Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
E da se Pjanic rodio u Sarajevu ili igrao za Zelju ili Sarajevo druga bi se prica ovdje sada pricala..
Zasto se neko sa vama uopste mora raspravljati i kontrirati kada samo budalastinje pisete bez i trunke realnosti.
Zasto se neko sa vama uopste mora raspravljati i kontrirati kada samo budalastinje pisete bez i trunke realnosti.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Husika je napisao/la:Grevis nr2

Dobro, no nećeš dobiti bonus poene za iskrenost.Husika je napisao/la:ja sam glup ti si mod
Kako, uzevši u prilog tvoje priznanje?!Husika je napisao/la:i zelim da me prosvijetlis

Tvoji banovi su zbog trollanja, nikako zbog toga što se naša mišljenja razilaze. Nemoj tih dječijih fazona, stariji smo.Husika je napisao/la:Ili ti je lakse da me banujes kao i prosli put kad vam je zagustilo

Uživaj, ja odoh da vidim mogu l' negdje naručiti golmanske rukavice koje nosi Miralem Pjanić.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Husika je napisao/la:Grevis nr2![]()
Dobro, no nećeš dobiti bonus poene za iskrenost.Husika je napisao/la:ja sam glup ti si mod
Kako, uzevši u prilog tvoje priznanje?!Husika je napisao/la:i zelim da me prosvijetlis![]()
Tvoji banovi su zbog trollanja, nikako zbog toga što se naša mišljenja razilaze. Nemoj tih dječijih fazona, stariji smo.Husika je napisao/la:Ili ti je lakse da me banujes kao i prosli put kad vam je zagustilo![]()
Uživaj, ja odoh da vidim mogu l' negdje naručiti golmanske rukavice koje nosi Miralem Pjanić.

Stid me je ispred tebe djece mi moje

Tako ambiciozan nick-name

Pusti se djecijih floskula udji u ring i pocni vise o toj poziciji...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
pozicija pjanica trebala bi biti nesto slicno sto Pirlo igra .npr kad je bio u Milanu u paru s Gatuzom tako nesto slicno mislim da mogu biti dobar par u veznom redu Besic - Pjanic .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi ocekuju od Pjanica neke asistencije i golove. Eto sta je izgleda..
A momkov zadatak striktno u Romi je kontrola tempa i pregled igre. On je igrac koji ce stati na loptu i dati loptu najblizoj slobodnoj opciji te drzati loptu na strani svoje ekipe. Tu moze biti 100 nepotrebnih dodavanja po nekima ali sve to ima svoje i cini igru jedne ekipe povezanom.
Asistencije i golovi su statistika koja se vidi i najvise je primjetna ali nije sve u tome. Ni Xavi u Barci godinama nije imao sto se toga tice jaku statistiku ali je drzao balans na strani Barce u toku utakmice..
Dolaskom u Italiju Pjanic isto tako nema vise toliki raskos u igri kao u Francuskoj, dosta vremena u Romi radi i defanzivno i to ga dodatno crpi.
Ne bih ga uporedio sa nekim ali njegova pozicija nije nikakva desetka ili "libero". On je u Ita pojmovima povuceni playmaker, a u zadnje vrijeme na momente i box to box.
Sa ovim rosterom igra nase reprezentacije bez Pjanica bi izgledala nepovezano i svodila bi se na izbij nabij ili na akcije u kojima ne bi mogli zadrzati dugo loptu u svom posjedu te bi je gubili..
A momkov zadatak striktno u Romi je kontrola tempa i pregled igre. On je igrac koji ce stati na loptu i dati loptu najblizoj slobodnoj opciji te drzati loptu na strani svoje ekipe. Tu moze biti 100 nepotrebnih dodavanja po nekima ali sve to ima svoje i cini igru jedne ekipe povezanom.
Asistencije i golovi su statistika koja se vidi i najvise je primjetna ali nije sve u tome. Ni Xavi u Barci godinama nije imao sto se toga tice jaku statistiku ali je drzao balans na strani Barce u toku utakmice..
Dolaskom u Italiju Pjanic isto tako nema vise toliki raskos u igri kao u Francuskoj, dosta vremena u Romi radi i defanzivno i to ga dodatno crpi.
Ne bih ga uporedio sa nekim ali njegova pozicija nije nikakva desetka ili "libero". On je u Ita pojmovima povuceni playmaker, a u zadnje vrijeme na momente i box to box.
Sa ovim rosterom igra nase reprezentacije bez Pjanica bi izgledala nepovezano i svodila bi se na izbij nabij ili na akcije u kojima ne bi mogli zadrzati dugo loptu u svom posjedu te bi je gubili..
Najiskrenije, Pjanic poslije SP-a ne valja pet para.Sheyi je napisao/la:Nebitnta utakmica sinoć, ne vidim zašto bi ga kritikovao neko, jer niste priznavali kad je odigrao dobro protiv Litvanije , Latvije.
Te selektor ne zna da mu nadje mjesto, te on ne zna ispred napadaca. Na svaki nacin se trazi alibi za njegovu losu partiju. Svi su se zivi optuzivali i selektor i saigraci da bi se opravdala njegova losa igra. Smeta mu Medunjanin, smeta mu Misimovic, smeta mu Tino.
Pa ako nije u stanju pruziti dobru igru protiv mrtvih amatera, protiv koga ce moci.
Osim sto lose igra, ponasa se i vise nego drsko na terenu. Malo bubice i njemu i Besicu Mesa treba da smiri.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Emire, sinoć ga je gušila ona prašina što je izlazila iz travnjaka. 

