BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 26 mar 2015, 18:30

Die Top10 (in Euro):

- 1. José Mourinho (FC Chelsea): 18 Millionen
- 2. Carlo Ancelotti (Real Madrid): 15,5 Millionen
- 3. Pep Guardiola (FC Bayern): 15,2 Millionen
- 4. Arsène Wenger (FC Arsenal): 11,3 Millionen
- 5. Louis van Gaal (Manchester United): 10 Millionen
- 6. Fabio Capello (Russische Nationalmannschaft): 9 Millionen
- 7. André Villas-Boas (Zenit St. Petersburg): 8,5 Millionen
- 8. Sven Goran Eriksson (Shanghai SIPG): 8 Millionen
- 9. Jürgen Klopp (Borussia Dortmund): 7,2 Millionen
- 10. Laurent Blanc (Paris St. Germain): 7 Millionen
- 10. David Moyes (Real Sociedad San Sebastián): 7 Millionen
Gledaj Kloppa što šnjira novac. :wave:

Biće tih promjena u igračkome kadru, navodno njih 5-6 je na prodaju. Immobile, Ramos, Jojić, Miki itd. Otprilike svi oni koji nisu ispunili očekivanja mogu da idu, a takvih je poprilično. :geek:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 27 mar 2015, 07:25

Semir bvb je napisao/la:
Die Top10 (in Euro):

Gledaj Kloppa što šnjira novac. :wave:

Biće tih promjena u igračkome kadru, navodno njih 5-6 je na prodaju. Immobile, Ramos, Jojić, Miki itd. Otprilike svi oni koji nisu ispunili očekivanja mogu da idu, a takvih je poprilično. :geek:
Prevelika plata za nekoga ko je prezimio na dnu BL, u tome i jeste problem, a problem plus je što na klupi sjede Miki Ciro i Ramos na koje je uzalud bačeno 60 miliona, opet u režiji onog ko bi za platu od 7 miliona trebao imati mnogo bolju viziju i skauting, a ne ostati još i bez LP iduće sezone i graditi budućnost kluba na vraćanju Šahina i Kagawe i izvlačiti Jojića i njemu slične iz malog mozga. Ova sezona je pokazala sve njegove slabosti i on i uprava su se dotjerali do zida, a iduće sezone će definitivno imati priliku da pokažu koliko su sposobni.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 27 mar 2015, 15:25

Milan nudi 15 milki za Immobilea :!:
Vjetovatno uz koj milion više se ta ponuda bude i prihvatila... tko ponudi 18,5 za koliko je doveden može ga i nositi...

@opel

A šta ti očekuješ.... ja sam več napisao da se vračamo u lp za 5 sezona :wave:
Pa što kažeš skauting služba je očajna, a baci oko na tm s kakvim se igračima povezujemo..
Vračaju se vjerovatno Hoffman,Leitner, i po novome Leo Bittencurt čije smo znanje vidjeli u subotu :lol:
A još smo zainteresirani za Soriana iz Sampdorie :facepalm:
Navodno se interesiraju za Kevina Vollanda koj ima klauzulu od 15 m... ja neznam pa jel nije bilo dosta sprintera ili atletičara s tehnikom koja se može vidjeti kod rekreativaca samo da se ode do najbližeg igrališta :evil: Pa Kuba je doktor nogometa i ovako ozljeđen za dotičnog... Pa tako da očekujemo i sljedeče godine da nam igra bude na razini tima iz Zweite :clap:
Ni slučajno ne dovesti Firmina koj je jučer rasturio protiv Francuza ili Geisa ili možda Tielemansa nego tih 50 milki se opet bude istreslo na Vollanda,Lea i neznam s kakvom tarabom nas budu iznenadili :clap:
Treba biti realan i ne pisati navijački, mi bez nekih vatrogasnih mjera i 2 top pojačanja se borimo i iduče godine za opstanak.. jer osim Reusa tko može svojom klasom riješiti tekmu? Možda Kampel, možda Kagawa možda Miky.. dajte molim vas... Juve nam je pokazao gdje smo trenutno i da osim Reusa mi nemamo niti jednog kvalitetnijeg igraća u sredini terena :!:
Da rezimiramo bez 2 top igrača tipa Firmino i Neki napadač brutalni nemamo se čemu nadati....
A ako se netko nada napretku s Vollandom, Sorianom i Leom taj je prehebeni optimist :bow:
Gladbach se pojačava, Lever se pojačava, Schalke se pojačava o Bayernu i Wolsburgu da ne govorimo i na koju mi foru možemo u lp bez puno milijuna :?: a najave su da nema neto investicija :cry:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 mar 2015, 15:53

