Je li to potvrdjeno da je ozljedjen? Nadam se da to nije istinaBarney Stinson je napisao/la:eto sada cemo imati priliku vidjeti nasu ekipu za dogodine...Kevin je napisao/la:mason out 15 dana!![]()

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Je li to potvrdjeno da je ozljedjen? Nadam se da to nije istinaBarney Stinson je napisao/la:eto sada cemo imati priliku vidjeti nasu ekipu za dogodine...Kevin je napisao/la:mason out 15 dana!![]()
ma nijegeorge town je napisao/la:Kako javlja sportsport.ba Mason je ozljedjen i pitanja je hoce li se moci oporaviti do play-ofa, sto se sad neki vesele.
je li zavrsio prelazni rok u kosarci?
Mslim da necemo daleko dogurati bez Masona,on je motor Sirokoga i jednostavno nam treba jedan play
tko prizna pola mu se praštafera je napisao/la:prvo iskreno sumnjam da je toliko povrijeđen a drugo ostale ekipe su u takvom stanju da bi vi i bez masona bili dominantni...
edit: nije ovo nikakvo ulizivanje meni postoji samo jedan klub koji ne podnosim vise od sirokog a to je igokea....
jasta neg panika,evo zrinjski nas guzi 10 razlike a ne neko drugi,vidis sa smo kita bez masona, naletilić i petković neznaju lopte prinitšampioni je napisao/la:jao članka "PANIKA U ŠIROKOM" hahahahahh...vraća se za 2 tjedna tj. za 1/2, taman lijepo!!!! Kakva panika, ne bi da je ozlijeđen do kraja sezone!!!!
Dobro nas nag... ZRINJSKIhomer je napisao/la:jasta neg panika,evo zrinjski nas guzi 10 razlike a ne neko drugi,vidis sa smo kita bez masona, naletilić i petković neznaju lopte prinitšampioni je napisao/la:jao članka "PANIKA U ŠIROKOM" hahahahahh...vraća se za 2 tjedna tj. za 1/2, taman lijepo!!!! Kakva panika, ne bi da je ozlijeđen do kraja sezone!!!!
Potpis... onda za dogodine ugasimo klub jer nemamo masonakksiroki je napisao/la:Ja bi da predamo sve do kraja , koji kur...ac igrati kad nema Masona . De Bogati se malo poslušajete .
Potpis... onda za dogodine ugasimo klub jer nemamo masona[/Barney Stinson je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Ja bi da predamo sve do kraja , koji kur...ac igrati kad nema Masona . De Bogati se malo poslušajete .
Prelazni rok je davno okončan i što je tu je nema dovođenja bilo koga do kraja sezone . I malo s razumjevanjem pročitaj moj gornji posthomer je napisao/la:Potpis... onda za dogodine ugasimo klub jer nemamo masona[/Barney Stinson je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Ja bi da predamo sve do kraja , koji kur...ac igrati kad nema Masona . De Bogati se malo poslušajete .
vidi budala,pa sta vi pricate. kakvo predavanje i gasenje vec moramo dovsti pristojnu zamjen za njega, pa sta ce naletilic i petkovič. nijedan nezna loptu prinit nezna uc pod kos. kakvi su to razigravaci koji bjeze od lopte? kad nema masona puljko i stembo prenose loptu ova dvojica se samo kriju..........
Ma koliko god loše bilo ovo što se desilo sa Masonom ovo može i dobro djelovati na ekipu jer će se još više homogenizirati tj. ostatak ekipe će morati nositi veći teret nego do sada , odličan primjer je Mostar gdje su tekmu iznijeli Štembo i Šime uz naravno svesrdnu pomoć ostatka ekipe , kad pojedinačno pogledaš Naletilića 5p, 6sk, 5as nije to statistika za baciti ali opet kad pogledaš prošlo kolo i statistiku Masona 6-6 za 2 , 1-1 za 3, 14 sk i 6 as naravno da je neusporedivo ali Bože dragi situacija je takva i treba se na nju prilagoditi .Očito je bilo da se ekipa tražila određeno vrijeme ali također je bitno da je bilo dovoljno koncentracije da stvar ne izmakne kontroli i u 4/4 smo dobili 15-16 razlike . Ovo je dobra opomena pred Tuzlu i sad znaju na čemu su bez Chesa . Netreba smetnuti s uma da je sinoć Zrinjski bio potpuno rasterećen bilo kakvog imperativa , da su odigrali najbolju tekmu u sezoni (kako čujem s terena da su bili jako nabrijani ) i da je protiv takvih ekipa najteže igrati a k tome si doživio šok u smislu da ti se povrijedio najbolji igrač .ŠB_Fidelis je napisao/la:Ici ce to teze bez Masona, al bitno je gurati, vratit ce se on za play off. ;P Danas isto tako ocekivano teze na strani, al pobjeda je tu, treba graditi na tome i momcad naravno mora igrati i bez nekih igraca, pa makar taj bio MVP NLB lige, ima dovoljno prostora da ostali pokriju u ovoj ligi tu nastalu rupu i ne smiju bjezati od te odgovornosti, dapace, neki bi trebali 'skociti' na priliku da se dokazu i na neki nacin nametnu u vecoj minutazi.
Nije predviđeno i mislim da se u ova dva-tri dana neće ništa promjeniti , tako da bi najbolje bilo to live pogledatišampioni je napisao/la:Protiv slobode igramo u srijedu, jel zna itko oće biti prijenosa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.