Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

adoo11
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la adoo11 » 28 mar 2015, 23:27

Jel moguće ikako da mi imamo jaka krila i jaku sredinu.Ikako?
Danas se Visci i Lulicu nema sta reci ali besic i Pjanic nevidljivo.
I zašto Medunjanin na krilu? Čim je ušao u sredinu odmah je opalio ljevicu.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

ahmic
Kontakt:

Re: Re : Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la ahmic » 28 mar 2015, 23:28

struja je napisao/la:
Head je napisao/la:Opet oni spominju Sarajevo i Hadzibegica... :facepalm:
Sramotna igra, ovo ako vas raduje onda vas molim da se ne kacite na moje postove i ne citirate me. Imate opciju da ne citate moje postove i budite operisani od toga. Onaj gore Ibrakovica spominje, kakve to veze ima. :facepalm: :roll:

Igra je za qurac, umjesto da u prvoj utakmici prikupi simpatije javnosti, pokaze nesto novo on nama ponudi ovu mucnu igru, na trenutke je bilo dosadno, cak negledljivo. S ovom igrom sam pesimist pred Austriju.
Vjerovatno nisi vidio da su igrali čitavo vrijeme bunker,ćorav si kod očiju zato sam ti ibrakovića i spomenuo,pun si kompleksa idi liječi se il lavor na glavu pa na spavanje
SVASTA,PA AKO HOCES VRHUNSKI FUDBAL.GLEDAJ VRHUNSKE EKIPE...
KAKVO DRMANJE NA 30.M LJUDI STOJE...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 mar 2015, 23:29

@Head je u pravu. Ovo je bilo totalno lose, ali Andora je previse losa ekipa da bi zavrsilo na neki drugi nacin. Kao sto rekoh postoje neke olaksavajuce okolnosti kao sto su plasticni teren i previse destruktivan protivnik. Ali sto jest jest, ovo je bilo slabije nego i protiv Kipra i Izraela (makar dok se nismo raspali u drugom poluvremenu). Taktika nikakva, izmjene isto tako. Sta bi od skautiranja Andore, silnog pregledavanja snimaka? Ali eto necu da budem previse negativan, posto smo pobjedili i to je nekakav napredak. Ali nece nas uvijek s druge strane cekati Andora, doci ce puno jaci protivnici. Sa ovakvom igrom i taktikom bice nam tesko nesto postici.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 28 mar 2015, 23:29

Kao prvo, cestitke na pobjedi Mesi i igracima. Drago mi je da je stavio igrace na svoje pozicije. Meni je ovo inace tanko izgledalo, ali mislim da je veliki dio toga do forme igraca. Ovo da je bila neka jaca ekipa, ne bi ove akcije prolazile. Vidjet cemo sta ce igraci pkazati protiv Austrije.

Sto se tice izmjena, sasvim dobro. Drago mi je da im je Mesa obracao paznju na stvari tokom utakmice. Zao mi je Vede, ali i bolje je sto ga je zamjenio jer ga bas nije islo, izgorio je od zelje da dadne gol i iako mi je drag igrac, za ono laprdanje mu treba lekciju odrzati izmedju cetri oka. Nije samo njemu.

Ako cemo objektivno, bez emocija, ovo danas je prolazna ocjena bila i mora bolje ako zele dalje. Znamo svi da mozemo bolje. Sretno nam! :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 mar 2015, 23:31

struja je napisao/la:
Head je napisao/la:Opet oni spominju Sarajevo i Hadzibegica... :facepalm:
Sramotna igra, ovo ako vas raduje onda vas molim da se ne kacite na moje postove i ne citirate me. Imate opciju da ne citate moje postove i budite operisani od toga. Onaj gore Ibrakovica spominje, kakve to veze ima. :facepalm: :roll:

Igra je za qurac, umjesto da u prvoj utakmici prikupi simpatije javnosti, pokaze nesto novo on nama ponudi ovu mucnu igru, na trenutke je bilo dosadno, cak negledljivo. S ovom igrom sam pesimist pred Austriju.
Vjerovatno nisi vidio da su igrali čitavo vrijeme bunker,ćorav si kod očiju zato sam ti ibrakovića i spomenuo,pun si kompleksa idi liječi se il lavor na glavu pa na spavanje

Da ostane zapisano, covjek govori o kompleksima a u toku par sati me citira sest puta. Da, sest puta, naravno, nijednom mu nisam odgovorio, samo sam nastavio dalje. Covjek se uhvatio mene i ne silazi mi s plovila.