E da bilo je lijepo biti dio priče i uživati u prethodnim sezonama (ne računajući ovu naravno) ali sve je izvjesnije da se vraćamo nekoliko godina unazad po pitanju transfera i samih ciljeva. Bljuje mi se realno kad vidim s kojim se igračima mi povezujemo, pratim nogomet od malena ali da nije Borussije brate ne bi nikad čuo za neke igrače koji su vječiti talenti a od njih nikad ništa, razočaran sam ali eto odlučio sam se kao mali za BVB i moram se s time i nositi da neću gledati ponajbolje igrače u našem dresu, da se neću veseliti naslovima svake godine i gledati BVB u završnici LP itd... Za Vollanda sam čuo da je naš od ljeta 2015 i to je kao zamjena za Reusa koji nije otišao jer će put Barcelone, jedinog kluba zbog kojeg bi ostavio BVB, moguće da je tako a i ako je hvala njemu što je bio korektan, šta će čovjek kad neće vidjeti LP ko zna kad inače. Klopp kaže velika rekonstrukcija i ko zna kako će nam ekipa izgledati, a njegova plaća je previsoka puno previsoka ali eto možda se stvari pokrenu na bolje, treba uvijek vjerovati :thumbup:

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 27 mar 2015, 16:14

@zgmiky
Ma dobro si sve napisao.....
Ali prije nismo mogli ni razmišljati o transferima preko 10 milki... ali svima je krivo jer se od Reusa nije dovelo igraća koj bi bio pojačanje a najviše mi je žao šta se spržilo na koje kakve odrone 120m€ a prića se da se nema love za Firmina ili Bonya ili Bentakea a bolje dovesti za 30 milki 3 odrona i potencijalna talenta ili vrtiti odbjegle sinove nego kupiti wc igrača...
A svi se nadamo i ja prvi da ču skupljati pare da se ode zadnje kolo buli-a u Dortmund jer to doživiti je neprocijenjivo ali jedno su nade i smovi a drugo realnost na žalost...
Ali baš mi se bljuje od toga šta će biti na ljeto... sreča pa sezona počinje pa se neče moči pratiti tm i živcirati bez veze kad se bude spekuliralo o našim pojačanima :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 mar 2015, 16:23

Nije Dortmund jos "zaglibio" da bi se reklo da se vraca na dane stare "slave". Ako dobro odrade ovaj ljetni prelazni rok,mogu se bez problema vratiti u sami vrh Bundeslige.

Prvo bih rijesio sve igrace koje zele ici. Kod god smatra da je "prevazisao" Dortmund,prodati ga.

Fabian Schar,Yarmolenko,Andre Ayew...sve su ovo igraci koji su slobodni na ljeto i koji bi itekako mogli pojacati Dormtund. Uz to sve,ako vec planirate prodati CIRU za 15 mill,malo nadoplatite i uzmite Dzeku koji vam se vec godinu dana nudi. Imate igraca koji se vec dokazao u Bundesligi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 mar 2015, 18:05

Klopp zaradjuje previse ? :roll: :lol:

Covjek je zadnjih 4-5 sezona medju 5 najboljih europskih trenera i ako cemo po zaslugama jedino je mogao dobiti vise...ovo je prva sezona da klub igra ispod ocekivanja iako je i to upitno s obzirom da vecina ovih igraca je samo kod njega igrala na top nivou.

