Postano kroz Forum SportSport.ba app.
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
čuo sam ja neko galami nerminovicu sidji ba
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
nema šanse brateDonCorleone je napisao/la:Ja sutra stizem oko pet poslepodne u Ritz-Carlton, jeste li bili pred hotelom? Da li postoji mogucnost da se sa njima slika, eventualno porazgovara?Nerminovic je napisao/la:Nismo, kasnili smo mi pola sata. A onda smo odma nakon kraja otisli u McDonalds.Sheyi je napisao/la:Carmane, jeste li bili kraj autobusa kad su izlazili naši, na jednom klipu kao da viđoh Nerminovića?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- JackTheStripper
- Kontakt:
@Nerminovicu, ima li kakvih navijacica? 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Trebao bi Meša izvesti postavu u formaciji 4-2-3-1 tj. umjesto Ibisevića ubaciti Štilića a umjesto Spahića Bičakčića.
očekujem da Meša protiv Austrije izvede najjači sastav, iz prostog razloga da vidimo gdje smo i kako možemo odigrat' s kvalitetnim protivnikom, po mjeri naravno, da vidimo kako će ekipa izgledat' uz te neke njegove zamisli .. očekujem formaciju s jednim napadačem, pa sad, da l' će to bit' 4-2-3-1, 4-5-1, 4-1-4-1, ostaje da se vidi
očekujem da protiv ovakvih ekipa, koje su naša mjera, postavi ekipu napadački, ono, da igramo otvoreno, ne da se branimo, jer ipak, Austrija nije neko protiv koga se trebamo branit', to su ipak ekipe koje spadaju u sami vrh evropskoh i svjetskog fudbala
nadam se, nadam se da neće izvest' kombinovan sastav, te formaciju s dva napadača 
ipak, zbog mnogobrojnih navijača koji će bit' na Ernst Happel stadionu, očekujem da izvede najjači sastav i da pobjedimo, što bi protiv kvalitetnog protivnika značilo vraćanje samopouzdanja ekipi, al' i navijačima, jer očekujem da se ponovo vrati pozitivna atmosfera u i oko repke .. šta nam tele uradi
ipak, zbog mnogobrojnih navijača koji će bit' na Ernst Happel stadionu, očekujem da izvede najjači sastav i da pobjedimo, što bi protiv kvalitetnog protivnika značilo vraćanje samopouzdanja ekipi, al' i navijačima, jer očekujem da se ponovo vrati pozitivna atmosfera u i oko repke .. šta nam tele uradi
Jest vala godinama u najacim sastavima i nikad nigdje. DodJe prijasnji i sve zayeba.
Sta ucini
Sta ucini
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
06.03.2014. u austriji smo popili samarcinu od egipta i nakon toga je sve nekako krenulo nizbrdo 
31.03.2015. u austriji igramo protiv domacina i vrijeme je da prekinemo prokletstvo i krenemo uzbrdo
31.03.2015. u austriji igramo protiv domacina i vrijeme je da prekinemo prokletstvo i krenemo uzbrdo
- JackTheStripper
- Kontakt:
hz1987 je napisao/la:06.03.2014. u austriji smo popili samarcinu od egipta i nakon toga je sve nekako krenulo nizbrdo
Nizbrdo je krenulo od utakmice s Amerikom.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
-
TomBrajder
- Kontakt:
Popili smo mi samarcinu od Amera na kosevu pa i od Slovacke zamalo dva samara, jednom smo se uspjeli izmaknuti nekakohz1987 je napisao/la:06.03.2014. u austriji smo popili samarcinu od egipta i nakon toga je sve nekako krenulo nizbrdo
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Juni 1914. ubijen austrijski prestonasljednik Franc Ferdinand u Sarajevuhz1987 je napisao/la:06.03.2014. u austriji smo popili samarcinu od egipta i nakon toga je sve nekako krenulo nizbrdo
Mozda oni ove godine roknu nekog od nasih guzonja/politicara?
Ide li troclana azdaha na utakmicu?
- Goalgetter
- Kontakt:
http://tvthek.orf.at/program/Sport-am-S ... el/9481585
Kratka reportaza ORF o nasoj reprezentaciji, situaciji u njoj, intervju sa Grahovcem izmedju toga.
Kratka reportaza ORF o nasoj reprezentaciji, situaciji u njoj, intervju sa Grahovcem izmedju toga.
Samo u Osterajh se moze gledati.Goalgetter je napisao/la:http://tvthek.orf.at/program/Sport-am-S ... el/9481585
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta, mislio sam i da je van AUT dostupan.Head je napisao/la:Samo u Osterajh se moze gledati.Goalgetter je napisao/la:http://tvthek.orf.at/program/Sport-am-S ... el/9481585
Uglavnom, govore prvo da su Bosanci integrisani vec u Austrijski sport, da mnogo sportasa vuce porijeklo odatle. Navode prvobitno primjer Ivicu Osima, izvjestavaju o nasim partijama na SP, i kako su kola krenula niz brdo nakon toga [porazi protiv Cipra i Izraela], te i Grahovac kratko komentarise cijelu situaciju i Slaven Dujakovic [Skijas porijeklom iz BiH]. Ukratko i o jucerasnjoj tekmi, nasim zvijezdama [Spahic, Pjanic, Dzeko], te da bi Austrijanac Bosanskog porijekla Junuzovic mogao odluciti utakmicu.
Ma 'ta će Junuzović, može odlučiti samo ako će dati autogol 
- DragonGirl
- Kontakt:
Ja ne razumijem stvarno šta je to toliko spektakularno kod Ermina pa ženski rod za njim ludi, vrišti, piše one silne srceparajuće komentare, po Instagramu itd. Jest ljepuškast i simpatičan, ali opet ništa toliko posebno, ili ja dobro ne vidim
za moj pojam je previše u tom nekom manekenskom fazonu ali OK, o ukusima se ne raspravlja
A vi koji ste tamo, očekujemo izvještavanja i dalje
i fino ponašanje naravno, nema ništa policija i tako to