Dokazni materijal.
slika

slika

slika

slika

slika

slika
Ovo su kompleksi druze, ubacujes mi se u kadar, al si mi toliko nezanimljiv da te samo ignorisem. Sad slobodno nastavi.
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 mar 2015, 23:32

Ono sto sam molio boga logicnu formaciju to sam nakon dugo vremena nocas vidio. Krila na krilima, bekovi na bekovima, srednjaci na sredini. Nije mi jasan Vranjes u prvom sastavu ali protiv Andore je i on bio vise nego dovoljan. Jedna stvar koju nisam godinama vidio kad nasa repka igra. Oi nam nisu ni prisli golu. S kim smo got prije mi igrali taj bi nam makar par sansi slozio. Andora je losa ali ipak nisu ni primakli niti jedan put. Ali sta got bilo i kako got ova utakmica zavrsila Mesa je uradio sve sto je kao trener mogao. Za ovo ima cestitke od mene. Neka ovako nastavi i dalje i od mene ce uvijek imati palac gore.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 mar 2015, 23:33

i za razliku od njegovog predhodnika, gospodin Bazdarevic je napokon stavio Lulica na pravu poziciju i na njegovu stranu dodao jos jednog fudbalera i tek se sad moze imati koristi od Lulica. Sretno Mesa..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 28 mar 2015, 23:34

Vidim vec se dijele strane na one za Mesu i one protiv(valjda vam dosadno pa ovako bude zanimljivije)... Evo ovaj head ce biti kolovodja ovih drugih to vec sad vidim, i to samo zato sto je trener zeljovac..
Inace nemam veze ni sa jednim od dva sarajevska kluba i ne zanimaju me al sto ovi hordasi imaju kompleks od zelje to je cudo jedno. Nesto slicno ko srbi od turaka, ove su turci karali 500 godina, a zeljo je ove karo u mozak ovih zadnjih 20 godina toliko da se ovima cini kao da je proslo 500 :bih:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 28 mar 2015, 23:37

Boga mi je ovo veceras lose bilo ,nekako brate bezvoljno nadam se da ce biti bolje protiv Austrije

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 mar 2015, 23:38

Selektore cestitke :clap: :clap:
Bez obzira sto mnogi mislimo da Andora i nije mjerilo uspjesnosti,ti si svoj zadatak obavio za cistu desetku
3 boda su 3 boda protiv bilo koga,sto je bilo bilo je,nit si luk jeo nit si luk miriso,cak mislim da se ti uopste ne trebas zanimati za razne kalkulacije,valja nama i poslije ovih kvala igrati i uveseljavati naciju.Neko ce reci da ima sansi ,neko da nema al ti majstore udri naprijed i gledaj dalje od nosa.Jos nam samo podmladi repku,pozovi onog malog Duljevica ljubi te brat,neces se pokajati,uigraj ekipu ,napravi jedan mix starijih i mladjih ,usadi im ratnicki duh i juris :bih:
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 29 mar 2015, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 28 mar 2015, 23:38