Sto se tice tih top pojacanja treba razlikovati kad kupis igraca za 20 miliona sa platom 3-4 miliona na 5 godina i igraca od 30 miliona sa platom 7-8 miliona za isti period.Znaci ne radi se tu o tih pisljivih 10 miliona vise nego o ogromnih 30 miliona vise za 5 godina i to na samo jednog igraca.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 28 mar 2015, 00:17

P.E.A zabio 2x za Gabon protiv Malia .

[youtube][/youtube]

Mlada rep Njemacke u21 odigrali 2:2 protiv Italije nasa 2 igraca zabili 2 gola, Posudjeni Leitner i Bittencourt koji ima buy back klauzulu od 5 mio Eura ... Treba napomenut da je igrao i nas Ginter 90 min koji je i krivac za prvi primljeni gol jer mu je pobjegao protivnicki igrac, mali je totalno van forme od kako je dosao pliva luta i nikako da par utakmica pristojno odigra :( ...

Leitner sa DESETKOM na ledjima kod legendarnog Hrubescha zabio gol za U21 iz penala ... Nije mala stvar kod Hrubescah nosit DESETKU ... ja Leitnera jos nisam odpisao pokazao je mali ogroman talenat i potencijal ... Nadam se da ce se vratit i dobit neku realnu sansu ..

[youtube][/youtube]

Bittencourt zabio takodje za U21 ... O kojem se zadnjih dana pisalo da postoje sanse da ga vratimo za klauzulu od 5 mio Eura ...

Jos uvijek nema Klipa ko nadje neka postavi ...

Doktorski Gol Kampla protiv San Marina, Slovenija dobila 6-0 Kampl odgrao 90 min ...

[youtube][/youtube]

Lijep Gol Adriana Ramosa u pobjedi Kolumbije protiv Bahreina, odigrao nas Ramkan 45 min usao u drugom poluvremenu ...

[youtube][/youtube]

Reus zabio protiv Kengura, igrao je u napadu neku laznu devetku i nekog pokretljivog napadaca meni se dosta svidjelo lezi mu ta pozicija pravo cudi me sto kod nas nije dobio sansu na toj poziciji, ali grehota je njeg gore stavit kod nas, jer preko njeg se ipak grade akcije i puno vise ucestvuje u igri jer je vodja ... Ali dosta fino odigrao imao jos jedan zicer koji je profulao, i jedan ponisten gol s pravom jer je bio u ofsajdu ... Reus odigrao 73 minute, Gundogan 90 ali nista posebno opet je Gundo dosta tanko odigrao za svoj nivo moze i mora puno bolje, inace Low presretan sto moze opet na Ilkaya racunat ...

[youtube][/youtube]

Sutra igraju Talijani sumnjam da ce Ciro dobit sansu i igrat :( , ui nedelju igraju Poljaci Kuba bi trebao igrat, Njemci takodje igraju tu treba ocekivat nastup Hummya Reusa i Ilkaya nadajmo se da ce Reusika opet zabit, isti dan igra i Papa sa Grcima gdje se takodje treba ocekivat nastup od 90 min .. Nadajmo se samo da se niko ne povrjedi ni lakse a kamoli teze valjda se vrate svi ZDRAVI PRAVI SPREMNI i nastave zabijati ...

Ciro prodaje svoju vilu za 1,4 mo Eura . Tu je sve jasno Ciro pakuje kofer i ide iz Dortmunda mec protiv Juventusa je presudio gdje je 90 min na klupi sjedio i tu je ocigledno puklo sve izmedju Kloppa i njeg tako da Cirkan sudeci po svemu ide ... Milan se jako interesuje za Ciru Talijanske naovine prenose da su sprmeni ponudit 15 mio , ili da mozda dodje do trampe da nam daju El Sharawyia a mi njima Immobilea ... Poznato je da smo ga nekad pratili i da ga Kloppo bas gotivio al je uvijek bio preskup ali eto sad je realna opcija ali taj igrac je realno receno propo i nadam se da ce bit pametni i uzet tih 15 mio kojih Ciro ni ne vrijedi ...