Na stranu gusenje, to jest vecina igara mu u repci.
Ali ono izvodjenje kornera, pogotovo nakon ulaska Djurica je fakat za mokrog strika.
K'o da samo sirutku za rucak svaki dan ima.
Ali ono izvodjenje kornera, pogotovo nakon ulaska Djurica je fakat za mokrog strika.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tuzlak1987
- Kontakt:
1. Njegov primarni zadatak nisu golovi i asistencije. Njegov zadatak je da kontrolise utakmicu..
2. Imao je 93% uspjesnih pasova, imali smo posjed 76%, od igraca u vezi imao je najvise kompletiranih dodavanja. Zadatak ispunjen.
3. Bazdarevic je izasao sa zadnjom linijom 40 i vise metara ispred svog gola, tako da se sve odvijalo na manjem prostoru i lopta je bila u nogama nasih defanzivaca. Tako da vecina posla nije niti isla preko Pjanica i Besica nego na strane.. Manje vise Spahic je veci dio utakmice birao gdje ce lopta putovati
4. Odigrao neko dobro protiv Andore ili ne ta utakmica nije relevantna uopste.
5. Nasi generalno nisu odigrali dobro zbog podloge. Protiv Austrije ce se vidjeti kako je i sta..
2. Imao je 93% uspjesnih pasova, imali smo posjed 76%, od igraca u vezi imao je najvise kompletiranih dodavanja. Zadatak ispunjen.
3. Bazdarevic je izasao sa zadnjom linijom 40 i vise metara ispred svog gola, tako da se sve odvijalo na manjem prostoru i lopta je bila u nogama nasih defanzivaca. Tako da vecina posla nije niti isla preko Pjanica i Besica nego na strane.. Manje vise Spahic je veci dio utakmice birao gdje ce lopta putovati
4. Odigrao neko dobro protiv Andore ili ne ta utakmica nije relevantna uopste.
5. Nasi generalno nisu odigrali dobro zbog podloge. Protiv Austrije ce se vidjeti kako je i sta..
- DonCorleone
- Kontakt:
Jeste, stim da su Messi i Ronaldo po tvojoj definiciji takodjer libero igraci. Definicija koja mijesa kruske i jabuke, pozicije na terenu sa odgovornoscu u igri itd.Husika je napisao/la: Hajde monolže prosvjetli nas ti koju igra poziciju molim te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grevis se zaletio pa onda poceo o geometriji, hajde da te vidimo
Ja i dalje tvrdim da je to pozicija Libera u punom smislu te rijeci !!!!
Ovi ostali kriticari ne znaju ni sami sta zele, niti su topli, niti su hladni. Njih jos necu citirati, jer fale elementarna struktura i znanje o ovoj igri da bi se konstruktivno raspravljalo. Suma sumarum, zele da Miralem bude bolji ali nisu zadovoljni, uglavnom su dobronamjerni u pisanju supachkih postova, dok drugi opet napadaju na ovoj temi nadproporcionalno puno jer im smeta sto se brani neodbranivo na ovoj temi dok na temama svojih miljenika vrijedjaju na lican osnov neistomisljenike.
Dobro, doce opet utakmice sa Obalom Slonovace, sa Argentinom, sa Slovenijom, sa LLL ekipama na red, pa cemo se pisati ponovo. Bitno je da vam ne odgovara ni dobra kao ni losa predstava protiv dobrih/losih ekipa, stim se lagana meta za buduci cirkus.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kada kazem libero to se prvenstveno misli na slobodu-neobavezu...DonCorleone je napisao/la:Jeste, stim da su Messi i Ronaldo po tvojoj definiciji takodjer libero igraci. Definicija koja mijesa kruske i jabuke, pozicije na terenu sa odgovornoscu u igri itd.Husika je napisao/la: Hajde monolže prosvjetli nas ti koju igra poziciju molim te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grevis se zaletio pa onda poceo o geometriji, hajde da te vidimo
Ja i dalje tvrdim da je to pozicija Libera u punom smislu te rijeci !!!!
Ovi ostali kriticari ne znaju ni sami sta zele, niti su topli, niti su hladni. Njih jos necu citirati, jer fale elementarna struktura i znanje o ovoj igri da bi se konstruktivno raspravljalo. Suma sumarum, zele da Miralem bude bolji ali nisu zadovoljni, uglavnom su dobronamjerni u pisanju supachkih postova, dok drugi opet napadaju na ovoj temi nadproporcionalno puno jer im smeta sto se brani neodbranivo na ovoj temi dok na temama svojih miljenika vrijedjaju na lican osnov neistomisljenike.
Dobro, doce opet utakmice sa Obalom Slonovace, sa Argentinom, sa Slovenijom, sa LLL ekipama na red, pa cemo se pisati ponovo. Bitno je da vam ne odgovara ni dobra kao ni losa predstava protiv dobrih/losih ekipa, stim se lagana meta za buduci cirkus.
Evo zasto to mislim:
Pjanic je sinoc imao zadatak u formaciji 4-4-2 a to je igra iza Vede i Dzeke gdje je trebao biti "Miske" a gdje se taj covjek svih devdeset minuta nalazio????
Naravno nigdje, odnosno iza ledza Emira Spahica

