Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Mozda cu sasvim promasiti ovdje ali mi se cini da su Besic i Pjanic namjerno postavljeni sto dalje od gola kako bi razvukli Andorski bunker. To je onda ostavilo jedinu opciju da se napada sa krila koja su sinoc maksimalno radila. Kazem neznam da li je ovo Mesa svjesno postavio ili su momci jednostavno igrali tako jer su Besic i Pjanic bili ispod nivoa. Ostaje da se vidi u susretu sa Austrijom.
Jos jedna ocigledna stvar je bila da je prvo poluvrijeme izgledalo pateticno. Igraci su bili u psihickom grcu. Realno da je rezultat trebao biti 0:3 na poluvremenu da je Vedo odradio svoje zicere.
Sve u svemu puno je stvari nedoreceno. Tek cemo znati na cemu smo nakon Austrije.
Jos jedna ocigledna stvar je bila da je prvo poluvrijeme izgledalo pateticno. Igraci su bili u psihickom grcu. Realno da je rezultat trebao biti 0:3 na poluvremenu da je Vedo odradio svoje zicere.
Sve u svemu puno je stvari nedoreceno. Tek cemo znati na cemu smo nakon Austrije.
Pitanje je da li ce do Izraela biti novih imena, Mahmutovic, Scuk, Hadzic, da ne spominjem Arslanagica i famozni Tankovic, kao i more ostlih ...
Jednostavno malo je vremena da se bilo ko od njih zovne i na osnovu par treninga ubaci u tim, a da ne pricamo za ove sto trebaju papire ili bolje reci ove sto treba moliti da igraju za nas.
Jednostavno malo je vremena da se bilo ko od njih zovne i na osnovu par treninga ubaci u tim, a da ne pricamo za ove sto trebaju papire ili bolje reci ove sto treba moliti da igraju za nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
TomBrajder
- Kontakt:
Ma nije samo glava u pitanju, zavuko je se on duboko tesko da ce ikad izacPrincipatus je napisao/la:Daj vise izvuci glavu iz Susica.emir79 je napisao/la:Kod Susica je bio samo protiv Nigerije na klupi, sve ostale je bio u pocetnoj postavi. Nidje veze patriota.
- Principatus
- Kontakt:
Malo je vremena za mnogo toga. Kao i za pozivanje novih igraca i ubacivanje u tim. Tele nas je dovelo u veoma tesku situaciju, ne samo rezultatom, nego lik je ubio moral u nasim igracima, pa ignorisanjem scoutinga, ostetio nas nepozivanjem potrebnih i guranjem svojih umjetnih reprezentativaca.
Valja to sve popraviti za kratko vrijeme, uraditi posao koji godinama nije radjen, Mesa se prihvatio stvarno teskog posla. Za to mu svaka cast, za razliku od drugih.
Valja to sve popraviti za kratko vrijeme, uraditi posao koji godinama nije radjen, Mesa se prihvatio stvarno teskog posla. Za to mu svaka cast, za razliku od drugih.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kad ti kazes neka bude, iako meni izgleda sklepan s'brda - s'dola!Tweeds_10 je napisao/la:hvala bogu pa se rijesismo onog papka u suskavcu. lijepo vidit mesu kraj aut linije.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Teško je priznati,ali ove kvalifikacije su izgubljene,samo čudo nas može izvući... Kipar je nama došao glave,i pokušaj trenera Barcelone da primjeni istu taktitku na repku
A tek šta reći za brigadu koju je izveo protiv Židova 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Bili smo bolji, ali smo izgledali kao dobra amaterska ekipa. Amaterski postavljena i sa nekim igracima kojima ne bi bilo mjesta ni u dosta slabijim reprezentacijama. Mislim da su ove kvalifikacije propale ako budu ovakvi. Daj Boze da grijesim. Ko zna sta im je Mesa rekao, ali ako je on ovo pripremio onda 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Do juna cemo biti jaci za Kolasinca, Vrancica i mozda Martica kojemu treba samo civilno drzavljanstvo da bi stekao pravo da igra za nas. Mesa radi odlican posao, sinosnja utakmica nije nikakvo mjerilo. I mislim da cemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje. Jednostavno treba vremena da se sve uklopi. Jedino cega se bojim jeste tog junskog termina, kada je vecina igraca na odmoru. Ako njega odradimo kako treba idemo 100% na euro. Ubjedjen sam u to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa i sada su na odmoru, pola ih ne igra u svojim klubova ili igraju. ali kao amateri. Jedini koji se mogu pohvaliti formom u posljednje vrijeme su: Begovic (konstantno brani), Spahic (odlicno igra za Bayer), Zukanovic (ustalio se u Chievu), Vranjes (nasao novi klub i igra konstantno), Visca (igra konstantno), ostalo nista.TMovac je napisao/la:Do juna cemo biti jaci za Kolasinca, Vrancica i mozda Martica kojemu treba samo civilno drzavljanstvo da bi stekao pravo da igra za nas. Mesa radi odlican posao, sinosnja utakmica nije nikakvo mjerilo. I mislim da cemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje. Jednostavno treba vremena da se sve uklopi. Jedino cega se bojim jeste tog junskog termina, kada je vecina igraca na odmoru. Ako njega odradimo kako treba idemo 100% na euro. Ubjedjen sam u to
Pjanic nista, neprepoznatljiv, Dzeko nista, Lulic se vratio nakon povrede i odigrao odlicno, nadam se da ce se ustaliti u timu Lazia i nastaviti gdje je bio jedno vrijeme prije povrede. Stilic je konstantan ali vidjecemo ga u prijateljskoj. Besic i igra i ne igra, vise ne igra nego sto igra. Mujdza ne igra, Hajrovic ne igra, mozda su ga navijaci Werdera i zaboravili da im je u timu, Vedo totalno van forme i ona povreda ga je nenormalno izbacila iz ritma. Medunjanin ne igra itd. itd. itd.