A nove spekulacije oko Ilkaya kako Bild prenosi njegov rodjak Ilfay ( koji je takodje jedan od savjetnika i menadzera Ilkaya) pregovarao je sa Atletico Madridom ali je on sam nametnuo njima Ilkaya i vodjeni su neki pregovori medjutim Atletico i nije bas nesto zagrijan tako da od tog nista ni nema . Gundoganov otac ujedno i menadzer je izjavio za BILD: ZELIMO JOS MALO SA ODLUKOM SACEKATI. . Kicker prenosi da ako uopste Ilkay i zeli produzit ugovor da je to samo NA JEDNU GODINU sto smo ionako vec svi znali i culi . Dakle i dalje nikakvih novih vijesti oko ovog **** . Mislim da i ovaj lagani pad form ima mnogo veze s tim sto i sam ne zna gdje ce nastavit svoju buducnost valjda se to ubrzo vise rjesi i on krene stopama MR 11 . :)
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 28 mar 2015, 17:02

MITROVIC NA RADARU opet .... Napokon jedan igrac po mojoj zelji i mislim da bi bio pun pogodak a ne bi bio skup do nekih 10 mio cak i manje jos :) .... Bilo bi ovo odlicno pojacanje Mitrovic i P.E.A odlican napad barem ja prezadovoljan a i realna je opcija ovo a ne kao Dybala koji je ipak mnogo ne realan ...
BvB Echte Liebe !!!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 mar 2015, 17:25

Ako ce mu jaja otkinuti i tako ga malo smiriti, onda ok. Bez toga - sta ce nam budala, da nas glupim crvenim kartonima ostavlja na cjedilu.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 28 mar 2015, 23:15

Immobile katastrofičan u remiju Italije :facepalm:
Tako da bi bilo najbolje da ga se proda...... A za njegovu zamjenu volio bi vidjeti Bentakea :kafa:

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 28 mar 2015, 23:33

Imam neki heben osjecaj,da ce se Marco Reus povrijediti ponovo protiv Georgie!! :-(
Nekakav šarat mi dosao hebem li mu miša..daj Bože da nisam u pravu ! BVB <3

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 mar 2015, 18:46

Borusse nije bio katastrofa uopste....istina DA je fulao 3 mrtve sanse Ali je igrao dobro sjajno se ubacivao iza ledza bugara I bukvalno sve sto su zabari stvorili islo je preko njega...nije gubio lopte puno,par finih prodora gdje je nanizao nekoliko bugara...sve u svemu dobra partija kojoj je samo falio gol...on ce procepit I njegova prodaja bice velika greska

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 29 mar 2015, 23:55

Sta treba cekati 2.godine da neko procjepi u ovom slucaju Miki i Ciro ,pa gdje to ima jos.
Tolika lova ..milioni baceni uzalud nama trena napadac tipa Lukaku ili Benteke..isto jedan Firminjo koji pokazuje iz dana u dan i dokazuje kvalitetu.
A ne nekakvi Jojici..Bitenkourtici...i ostala buranija.
Mislio sam da sam u pravu,ali nissm i sada se slazem i podrzavam forumasa borussie..u pravu je sve sto kaze napise.
Pozzdrav drug

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 29 mar 2015, 23:57

borusse00 **

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 30 mar 2015, 00:54

@edobvb
Ja isto kao i ti obožavam ovaj klub više od svega ali treba i skrenuti ponekad pažnju na situaciju da bez radikalnih mjera na ljeto nema napretka....
Kada god sam maštario i pisao navijački odma poslije tekme šamar...
Pa ja sam čak bio i toliki optimist da sam prije Juvea pisao da možemo i ligu prvaka osvojiti :D
A evo danas i Hummels daje izjave u kickeru da nije nemoguće da napusti nas i jasno kaže da želi jaku Borusiju...
Pa dokle čekati pojedince :?: :?:
Što se tiče Čire on je napadač a ne stoper da onakve 3 prilike promaši juče, a ja se pitam dokle čekati, isto tako i Miky danas protiv Albanaca ništa.... Pa se pitam do kad čekati Kagawu,Ramosa, Schmelea, Sahina i ostale da se vrate u formu, a dok kvalitetniji igrači nam propuštaju 30% tekma u sezoni...možda dok i sljedeče sezone ne izborimo europu i Hummy i Reus pophizde i ne odu što se i nebi čudio..
A vidimo Reusa kako briljira u zadnje dvije tekme Elfa kad ima s kime i pokazuje kakva je klasa...
Bez novog golmana,ljevog beka i nove 10-ke mi u lp iduće sezone nejdemo i to je nažalost surova istina
@gruezi
A što se tiće Mikya i Čire oni sa svojom vrijednosti od 57 milki nemogu riješit svojom individualnom kvalitetom reprezentacije Albanije i Bugarske skoro pa obojica vrijede kao te repke a šta onda očekivati dok dođe ozbiljniji protivnik :rol:

