materazzi je napisao/la:vi jednostavno mrzite uspjeh i kvalitetu intera i naravo da vam to smeta , naravno da i vodstvu lige to smeta jer nadmocan inter slabo prodaje tv prava kad se zna da ce biti prvak , ne kazem da sad liga radi na tome da skine inter ali im isto tako ne bi bilo ni najmanje zao (proslava pomocnog sudije kod izjednacujuceg gola fiorentine), ipak na kraju vjerujem da ce inter biti novi - stari prvak, na veliku zalost mnogih navijaca svih drugih klubova iz italije
ma kavu nadmoc,sta imam tu mrzit kad je nema...gdje ste bili 20 godina...ovo ste peko noci postigli,potpuno nezasluzeno i boga pitaj kad bi titulu uzeli opet da nismo izbaceni i da i ostali nisu kaznjeni...al to je vec stvar faropolija ima posebna tema o tome
Al eto samo da kazem....ako se dokaze da je i inter trebo biti kaznjen,tj. da juventus i inter nisu imali isti tretman(odnosi se na ove razgovore sa sudijama zbog cega smo izbaceni)a da je inter prosao bez kazne...automatski ovih 5 godina serie A postaje neregularno..tu nema sta....mada i bez tog liga,sudjenje i sve ostalo nikad nije bilo gore...tako da...
da se razumijemo ja ni sad ne priznajem te vjestacke titule....i nikad necu...ovih 5 godina u serie A je nesto cega bi se svi trebali stidjeti i sramiti...i kazniti odgovorne koji su ovo kreirali (aBd hoce)....a ne o nekoj dominaciji govorit..kakva ba dominacija..liga je dno dna....al eto...samo u takvom stanj i mozete prvi biti..mislim vise niste ni prvi:D
Bice inter q sampion

i to opet ce ih juve ko i uvijek zajebat..onda nek se papi zale..sissoko i haso dva muslimana u dresu juvea..krsenje pravila u papinskoj drzavi

.....sve je moguce sa lopovima kao sto su moratti,faccheti i ostala banda
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★