Mario VrancicSjeverniVjetar je napisao/la:Bojim se da nemamo boljeg od Medunjanina za tu poziciju. Salihovic je dobar, ali dzaba kada ne mozemo ni da ga probamo , u ostale nemam povjerenja.damirdamic72 je napisao/la: Sjeverni Vjetre slazem se sa svime osim sa konstatacijom za Medunjanina.
Ljudi moji pa taj čovjek konstantno igra loše,tj i ne igra više ,van svake je forme + ne igra ni jednu poziciju da nam treba tipa krilo,kreator,defanzivni i sl.
Mislim da nam treba neko ko je malo bolji i u malo boljoj formi od Medunjanina
Medunjanin nije u losoj formi, on je izgubio mjesto u Depru jer se, kao i u ostalim timovima u kojima je igrao, pokazalo da taj njegov tehnicki kvalitet nije dovoljan da nadoknadi fizicke nedostatke. On igra isto kao i prije,pa ako nam je valjao prije , mogao bi i sada valjati!?
Da se razumijemo, ja nikada nisam bio ljubitelj takvog tipa igraca, mislim da je Medunjaninu Turska plafon, kao i stilicu Poljska, ali u kombinaciji sa Pjanicem, odgrao je dobrih utakmica, ima neka hemija...
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sanjin Prcic. 

adal je napisao/la:Kako Mesa ljepse zvuci i komunicira jednostavno ..za razliku od bivseg!!!
Jagodiceva komunikacija mi je isto uvjek ok bila !!!
..o vas vise komunikacija, s kim, sa novinarima koji jedva da imaju srednje obrazovanje? stvarno smjesno vise to ponavljanje.
poslusas li kad Vahu kako komentarise? koga briga kako Murinjo komentarise dok covjek veze uspjehe. Pusti ba Mesica pregleda travu, Andora iz prekida i takve stvari..pobjedis Izrael kod kuce i kraj price, izgubis dzaba ti ponavljanje stvari ko papagaj.
-
SjeverniVjetar
@TMovac
Ma Ok Vrancic, ali je i on rezerva, u timu koji je losiji od Medunjaninovog. I jedan i drugi su igraci za druge lige.
@geoxx
Prcic je zakucan za klupu, cemu mijenjati uigranog i iskusnog grijaca klupe, neuigranim i neiskusnim grijacem klupe.Kamo srece da je Prcic bar malo standardniji...
Ne vidim ja da trenutno iko od mladjih alternativa, Vrancic, Prcic, TSS, Stilic ima kapacitet da uskoci na Medunjaninovo mjesto, da ne govorim o zamjeni za Misketa. Da se hoce Salihovic vratiti, pa da konacno vidimo taj trio Besic, Pjanic, Salihovic u sredini.
Ma Ok Vrancic, ali je i on rezerva, u timu koji je losiji od Medunjaninovog. I jedan i drugi su igraci za druge lige.
@geoxx
Prcic je zakucan za klupu, cemu mijenjati uigranog i iskusnog grijaca klupe, neuigranim i neiskusnim grijacem klupe.Kamo srece da je Prcic bar malo standardniji...
Ne vidim ja da trenutno iko od mladjih alternativa, Vrancic, Prcic, TSS, Stilic ima kapacitet da uskoci na Medunjaninovo mjesto, da ne govorim o zamjeni za Misketa. Da se hoce Salihovic vratiti, pa da konacno vidimo taj trio Besic, Pjanic, Salihovic u sredini.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne kontam pojedine, uopste. Daj nam svega, a igraca koji je trenutno u odlicnoj formi, koji zabija prelijepe golove, asistira, razigrava, ne vidite u prvoj postavi. Uglavnom bili bi spremni u prvi tim ubaciti nama totalne nepoznanice, i cak u raspravama braniti njihove igre (naravno ne kazem da im se ne treba dati sansa), a ispred nosa nam je godinama igrac koji po svom profilu ispunjava sve kriterije za tu poziciju. Koliko god bio nepristrasan u vezi Stilica, mislim da se svi slazemo kako on nikada nije dobio adekvatnu priliku, doduse imao je i jednog od najboljih na svojoj poziciji u vrijeme kada je bio u Lechu.Astren je napisao/la:Može i Zec, ja se ipak nadam da bi Hadzic iz Zaragoze mogao dobiti priliku, valjda će nakon povrede da se vrati u formu. U svakom slučaju Meša će sigurno tražiti nova riješenja za neke pozicije, posebno za bočne pozicije.vjerujem da će me mnogi sad napast, ali ja bih za juni zvala Ermina Zeca kao rezervu za Lulića, ionako očekujem da bar jedan od germanikusa dotle ispadne.
Vec sam postavljao ovaj klip na nekoj temi, uz konstataciju kako pojedini ni na igrici nisu davali ovakve golove.
Ovo se ne moze zanemariti tek tako, skoro svaki gol malo remek djelo, i svi koji su imalo upoznati sa Stilicevom karijerom znaju kako niti jedan od ovih poteza nije plod slucajnosti, nego talenta i genijalnosti koji posjeduje.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bez starih zasluga u glavama Mahmutovic trenutno > Ibisevic al ozbiljno.
- Goalgetter
- Kontakt:

