Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Na prvi pogled meni je ovo i vise nego realno da ce dociHead je napisao/la:Ko sudi Purtugal Srbija, vidim granica 4,5. Na over 2,1
Bice tu krvi...

Inace sta znaci sifra pm6 ?
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
nvidia je napisao/la:Inace sta znaci sifra pm6 ?Head je napisao/la:Ko sudi Purtugal Srbija, vidim granica 4,5. Na over 2,1
Bice tu krvi...

- plavipatriota
- Kontakt:

yebem ti kidd sve što imaš ćelavo, pokušaju od trenera, ti si jedna obična ****!
utakmica u egalu, nije uveo cijelu zadnju četvrtinu cijelu startnu petorku

pa možda i nije namješteno ali razvoj događaja je inače baš normalan, viđa se jako često gotovo svaki danGreivis je napisao/la:Eto bas su cekali do sudijskog i rizikovali.zgmiky je napisao/la:yebo me pas ako ovo nije naštimano, ma nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

gol za 0-1 u 45.minuti
produžetak 6 minuta
1-1 iz penala u 93
2-1 u 96
fakat je očekivano i stalno se dešava

To je jedan splet okolnosti koji je totalno ok i normalan ja ne vidim nikakav razlog za sumnju ako igraci postanu Barselona u 90+zgmiky je napisao/la:pa možda i nije namješteno ali razvoj događaja je inače baš normalan, viđa se jako često gotovo svaki danGreivis je napisao/la:Eto bas su cekali do sudijskog i rizikovali.zgmiky je napisao/la:yebo me pas ako ovo nije naštimano, ma nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gol za 0-1 u 45.minuti
produžetak 6 minuta
1-1 iz penala u 93
2-1 u 96
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ne dogadja se naravno cesto ali podrobnije kad pogledas u detalje, vidimo da su gosti ostali sa 9 igraca, to je bila izgleda bas nabrijana utakmica sa nesvakidasnjim detaljima, kartoni, preokret i sva 3 gola u nadoknadizgmiky je napisao/la:pa možda i nije namješteno ali razvoj događaja je inače baš normalan, viđa se jako često gotovo svaki dan![]()
gol za 0-1 u 45.minuti
produžetak 6 minuta
1-1 iz penala u 93
2-1 u 96

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
+ 3 crvena kartonazgmiky je napisao/la:pa možda i nije namješteno ali razvoj događaja je inače baš normalan, viđa se jako često gotovo svaki danGreivis je napisao/la:Eto bas su cekali do sudijskog i rizikovali.zgmiky je napisao/la:yebo me pas ako ovo nije naštimano, ma nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gol za 0-1 u 45.minuti
produžetak 6 minuta
1-1 iz penala u 93
2-1 u 96
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ljudi znal neko sta da radim sa novcanicom kojoj fali cosak **** mi majku ako necu ubit nekog u ovim centrima malim bio sam na 3 mjesta ko zna ko mi je povalio i sad šatro nece niko da primi gledaju me ko lopova nekakvog o **** im majku , jel da nosim u banku ??? i sta sad papci ce mi uzet petaka ako mi budu htjeli zamjenit garant 

- diplomatija
- Kontakt:
Čekaj tekmu neku ili si to trebao sinoć u kafani dje uvaliti hah
Re: $: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Daj je u dobrotvorne svrhebojler je napisao/la:Ljudi znal neko sta da radim sa novcanicom kojoj fali cosak **** mi majku ako necu ubit nekog u ovim centrima malim bio sam na 3 mjesta ko zna ko mi je povalio i sad šatro nece niko da primi gledaju me ko lopova nekakvog o **** im majku , jel da nosim u banku ??? i sta sad papci ce mi uzet petaka ako mi budu htjeli zamjenit garant

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@bojler
Uleti u kakav Premier gdje ima brdo raje odigraj 2-3 slučajna uvali tu novčanicu od frke i tiketa neće ni skontati da nije baš ispravna, ako ništa reci ja nemam druge sad mi bankomat dao ako hoćeš prihvati ako nećeš nema ti danas uplate.

Uleti u kakav Premier gdje ima brdo raje odigraj 2-3 slučajna uvali tu novčanicu od frke i tiketa neće ni skontati da nije baš ispravna, ako ništa reci ja nemam druge sad mi bankomat dao ako hoćeš prihvati ako nećeš nema ti danas uplate.

Ma i to sto kazes uletim u premier i vozdra
28.03.2015 kakav dan

frosinone odgodjen,sta ono sad kolko se ceka..
Alkar ce danas biti bez prvog playa Bilica (7.7 ppg - 1,3 rpg),bez krila Gaurine (10.6 ppg - 3.1 rpg) i Slavka Modrica (11.7 ppg-3,1 rpg).Luka Zitko (10.7 ppg - 3.00 rpg) ima problema sa kolenom,Perajica (9.2 ppg - 3.3 rpg) sa ledjima i Mirko Modric( 4.9 ppg - 2,6 rpg) sa lozom.Dakle,bez 3 igraca iz petorke i sa jos 3 povredjena igraca.
Imal ko iz Hrvatske da potvrdi ovaj info
Imal ko iz Hrvatske da potvrdi ovaj info

Najmanje 24h ako se ne odigra do sutra u satnicu koja je danas bila predviđena, osim ako objave službenu odluku danas u toku dana da se meč pomjera za neki drugi datum onda će kladionice odmah priznati kvotu 1. Tako nekako ide u većini slučajeva.bezze je napisao/la:frosinone odgodjen,sta ono sad kolko se ceka..

Izgleda genijalci iz Premiera ukinuli zbroj golova na prijateljske klupske i na islandski kup.
Šta je sljedeće?Smiješ odigrati samo njihov automatski tiket? 

adis30 je napisao/la:28.03.2015 kakav dan![]()
adise bas nisi imao sreca i meni se isto desava zadnji dana

ali stvarno pametno i dobro igras i uvijek te rado pratim..
ne brinem se za tebe bice

sretno i danas drug

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.