Isti kao i oni sto svrsavaju na samaranje Marka Marina i slicno...Sabinho je napisao/la:Najjaci su ovi sto su odusevljeni njegovim potezom.
Katastrofa, ono da je neko drugi bio a ne Andora direkt crveni.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Isti kao i oni sto svrsavaju na samaranje Marka Marina i slicno...Sabinho je napisao/la:Najjaci su ovi sto su odusevljeni njegovim potezom.
Svako sebi slazem se. Da je ukrao pa bi mu covjek nesto mogao reci a ovako ne. Ja sam samo naveo primjer naseg klasicnog "kurc.evitog" ponasanja. Mali je 92 godiste a ponasa se u najmanju ruku bahato. Bice Mume novi Joey BartonPrincipatus je napisao/la:Ja namignu u masu, a on se odmah pronadje.normalaba je napisao/la:Kuci pa namiguj a ne meni na forumuPrincipatus je napisao/la:Ma ovo ne ide. Mesa mora sa njim porazgovarati i jasno mu pokazati granice.
Ali najaci su mi ovi sto nemogu preboliti sto je kupio sebi dobro auto, a pricaju nesto o nasem mentalitetu.![]()
Znas da sam u pravu. Jeste nas mentalitet gadan po tome sto se ljudi brzo ufuraju i dignu u oblake pa se zestoko sruse, nikad umjerenosti, ali se uspjeh i bogatstvo isto tako ne prasta kod nas. Lik je kupio ocu Ferrari pa sta, drug od mene isto takvo auto kupio sebi, zivi bukvalno na ivici svoje zarade, ali je sretan sa tim jer je to nacin kako zivi. Zasto bi mi to smetalo? Nije iz mog dzepa. Svako sebi.
Dobro to, ali treba bit pametan u tim potezima, on je ovo uradio iz cistog tersluka i zato sto nije u stanju kontrolisat svoje emocije i temperament. Na primjer Spahic je uvijek miran kad dijeli pljuske, daje laktove i tako to. On to radi za rezultat ili da isprovocira protivnika, Besic se jednostavno naljuti i onda izgubi kontrolu totalno.Garfield je napisao/la:Bolje da je ****.evit, već da je ko pić.kica na terenu. Za igrace kao Bešić uvijek će biti mjesta u Premiershipu.
+1SGD53 je napisao/la:Bešić ima to ponašanje kao nekad Gennaro Gattuso, još ima i taj zalizani friz samo da bradicu pusti.
Udari lika, prebije na mrtvo ime i onda se kune majkom da nije ništa bilo čak i prije nego sudija svira prekršaj, ako ćemo realno takav jedan igrač nam je falio, sjetite se kako su nas na takve kostolomačke fore uzimali Grci, Francuzi, Bešić je igrač kojem cilj opravdava sredstvo i neka ga.
To dolazi sa godinama.Cartman je napisao/la:Dobro to, ali treba bit pametan u tim potezima, on je ovo uradio iz cistog tersluka i zato sto nije u stanju kontrolisat svoje emocije i temperament. Na primjer Spahic je uvijek miran kad dijeli pljuske, daje laktove i tako to. On to radi za rezultat ili da isprovocira protivnika, Besic se jednostavno naljuti i onda izgubi kontrolu totalno.Garfield je napisao/la:Bolje da je ****.evit, već da je ko pić.kica na terenu. Za igrace kao Bešić uvijek će biti mjesta u Premiershipu.
Bravo majstore. Zamisli odes na neko takmicenje i on ovo uradi protiv neke ozbiljne repke, automatski crvendac ide i ostajemo sa deset igraca. On ispadne muskarcina a mi sa takmicenja, odlicno.NeverGiveUp je napisao/la:Pojedincima preporučujem da počnu pratiti balet, a fudbal ostave muškarcima.
Nas idealni vezni red su Pjana i Besa nazad a ispred njih Lulic lijevo, Hajrovic desno.JonSnow je napisao/la:Mali može komotno na desetku što se mene tiče.
Ima ovdje ba u HD, zlo mi je od ovih "low quality" videaKenchi je napisao/la:STO VOLIM TEMPERAMENT OVOGA MALOG KRALJA, BESICUUUUU. Najjace prolazi dragovic kraj njega kad je sve zavrsilo, kad ce mu ovaj yebem ti mater u pi*ku , familiju ti yebem . hahahah koja legenda