Bazdarevic i Gilli citaju forum.
Kaže Gili, "Jbt Meša mi zaboravili onog iz Češke, vidi ovih po forumu raspisali se pravo"Goalgetter je napisao/la:
Meša odgovara: "Znam da sam nešto zaboravio, a ja mislio ubaciti Sušića, kud mi prije ne reče, treba pratiti ovaj forum ubuduće češće."
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Svi ste se smijali prije par mjeseci kad se selektor prijavio na forum i pisao sa narodom. Dzaba ga banovali.Goalgetter je napisao/la:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Press konferencija za novinare i ono Meša se obraća sa žaljenjem da je fasovao ban na jednom sportskom portalu.
Koji bi to šou bio. 
"Dobro stojimo zasad, Gillko moj. Nismo još postali meso."Goalgetter je napisao/la:

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije na odmet nekad i procitati nesto ovako po forumima. Ima i dobrih stvari za procitat sigurno.. Mediji dosta fataju toga sa foruma pa objave, novinari dosta ideja dobiju preko foruma za tekstove
Ako se pokaze da reprezentacija ne moze ovako dalje tj ako nastavi sa porazima Mesa na forum i citat ko se moze dovest da tu poboljsa stvari, a bio je ignorisan u proslosti.
Ako se pokaze da reprezentacija ne moze ovako dalje tj ako nastavi sa porazima Mesa na forum i citat ko se moze dovest da tu poboljsa stvari, a bio je ignorisan u proslosti.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 mar 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima Gilli zalihe.BaDa12 je napisao/la:"Dobro stojimo zasad, Gillko moj. Nismo još postali meso."Goalgetter je napisao/la:

plata još nije legla
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast za ovakvo razmisljanje Mese:
Mogao bi svojim radom, idejama i scoutingom da popravi stetu koju su savez i tele nasem fudbalu nanijeli.
Mogao bi svojim radom, idejama i scoutingom da popravi stetu koju su savez i tele nasem fudbalu nanijeli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja bi ipak sacekao izhod narednih utakmica 
izhod?harixs je napisao/la:ja bi ipak sacekao izhod narednih utakmica
#Salihović
Goalgetter je napisao/la:
Ma poslali me u Banovice dragi Gilli, nazvao sam ih misevima![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Još jedan intervju pred utakmicu koji se mora odobravati jer prije svega naglašava jako profesionalan pristup i odnos prema slijedećoj utakmici. Svaka utakmica reprezentacije se mora posmatrati na poseban način, na način na koji mi navijači to doživljavamo.
Profesionalnost, obzirnost, radna etika, komunikativnost, sve to treba da se sažme u osobi koja vodi nacionalnu selekciju. Već se u prvoj njegovoj utakmici mogao primjetiti njegov utjecaj na igrače koji su na terenu. Aktivno vođenje utakmice jednim pojmom uobličeno.
Nadam se da će igrači odgovoriti na pravi način njegovim zahtjevima na terenu, naravno, u skladu sa svojim mogućnostima. Ležernost u prijateljskim utakmicama će od sutrašnjeg dana biti stvar prošlosti želje su svih nas. Za ime, renome, i ponos reprezentacije se igra, a isti se moraju vratiti na mjesto kojem pripadaju.
Idemo!
Profesionalnost, obzirnost, radna etika, komunikativnost, sve to treba da se sažme u osobi koja vodi nacionalnu selekciju. Već se u prvoj njegovoj utakmici mogao primjetiti njegov utjecaj na igrače koji su na terenu. Aktivno vođenje utakmice jednim pojmom uobličeno.
Nadam se da će igrači odgovoriti na pravi način njegovim zahtjevima na terenu, naravno, u skladu sa svojim mogućnostima. Ležernost u prijateljskim utakmicama će od sutrašnjeg dana biti stvar prošlosti želje su svih nas. Za ime, renome, i ponos reprezentacije se igra, a isti se moraju vratiti na mjesto kojem pripadaju.
Idemo!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
BozePetra je napisao/la:izhod?harixs je napisao/la:ja bi ipak sacekao izhod narednih utakmica