Pa reci nam bona koji je po tvom ukusu?DragonGirl je napisao/la:Ja ne razumijem stvarno šta je to toliko spektakularno kod Ermina pa ženski rod za njim ludi, vrišti, piše one silne srceparajuće komentare, po Instagramu itd. Jest ljepuškast i simpatičan, ali opet ništa toliko posebno, ili ja dobro ne vidimza moj pojam je previše u tom nekom manekenskom fazonu ali OK, o ukusima se ne raspravlja
![]()
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 29 mar 2015, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dragon

Davno je bilo, ulazim ja na twitter kad Bičakčić retweetovo tvit našeg Ljiljana u kojem piše Volim te

Davno je bilo, ulazim ja na twitter kad Bičakčić retweetovo tvit našeg Ljiljana u kojem piše Volim te
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha ma eto vidiš nije jedinasoccerfan je napisao/la:Pa reci nam bona koji je po tvom ukusu?DragonGirl je napisao/la:Ja ne razumijem stvarno šta je to toliko spektakularno kod Ermina pa ženski rod za njim ludi, vrišti, piše one silne srceparajuće komentare, po Instagramu itd. Jest ljepuškast i simpatičan, ali opet ništa toliko posebno, ili ja dobro ne vidimza moj pojam je previše u tom nekom manekenskom fazonu ali OK, o ukusima se ne raspravlja
![]()
![]()
Moja curica ( god.) kad ga vidi na tv-u pobudali!!!
![]()
![]()
@Sheyi Čini mi se da sam već viđala ovu sliku, ali ne iznenađuje me
nešto jedva čekam tekmu, iako je prijateljska
Andoru nisam s ovolikim nestrpljenjen čekao, valjda je do jačine protivnika, atmosfere koja će bit' na stadionu
usudim se reć' k'o da je SP
Et vidis i u mene hanuma misli slicno. Njoj je ubjedljivo "najzanimljiviji" Begovic!!DragonGirl je napisao/la:Hahaha ma eto vidiš nije jedinasoccerfan je napisao/la:Pa reci nam bona koji je po tvom ukusu?DragonGirl je napisao/la:Ja ne razumijem stvarno šta je to toliko spektakularno kod Ermina pa ženski rod za njim ludi, vrišti, piše one silne srceparajuće komentare, po Instagramu itd. Jest ljepuškast i simpatičan, ali opet ništa toliko posebno, ili ja dobro ne vidimza moj pojam je previše u tom nekom manekenskom fazonu ali OK, o ukusima se ne raspravlja
![]()
![]()
Moja curica ( god.) kad ga vidi na tv-u pobudali!!!
![]()
![]()
Ma šta znam, niko nešto specijalno, ali ima nekoliko koji bi za moj ukus sigurno bili ispred Ermina
Za mene je on nekako pretjerano "u trendu", muškarac naravno treba da vodi računa o sebi i svom izgledu ali da opet zadrži tu neku muževnost u sebi, a on to po meni nema, bar na slikama. I ovo vrištanje mi je stvarno uvijek bilo pomalo smiješno, imala sam priliku uživo da vidim neke od njih pa mi opet nikad na pamet nije padalo da vrištim, padam u trans, vučem za rukav i tako to. Možda je i do mene.
![]()
@Sheyi Čini mi se da sam već viđala ovu sliku, ali ne iznenađuje me
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 30 mar 2015, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.