Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Decko je takav,neke igrace ne mozes promjenit,on je davio i trenera,pa je otjeran i sve zna,da to ne ide tako ali djaba. Nesto kao R.Keane.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
trener je (navodno) davio njega, ne obratno
Pored svih problema u timu, pored toga sto moramo u svakoj utakmici ici na pobjedu jos nam samo treba crveni karton radi nekoga ko nece da smiri hormone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
koji lik

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Danas vrlo loš puno nervoze što je prenio i na svoju igru očito da je opravdano na klupi kod Martineza...Kada sam vidio kako Cocalić dobro i smireno igra na štoperu ,a da je u Macc igrao na DMF odma sam pomislio evo ga umjesto Bešića kad zatreba mogo bi da odigra..
Slazem se da je danas Besic bio ispod nivoa kao i Pjanic. Ali po onome sto sam ja vidio, Andora je najvise i pokusavala sredinom da probije nesto i njih dvojica su se i najvise hrvala sa njima. Plus los teren koji nsim igrcim nije odgovro p su svi pod rucnom igrli. Ne pokusavam ih pravdati, dapace. Treba kritikovati i spustiti na zemlju. Al nemojmo sad drvlje i kamenje na njih. Oni ce narednu tekmu opet biti na nivou ako Bog da. Desi se los dan svakome.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Podrinjac92
- Kontakt:
Od kada smo ga počeli veličati i uzdizati, lik cijelo tijelo istetovirao kao da je mega zvijezda. Previše se nafurao. ALi to je rak rana većini Balkanaca ovdje. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
majstore lik ima tetovaze jos od kad je igrao za Ferencvaros jbtPodrinjac92 je napisao/la:Od kada smo ga počeli veličati i uzdizati, lik cijelo tijelo istetovirao kao da je mega zvijezda. Previše se nafurao. ALi to je rak rana većini Balkanaca ovdje.
ne serite, jel to treba igraci da nam budu pic.ke, neka ima malo i ovih sto vole da udaraju i da se kurce, nije na odmet.. i cuj nije ni cudo sto sjedi na klupi U EVERTONU AAAAAAAAAAAAA boze sacuvaj
Mume king!
rope11 je napisao/la:
Aferim momčiluko
Šta treba, da pusti mesare i domare da ga udaraju ?
FORZA MARŠAL !!!
kakav aferim ovo su gluposti igrač Evertona ovako da se ponaša sa nekom amaterskom ekipom..
Pretjer'o je ybg, budite malo objektivniji.. Uredu ono koškanje, ljuti pogledi, dobacivanje i to.. Ali hvatati nekog' za vrat.. u najmanju ruku, jako ružno.
Njega će vazda hvatati i čupati za dres, faulirati i vrijeđati.. takav mu je posao. On kakav je prgav, to ne toleriše, i ne treba, ali sve u određenoj mjeri. Mislim da će se sa iskustvom i primiriti i biti više "hladne" glave.
Bespotrebno crveni može zaraditi i syebat nas' pa da nam i Andora onda pravi dar-mar u sredini.
Samo polako Mume, šamarčinu mu zvekni u tunelu, poslije tekme, izvan stadiona, nahvataj ga negdje, ali na terenu, samo sabur

