Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ipak je nesto kapnulo u kasu, al kidanje zivaca skoro pa svaki mecnvidia je napisao/la:Ceska - Letonija 2+ 1.26
Bugarska - Italija X2 1.21
Kazakstan - Island X2 1.21
Holandija - Turska 2+ 1.25
na 10e dobitak 23e
orbit je napisao/la:
uplata 10 KM dobitak 15,60 KM
mirzatele je napisao/la:
Nevjerojatno, jedini gosti što nisu gol zabili, u ovome terminujohnnyyK je napisao/la:SP/Hrvatska - Norveška - 1
Hrvatska na svome terenu danas dočekuje Norvežane, i sve osim pobjede izabranika Nike Kovača bilo bi veliko iznenađenje.Iako Norvežani igraju dosta dobro u ovim kvalifikacijama, mislim da domaćin može doći do jedne pobjede koja će ih udaljiti od Talijana...
Kazahstan - Island - 2
Po meni najsumnjiviji par večeri ali ipak očekujem goste da slave u ovoj jako važnoj utakmici.Za njih u ovome meču, pobjeda ne smije doći u pitanje, stoga smatram da će napasti od 1. minute i na kraju otići sa 3 boda....
Rosol - A.Zverev - 1
Moram priznati da me je kvota privukla na ovaj par, a i očekujem od Rosola da slavi protiv ovoga još uvijek jako mladog tenisača, koji još treba da se dokaže...
+3,5/Falla - Karlovic - h1
Falla je upisao 3 pobjede u Miamiju, od čega su 2 bile protiv dosta dobrih igrača (Paire, Berrer).S druge strane, Karlović je upisao 2 poraza na 2 turnira, tako da očekujem od dosta bolje raspoloženog Falle da, ako ništa, pokrije ovaj hendikep...
+3,5/Darcis - G.Muller - h1
Podloga u Miamiju je nešto sporija, što ne pogoduje baš dobrim serviserima, kao što je upravo Muller.Očekujem od Darcisa da iskoristi nešto sporiju podlogu i dobro parira Mulleru...
Dover Athletic - Telford - 2D
Prepisano sa foruma...
kvota : 19,61, BetLive
Crvena Zvezda - Mega Leks (-11,5) 2 @ 1,85hamzaTM87 je napisao/la:Nisam odavno postavio na forum, ali da se malo zaigramo sa Englzima dok ne počnu repke :
Dag & Red - Wycombe Wanderers 2 @ 2,05
Polako dolazi najzanimljivi dio fudbalske sezone, i ostalo je još osam kola do kraja regularnog dijela. Wycombe je od sredine decembra u ozbiljnom padu forme, i doveli su u pitanje direktnu promociju koja je trebala do sada biti možda i rješena stvar. Sa druge strane Daggersi su imali jako loš počtak sezone, ali u zadnje vrijeme su u odličnoj formi koja im je otklonila neke sumje oko borbe za opstanak i sada su tu na stabilnoj sredini. Wycombe je u utorak u meču koji je bio televised pobjedili direktnog rivala Lutona i prikzali su dosta ubjeljiv fudbal (pobjeda je sigurno trebala biti i ubjedljivija) i ova pobjeda bi im jako puno značila s obzirom da će u direktnom duelu Bury-Southend neko morati prosuti bodove. Tim bi trebao biti isti jer su za još mjesec produžene posudbe stoperskog dvojca prvotimaca ( Saunders i Yennaris), dok domaćini nemaju većih problema osim O'Briena koji je već duže vrijeme van terena. Wycombe je ubjedljivo najbolji gost u ligi (imau 40 bodova na strani) i mislim da će danas biti silno motivisani da dođu do pobjede protiv domaćina koji ne može ni gore ni dole.
Northampton Town - Luton Town 1 @ 2,25
Ovdje igram na domaćin bez razmišljanja. Prvo, o Lutonu sam stvarno dosta pisao i nakon nejverovatnog početka sezone dolaze otrplike tu gdje su i realno snagom, i u zadnjih 6 mečeva imaju čak 5 poraza tako da je i play off opasno ugrožen. Cijelu sezonu imaju ogromnih problema sa povredama, a isti slučaj je i danas kada su van tima najbolji igrač u posljednje vrijeme Lee, zatim prvi golman Tyler, prvotimci Grifits i Howells te još jedan defanzivac Franks uz od prije povrijeđene Smitha i Doyla. Posebno problema ima u toj odbrani gdje je na golu golman kojem je prije ov sezon najveće dostignuće bila regionalna konferencija (6. rang) i gdje Still mora igrati sa defanzivcima koji prvi put igraju zajedno u sezoni. U zadnjih 7 mečeva kod kuće, domaćin je ostvario 6 pobjeda dok su Hattersi na strani u zadnjih 7 mečeva bez pobjede. Domaćin se današnjom pobjedom može zadržati u borbi za play off, dok će Luton vjerovatno čekati sljedeći meč da pokuša prekinuti katastrofalni niz u kojem se nalaze.
Još par prijedloga:
Mark Cullen to score @ 3,60
James Gray to score @ 3,25
Barrow - Bradford Park (h0:1) 1 @ 1,85
Hartlepool - Cambridge 1 @ 2,95
20. minuta i ovo je već prošlojozinho je napisao/la:SanEmetF(-10,5+)-CLa-Val 1,85 više
Caja Laboral danas protiv Valencie igra bez ozljeđenog Bertansa i suspendiranog Shengelie,pa je po meni San Emeterio zicer granica je 10,5 i trebao bi bez problema prebaciti ovu granicu s obzirom na izostanak spomenutog dvojca.
Eto bas su cekali do sudijskog i rizikovali.zgmiky je napisao/la:yebo me pas ako ovo nije naštimano, ma nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.