Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
već duže vrijeme u repki se ponaša kao pravi cigo, mnogo nervozan, al' ne čudi me, imao je gdje pokupit'
inače, šta je večeras bilo? bolestan, guše ga, alergija na umjetnu travu, ljut jer nije mogao gledat' Zvezde Granda ..

inače, šta je večeras bilo? bolestan, guše ga, alergija na umjetnu travu, ljut jer nije mogao gledat' Zvezde Granda ..
Ne znam koliko je pametno pisati sad neke detaljnije i ozbiljnije postove u atmosferi u kojoj se redaju postovi sa kritikama ( necu ih kvalifikovati kako bih zapravo zelio ) al probat cu nesto..
Uglavnom,nisam ni ja zadovoljan veceras.Bio je uglavnom rezervisan,tu i tamo je bilo par finih dubinskih lopti,finih kratkih pasova pod pritiskom,ali malo je to.Drugo poluvrijeme je gotovo cijelo bio nekih 50-60 m od gola Andore,ne znam zasto,mozda Mesina instrukcija,ko zna..Ocekujem vise od njega svakako u preostalim utakmicama,mora ucestovti direktnije u akcijama,odlucnije..Vjerovtno je i ta situacija u i oko Rome ostavila traga,raspolozenje sigurno nije najbolje,pritisak..Ali u repki to treba pokusati ostaviti po strani..
Naprijed Mire

Uglavnom,nisam ni ja zadovoljan veceras.Bio je uglavnom rezervisan,tu i tamo je bilo par finih dubinskih lopti,finih kratkih pasova pod pritiskom,ali malo je to.Drugo poluvrijeme je gotovo cijelo bio nekih 50-60 m od gola Andore,ne znam zasto,mozda Mesina instrukcija,ko zna..Ocekujem vise od njega svakako u preostalim utakmicama,mora ucestovti direktnije u akcijama,odlucnije..Vjerovtno je i ta situacija u i oko Rome ostavila traga,raspolozenje sigurno nije najbolje,pritisak..Ali u repki to treba pokusati ostaviti po strani..
Naprijed Mire

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
						Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Veze ti nemas Husika.Husika je napisao/la:Arhimede ne seri, ne poredi kavlitet Besica i Pjanica, Pjanicu je zadatak da kreira igru i ne da je nije kreirao nego uopste nije bio u sastavu kao i svih proteklih 6-7 god, Besicu je zadatak da razbija protivncku igu sto je i uradio...arhimed89 je napisao/la:Primitivluk Pjanica i Besica mi je sjebao lijepo vece.
Nevjerovatna kolicina nervoze,Pjanic dosta nezapazen,Besic isto jako nekorekrtno u nekoliko navrata al et nesto je kao igrao.
Bice bolje,..Pjanke je klasa i doci ce on na svoje isto kao i Mume.
Znas sta je Besic za Pjanica? Fudbaler...
Krajnje je vrijeme da ovaj gospodin bude na klupi ako mislimo uraditi nesto...Vrijeme je da mediji vise ne seru i prikazu objektivno ubjedljivo najlosijeg igraca nase repke u zadnjih pola decenije...
Ni jednom recenicom ja nisam uporedio njihov kvalitet,obojica su strasni igraci ali mi veceras ni jedan nije ostavio neki dobar utisak.Jos nekim svojim nesportskim potezima su po meni veceras dobili neprolazne ocjene s obzirom koliki kvalitet posjeduju.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Izuzetno cijenim Pjanica i jedan sam od mnogih koji je nažalost vjerovao da ga guši Misimović,kasnije sam mislio da ga guši Medunjanin,evo večeras je imao Besica kao izuzetno borbenog i brzog defanzivca, dva izuzetno brza krila u vidu Lulica i Visce i opet ništa.On se večeras jednostavno nije vidio na terenu.

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
						#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ono kad te Spahić nadyebe u organizovanju igre. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
On ce i karijeru zavrsiti a mi cemu ocekivati nesto vise tanko bogami tanko

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Jbg Pjanke ti u toj Romi naucio samo da kenjas i da se svadjas.

