Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Za nas bi bilo dobro da Belgija pobjedi u Izraelu, a ne sumnjam da ce Mesa sa saradnicima da anlizira Izraela i pripremi se za tu vrlo vaznu utakmicu.
Ali do tada da nam igraci vrate forumu ako bude moguce.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tesko drug tesko,veceras smo tek jedan ekser izbili iz kovcega ,a Pape nam ih je dosta zakuco...hoce li biti vremena?Motokultivator je napisao/la:Mesa kralju vadi nas iz govana
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- Motokultivator
- Kontakt:
NaravnoElegant je napisao/la:Za nas bi bilo dobro da Belgija pobjedi u Izraelu, a ne sumnjam da ce Mesa sa saradnicima da anlizira Izraela i pripremi se za tu vrlo vaznu utakmicu.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Pametnom je isaretom dostaMotokultivator je napisao/la:Gdje nas odveo Safetvisokohz je napisao/la:Samo ne zaboravi da nas je taj isti Susic odveo na SPMotokultivator je napisao/la:Susic Papan cetri tekme - dva boda![]()
![]()
MESA jedna tekma - tri boda
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sedmicno ili dnevno, to je pitanje.harishp je napisao/la:I dvije kile kahve.Virtu4l je napisao/la:ZutiMrav jedna godina - 33 nicka
- Motokultivator
- Kontakt:

Papetovci
x
x
- calcio
- Kontakt:
Sta Ahmo radi po cijeli dan kada nije na forumu...

Cestitke Meši na prvoj pobjediMotokultivator je napisao/la:Mesa kralju vadi nas iz govana
Moracemo pobjediti sve do kraja, uz još neka poklapanja drugih rezultata - a to je sveukupno nemoguca misija
Sad ce pocetak mjeseca, skrojio je spisak za fasungu. Vratio se kuci, donio samo ovo:calcio je napisao/la:Sta Ahmo radi po cijeli dan kada nije na forumu...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Motokultivator
- Kontakt:
Svjestan sam da nas tesko i Mesa moze izvuci iz govana u koje nas uvalio onaj....
A vi nastavite da trolate, laku noc.
A vi nastavite da trolate, laku noc.
x
x
- calcio
- Kontakt:
Ahmo kada melje kafu.Sabinho je napisao/la:Sad ce pocetak mjeseca, skrojio je spisak za fasungu. Vratio se kuci, donio samo ovo:calcio je napisao/la:Sta Ahmo radi po cijeli dan kada nije na forumu...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Igra nam nije bila na zadovoljavajućem nivou prvo poluvrijeme dosta dugih lopti bačenih bespotrebno nije se vezalo malo je i do umjetnog terena ali ovako ne možemo pobijediti ozbiljnije protivnike tipa Vels ili Izrael..
Ponajviše tome doprinijela je loša forma Pjanića pa i Bešića koji je sad na klupi da danas slabi smo bili na sredini vjerovatno kad pređemo na sistem 4-2-3-1 da će biti bolje..
Sviđami se što Baždarević konstantno govori igračima za razliku od Papeta koji se ne bi micao od stuba..
Ponajviše tome doprinijela je loša forma Pjanića pa i Bešića koji je sad na klupi da danas slabi smo bili na sredini vjerovatno kad pređemo na sistem 4-2-3-1 da će biti bolje..
Sviđami se što Baždarević konstantno govori igračima za razliku od Papeta koji se ne bi micao od stuba..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Cestitke Mesa. Pravi ispit u junu protiv Izraela. 
- Ed Woodward for Prime Minister !
