mislis na formaciju susica protiv obale slonovace i meksika..emir79 je napisao/la:Ako su gledali nasu sinosnju utakmicu slobodno mogu ovako razmisljati. Na intervjuu Mese se vidi na licu da nije uopste zadovoljan, iako pokusava to da prikrije. Na sredini si i dobijaju i gube utakmice, mi sinoc nismo imali sredine terena. Protiv ekipa kao sto je Austrija ce nas ono skupo kostati. Junuzovic koji je radilica svih 90 minuta ce da pravi dar mar na sredini terena. Mesa podhitno mora vratiti sistem i formaciju koju je koristio Susic, koliko god ovo zlobnicima lose zvuci, inace ce sa sinosnjom igrom jako rastuziti 20.000 nasih ljudi.Goalgetter je napisao/la:
Narbijani ovi Austrijanci pred duel.
Kazu da ce nas oprati. (u njihovom smislu razbiti)
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Volim te Bosno!!!
Ocekujem ovaj sastav protiv Austrije:
Begovic; Mujdza.Vranjes,Cocalic,Zukanovic;Visca,Stilic,Besic,Pjanic,Lulic;Dzeko
Begovic; Mujdza.Vranjes,Cocalic,Zukanovic;Visca,Stilic,Besic,Pjanic,Lulic;Dzeko
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ima danas neki trening u 19 sati, kažu da je otvoreni :hmm:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Obzirom na partiju Lulića i Višće, vjerovatno bi najbolje rješenje bilo stara provjerena formacija 4-2-3-1, sa Štilićem umjesto Ibiševića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali zasto mi moramo igrati ofanzivno sa tih pet u vezi kada primamo golove? Treba se voditi Grckom taktikom jer mi u svakoj utakmici Svjetskog pa i nakon toga primimo po gol ili vise..
To okej protiv npr Izraela kuci igrati ali protiv Austrije na strani je najbitnija organizacija i da sacuvas svoju mrezu. Jednostavno ne moramo se uvijel nadigravati..
To okej protiv npr Izraela kuci igrati ali protiv Austrije na strani je najbitnija organizacija i da sacuvas svoju mrezu. Jednostavno ne moramo se uvijel nadigravati..
To je to.Nit imamo vremena uigrati 3-5-2 nit imamo igrace za to.Ibisevic nije u formi i trentuno smo u poziciji da ga ne mozemo kroz reprezentaciju vracati u formu.Virtu4l je napisao/la:Obzirom na partiju Lulića i Višće, vjerovatno bi najbolje rješenje bilo stara provjerena formacija 4-2-3-1, sa Štilićem umjesto Ibiševića.
Uostalom moramo probati jos jednu formaciju prije Izraela,a nema formacije koja bi nam vise godila od ove.
Nad tobom sunce najljepše sja
Svjestan je Meša da ne možemo igrati sa dvije špice protvi jačih ekipa, pogotovu gdje je jedan od centarfora totalno izvan forme. 4-2-3-1 je jedina realna opcija, pitanje je samo da li će Medo ili Štilić biti taj ofanzivni vezni. Uostalom, prijateljske utakmice i služe za isprobavanje, uigravanje novih formacija i igrača. Jest da je nama potreban pozitivan rezultat zbog atmosfere, al' nije katastrofa i ako izgubimo, uz uslov da prijateljska utakmica posluži svrsi, tj. da se izvuku pouke gdje smo tanki i gdje nam škripi, da bi se to ispravilo do Izraela.
4-1-4-1 majka za nasVirtu4l je napisao/la:Obzirom na partiju Lulića i Višće, vjerovatno bi najbolje rješenje bilo stara provjerena formacija 4-2-3-1, sa Štilićem umjesto Ibiševića.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra partija nekog protiv amaterske ekipe sto Andora i jeste preporuka za neku daleko jacu ekipu? Ne bih rekao..