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 30 mar 2015, 02:11

Borusse00 slazem se opet,vidjecemo sta ce Klopp i uprava uraditi na ljetnom prelaznom roku ,prosli su debelo profulali.
Jedino Sokratis i Auba vrijede svaki milion sto su ulozili u njih.
Neznam sta se desava sa Ginterom,proglasen je najboljim mladim stoperom u bundeski..platili smo ga 10.milki ,a on sada prekomandovan u drugi tim...zalosno je sve to.
Miki = 27.5€
Ciro= 18.5€
Ginter=10 €
Ramos= 10. €
Jojic= 2.5 €

Ukupno= 68.5 milki..skoro 70 milioncica baceno uzalud..totalno promaseni transferi uprave kluba i Kloppa.
To se nesmije vise ponoviti nikako.
Sada sa prodajom istih dobivamo:
Miki = 20 i plus koji milioncic
Ciro= 15 - plus koji milioncic
Ramos= 7 - plus mozda milioncic
Jojic=1.5 do 2. miloncic
Weidi= 3 do 4.miloncica
Grosonja= 4 do 5. miloncica ,mada bih ga ja dao i za 2.5 milioncica
Schmele 5.milioncica
Sad da vidimo koliko je to para
To je negdje sa onim plus kojim milioncicem cirka 60€
Uz donaplatu nekih 20.milki sto bi ukupno iznosilo 80.milki..mozemo kupiti sljedece igrace,to je samo moja zelja.
Firminjo 25 - 30 milki
Benteke ili Lukaku oko 30.milki
Baba 10.milki
Zieler 10.milki
To bi bilo oko 80.milki i to bi bili pogodjeni transferi i mogli bi uz rame sa bayernom u bundeski ,i daleko dogurati u ligi prvaka.
Ponavljam to su samo moje zelje..a misljenja sam kao sto kaze drug forumas borusse00..vraticemo nazad Bittercount..Leitner..Ducksch..kupiti nekakve poluproizvode..i bice sezona kao i ova..zivo mucenje.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 30 mar 2015, 07:36

adnan24 je napisao/la:Klopp zaradjuje previse ? :roll: :lol:

Covjek je zadnjih 4-5 sezona medju 5 najboljih europskih trenera i ako cemo po zaslugama jedino je mogao dobiti vise...ovo je prva sezona da klub igra ispod ocekivanja iako je i to upitno s obzirom da vecina ovih igraca je samo kod njega igrala na top nivou.
A koliku je platu imao Lewat kad je zabijao za titule, kupove i finale LP? Otkako on ode, kola krenuše nizbrdo, bez obzira što je Klopp ostao. I koliko je platu trebao dobiti Klopp ove sezone kad je sa ekipom od preko 300 miliona prezimio na dnu BL i ispao najveći autsajder u osmini finala LP, gori od kilavog Šalkea koji se protiv Reala časno oprostio. I koliko su ove sezone u BL golova dali Ciro, Miki i Ramos zajedno plaćeni 60 miliona? Onoliko koliko je Lewat sam dao Realu u dvije utakmice LP. I koji su to igrači koji su samo kod Kloppa igrali na top nivou. Da nisu možda Jojić, Ciro, Miki, Ramos, Perišić, Ji, Šiber, Ginter. A ako misliš na Kagawu i Šahina, oni su nakon jedne dobre sezone digli sidro i vratili se kao ispušene muštikle, pa od njih Klopp do sada ne napravi top igrače.