jos ne mogu da vjerujem da nas je pape uspio ubijediti da je cipar opasan a izrael u nasem rangu. protiv koga smo mi bodove prosipali majko mila 
-
bordobijeli
- Kontakt:
najbitnije je da smo pobjeili tako se najbolje vraca samopouzdanje i dobra atmosfera ,zato bilo bi dobro pobjediti ili nerjeseno u austriji da se skroz vratimo na pravi put pred nastavak kvalifikacija . sto se tice Andore nije bitno koje igrao i kakao bitno je ovo 3-0 idemo dalje
Mesa

-
damirdamic72
- Kontakt:
Ja sam fakat bio protiv Papeta ali ljudi moji ima i do igraca.Mozes Mourinha dovesti ako je neko parmak ostaje parmak
Ja bih bacio jedno analizu-volio bih da ucestvujete i vi :
1.Sinocnja utakmica nije bila mjerodavna ali da nam je veliki broj igraca u k...u vidi i moja nana Minka
2.Begovic,Medunjanin,Djurić i Cocalic se nisu ni mogli pokazati - što znaci da ostaju nepoznanica protiv jačih ekipa
3.Ostala odbrambena trojka je OK -Vranješ je poceo igrati,Zukanović je preporodjen i Spaha standardno dobar
naravno Lulic se vraća i Dzeko je dobar.Višća je solidno odradio svoj dio posla,medjutim sinocnja utakmica je vise dobivena individualnim kvalitetom nasih paar momaka odnosno njihovim -Andorinim kolektivnim nekvalitetom
4.Mene zabrinjavaju Pjanić i Besic !!!! ljudi moji oni s nisu sastali sa loptom.O bezobrazluku, svađanju sa Andorskim amaterima da ne govorim
5.Ibisevic i Mujdza su katastrofa.vjerujem da trenutno sada ima raje u biznis ligama koji igraju u boljoj formi termine nakon 16h za svoje firme nego njih dvojica.Tačno se uočava jedna nemoć,nespremnost apatija
6.Selektor i strucni štab-stvarno je prerano donositi neke zakljucke s obzirom na samo jednu utakmicu odigranu protiv amatera.Vidi se jedan trud.Jedan bolji,normalniji - STRUCNIJI PRISTUP za razliku od Papeta.
6.Kompletna ekipa -odnosno jedan kompletan dojam je da ja dugo nisam gledao sporije utakmice,bezidejnije,hladnije i nepovezanije.Da li to ima veze sa terenom,protivnikom ili sa tim što im je ovo prva utakmica pod Mešinim štabom ili ko zna šta još ostaje da se vidi ?
Opet cu ponoviti da se vidi da NAM FALI PLEJMEKER,DESNI BEK A MOZDA CAK I 3 BRZI NAPADAC kao i jedna kompletna forma i minutaža svih igrača
7.Uglavnom grupa je zeznuta-svak je dobio svakog-novi format takmicenja gdje idu 2-3 ekipe iz svake grupe otvara vrata gotovo svim ekipama da se nadaju da ce bas one proci dalje
Ja bih bacio jedno analizu-volio bih da ucestvujete i vi :
1.Sinocnja utakmica nije bila mjerodavna ali da nam je veliki broj igraca u k...u vidi i moja nana Minka
2.Begovic,Medunjanin,Djurić i Cocalic se nisu ni mogli pokazati - što znaci da ostaju nepoznanica protiv jačih ekipa
3.Ostala odbrambena trojka je OK -Vranješ je poceo igrati,Zukanović je preporodjen i Spaha standardno dobar
naravno Lulic se vraća i Dzeko je dobar.Višća je solidno odradio svoj dio posla,medjutim sinocnja utakmica je vise dobivena individualnim kvalitetom nasih paar momaka odnosno njihovim -Andorinim kolektivnim nekvalitetom
4.Mene zabrinjavaju Pjanić i Besic !!!! ljudi moji oni s nisu sastali sa loptom.O bezobrazluku, svađanju sa Andorskim amaterima da ne govorim
5.Ibisevic i Mujdza su katastrofa.vjerujem da trenutno sada ima raje u biznis ligama koji igraju u boljoj formi termine nakon 16h za svoje firme nego njih dvojica.Tačno se uočava jedna nemoć,nespremnost apatija
6.Selektor i strucni štab-stvarno je prerano donositi neke zakljucke s obzirom na samo jednu utakmicu odigranu protiv amatera.Vidi se jedan trud.Jedan bolji,normalniji - STRUCNIJI PRISTUP za razliku od Papeta.
6.Kompletna ekipa -odnosno jedan kompletan dojam je da ja dugo nisam gledao sporije utakmice,bezidejnije,hladnije i nepovezanije.Da li to ima veze sa terenom,protivnikom ili sa tim što im je ovo prva utakmica pod Mešinim štabom ili ko zna šta još ostaje da se vidi ?
