edit: evo ih!
Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
S Irska je u prilici da napravi yeben posao eventualnom pobjedom danas. U drugom dijelu kvala kuci cekaju i Rumune i Madjare i Grke.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da, i to da dodam, nadam se pobjedi R. Irske večeras.
Evo Sjeverni Irci poveli.
Evo Sjeverni Irci poveli.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 29 mar 2015, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Portugal-Srbija X
Mađarska-Grčka 1
Oćel proć ovo
Mađarska-Grčka 1
Oćel proć ovo
Dobra utakmica u Albaniji. Trebalo bi bit jos golova ovdje.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lafferty načeo mrežu Finaca lijepim golom iz voleja, njegov 4 u 5 tekmi 
Škoti ne dopuštaju iznenađenje protiv kolonije krune
Škoti ne dopuštaju iznenađenje protiv kolonije krune
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 29 mar 2015, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da njega nema ne znam kako bi davali goloverio_Ferdy88 je napisao/la:Lafferty načeo mrežu Finaca lijepim golom iz voleja, njegov 4 u 5 tekmi
- Consigliere
- Kontakt:
Irska
Evo i Njemacke.
Evo i Njemacke.
Fit Tony: I keep my friends close...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Gotze promjesao odbranu protivnika, a onda Reus rutinska zavrsnica.
Grcka bi mogla dobiti Madjare i tako Sj. Irskoj donijeti odlicnu situaciju.
Grcka bi mogla dobiti Madjare i tako Sj. Irskoj donijeti odlicnu situaciju.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Centre forward
- Kontakt:
Bez obzira na vodstvo svjetskih prvaka, Gruzijci stoje dosta dobro. Atmosfera na stadionu fenomenalna. Kakva šteta što Marco nije bio dio tima u Brazilu. Daleko najbolji igrač Elf-a.
Miler.
Miler.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neki iksić bi tu bio solidan. Nadam se da Rumunija i Sj. Irska tu idu direktno.OnlyUnited je napisao/la: Grcka bi mogla dobiti Madjare i tako Sj. Irskoj donijeti odlicnu situaciju.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mogle bi sve ove ostrvske repke da idu na Euro, ili barem u baraž. Škoti, Velšani i Sj Irci su u dosta dobroj situaciji, Irci bi mogli večerašnjom pobjedom isto tako da dođu u vrh, šteta što su u istoj grupi sa Škotima, nadam se da će barem jedni direktno, a drugi preko baraža do EuraDukeOfWellington je napisao/la:Neki iksić bi tu bio solidan. Nadam se da Rumunija i Sj. Irska tu idu direktno.OnlyUnited je napisao/la: Grcka bi mogla dobiti Madjare i tako Sj. Irskoj donijeti odlicnu situaciju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To sam i ja kont'o. Velšani s nama a Belgija u baražrio_Ferdy88 je napisao/la: Mogle bi sve ove ostrvske repke da idu na Euro, ili barem u baraž. Škoti, Velšani i Sj Irci su u dosta dobroj situaciji, Irci bi mogli večerašnjom pobjedom isto tako da dođu u vrh, šteta što su u istoj grupi sa Škotima, nadam se da će barem jedni direktno, a drugi preko baraža do Eura
Ja na Njemačkom RTL-u gledam Njemce i kako sam skoro pa zaspao do pola poluvremena nisam skužio da se igra u Gruziji, prvo razmišljam koji je ovo stadion a onda se pitam kako Gruzijci imaju jaku dijasporu...
Povijesni trenutak za Gibraltar, neka se i oni malo provesele... Albanci ako ovo danas prospu nek se sa Srbima uhvate i užičko zaigraju jer Armeni onda opasno igraju na to treće mjesto, Što se tiče večeras, žao mi što su ove tri utakmice u isto vrijeme volio bih svaku gledati a ovako ..., Mađari će kiksat protiv Grka (ako se može reći kiksati protiv Grka), Srbija teško šta da može u Portugalu jer ovi igraju u životnoj formi a i dugo se nije igralo na reprezentativnom nivou još igraju kod kuće... Irci će klepit Polonjeze 2-1 ili tako nekako, oba daju - gol razlike
Povijesni trenutak za Gibraltar, neka se i oni malo provesele... Albanci ako ovo danas prospu nek se sa Srbima uhvate i užičko zaigraju jer Armeni onda opasno igraju na to treće mjesto, Što se tiče večeras, žao mi što su ove tri utakmice u isto vrijeme volio bih svaku gledati a ovako ..., Mađari će kiksat protiv Grka (ako se može reći kiksati protiv Grka), Srbija teško šta da može u Portugalu jer ovi igraju u životnoj formi a i dugo se nije igralo na reprezentativnom nivou još igraju kod kuće... Irci će klepit Polonjeze 2-1 ili tako nekako, oba daju - gol razlike
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Tesko ce izdrzat Jermenija ovaj pritisak Albanije. Mirise mi ovo na X
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Albanci su imali šansu da distanciraju Srbiju, ovako je Srbija i dalje u igri plus će imati motiv za večeras da probaju iznenaditi.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pa sve su prilike. Iduce kolo direktan okrsaj, dok Madjarska ide Finskoj. Grcka je prokockala svoje prilike, al' mogu biti nagazna.DukeOfWellington je napisao/la:Neki iksić bi tu bio solidan. Nadam se da Rumunija i Sj. Irska tu idu direktno.OnlyUnited je napisao/la: Grcka bi mogla dobiti Madjare i tako Sj. Irskoj donijeti odlicnu situaciju.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Zajebana ova Armenija. 
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Itekako, mada i ova Albanija je losa ekipa kad treba otvorit se i napast, igrat malo ofanzivnije. Njihova igra je defanziva pa kontre.Garfield je napisao/la:Zajebana ova Armenija.
Pa ja bih iskreno više volio da Armenija završi kao treća, tj volio bih da bude gutavo u tim grupama jer mi i ako ne budemo drugi opet imamo neku šansu da završimo kao najbolji treći (ako završimo kao treći) tako neka se ovi samo prosipaju a i lakše bi nam bilo u baražu protiv Armenije nego protiv Albanije jer realno ako doguramo do baraža vjerovatno ćemo biti nositelji...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.