TomBrajder je napisao/la:Vidim vec se dijele strane na one za Mesu i one protiv(valjda vam dosadno pa ovako bude zanimljivije)... Evo ovaj head ce biti kolovodja ovih drugih to vec sad vidim, i to samo zato sto je trener zeljovac..
Inace nemam veze ni sa jednim od dva sarajevska kluba i ne zanimaju me al sto ovi hordasi imaju kompleks od zelje to je cudo jedno. Nesto slicno ko srbi od turaka, ove su turci karali 500 godina, a zeljo je ove karo u mozak ovih zadnjih 20 godina toliko da se ovima cini kao da je proslo 500 :bih:
sve si u pravu a ja sam se na njega nakačio zato što nas je sve smarao sa onim imate pozdrav od rukfaša,pozdravio vas rukfaš,sad kad je izabran meša sere ko foka

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 mar 2015, 23:39

TomBrajder je napisao/la:Vidim vec se dijele strane na one za Mesu i one protiv(valjda vam dosadno pa ovako bude zanimljivije)... Evo ovaj head ce biti kolovodja ovih drugih to vec sad vidim, i to samo zato sto je trener zeljovac..
Razlika izmedju Zelje i FK Sarajeva je u tom sto su prvi klub a drugi pokusaj kluba !
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2015, 23:42

Ostavite ta svoja prepucavanja po strani duse vam, ne kenjajte temu selektora. Ne smije biti nezadovoljstva, prva je utakmica i treba ici korak po korak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 28 mar 2015, 23:44

BRAVO MESA! Nabio si vec komplekse malenima :) Tako treba, samo naprijed, sada su na redu, stilic, bajic i armin hodzic :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 mar 2015, 23:44

Sabinho je napisao/la:Ostavite ta svoja prepucavanja po strani duse vam, ne kenjajte temu selektora. Ne smije biti nezadovoljstva, prva je utakmica i treba ici korak po korak.
Ja se ne prepucavam, dajem svoje misljenje. Pricam o Mesi i stanju na terenu dok pojedinci spominju Ibrakovica, Hadzibegica, Sarajevo. Ono kakve to veze ima sa postavkom Bazdarevica. :roll:
1946

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 28 mar 2015, 23:44

Head je napisao/la:Nista novo nisam primjetio veceras. Pasivna igra, dosta nepovezana, izmjene nelogicne. Ibisevic je morao ostati igrati a Dzeko vani, kad ga je vec zvao onda je trebao ostati da odigra zbog samopouzdanja. Uvodjenje stopera je totalno glup potez, samo sam cekao da izvede Begovica a ubaci Sehica. Umjesto da ubaci Hajrovica ga malo vrati u zivot on ga drzi na klupi.
Igra nije postojala uopste, golovi dati na silu. Ekipu nije psihicki ni razdrmo, motiv nisam vidio. Ali eto da bude da nisu imali motiva zbog toga sto je Andora s druge strane. Test je protiv Austrije, pa cemo vidjeti kako ce to izgledati.
:clap: :clap: :clap: :clap:
Jesil' ti corav??? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 28 mar 2015, 23:44

Ako ništa drugo,barem je poredao igrače na njihove prirodne pozicije i nije igrao sa lažnim bekom,kao onomad Pape Šupčić.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 28 mar 2015, 23:45

Sabinho je napisao/la:Ostavite ta svoja prepucavanja po strani duse vam, ne kenjajte temu selektora. Ne smije biti nezadovoljstva, prva je utakmica i treba ici korak po korak.
to reci onom svom

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2015, 23:47

Head je napisao/la:
Ja se ne prepucavam, dajem svoje misljenje. Pricam o Mesi i stanju na terenu dok pojedinci spominju Ibrakovica, Hadzibegica, Sarajevo. Ono kakve to veze ima sa postavkom Bazdarevica. :roll:
Pa ima kad ti repliciraju takvi likovi, gringo i ovaj sto ti se nakacio. Pustis to odmah kraju, ocigledno je koja im je namjera. ;)
Evo vidis javio se on sam a sam si dao prikaz ko i kako zakuhava. Zalosno, jos pogledaj govori da si ti kriv iako nisi nikako spominjao FKZ itd. Klasican njihov navijac. :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 mar 2015, 23:48

oni sto vire iz supka susica vec pljuju mesu, zanimljivo.. :lolno:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.