Opet cu ponoviti da se vidi da NAM FALI PLEJMEKER,DESNI BEK A MOZDA CAK I 3 BRZI NAPADAC kao i jedna kompletna forma i minutaža svih igrača
7.Uglavnom grupa je zeznuta-svak je dobio svakog-novi format takmicenja gdje idu 2-3 ekipe iz svake grupe otvara vrata gotovo svim ekipama da se nadaju da ce bas one proci dalje
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
Andora nam je pokazala da je nas tim u velikoj krizi, pojedini igraci u katastrofalnoj formi, a igra bezidejna i jalova...
mozda bezidejna nije pravi termin, reklo bi se da su imali ideju da preko desnog krila odrade amatere, ali meni licno visca nije taj covjek, protiv iole jaceg lijevog beka nece imat sansi...
nisam pljuvator i kriticar po defaultu, ali ona ekipa koju mesa jucer odabra nece moci nista protic izraela velsa i belgije... Ibisevic ( moj daleko najdrazi igrac) mora na klupu, a njegovo mjestoo bi trebalo da zauzme prcic-medunjanin-hajrovic u sredini terena, jer je sinoc nasa sredina bila totalno inferiorna i neprimijecena...
svjestan sam da je tesko kroz sredinu protiv bunkera, cak i protiv amatera, i nadam se da je mesa to znao pa je trazio da idemo na krila, ali ponavljam, mislim da visca nije to rjesenje protiv ovih jacih...
ne znam kada se vraca kolasinac, a kada se vrati mislim da treba zauzet mjesto na lijevom beku, a zuku pokusaat ukomponovat ili naa stopera ili na desnog bocnog, takodjer bicakcic bi morao igrat uzimajuci u obzir da je standardan u klubu i mora biti ispred vranjesa...
s besom se mora popricat, onakkve idiotarije se ne smiju ni u snu ponovit, kostat ce nas plasmana ako ne sredi glavu... zamisli da uzme davit ramzija ili hazarda...pffffff
Mesa ce imat moju podrsku sve dok bude radio posao kako spada, kao sto je imao i pape dok nnije poceo sa gluposstima, znamo svi kojima...
Begovic
------Zukanovic----------------Bicakcic----------------------------------------------------Spahic--------------Kolasinac-----
-------------------------------------------------Besic----------------------Medunjanin---------------------------------------------
-------------------Prcic-------------------------------------Pjaninc--------------------------------------Lulic----------------------
-------------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------------------
mozda bezidejna nije pravi termin, reklo bi se da su imali ideju da preko desnog krila odrade amatere, ali meni licno visca nije taj covjek, protiv iole jaceg lijevog beka nece imat sansi...
nisam pljuvator i kriticar po defaultu, ali ona ekipa koju mesa jucer odabra nece moci nista protic izraela velsa i belgije... Ibisevic ( moj daleko najdrazi igrac) mora na klupu, a njegovo mjestoo bi trebalo da zauzme prcic-medunjanin-hajrovic u sredini terena, jer je sinoc nasa sredina bila totalno inferiorna i neprimijecena...
svjestan sam da je tesko kroz sredinu protiv bunkera, cak i protiv amatera, i nadam se da je mesa to znao pa je trazio da idemo na krila, ali ponavljam, mislim da visca nije to rjesenje protiv ovih jacih...
ne znam kada se vraca kolasinac, a kada se vrati mislim da treba zauzet mjesto na lijevom beku, a zuku pokusaat ukomponovat ili naa stopera ili na desnog bocnog, takodjer bicakcic bi morao igrat uzimajuci u obzir da je standardan u klubu i mora biti ispred vranjesa...
s besom se mora popricat, onakkve idiotarije se ne smiju ni u snu ponovit, kostat ce nas plasmana ako ne sredi glavu... zamisli da uzme davit ramzija ili hazarda...pffffff
Mesa ce imat moju podrsku sve dok bude radio posao kako spada, kao sto je imao i pape dok nnije poceo sa gluposstima, znamo svi kojima...
Begovic
------Zukanovic----------------Bicakcic----------------------------------------------------Spahic--------------Kolasinac-----
-------------------------------------------------Besic----------------------Medunjanin---------------------------------------------
-------------------Prcic-------------------------------------Pjaninc--------------------------------------Lulic----------------------
-------------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------------------
Cime je to Prcic zasluzio prvih 11., ispred Visce ?
Pa Hajrovic ima prednost ispred njega.
Pa Hajrovic ima prednost ispred njega.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
TomBrajder
- Kontakt:
Kakav Prcic, Kakav Medunjanin ? Otkud Zuka desno ? Daj ba ljudi ne lupajte molim vas... a ni Bicakcic nije za prvih 11 jer je Vranjes jednostavno bolji stoper od njega kad je formi, a Ogi je trenutno u mozda najboljoj formi u karijeri tako da nema price oko drugog stoperaMirzaLukavac je napisao/la:Andora nam je pokazala da je nas tim u velikoj krizi, pojedini igraci u katastrofalnoj formi, a igra bezidejna i jalova...
Begovic
Zadnja izmjena: TomBrajder, dana/u 29 mar 2015, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.