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Hvalaarhimed89 je napisao/la:Veze ti nemas Husika.Husika je napisao/la:Arhimede ne seri, ne poredi kavlitet Besica i Pjanica, Pjanicu je zadatak da kreira igru i ne da je nije kreirao nego uopste nije bio u sastavu kao i svih proteklih 6-7 god, Besicu je zadatak da razbija protivncku igu sto je i uradio...arhimed89 je napisao/la:Primitivluk Pjanica i Besica mi je sjebao lijepo vece.
Nevjerovatna kolicina nervoze,Pjanic dosta nezapazen,Besic isto jako nekorekrtno u nekoliko navrata al et nesto je kao igrao.
Bice bolje,..Pjanke je klasa i doci ce on na svoje isto kao i Mume.
Znas sta je Besic za Pjanica? Fudbaler...
Krajnje je vrijeme da ovaj gospodin bude na klupi ako mislimo uraditi nesto...Vrijeme je da mediji vise ne seru i prikazu objektivno ubjedljivo najlosijeg igraca nase repke u zadnjih pola decenije...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
						BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jbt koliko ovdje pacenika ima da je to čudo. Pa ko je večeras mogao šta pokazati? Pa ni Dzeko osim o ih direktnih šuteva na gol nije ništa specijalno pokazao. Teren težak. Čuvaju se od povreda a i pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. A Planke je svoj zadatak odradio korektno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Džeko dao tri gola grob te yebo i nije ništa pokazaoTracy3McGrady je napisao/la:Jbt koliko ovdje pacenika ima da je to čudo. Pa ko je večeras mogao šta pokazati? Pa ni Dzeko osim o ih direktnih šuteva na gol nije ništa specijalno pokazao. Teren težak. Čuvaju se od povreda a i pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. A Planke je svoj zadatak odradio korektno.

http://www.optikaloris.ba/loris_preloader.html" onclick="window.open(this.href);return false;Tracy3McGrady je napisao/la:Jbt koliko ovdje pacenika ima da je to čudo. Pa ko je večeras mogao šta pokazati? Pa ni Dzeko osim o ih direktnih šuteva na gol nije ništa specijalno pokazao. Teren težak. Čuvaju se od povreda a i pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. A Planke je svoj zadatak odradio korektno.
http://www.kcus.ba/klinika_za_psihijatriju" onclick="window.open(this.href);return false;
					Zadnja izmjena: Husika, dana/u 28 mar 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Nama je večeras trebao organizator igre Pjanic to nažalost nije bio, i podhitno prestati sa izjavama to je Andora, amaterska reprezentacija.Tek će protiv Austrije biti teže kreirati neku svoju igru.

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine  Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
						Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : Miralem Pjanić
igrački sam mislio, čitaj šta piše. Igrali su svi koliko je trebalo. Svi mi znamo ko je pjanke.VelaHavle je napisao/la:Džeko dao tri gola grob te yebo i nije ništa pokazaoTracy3McGrady je napisao/la:Jbt koliko ovdje pacenika ima da je to čudo. Pa ko je večeras mogao šta pokazati? Pa ni Dzeko osim o ih direktnih šuteva na gol nije ništa specijalno pokazao. Teren težak. Čuvaju se od povreda a i pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. A Planke je svoj zadatak odradio korektno.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Vi ocekivali ljepoticu protiv Andore,teren i amateri..Pobjeda je ostvarena ,bez povreda i idemo dalje..Utorak.

sta ocekivati od pjanica kojem antitalenti poput ljajica i florenzija uzimaju prekide i izvode ih...nikad od njega igraca...igra u romi bez neke prave zvijezde i to mu je prilika da se prometne u prvu zvijezdu slicno sto je rakitic napravio u sevilli i kasnije mu dosao taj transfer u barcu...a ne bi sigurno da su mu neki ljajici i florenziji uzimali loptu ispred nosa...cak je i radja za manje vremena u romi postigao vise

Ukratko njegove igre otkako igra za reprezentaciju BiH.Rios je napisao/la:Uglavnom,nisam ni ja zadovoljan veceras.Bio je uglavnom rezervisan,tu i tamo je bilo par finih dubinskih lopti,finih kratkih pasova pod pritiskom,ali malo je to.
Mire vec par mjeseci igra očajno,ne cudi me sto sve vise sjedi na klupi u Romi.Fakat ne znam sta se  desilo sa njim  

VelaHavle je napisao/la:Džeko dao tri gola grob te yebo i nije ništa pokazaoTracy3McGrady je napisao/la:Jbt koliko ovdje pacenika ima da je to čudo. Pa ko je večeras mogao šta pokazati? Pa ni Dzeko osim o ih direktnih šuteva na gol nije ništa specijalno pokazao. Teren težak. Čuvaju se od povreda a i pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. A Planke je svoj zadatak odradio korektno.

Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uglavnom po meni najlosiji veceras, bjezao od lopte i igre, sakrivao se iza igraca...
Realno jeste izva forme ali ovo je premalo od naseg najboljeg igraca, zalosno je vidjeti da su njegov posao veceras odradjivali stoperi.

Realno jeste izva forme ali ovo je premalo od naseg najboljeg igraca, zalosno je vidjeti da su njegov posao veceras odradjivali stoperi.
					Zadnja izmjena: propuh, dana/u 28 mar 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trebao je zabiti pet?propuh je napisao/la:ali ovo je premalo od naseg najboljeg igraca
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Edincapitano, Micron, perun i 20 gostiju.