AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

celikmilan
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la celikmilan » 29 mar 2015, 13:54

muxa je napisao/la:Nek dovedu Dijamanta svakako je vatreni navijac Milana 8-)
On je već davno trebao da dođe kod nas ali nikakvih ponuda za njega nije bilo ako se dobro sjećam. Možda to što je naš ali Džeko je tip igrača koji nam treba a ne nekakvi Destro ili Immobile. Sa postavkom 4-3-3 sa Menezom i Cerciem koji bi barem trebali sa strana se ubacivati i davati lopte njemu koji je odličan u skoku a i zna zadržati loptu, dodati loptu njima dvojici sa strana ili bilo kome drugom ko je u šansi. A iza njih postaviti Susa za kojeg vjerujem da može biti odličan za nas za razliku od npr Honde koga treba staviti na klupu.
Ali svi znamo da em on neće doći niti će ikako do kraja ove sezone Suso biti ispred Honde za prvu postavu.

Labatm87
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Labatm87 » 29 mar 2015, 20:43

Ukoliko Mr.Bee Taechaubol postane vlasnik Milana pokušaće da vrati Ibrahimovića. Navodno Ibra bi pristao na platu od 5 miliona evra godišnje, uz garanciju da će završiti karijeru u Milanu..

Talijani već uveliko piši da Galiani i Riola rade na tome i da to nije nemoguće :D

Kao i da Conte,čim obezbjedi odlazak na Euro sa Italijom daje otkaz,tako da bi nam ipak mogao biti trener.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 mar 2015, 22:44

Mah, sve se bojim da ce doci. :mrgreen:
Nije on vise neki momcic, lik je vec pri kraju karijere, ima veliku platu, igra u klubu koji redovno igra LS i konkurentan je za naslov. Zasto bi uopste dolazio ovdje za duplo manje pare i u klub koji ni nece vidjeti Evrope iduce sezone?

Za Contea slicno vazi, on ako odvede Italiju do eura (a odvest ce je), on ce i dovrsiti posao tako da ga mozemo dovesti jedino za dvije sezone. A sta cemo onda u medjuvremenu, ponovo baciti jos jednu sezonu u vodu cekajuci ga, kao da nam nisu vec dovoljne ove dvije zadnje? :roll:
Bilo bi najbolje da odmah sad da otkaz i dodje ovdje, ali nesto mi je to tesko za povjerovati. :yawn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Labatm87
Kontakt:

Post Postao/la Labatm87 » 29 mar 2015, 23:20

Pa ako bi Ibra dosao znaci da bi bilo jos pojcanja sigurno,a Milan bi mu ponuio ugovor do kraja karijere,a rekao je da bi mogao jos 3,4 najmanje odigrati :D

Conteu navijaci Juventusa prijete smrcu i svasta se desava zato se povlaci kako Talijani pisu :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 mar 2015, 23:31

A koji ce nam k... Ibra na zalasku karijere. Svaka njemu cast, al ja nisam za!
Il Club più titolato al mondo!

Labatm87
Kontakt:

Post Postao/la Labatm87 » 29 mar 2015, 23:33

On je i na zalasku karijere majstor kakvih sigurno jos zadugo nece biti u Milanu :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 mar 2015, 23:52

Jest on majstor, ja cak ne bih bio ni protiv toga da dodje (moze on bez problema iznijeti bar 2-3 vrhunske sezone), al' sanse da dodje su nekih 0,2% da se ne lazemo. :mrgreen:
Mislim, covjek je vec na zalasku karijere, gleda da zaradi sto vise, da osvoji jos koji trofej u karijeri i za to je PSG odlican. Sta ce on ovdje koji klinac, nit' bi imao para, a o trofejima da ne pricam, pa nije lik lud jebote. :lolno:

Mi prvo rijesiti bekove i veznjake, za napad cemo se vec nekako snaci. I trener, to je bitnije od svega.

FORZA MILAN !

Labatm87
Kontakt:

Post Postao/la Labatm87 » 29 mar 2015, 23:55

A jarane treba biti razuman pa reci ako dolazi Ibra da ce jos doci igraca,pa mislis da bi on dosao sa ovakvom ekipom da trenira,ili da mu Pipo bude trener,prvo da nas kupi ovaj,tj dio da uzme,pa cemo lako onda valjda o svemu,i kvalitetan trener koji ce traziti pojacanja,to nam je najbitnije :D

Ali moze doci odraditi te 2,3 sezone ako nista one druge da uzme LP sa Milanom haha, a prica se o nekoj razlici tako da bi on opet imao finih para nesto bi mu kao PSG isplacivao jer ima ugovor do ljeta naredne sezone sa njima,a mi jedan dio,opet bi se nakupilo preko 10 mil :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 30 mar 2015, 00:59

Ucen lekcijama iz proslih godina i povezivanjem Milana sa 1000 igraca,ovo sa Ibrom necu ni da komentarisem. Ne budite naivni previse. Sta bi moglo biti kad bi ovo,sta bi moglo biti kad bi ono. O tome ne volim misliti niti cu se time zamarati. Ja dok ne vidim official da je nesto potvrdjeno necu se time ni zamarati.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 30 mar 2015, 03:13

