EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: EP Francuska 2016 - Grupa B
A da ne pricam o drugom mjestu, njega mozemo zaboraviti, tu treba vec da Cipar zakine jos kome 2 ili 3 boda da se tome mozemo nadati.
Nase je da uzmemo sto vise bodova je moguce, a kraju kako bude bude.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jest nas papak zavalio svaka mu cast!
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nasa sreca je sto nam je Kipar zadnji, imati cemo vecu motivaciju. Oni ce ispasti iz trke i nece imati podrsku i moral ali je upitno i kako cemo mi gurat do Kipra haha
- Tracy3McGrady
- Kontakt:

razumijes se u matematiku ko baba u kriv qrac.Sheyi je napisao/la:Goalgeter, gdje si to računao, pobijedimo još ovih pet utakmica što je ostalo, i sigurni smo u baražu, a i 95% možemo drugi bit. Opušteno momčino
kad god se spomenu ta i utakmica protiv Nigerije meni se plače kuknjavabhsport je napisao/la:Ovaj poraz Izraela komplikuje situaciju, mislio sam da cemo se sa Velsom ganjati za baraz ali ovako smo osudjeni na Izrael kojeg moramo dobiti 4 razlike ako hocemo da imamo bolji medjusobni.
Jest nas papak zavalio svaka mu cast!
- Consigliere
- Kontakt:

Ajde, treba sacekati da se i ova zaostala odigra, pa da imamo malo jasniju sliku. Eventualna pobjeda Izraela bi, po meni, stavila tacku na nase ambicije jer ganjati se sa Belgijom u trenutku kad imamo -3 i gostovanje u Briselu, jednostavno nije realno tu ista ocekivati. Po meni, Belgija ce svakako biti u prva dva u grupi tako da je najbolje da za nju navijamo do kraja, osim protiv nas, naravno.
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- NoName
- Kontakt:
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Je li to sve što imaš za napisati?Batko je napisao/la:razumijes se u matematiku ko baba u kriv qrac.Sheyi je napisao/la:Goalgeter, gdje si to računao, pobijedimo još ovih pet utakmica što je ostalo, i sigurni smo u baražu, a i 95% možemo drugi bit. Opušteno momčino
Uz naših 6 pobjeda, nemoguće je da 4 selekcije imaju 20 bodova.
Do mene je, mislio sam na 17 bodova a ne 20. Kontam 5 pobjeda.... HalaliSheyi je napisao/la:Je li to sve što imaš za napisati?Batko je napisao/la:razumijes se u matematiku ko baba u kriv qrac.Sheyi je napisao/la:Goalgeter, gdje si to računao, pobijedimo još ovih pet utakmica što je ostalo, i sigurni smo u baražu, a i 95% možemo drugi bit. Opušteno momčino
Uz naših 6 pobjeda, nemoguće je da 4 selekcije imaju 20 bodova.

Sa 6 pobjeda bi edino mogli izvisiti za direktan plasman ako bi Wales i Belgija odigrali neriješeno, a do kraja pobijedili sve osim nas. Onda bi oni imali po 21, a mi 20.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- plavipatriota
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : EP Francuska 2016 - Grupa B
upravu si to je jedini scenarii gdje nismo sigurni sa 5 pobjeda. Ali bi isli kao najbolji trecu xDSheyi je napisao/la:Aferim![]()
Sa 6 pobjeda bi edino mogli izvisiti za direktan plasman ako bi Wales i Belgija odigrali neriješeno, a do kraja pobijedili sve osim nas. Onda bi oni imali po 21, a mi 20.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amazon [Bot], AmirBvB, ANamelessGhoul, Aristotel555, bavariapivo, Confiance, COYGBiH, denza, dzemil, eaglebvb09, galia95, GG3, Google Adsense [Bot], Hardzavi, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, J1897, JackW, jasmin10, JayCatwright, kakarut, Kaunas, Lavcina, lol89, Micron, MostarNeretva, MrPink, Nah1d, nebeskasila, nerkolfc, SanaBosna, Sarun, Sheyi, sony_91, StevieG8, SWOT, travuljasSs, tuitamo, Venom, VolimBiH96, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 245 gostiju.