidunapark, smajke, StevieG8, TheTruth34, travuljasSs, tuitamo, Venom, VolimBiH96, zastitaIdentiteta i 321 gost.