Sve osim ovoga je prdimahovina.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nisam jos uvjek pogledao utakmicu ali citajuci ove komentare sve mi mirise na Stilica iza Dzeke.Virtu4l je napisao/la:Obzirom na partiju Lulića i Višće, vjerovatno bi najbolje rješenje bilo stara provjerena formacija 4-2-3-1, sa Štilićem umjesto Ibiševića.
Head je napisao/la:Samo se nadam da ce Mesa izvesti najboljih 11 u utorak. Da ne bi bilo uslijed miksanja sastava alibi za ne daj Boze los rezultat.

4-2-3-1 sa Vedom na krilu ne moze biti ta formacija u pravom smislu te rijeci! Dvije utakmice koje sam spomenuo su bas bile samo sa Dzeksonom u napadu, bez Vede..a slazem se da je sinocnja formacija za nas najlosija, nadam se da je i Mesa to uvidio..emir79 je napisao/la:Protiv Grcke, Francuske, Bjelorusije,Rumunije,Irana, Argentine, Brazila. Kakvo crno sakacenje, nisi valjda gledao samo utakmice od priprema. 4-2-3-1 nas odvelo na SP, doduse igrao je i Vedo, ali preko desne strane na krilu. Kako god, sakacenje ces tek da vidis sa sinosnjom formacijom.xavi26 je napisao/la: mislis na formaciju susica protiv obale slonovace i meksika..u svim drugim utakmicama bas nas je susic osakatio svojim formacijama..
Ako se ne varam Leverkusen se dogovorio sa savezom da Spahić igra samo kvalifikacijske.Principatus je napisao/la:Sta je sada sa Spahicem igra ili ne igra?
--------------------------Begovic--------------
------Mujdza----Bicakcic---Spahic---Zukanovic-
----------------------Besic----Pjanic-----------
-----Visca/Hajrovic-----Stilic-------Lulic-----
--------------------------Dzeko-------------------
ili
--------------------------Begovic--------------
------Mujdza----Bicakcic---Spahic---Zukanovic-
----------------------Besic----Salihovic-----------
-----Visca/Hajrovic-----Pjanic-------Lulic-----
--------------------------Dzeko-------------------
Trazili su iz Bayera da Spaha ne igra prijateljske.Principatus je napisao/la:Sta je sada sa Spahicem igra ili ne igra?
Slazem se inace sa tim da su rezultati u prijateljskim utakmicama svejedni, ali onako ako cemo biti iskreni, pobjeda bi nam godila itekako, moral i samopouzdanje nam nisu bas najaci.Monolog je napisao/la:Rezultat protiv Austrije ne bi trebao biti u prvom planu. To naravno ne znači da se igrači trebaju ponašati kao da imaju zagarantovano mjesto u prvih 11 ili da Meša sad počne iznivljati sa nekim taktičkim zamislima poput "šta će nam lijevi bek, ko to još igra u fudbalu", ali mnogo je bitnije pronaći idealnu postavu negoli pobijediti sa 1:0 iz nikakve igre i to iz penala. Dakle, prijateljske utakmice su, uvijek sam to govorio, provjera ko može koliko ponuditi ovoj reprezentaciji. Da vidimo gdje smo kada su ozbiljnije (Austrija je i te kako ozbiljna) ekipe u pitanju i šta se sve može promijeniti i popraviti do mjeseca juna. Rezultat u drugi plan, kombinatorika, igra, zalaganje i traženje idealnih 11 u prvi. Eh, ako se sve to može posložiti - onda smo mi "na konju".
Jedva je prezivio i sto je Zukanovica i Dzeku stavio da ti ovo radis.Schwarz je napisao/la:Head je napisao/la:Samo se nadam da ce Mesa izvesti najboljih 11 u utorak. Da ne bi bilo uslijed miksanja sastava alibi za ne daj Boze los rezultat.
Schwarz je napisao/la:
Da moze izbacio bi i njihGreivis je napisao/la:Jedva je prezivio i sto je Zukanovica i Dzeku stavio da ti ovo radis.Schwarz je napisao/la:Head je napisao/la:Samo se nadam da ce Mesa izvesti najboljih 11 u utorak. Da ne bi bilo uslijed miksanja sastava alibi za ne daj Boze los rezultat.
Kad moze Bayern bez napadaca, onda mogu i nasiGreivis je napisao/la:Izbacit ce Zuku kad se Kolasinac vrati. Ne znam sta ce smisliti za Dzeku.
Ne igra, zato sto nije ni pozvan za ove 2 tekmeElddar je napisao/la:Jel to Seo ne igra ni protiv Austrije?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hansbosna, InatSilniBosanski, LeCoq, torbica i 46 gostiju.