FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Choks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Choks » 29 mar 2015, 23:50

" onclick="window.open(this.href);return false; . Laku noć raja . Volim te Željoo !!
Brkica

Nydalen
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Nydalen » 29 mar 2015, 23:55

fedeltafrotta je napisao/la:negdje sam to vidio, a i svi cu pricali da je tada... ako nadjem tacan podatak 100% javim ti
Javi mi to molim te, neko kaze 13 neko 16 a nekad su znali derbi stavit i za nedjelju tj u ovom slucaju 17 :(
Zadnja izmjena: Nydalen, dana/u 30 mar 2015, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 mar 2015, 08:28

srijeda je datum od prije odgode kola i tad sigurno nije. ma u nas se ništa ne zna.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 30 mar 2015, 09:34

5. juna se igra, logično

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 30 mar 2015, 09:39

:-D zanimljiv datum :-) nesto bitno se dogodilo na taj dan
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 30 mar 2015, 09:41

znaju pitari

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 30 mar 2015, 12:31

Ima li kakvih informacija na vidiku :) . Hoće li se bar igrati neka prijateljska utakmica.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 30 mar 2015, 13:44

Ima li kakvih naznaka da se nesto desava u klubu? @Super se jos nije javio a ni ostali bas nisu pri sutu da nesto napisu. Ja nisam u gradu pa ni mahalskih nema da makar o necemu razmisljam. Ajde nadam se da je zatisje pred buru.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 mar 2015, 13:56

Bice ubrzo zvanicna potvrda ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 30 mar 2015, 14:11

bagrcavi je napisao/la:Bice ubrzo zvanicna potvrda ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Neka masala,samo nek se nesto radi. Nego kakve su vijesti o Rijadu? Nije valjda nesto ozbiljno.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 mar 2015, 14:48

bezveze ti priča

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 mar 2015, 14:55

Ma ne trebamo se mi opterecivati njihovim akademijama i stvarima. Oni imaju svoju filozofiju, mi imamo nasu. Kad vidim koliko igraca u prvom timu dolazi iz naseg omladinskog pogona stvarno srce ti bude puno. A da stvar bude jos bolja, sama cinjenica da tu ima jos omladinaca koji bi vec iduce godine mogli da zaigraju za prvi tim, govori da se ide ka dobrim putem. Pogledajte samo prosle godine. Tu su bili Zolotic i Hodzic, ove godine su tu Sadikovic i Bajic. To se trazi... Iduce sezone ocekujem Kjosevskog na golu, Amira "pravog" na sredini i mozda jos Beganovica da bude stalni clan prvog tima. Plus Bajic i Sadikovic ako ne odu nigdje. Pogotovo ovaj drugi. A ako ode, nadam se da ce to biti za masnu lovu...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 mar 2015, 14:55

Trebamo biti ponosni na našu djecu ali nikako ne porediti to sa divovima. Pogotovo ne na ovaj način kako neki ismijavaju ovu malu djecu pjetliće i sl. To su ljudi djeca, ok juniori A i kadeti A, ali ovo ostalo samo treba isticati ali nikako ne provocirati na ružan način. Stalno treba obajvljivati koliko je naših u kojim selekcijama i sl, pobjede svih selekcija, ali ne provocirati za tu malu djecu.

@pintol kako ide tačan nastavak te pjesme?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 mar 2015, 16:52

Druže nisam ni mislio na tebe da ismijavaš. Slika nema veze sa tim. Baš je dobra i rekao sam da treba promovisati ovu našu školu ali iznošenjem činjenica, ovakvim slikama i sl, a ne drugim stvarima. Konkretno sam mislio na @maumau-a zbog ovoga :urnebes: ili na @bluetrain1921 Mihojević na guranje, Plakalo neće niakd stati na gol itd, a svemu je povod pobjeda ove djece. To su djeca. Treba naše pohvaliti a ne smijati se kao akademiji, a ova djeca uopšte nisu još ni blizu akademije po godinama. Ni u Barsi nebi bili po godinama. U tim godinama se može desiti da npr dva igrača dominiraju fizikom i razvaljuju sve živo.

bluetrain1921
Kontakt:

Post Postao/la bluetrain1921 » 30 mar 2015, 18:47

Akademija je imaginarna vjeruj,u praksi od toga nema nista ,zato Plakalo(nisam mislio da ga vrijedjam) nece stati na gol osim u prijateljskim tekmama,jer ne guraju svoju djecu,na dva golmana dovode treceg i kako mislis da brani,kako bi kod nas igrao mali Amir da smo doveli Zebu itd!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 mar 2015, 20:27

De ba covjece, koga ovde zanimaju divovi? Imas tamo mogucnost diskutovat o njihovoj akademiji i poslovnoj strategiji.
Samo Zeljo!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 mar 2015, 20:33

[youtube][/youtube]
Ako neko želi pogledati, jedan od sljedećih koji će se takmičiti sa Wagnerom :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 mar 2015, 20:34

simpatično je ovo kako su svi prihvatili nadimak divovi, samo u posprdnom značenju :mrgreen:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 mar 2015, 20:50

Pred ovu pauzu jednom mom haveru je na pamet pala super ideja.. Kaže on: "bi bilo dobro okupiti sve reprezentativce iz svih državnih selekcija koji su iz našeg omladinskog pogona i ove što smo ih mi afirmisali i uraditi kakvu moćnu, zajedničku fotografiju"..

Ideja mu je fakat bila dobra i ne znam može li se to izvesti u dogledno vrijeme.. Obuci im naše dresove i na našem stadionu ih staviti na istu fotku.. Bilo bi tu sigurno vise od dvadeset igrača krenuvši od asova iz A selekcije pa preko mlade, juniorske i kadetske repke.. Kako bi to moćna fotka bila i jaka propagandna poruka..

Može li neko od raje koja pomnije prati državne selekcije napisati imena svih reprezentativca u svim selekcijama a koji su produkt našeg Želje??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 30 mar 2015, 21:56

champions1921 je napisao/la:Pred ovu pauzu jednom mom haveru je na pamet pala super ideja.. Kaže on: "bi bilo dobro okupiti sve reprezentativce iz svih državnih selekcija koji su iz našeg omladinskog pogona i ove što smo ih mi afirmisali i uraditi kakvu moćnu, zajedničku fotografiju"..

Ideja mu je fakat bila dobra i ne znam može li se to izvesti u dogledno vrijeme.. Obuci im naše dresove i na našem stadionu ih staviti na istu fotku.. Bilo bi tu sigurno vise od dvadeset igrača krenuvši od asova iz A selekcije pa preko mlade, juniorske i kadetske repke.. Kako bi to moćna fotka bila i jaka propagandna poruka..

Može li neko od raje koja pomnije prati državne selekcije napisati imena svih reprezentativca u svim selekcijama a koji su produkt našeg Želje??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
slika

Fali jedan stoper.Inace reprezentativci koji su prosli nasu omladinsku skolu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 25 gostiju.