Da ja ne pametujem, vidjećemo šta će biti iduće sezone, ako Klopp ostane, imaće priliku da pokaže koliko zna i vrijedi.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 mar 2015, 16:31

opel je napisao/la: A koliku je platu imao Lewat kad je zabijao za titule, kupove i finale LP?
Mnogo manju nego je zasluzio i da je ostao dobio bi mnogo vise...
opel je napisao/la:Otkako on ode, kola krenuše nizbrdo, bez obzira što je Klopp ostao.
Suplja ti je prica ovo...osvajao je Klopp i prije Lewandowskog.Ne znam sta je uopste poenta ovog poredjenja :?
opel je napisao/la:I koliko je platu trebao dobiti Klopp ove sezone kad je sa ekipom od preko 300 miliona prezimio na dnu BL

Ja koliko znam plata je fiksna za 3-4 sezone i on je ovu trenutnu itekako zasluzio...kad bude doslo vrijeme da se potpise novi ugovor(ili ne) onda mozemo pricati o tome treba li dobiti vise ili manje.

opel je napisao/la: I koji su to igrači koji su samo kod Kloppa igrali na top nivou.
Bolje je pitanje koji su to igraci izuzetak...cak i najvece zvijezde tima s kojima je Klopp osvajao titulu u igrao finale lige prvaka nisu uspjeli zadrzati tu formu odlaskom iz BvB-a a mnogi kao sto su Bender,Schmelzer ili Subotic su igrali katastrofalno za nacionalni tim.Sahin,Kagawa,Barrios,Gotze,Lewandowski-to su najvece Kloppove zvijezde uz Reusa i Hummelsa.Samo Gotze i Lewa su prezivjeli odlazak a i oni nisu ni blizu stare forme.

opel je napisao/la:A ako misliš na Kagawu i Šahina, oni su nakon jedne dobre sezone digli sidro i vratili se kao ispušene muštikle, pa od njih Klopp do sada ne napravi top igrače.
To sto je Klopp od kojekakvih anonimusa i antitalenata napravio igrace ne znaci da ce to uvijek biti slucaj.Da je tako ne bi ni ovi najtrofejniji i najbolji treneri danasnjice trosili po 50-100 miliona po sezoni i to na vec postojeci milijarderski tim.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 mar 2015, 17:04

ILKAY TREBA PRODUZIT UGOVOR !!! Kicker je objavio kako bi se to narednih sedmica trebalo desit ... I to ne na godinu dana vec na vise :D , spominje se plata slica Reusu sigurno koji milioncic koji manji ali to negdje izmedju 6 i 8 i visoke premije vjerovatno ... Dakle Ilkay bi trebao ostat ... Nadajmo se ce neko sa Hummelsom popricat iz uprave i dat mu do znanja da onako glupe komentare ne smije iznosit u javnost pogotov kao KAPITEN !

Zalosno je sto je ovakvu izjavu dao nije mu ovo trebalo nit ga je ko tjerao po najvise radi cinjenice sto je KAPITEN i prvi covjek kluba i vodja, pa brate kakav si vodja kad ti spominjes da dizes sidro ? da razmisljas o tome sto ti to treba, bolje suti jednostavno svojim izjavama pokazuje da nije za kapitena i vodju ovo nije prvi put ove sezone da je zasro. Ako mu se ide u United bujrum neka ide ...

Stvarno ga volim obozavam moj ubjedljivo najdrazi igrac ove ekipe zadnjih 5 godina i uvjeren sam da ce i ostat al me nerviraju ovako glupe izjave s kojima potpaljuje vatru ... Jer do juce se je kleo u vjernost i pricao druge price ... Nadam se da ce mu Klopp pojasnit neke stvari a i uvjeren opet kazem da ce ostat nije njemu dzaba Kloppo dao traku kapitensku ... Ali bitno je da Ilkay ostaje i potpisuje novi kontrakt :kafa: !!!
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.