k'o onomad u Briselu i Parizu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Goalgetter je napisao/la:Dobicete fotku jednu od mene, @Cartman i @Nerminovic, ako stignem da se nadjem s njima.![]()
Nisam iz Beca jarane, ali po google maps nije. 10 do 15 minuta voznje autom treba.Blue_He4rt je napisao/la:Je li daleko ulica Nordmanngasse 27 od stadiona ?Goalgetter je napisao/la:Dobicete fotku jednu od mene, @Cartman i @Nerminovic, ako stignem da se nadjem s njima.![]()
jel' se ti zajebajes?rishaaa je napisao/la:Sinoć se pokazalo da nemamo igru kao nekada,vrijeme da se vratimo starim dobrim navikama... Pobjeda protiv Austrije 2-0,sasvim zadovoljavajuće![]()
![]()
![]()
Je li ovo neka zezancija ili si ozbiljan?rishaaa je napisao/la:Sinoć se pokazalo da nemamo igru kao nekada,vrijeme da se vratimo starim dobrim navikama... Pobjeda protiv Austrije 2-0,sasvim zadovoljavajuće![]()
![]()
![]()
i ti se zajebajes! nasa buducnost je kolasinac, a nikako medunjanin! spominjes martica kojeg nas 80% nikada nije ni gledalo, a ti ga vec u prvih 11. nas kljuc je naci novog misimovica, ja sam vjerovao da je to pjanic, ali sam se skoro pa razuvjerio, mislim da mu je austrija idealna prilika da pokaze sve sto zna, ili da mu pridruzimo stilica pa da vidimo ima li sta od takvog veznog reda..tuzlak1987 je napisao/la:Protiv jacih u buducnosti po meni je ovo formacija koja se treba igrati:
532
Begovic-Lulic-Zukanovic-Spahic-Bicakcic-Martic-Besic-Pjanic-Medunjanin-Dzeko-Ibisevic
moze se transformisati u 442 ili 4231 izbacivanjem jednog igraca samo tj Ibisevica i ubacivanjem Visce ili Hajrovica za prvu varijantu ili Stilica/Vrancica/Prcica za drugu varijantu
Papeta ste razapinjali, a sad se vracate na njegov sistem. 4-4-2 je smrt za nas, i nadam se da Mesa nece sa istom formacijom izaci protiv Austrije. Ne gine nam poraz, sredina nam je zivi propuh, bezidejna i bez ikakve igre protiv mrtvih amatera.rishaaa je napisao/la:Sinoć se pokazalo da nemamo igru kao nekada,vrijeme da se vratimo starim dobrim navikama... Pobjeda protiv Austrije 2-0,sasvim zadovoljavajuće![]()
![]()
![]()
pa to i jeste problem, sve i da je taj martic filip lahm, njega nema protiv izraela. ja iskreno mislim da je 4-4-2 formacija zadnja koju treba da igramo, svaka druga je bolja..tuzlak1987 je napisao/la:Sta se imam zaebavat, 352 je formacija koja daje pokretne bekove i popunjenost nazad. Lulic bi mogao igrati naprijed..
Uz to Martic je pokretan i ofanzivno orijentisan. gledao sam ga u Veroni citavu sezonu i definitivno kada dodje zasluzuje desno da bude u prvoj postavi..
Pitu pravis od onog sto imas, bez izmisljanja tople vode. Mi nazad imamo dosta kvalitetnih igraca i s obzirom na roster koji ima rep to je najprikladnija formacija.
Svi igraci su iz liga petice i navikli na jace utakmice u ovoj mojoj formaciji. Kolasinca bih stavio ali prvo treba da se povrati u formu i stavio bih ga vjerovatno ali ne na lijevog beka vec na stopera jer nama treba pokretno nesto po stranama jer nemamo jaka krila. Mislim da Visca ne moze odgovoriti jakim utakmicama..
Ako su gledali nasu sinosnju utakmicu slobodno mogu ovako razmisljati. Na intervjuu Mese se vidi na licu da nije uopste zadovoljan, iako pokusava to da prikrije. Na sredini si i dobijaju i gube utakmice, mi sinoc nismo imali sredine terena. Protiv ekipa kao sto je Austrija ce nas ono skupo kostati. Junuzovic koji je radilica svih 90 minuta ce da pravi dar mar na sredini terena. Mesa podhitno mora vratiti sistem i formaciju koju je koristio Susic, koliko god ovo zlobnicima lose zvuci, inace ce sa sinosnjom igrom jako rastuziti 20.000 nasih ljudi.Goalgetter je napisao/la:
Narbijani ovi Austrijanci pred duel.
Kazu da ce nas oprati. (u njihovom smislu razbiti)