Jedini igrac koji nije dobio ni sekunde na SP , ispred njega bili TINKI i Hadzic ne treba ti veca nepravda! A toliko je dao za Mladu pa i A repku BIH!Astren je napisao/la:A kakva je to nepravda učinjena Ibričiću
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Ervin Zukanovic
Znas da ne gotivim Ibricu od Splita ni sekunde, ali je sramota sto su papetovi pokemoni dobijali minute na SP a Ibrica nije.vrebac86 je napisao/la:Jedini igrac koji nije dobio ni sekunde na SP , ispred njega bili TINKI i Hadzic ne treba ti veca nepravda! A toliko je dao za Mladu pa i A repku BIH!Astren je napisao/la:A kakva je to nepravda učinjena Ibričiću
Ignorisan je samo sto je Dzekin prijatelj.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NapaceniBosnjo
- Kontakt:
NapaceniBosnjo je napisao/la:Bio sam par dana na pripremama sa klubom u kamp centru Chieva, bila trening tekma izmedu prve ekipe i u21, nikako mi nije bilo jasno da nema Zuke, kad ono lola promijeno stayling pa ga nisam mogao prepoznati![]()
To Amerikancima u inat, yebla vas vaša viza
- NapaceniBosnjo
- Kontakt:
Kasnije sam uspio malo pricati s'njim, reko jedva sam te prepoznao on se odvali smijati
Kasnije sam uspio malo pricati s'njim, reko jedva sam te prepoznao on se odvali smijatiNapaceniBosnjo je napisao/la:To Amerikancima u inat, yebla vas vaša viza
Da nije otisao u Italiju,ne bi ni znao sta je sminka,i dalje bi furao onaj razdeljakZiko je napisao/la:A pokajnika i novog imidža....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Motokultivator
- Kontakt:
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
- plavipatriota
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Motokultivator je napisao/la:Ervin prdi papetovcima

Na kraju ipak čovjek bez velikog karaktera poslije svih onih izjava prema čelnicima NS BIH onih istih koji su mu onemogućili da ode na SP u Brazil,a on im ponizno pruža ruku i bradicu......soccerfan je napisao/la:Mozel kako Zuka odigrati i desnog beka? Ikako? Dobro bi nam doslo. Sinoc je preoro onaj teren vala i uzduz i poprijeko. Ko navijen covjek. Samo da nam ne uvrijedi i ovog selektora kao covjek i fudbaler.![]()
Medunjanin je za sve krivSheyi je napisao/la:Bradica je prava muslimanska, kao sto je i ova repka, nisu to vise Zmajevi, Mehmed nastavio Safetovim koracima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reprezentacija talibana
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako Bog da in sha Allah biće 100% muslimanska, predivan osjećaj je bio vidjeti sliku sa Bajram namaza koji su naši reprezentativci klanjali u Litvaniji, a i što su obavili džuma namaz u dalekom Brazilu,da ih Allah nagradi i da im ukabuli.Sheyi je napisao/la:Bradica je prava muslimanska, kao sto je i ova repka, nisu to vise Zmajevi, Mehmed nastavio Safetovim koracima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A brada je sunnet i svaka čast Ervinu što se odlučio na to, kao i našem Ibrahimu i naravno Harisu koji se također pridržavaju sunneta.
sagni mi se ziko
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, al87, Alipasino, Alucard, antibot, aqarius, Blackwargreymon, Bosnjo22, Confiance, dena24, DjaniTarik, FerdinandF, Fudo, GG3, Godfather, Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, GrbavicaHrammm, Hajdeee, Homelander, J1897, Jabroni, JHam, Kaunas, Kljukusar, lakilone, ledesma, Lokomotifa, Mocvara1991, nebeskasila, Pact1921, Paromlinac, PeppermintSA, prisonbreak, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, soccerfan, StevieG8, Tihi, totasef1, tuzlanskinacin, Venom, zaostrog, Zgemboo89 i 287 gostiju.