Ako se oni ne ustabile u svojim ekipama, nema tog trenera koji ce izvuci sve pobjede.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 29 mar 2015, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Malo si nesto pobrkao, Zukanovicev Chievo je daleko od ispadanja. 11 bodova od opasne zone kao i Marticeva Verona...
- hule_barca
- Kontakt:
Što se tiče sinošnje utakmice ima prostora za napredak, ali ima i stvari koje bih pohvalio za debi.
Prije svega, sviđa mi se ozbiljnost tokom cijele utakmice. Zatim, neke taktičke varijante sa ubacivanjem Lulića u sredinu i otvaranjem bočne strane beku. Ima tu još nekih sitnica, ali mi nije jasno zašto se toliko forsirao centaršut iz neizrađenih akcija. Morali smo više spustiti loptu, čim smo tako igrali, 2. gol je i pao, pa smo se opet vratili na te famozne centaršuteve. Zašto Vranješ prije Biće
Ne slažem se da su kvale izgubljene. Realnost je da možemo dobiti sve osim Belgije u gostima. Igrači su izgubili samopouzdanje, ali neće ni Izrael u ništa boljem raspoloženju doći u Zenicu ako izgube od Belgije.
Prije svega, sviđa mi se ozbiljnost tokom cijele utakmice. Zatim, neke taktičke varijante sa ubacivanjem Lulića u sredinu i otvaranjem bočne strane beku. Ima tu još nekih sitnica, ali mi nije jasno zašto se toliko forsirao centaršut iz neizrađenih akcija. Morali smo više spustiti loptu, čim smo tako igrali, 2. gol je i pao, pa smo se opet vratili na te famozne centaršuteve. Zašto Vranješ prije Biće
Ne slažem se da su kvale izgubljene. Realnost je da možemo dobiti sve osim Belgije u gostima. Igrači su izgubili samopouzdanje, ali neće ni Izrael u ništa boljem raspoloženju doći u Zenicu ako izgube od Belgije.
Mes Que Un Club
- adriano_leite
- Kontakt:
U pravu si, uvezali su dobrih rezultata, a nisam dugo gledao tabelu. Ispravljeno...tuzlak1987 je napisao/la:Malo si nesto pobrkao, Zukanovicev Chievo je daleko od ispadanja. 11 bodova od opasne zone kao i Marticeva Verona...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Consigliere
- Kontakt:
Ova ekipa ima samo jedan problem - desetku. Kad je nadjemo, u 4-2-3-1 formaciji cemo biti jaki k'o zemlja. Samo se mozemo nadati da neec biti prekasno za sve, a bogami... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mozemo rodit igraca, nemamo desetke i gotovo. Mozda se ta desetka nije ni rodila. Eto ima Stilic ali nije neko uvjerljivo rjesenje nakon Misketa u svakom slucaju da spadnemo na Stilica..
- NoName
- Kontakt:
Može Kolasinac ili Zukanovic umjesto Pjanica, obojica su kreativnija od njega u zadnje vrijeme.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Consigliere
- Kontakt:
Nemamo mi tu sta spadat'. Medunjanin, Prcic, Susic, Stilic... pa k'o se pokaze najboljim. K'o audicija.tuzlak1987 je napisao/la:Ne mozemo rodit igraca, nemamo desetke i gotovo. Mozda se ta desetka nije ni rodila. Eto ima Stilic ali nije neko uvjerljivo rjesenje nakon Misketa u svakom slucaju da spadnemo na Stilica..
Fit Tony: I keep my friends close...
Zato sto je vise odgovarao sistemu koji je Mesa postavio i sto u zadnja tri meca sa svojim timom ima primljenih golova-0.hule_barca je napisao/la:Što se tiče sinošnje utakmice ima prostora za napredak, ali ima i stvari koje bih pohvalio za debi.
Prije svega, sviđa mi se ozbiljnost tokom cijele utakmice. Zatim, neke taktičke varijante sa ubacivanjem Lulića u sredinu i otvaranjem bočne strane beku. Ima tu još nekih sitnica, ali mi nije jasno zašto se toliko forsirao centaršut iz neizrađenih akcija. Morali smo više spustiti loptu, čim smo tako igrali, 2. gol je i pao, pa smo se opet vratili na te famozne centaršuteve. Zašto Vranješ prije Biće![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.