Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** ga bog i utakmica fol treba Srbiji nisu faula napravili
ma nema od njeg nista, igro 5 minuta zaradio 2 licne, i to je to, odigrace jos 5 minuta shebace mi 100km i vozdraEvolution87 je napisao/la:ajde bogdanovicu ubaci nesta
Neka bolan, ne psuj.
Šta i da ne bude žuti, nije kraj svijeta ljudi dragi. Šta sebi dopuštate zbog pišljive kladionice.
Edit : Eto, dao je 5 žuti @Enemy

Šta i da ne bude žuti, nije kraj svijeta ljudi dragi. Šta sebi dopuštate zbog pišljive kladionice.

Edit : Eto, dao je 5 žuti @Enemy

Zadnja izmjena: orbit, dana/u 29 mar 2015, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako ti nije niko odgovorio, trebas skenirat dokument neki, licnu, pasos il vozacku i poslat im to.. i ne treba ti vise nista ja mislimLesnar je napisao/la:šta treba za isplatu u wwinu? kontam da se prebacim na njih pa me zanima kako ide uplata/isplata
Zoran Tosic bog otac hvala majstore
- SteveHeighway
- Kontakt:
Irska gol i madjarska gol za pare
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
e ne vjerujem vidi wiginsa kurcevog
ajde Tsonga vraćaj taj break kuknjava kuknjava kuknjava
-
- Kontakt:
Eto vrati ga odmajohnnyyK je napisao/la:ajde Tsonga vraćaj taj break kuknjava kuknjava kuknjava

A kako sam mogo filmski uzet 50 km da su Irci otisli korneri preko **** im miša a idealno gubili da se moglo navaljat kornera majku mu :/
Treba mi samo jos jedan korner portugal srbija ajde plizzzz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Semper Fidelis
Mallorca gol, i na meču Francuska jos jedan gol i to je to..
Sve je u životu prolazno moj druže..
- SteveHeighway
- Kontakt:
E idite u pm madjari u 89 min mase zicer umrli dabogdaSteveHeighway je napisao/la:Potop jucer,potop danas idemo zadnji listic za vcrs
Irska daje gol
Mađarska daje gol
Srbija daje gol
Francuska 1
Portugal-Srbija više od 4,5 žk
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- plavipatriota
- Kontakt:
kako mogu uzet pare samo da imam muda i da mi nije žao uloga
kunem vam se govorim jaranima da će biti 2-1 za portuga, 0-2 za švabe, albanci dobit 2-1 i sjeverna irska 2-1...
ne morate vjerovati!
samo što ja uvijek igram ono što se "očekuje", a ne što mislim i onda popušim pare hladno...
jedini kiks je što sam mislio da će dobit poljska 0-1, eto umalo i to ne "pogodih"...
nevjerovatno
samo da sam igrao tačne rezultate sutra bih uživao u moneyu!

kunem vam se govorim jaranima da će biti 2-1 za portuga, 0-2 za švabe, albanci dobit 2-1 i sjeverna irska 2-1...
ne morate vjerovati!
samo što ja uvijek igram ono što se "očekuje", a ne što mislim i onda popušim pare hladno...
jedini kiks je što sam mislio da će dobit poljska 0-1, eto umalo i to ne "pogodih"...
nevjerovatno

A ja ti brate vjerujem to je uvijek tako i ja isto gladan majmun retardiraniplavipatriota je napisao/la:kako mogu uzet pare samo da imam muda i da mi nije žao uloga![]()
![]()
ne morate vjerovati!
nevjerovatno![]()
![]()
![]()
Kontam igrat Portugal 1 , Poljska daje go , francuska daje go , neke dole brazilce daju go ha hu kvota mi 4 marke kontam dal stavit na to 2 marke pa uzet ono 90% neke parice jok odo odigrat sve zuti preko i korneri preko i umalo da dobijem bem im sestru
svi mi tako pričamo sa jaranima ali kad uzmeš ponudu da odigraš listić misli odlutaju skroz negdje daleko 

e wigins debilcino ona maloumna, kakav ce mi tiket sjebat debil

Joj Poljaka.
Da su danas oni, a jučer Žabari ispoštovali, mog'o sam ovih par dana Hadžija bit'.
Da su danas oni, a jučer Žabari ispoštovali, mog'o sam ovih par dana Hadžija bit'.
ništa od noela
edit: dok sam ovo pis'o on se već popeo na 6 poena

edit: dok sam ovo pis'o on se već popeo na 6 poena

Moglo je bit bajno na gluposti jos se pogodilo da ovi povedu i 3 kornera u 90+ a citavu tekmu bez kornera provest a jos ovi supci ne igraju fudbal samo nabijaju loptu pfff mogo sam hajrovat i bit beg

Zadnja izmjena: bojler, dana/u 29 mar 2015, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.