Stvarno ne znam kako vam se da (pojedinci) u ovakvoj situaciji kakva je razglabat i maštat o takvim mahalskim pričama kao što su dolazak Ibre ili Contea.
Pa zar iko takvog kalibra a iole pametan da dođe u ovakvu situaciju kakva je kod nas ? :roll:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 mar 2015, 08:56

Vala baš, wishful thinking :)
Podsjeća me na onu priču kad su cigani našli kopito pa se posvađali čiji će konj biti kad ga nađu tako i ovo. Niti je klub blizu preuzimanja od bilo kakvog novog vlasnika a kamoli pojačanja Ibra i itd. Ja se više ne sekiram oko toga jer sam kroz godine naučio kad su Gale i kompanija u pitanju ništa se ne može očekivati sa sigurnošću.

BTW Mexesu danas 33. rođendan, tanti auguri

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 30 mar 2015, 09:10

Čitajte sa malo više razumjevanja.Ibra i Conte se spominju,jer se očekuje da će Milan od ljeta imati novog vlasnika.A ako ne bude novog vlasnika,onda sve po starom,to je jasna stvar.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 30 mar 2015, 11:12

Nek je sretan Mexo , 33. :salut:
Sarajevo ljubavi moja.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 30 mar 2015, 11:30

Skoro sve treba istjerati iz kluba i sto se tice igraca i trenera i fizioterapeuta uprave itd i ostaviti samo ko je SPOSOBAN i uloziti pare i Milan bi se vratio gdje mu je mjesto.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Labatm87
Kontakt:

Post Postao/la Labatm87 » 30 mar 2015, 13:03

AgentttB je napisao/la:Čitajte sa malo više razumjevanja.Ibra i Conte se spominju,jer se očekuje da će Milan od ljeta imati novog vlasnika.A ako ne bude novog vlasnika,onda sve po starom,to je jasna stvar.

Pa baš tako,ono ispade sami izmišljamo šta talijani pišu i sami maštamo :crazy:

Bolje u svakom slučaju maštati i nadati se boljem na ljeto,nego da ostane ovako,a ako ostane nedaj Bože onda će naredna biti još gora sezona.

Ali nadam se da je Berla svojim komentarom zaboravite na Milan,hajmo pričati o važnijim stvarima potvrdio priče da prodaje klub :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 mar 2015, 17:55

ali koji bog je ovaj lik, pa on cak ima i svoju stranicu :tokralju: :tokralju:

slika

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 31 mar 2015, 00:16

Labatm87 je napisao/la:
AgentttB je napisao/la:Čitajte sa malo više razumjevanja.Ibra i Conte se spominju,jer se očekuje da će Milan od ljeta imati novog vlasnika.A ako ne bude novog vlasnika,onda sve po starom,to je jasna stvar.

Pa baš tako,ono ispade sami izmišljamo šta talijani pišu i sami maštamo :crazy:

Bolje u svakom slučaju maštati i nadati se boljem na ljeto,nego da ostane ovako,a ako ostane nedaj Bože onda će naredna biti još gora sezona.

Ali nadam se da je Berla svojim komentarom zaboravite na Milan,hajmo pričati o važnijim stvarima potvrdio priče da prodaje klub :)

O.k, ne pravite se sad naivni, naravnod da čitamo lijepo kako piše. Ali nećemo zar sami sebe tješiti nekim nadama bez pozitivne podloge ? Da je Berla prodao klub pa da se priiča o mogućem povratku Ibre kod nas, to je sasvim ok i realno. Ibra u Milan bez plana, love, trenera, itd ? To je već mašta. Pa dobro, ako vam se mašta, vi izvolite ali onda će te ostati još više razočarani.
Kada se počnu dešavati konkretne stvari a ne dosadne i izvikane glasine onda ću se i ja "nadati" za bolje sutra ali S RAZLOGOM!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 31 mar 2015, 10:44

Nije to nada, nego samo komentari na novinske natpise. A ja svakako nisam za njegov povratak ;)
Il Club più titolato al mondo!

Labatm87
Kontakt:

Post Postao/la Labatm87 » 31 mar 2015, 14:36

Kao što čovjek napisa samo komentarišemo nivinske natpise,a s tim da se spominje prodaja dionica pa i kluba vise od 3 mjeseca konstantno,onda se i nadam iskreno da ce neko uzeti pa makar neki dio,i normalno da se onda treba i nadati nekim pojacanjima.

Necu da mislim samo to je to dok ne bude bolje i da mislim kako ce Pipo ostati trener,a maloprije objavi Berlin Sportmediaset da je moguce da ostane do naredne sezone pa bi onda kao Conte preuzeo dok zavrsi sa repkom.

Onda misleci na njega kao trenera mozemo u B Ligi zavrsiti..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 apr 2015, 13:33

:cry:
slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.