Shavata li sad ova "kasta" kada ja kazem da sa njim u timu mi igramo sa 10 igraca???
Besic je znacio bio DM on(Pizdun) je trebao Play, znaci mi 90 min igramo bez Playa odnosno sa igracem manje...
Vrtili su se hvatali za slamku "ovi" branioci neobranjivoga oko neke imaginarne pozicije koju su i mogli spinovati dok se igralo 4-2-3-1(4-5-1) hajde ono sinoc opravdajte, nadji te tu hebenu poziciju zbog koje me mr Mod banova na moju tvrdnju da je Decko Libero prvenstveno misleci na apsurdnu neobavezu, ne podlijeganju timske pozicione igre, bez koje u modernom nogometu se nema sta traziti, da jos apsurdnije bude ostale repke igraju totalni fudbal gdje se napadaci moraju vratiti i braniti gol, a u nas igra lik koji se krije stvarajuci visak protivnickog igraca kad krene napad...
Dok ovo sto je moja malenkost uvidjela davno ne uvidi i selektor, mi samo mozemo sanjati neke uspijehe...
"Sakat" konj ne donosi pobjede a mi smo sa Pjanicem "sakata" repka...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 29 mar 2015, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva blamaza od posta..
- Centre forward
- Kontakt:
Antropološka, gramatička i intelektualna.tuzlak1987 je napisao/la:Kakva blamaza od posta..
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Upravu je on sve..... nego vi spinujete, i igrate se gluhih telefona
al ste i sami svjesni da sto on pise je istina, msm ovo u vezi sa Pjanicem...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
I nakon toga, Pjanic proigra. Tako da su svi zivjeli dugo i sretno.Centre forward je napisao/la:Antropološka, gramatička i intelektualna.tuzlak1987 je napisao/la:Kakva blamaza od posta..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma frajer igra bas lose za repku zadnjih par utakmica ne znam sta ga iko pravda.Los i gotovo.Bice bolje.Valjda.harishp je napisao/la:Na stranu gusenje, to jest vecina igara mu u repci.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E neka ste mi rekliCentre forward je napisao/la:Antropološka, gramatička i intelektualna.tuzlak1987 je napisao/la:Kakva blamaza od posta..

Jos kad bi imali mozga za vise od 3-4 rijeci gdje bi vam kraj bio...

Čovjek je centralni vezni. Cuj libero. Igrač tipa Modriča, Xavia, Lamparda...
Pjanic je los, zato je Ljevakovic strašan igrač
( ako se ne varam, njega je Husika gurao u repku).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjanic je los, zato je Ljevakovic strašan igrač

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nekim spletom okolnosti svi koji pisu protiv Pjanketa su iz Sarajeva
Vidi se da ga ne pratite u Romi, eto samo to mogu reci. Pricate neke bajke kako je on desetka, libero, kako ovo kako ono. Cisto nepoznavanja igara i uloge Pjanica i ocekivanja neceg sto nije kako bi ga se popljuvalo.

Vidi se da ga ne pratite u Romi, eto samo to mogu reci. Pricate neke bajke kako je on desetka, libero, kako ovo kako ono. Cisto nepoznavanja igara i uloge Pjanica i ocekivanja neceg sto nije kako bi ga se popljuvalo.
U našoj 4-2-3-1 formaciji Pjanić bi došao do izražaja, to smo vidjeli protiv Argentine, kad je u paru sa Besicem dobro držao sredinu. Pjanić sam ne može organizovati našu igru, ispred njega mora igrati neki virtuoz ala Misimović kako bi Miralem iz drugog plana mogao da bude opasan po protivnicki gol. Naša ocekivanja što se tice igre Miralema su možda i pretjerana, možda on i nije tolika klasa koliko mi mislimo da jeste. U zadnjih par utakmica za reprezentaciju nije ništa uradio da valja, sve neke lopte unazad stoperima i onda na kraju utakmice vidiš statistiku i bruku dodavanja sa gotovo 95% tacnosti, a od toga vecina bilo vracanje lopte našim stoperima. Mora se malo trgnuti Miralem, pokazati malo više hrabrosti, ono udaranje protivnickog igraca nije hrabrost vec glupost, da je bio normalan sudija i on i Besic bi dobili crvene kartone..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, fanaticoszg, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Lavcina, MrPink, Proximic, Venom, zeljovolimte i 44 gosta.