Koja je razlika?let3 je napisao/la:4-1-4-1 majka za nasVirtu4l je napisao/la:Obzirom na partiju Lulića i Višće, vjerovatno bi najbolje rješenje bilo stara provjerena formacija 4-2-3-1, sa Štilićem umjesto Ibiševića.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa ima razlike , imaš jednog više u samoj sredini - za kombinovanja prema naprijedVirtu4l je napisao/la:Koja je razlika?let3 je napisao/la:4-1-4-1 majka za nasVirtu4l je napisao/la:Obzirom na partiju Lulića i Višće, vjerovatno bi najbolje rješenje bilo stara provjerena formacija 4-2-3-1, sa Štilićem umjesto Ibiševića.![]()
Pa da se Pjanić opet sudara sa prvim do sebe? Vidjeli smo da to ne funkcioniše. Staviš ga sa Bešićem u paru i mirna Bosna. Neka trčkara k'o muha bez glave, dodaje se sa stoperima, a neki Lulić ili neko drugi će valjda uputiti ključni pas.let3 je napisao/la:pa ima razlike , imaš jednog više u samoj sredini - za kombinovanja prema naprijed
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da ce Mesa poceti opet sa dva napadaca Dzeko, Ibisevic. Ne vjerujem da ce ovdje probavati nesto sa jednim napadacem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
4-2-3-1 je najjaca formacija u fudbalu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Protiv Grcke, Francuske, Bjelorusije,Rumunije,Irana, Argentine, Brazila. Kakvo crno sakacenje, nisi valjda gledao samo utakmice od priprema. 4-2-3-1 nas odvelo na SP, doduse igrao je i Vedo, ali preko desne strane na krilu. Kako god, sakacenje ces tek da vidis sa sinosnjom formacijom.xavi26 je napisao/la: mislis na formaciju susica protiv obale slonovace i meksika..u svim drugim utakmicama bas nas je susic osakatio svojim formacijama..
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 29 mar 2015, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ma ja ih brate ne volim vidjeti u paru, pravo da ti kažemVirtu4l je napisao/la:Pa da se Pjanić opet sudara sa prvim do sebe? Vidjeli smo da to ne funkcioniše. Staviš ga sa Bešićem u paru i mirna Bosna. Neka trčkara k'o muha bez glave, dodaje se sa stoperima, a neki Lulić ili neko drugi će valjda uputiti ključni pas.let3 je napisao/la:pa ima razlike , imaš jednog više u samoj sredini - za kombinovanja prema naprijed
evo vidi ovaj grafikon...ovo sad na brzinu, jer mi se ne traži sad 4-1-4-1 po netu....ima i boljih , sa objašnjenjima
http://sharemytactics.com/37239/Man-United-4141" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci - Bešić je Blind
Ma Vedo je prelos. Ako ce vec pocinjati sa 2 napadaca treba dati sansu Djuricu od prve minute ali i ja mislim da ce poceti sa Vedom i onda kasnije ubaciti Djurica i onda Bajica umjesto Dzeke tamo negdje 5 minuta pred kraj utakmice.Elegant je napisao/la:Mislim da ce Mesa poceti opet sa dva napadaca Dzeko, Ibisevic. Ne vjerujem da ce ovdje probavati nesto sa jednim napadacem.
4-2-3-1 jeste najbolja formacija ali eto, vidjet cemo sta ce Mesa reci na to.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Bajic nije otputovao, samo je trenirao s repkomKeenan.- je napisao/la:Ma Vedo je prelos. Ako ce vec pocinjati sa 2 napadaca treba dati sansu Djuricu od prve minute ali i ja mislim da ce poceti sa Vedom i onda kasnije ubaciti Djurica i onda Bajica umjesto Dzeke tamo negdje 5 minuta pred kraj utakmice.Elegant je napisao/la:Mislim da ce Mesa poceti opet sa dva napadaca Dzeko, Ibisevic. Ne vjerujem da ce ovdje probavati nesto sa jednim napadacem.
Vjerovatno ce Stilic i Sunjic biti izmjene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vidio sam da ga sinoc nije bilo pa kontam da mozda ipak nece doci na mec sa Austriom.Schwarz je napisao/la:Bajic nije otputovao, samo je trenirao s repkomKeenan.- je napisao/la:Ma Vedo je prelos. Ako ce vec pocinjati sa 2 napadaca treba dati sansu Djuricu od prve minute ali i ja mislim da ce poceti sa Vedom i onda kasnije ubaciti Djurica i onda Bajica umjesto Dzeke tamo negdje 5 minuta pred kraj utakmice.Elegant je napisao/la:Mislim da ce Mesa poceti opet sa dva napadaca Dzeko, Ibisevic. Ne vjerujem da ce ovdje probavati nesto sa jednim napadacem.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, CHR, Goalgetter, kontra i 43 gosta.