Mi uzivamo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Jesu, radi se o prijateljskim utakmicama.milanist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Steta sto se obrisase postovi od neki dan, ali krenulo je opet zanimljivo da bude
edit:
Zaboravi pitati, pa jesu'l sudile te sudije na tim mecevima koje je ovaj blento zelio? da li ima negdje taj podatak.
Ovo nisam ni vidio, ti nekog nazivash trolom, josh neinteligentnimSissoko je napisao/la:Trolu, diskutovanje o desavanjima na sudu je rasprava o pravu ili pravna rasprava, neinteligentni trolu.
Ovo neki forumski humor.HeavensWonder je napisao/la:De ba pustite čovjeka. Da nema njega ne bi bilo zanimljivo. Golume moRel riba ?![]()
bianconeros je napisao/la:Poklopi te se hejteri.......
Demant nije postaviti da su i drugi namjestali, zar ne? Kontradokaz, ako mislish na klip, ne stoji jer kao sto sam vec rekao nabrao si pola sata najgrublje receno "sumnjivih" situacija, a ja naveo:IlFantasista je napisao/la:@Guzni haveri
Hajde ne šupljirajte bez veze, za svaki vaš ''dokaz'' je pronađen kontradokaz ili demant. Sud je rekao svoju konačnu riječ što se prije pomirite s tim bit će vam lakše...
Morel bit ofirnije? Ovim bih zavrshio s temom.- Zasluzena pobjeda protiv Bolgne, cijeli klip je zanimljiv .Ponistena dva penala i faul na Ibri![]()
[youtube][/youtube]
1:0 pobjeda Juventusa
- Ista sezona ponisten cist gol boljoj ekipi u duelu
[youtube][/youtube]
1:0 pobjeda Juventusa
- Pronadji razliku izmedju ovog gola i onog ove sezone:
[youtube][/youtube]
Za pobjedu Juventusa.
Klip min 49
Juve Vodi dva jedan, sudija pusta nevjerovatne stvari kako bi "Sampion" ovjerio pobjedu.Dio samo kod treceg gola.![]()
[youtube][/youtube]
Steta nema one kada ih je Brescia naruzila, a oni sampionski pobijedili golovima iz nepostojeceg penala i drugim golom iz ofsajda. Jedino treci go regularan.Rezultat 2:3 za Juve.
Sve je ista sezona u pitanju.
Sissoko je napisao/la:Jesu, radi se o prijateljskim utakmicama.milanist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Steta sto se obrisase postovi od neki dan, ali krenulo je opet zanimljivo da bude
edit:
Zaboravi pitati, pa jesu'l sudile te sudije na tim mecevima koje je ovaj blento zelio? da li ima negdje taj podatak.
Onih 10 miliona se odnosi na pregovore oko transfera Liveranija u Juventus.
I šta je ovdje išta neobičnije od svih drugih utakmica u svih zadnjih 20+ sezona koliko pratim Seriju A ili fudbal generalno? Dva gola, jedan poništen, jedan priznat i par diskutabilnih odluka koje se dešavaju iz kola u kolo.SampiJuve je napisao/la: Morel bit ofirnije? Ovim bih zavrshio s temom.
SAPIENTI SAT
Bolje provjeri da li je svih 87 postova koliko ima do sada vezano za JuventusIlFantasista je napisao/la:Aaaaa Sampija što se ofira sa sudijskim greškama, nemam sad vremena, ali ću ga ''išamarati'' sudijskim greškama na štetu Juventusa, tako ću ga postitidi da će napustiti forum od muke.
potpis... ima par sjajnih momaka, @pogba, @konsiljere i dr...SampiJuve je napisao/la:@Advokat
Svjestan sam ja svega toga i sjecam se jedno 80% tih situacija.
Ovim putem zelim da se izvinem tebi i josh par normalnih Juventina, (tu spadaju i ova dvojica ispod tebe), jer dozvolim da me kvaziinteletktualci izbace iz takta, svojom neosnovanom prepotentnoscu, pa i sam ispadam idiot i iritiram normalne ljude po forumu.
U pravu je Marvin, vrijeme je da se okrenem svojoj ekipi.
Cestitke na zasluzenoj tituli, pa i ovoj presudi u vashu korist, bez ikakve ironije. Drago mi je, ako nista zbog Italijanskog fudbala, mada cete mi uvijek biti sumnjivi, kao i Barca koju si naveo.
Ma mogu novinarcici hejteri godinama pisat sta hoce al nek znaju a znaju oni to, Juve je Italiji dao najvise reprezentativaca, najvise finalista SP ima Juve a kad je Italija osvajala svjetsko Juve je davao najvise igraca.Mig_Mig je napisao/la:Rasrava se nastavlja, a o velicini Juventusa u Italiji govori i jedna mala povreda Marchisia ! Koja je bukvalno uzdrmala cijelu cizmu, savez i kluboveSelektor pod rafalnom paljbom, predsjednik saveza pod slicnom itd... Kakva velicina od institucije ! Forza Juventus !
Eto dovoljno je da procitas ovaj post da vidis kakvi su navijaci juventusa, njih 95%Mig_Mig je napisao/la:Rasrava se nastavlja, a o velicini Juventusa u Italiji govori i jedna mala povreda Marchisia ! Koja je bukvalno uzdrmala cijelu cizmu, savez i kluboveSelektor pod rafalnom paljbom, predsjednik saveza pod slicnom itd... Kakva velicina od institucije ! Forza Juventus !
Ma jok nego vježbam pecanje po forumu. Baci ribu da se trol uhvati ! Dobar sam, treće mjesto u kategoriji potokSampiJuve je napisao/la:Ovo neki forumski humor.HeavensWonder je napisao/la:De ba pustite čovjeka. Da nema njega ne bi bilo zanimljivo. Golume moRel riba ?![]()
![]()
Ovo procitas i shvatis velicinu Juventusa !arminz je napisao/la:Eto dovoljno je da procitas ovaj post da vidis kakvi su navijaci juventusa, njih 95%Mig_Mig je napisao/la:Rasrava se nastavlja, a o velicini Juventusa u Italiji govori i jedna mala povreda Marchisia ! Koja je bukvalno uzdrmala cijelu cizmu, savez i kluboveSelektor pod rafalnom paljbom, predsjednik saveza pod slicnom itd... Kakva velicina od institucije ! Forza Juventus !
Ma nemas se zbog cega izvinjavati, normala je ovo sve. Ko prati Calcio navikao je na brojna preispitivanja sudijskih odluka. Samo sto me nekad iznerviraju komentari neupucenih u Seriju A i italijanski mentalitet pa reagujem kako reagujem.SampiJuve je napisao/la:@Advokat
Svjestan sam ja svega toga i sjecam se jedno 80% tih situacija.
Ovim putem zelim da se izvinem tebi i josh par normalnih Juventina, (tu spadaju i ova dvojica ispod tebe), jer dozvolim da me kvaziinteletktualci izbace iz takta, svojom neosnovanom prepotentnoscu, pa i sam ispadam idiot i iritiram normalne ljude po forumu.
U pravu je Marvin, vrijeme je da se okrenem svojoj ekipi.
Cestitke na zasluzenoj tituli, pa i ovoj presudi u vashu korist, bez ikakve ironije. Drago mi je, ako nista zbog Italijanskog fudbala, mada cete mi uvijek biti sumnjivi, kao i Barca koju si naveo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.