Njega će vazda hvatati i čupati za dres, faulirati i vrijeđati.. takav mu je posao. On kakav je prgav, to ne toleriše, i ne treba, ali sve u određenoj mjeri. Mislim da će se sa iskustvom i primiriti i biti više "hladne" glave.
Bespotrebno crveni može zaraditi i syebat nas' pa da nam i Andora onda pravi dar-mar u sredini.
Samo polako Mume, šamarčinu mu zvekni u tunelu, poslije tekme, izvan stadiona, nahvataj ga negdje, ali na terenu, samo sabur
Odigro 3 dobre utakmice, presao iz nidjeveze lige u Everton, kupio babi Ferarija i konta da je Boga za mu.do uhvatio. Spusti se na zemlju Balkanac. Treba biti sportista prije svega i covjek pa onda sve ostalo. 
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Najjaci su ovi sto su odusevljeni njegovim potezom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Principatus
- Kontakt:
Ma ovo ne ide. Mesa mora sa njim porazgovarati i jasno mu pokazati granice.
Ali najaci su mi ovi sto nemogu preboliti sto je kupio sebi dobro auto, a pricaju nesto o nasem mentalitetu.
Ali najaci su mi ovi sto nemogu preboliti sto je kupio sebi dobro auto, a pricaju nesto o nasem mentalitetu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Daleko od toga da podrzavam ovo sto je uradio, ali sto ovdje neki znaju pretjerati
Da Besic i Pjanic su bili agresivni juce. Medutim kako je Andora agresivno krenula u prvih nekoliko minuta, ja sam se bio zabrinuo za zivot nasih igraca. Neko je morao tome stati u kraj. To su bili Besic i Pjanic koji su se u biti i najvise hrvali sa njima u sredini. Da je protivnik bio iole normalan, kapiteni i to na pocetku rjesili sa sudijom. Kod Andore su svi bili nadrkani i samo gledaju gdje ce nekom noge polomiti. Ovo nije uredu i treba Mesa Muhamedu lijepo objasniti da ubuduce ovo neradi jer bi nas mogao kostati kartona. Ali da je neko juce morao stati u kraj, morao je.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kuci pa namiguj a ne meni na forumuPrincipatus je napisao/la:Ma ovo ne ide. Mesa mora sa njim porazgovarati i jasno mu pokazati granice.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
- Cautinho
- Kontakt:
Mislim da nije red da se momka sad gazi i proziva zbog jednog glupog poteza zaista.Glup potez je sigurno,crveni jest,ali nije ni prvi ni zadnji da je izgubio zivce.
Ali zaista je kiks napravio,prije svega,igraš u toj maloj zemlji sa amaterskim igračima i utakmici gdje samo tvoja momčad igra,zasto nabijati strasti gdje ne treba,da je za vrat uzeo Dembelea npr. u utakmici gdje je aktivan rezultat i gdje tri boda znace vise nego negdje drugo,shvatio bih,ali Andora i ovaj igrač...
Zaista glupo i nepromišljeno,ali momka ne treba pljuvati.
Ali zaista je kiks napravio,prije svega,igraš u toj maloj zemlji sa amaterskim igračima i utakmici gdje samo tvoja momčad igra,zasto nabijati strasti gdje ne treba,da je za vrat uzeo Dembelea npr. u utakmici gdje je aktivan rezultat i gdje tri boda znace vise nego negdje drugo,shvatio bih,ali Andora i ovaj igrač...
Zaista glupo i nepromišljeno,ali momka ne treba pljuvati.
Keep walking.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Pojedincima preporučujem da počnu pratiti balet, a fudbal ostave muškarcima.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Principatus
- Kontakt:
Ja namignu u masu, a on se odmah pronadje.normalaba je napisao/la:Kuci pa namiguj a ne meni na forumuPrincipatus je napisao/la:Ma ovo ne ide. Mesa mora sa njim porazgovarati i jasno mu pokazati granice.
Znas da sam u pravu. Jeste nas mentalitet gadan po tome sto se ljudi brzo ufuraju i dignu u oblake pa se zestoko sruse, nikad umjerenosti, ali se uspjeh i bogatstvo isto tako ne prasta kod nas. Lik je kupio ocu Ferrari pa sta, drug od mene isto takvo auto kupio sebi, zivi bukvalno na ivici svoje zarade, ali je sretan sa tim jer je to nacin kako zivi. Zasto bi mi to smetalo? Nije iz mog dzepa. Svako sebi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
On za svoje pare moze kupiti brdo eksera, mene to boli briga.
Ne znam kako neko moze jos o tome diskutovati? To je na granici primitivizma.
I ja kupujem dobro auto (kad mogu) i boli me briga sta ce drugi reci. Nekom je vaznije da jede kilu mesa dnevno, nekom opet da putuje, neko bi se radije za te pare dobro drogirao... Svakom svacije!
A sad ono o cemu i treba da diskutujemo. Besic mora bolje od onog. To hvatanje za vrat ga je moglo kostati crvenog kartona pa da ga ne bude kad najvise treba. Glup potez.
P.S.

Ne znam kako neko moze jos o tome diskutovati? To je na granici primitivizma.
I ja kupujem dobro auto (kad mogu) i boli me briga sta ce drugi reci. Nekom je vaznije da jede kilu mesa dnevno, nekom opet da putuje, neko bi se radije za te pare dobro drogirao... Svakom svacije!
A sad ono o cemu i treba da diskutujemo. Besic mora bolje od onog. To hvatanje za vrat ga je moglo kostati crvenog kartona pa da ga ne bude kad najvise treba. Glup potez.
P.S.

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Edincapitano, zikerrz21 i 38 gostiju.