FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AulleTa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AulleTa » 11 apr 2010, 11:53

harry_90 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Nevjerujem da ćemo uzeti nešto Slaviji. Mislim da će nas pobjediti, iskreno, iako ja ne bih volio da se to dogodi. Poslije toga, Željo MORA pasti na Tušnju, što će mu biti i prvi poraz sezone aBd.
Ma i ja mislim da ce biti tesko im uzeti bod,posto su iza nas trenutno,al nada posljednja umire :D ma Zeljo ce prvu MOZDA izgubit na Tusnju,jer su predobri ove godine .
Svakoj seriji, mora doći kraj, pa će tako i Željinoj, iako im od srca želim da uzmu titulu prvaka, mi im nećemo dozvoliti da uzimaju bobe :lol: na našem terenu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2010, 11:57

AulleTa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Nevjerujem da ćemo uzeti nešto Slaviji. Mislim da će nas pobjediti, iskreno, iako ja ne bih volio da se to dogodi. Poslije toga, Željo MORA pasti na Tušnju, što će mu biti i prvi poraz sezone aBd.
Ma i ja mislim da ce biti tesko im uzeti bod,posto su iza nas trenutno,al nada posljednja umire :D ma Zeljo ce prvu MOZDA izgubit na Tusnju,jer su predobri ove godine .
Svakoj seriji, mora doći kraj, pa će tako i Željinoj, iako im od srca želim da uzmu titulu prvaka, mi im nećemo dozvoliti da uzimaju bobe :lol: na našem terenu.
Ma nek osvoje titulu,al u Tuzli ostaju bodovi :D kako stojimo pred mec sa Slavijom imal kartoniranih,povrijedjenih ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 apr 2010, 13:01

Joguncic definitivno nije normalan. :D Pa opet je pogodio.
Slavija, mi dolazimo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zeljo je uzeo dosta bodova u gostima, tako da im bodovi sa Tusnja nece ni biti potrebni. Ta utakmica bi mogla biti odlucujuca sto se tice Slobode.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2010, 13:08

Sloboda na Tušnju nije primila gol 566 minuta

Jučerašnja pobjeda nad ekipom Zrinjskog, i posljednji niz od četiri utakmice bez poraza, Slobodu su napokon pomjerili sa dna tabele. Tako su kalkulacije, sabiranje bodova i analiziranje rasporeda Slobodinih protivnika za kratko zaboravljeni, barem dok igrači Vlatka Glavaša nižu uspjehe.

Međutim, u sjenci borbe za opstanak pomalo nezapaženo ostaje podatak da se Slobodina mreža na Tušnju nije tresla već 566 minuta ili tačnije od 64. minuta utakmice Sloboda – Modriča (7.11.2009) kada je Duško Stajić pogodio za konačnih 1:2.

Nakon toga u šest utakmica prvenstva i kupa, kada su na Tušnju gostovali Slavija (kup), Olimpik, Leotar, Sarajevo, Široki Brijeg i Zrinjski (prvenstvo), Denis Mujkić koji posebno na proljeće brani u odličnoj formi, uspio je sačuvati svoju mrežu.

Do kraja prvenstva u Tuzli će gostovati Željezničar, Borac, Travnik i Velež, a ko će i da li će neko od njih uspjeti prekinuti niz bez primljenog gola, na kraju je ipak manje bitno, od bodova koji su "crveno-crnim“"u tim susretima više nego potrebni.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 apr 2010, 13:12

Za svaku pohvalu. Vidi se rezultat dovodjenja kvalitetnih odbrambenih igraca, koji pored toga sto uspjesno brane svoju mrezu, postizu i golove protivnicima. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 11 apr 2010, 13:39

mora se samo umrijeti hahah ma zeljo je prejak ove sezone a volio bih iskreno da do tada skupimo vec dosta bodova sa strane pa da slobodu ako treba i pustimo da ostane u ligi, nek ispadnu laktasi i modrica ionako to odavno zasluzuju... :D
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 apr 2010, 16:08

ultra_CImanija je napisao/la:
mora se samo umrijeti hahah ma zeljo je prejak ove sezone a volio bih iskreno da do tada skupimo vec dosta bodova sa strane pa da slobodu ako treba i pustimo da ostane u ligi, nek ispadnu laktasi i modrica ionako to odavno zasluzuju... :D
Vjeruj da bi i ja volio da Slobodi ne trebaju bodovi pa nek Zeljo pobjedi, neka bude prvak.
Zeljo je ipak institucija za FK Sarajevo. (Ubise sa ovom kasetom, a nece da je kupe).
Nadam se da cete biti prvaci i bez tri boda na tusnju. Ovo da cete biti prvaci je 100% iskreno. 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2010, 16:12

ultra_CImanija je napisao/la:
Ne vjerujem da ce Laktasi,prije ce Rudar P.da ispadne neg oni ;) i ja vam zelim od srca da osvojite ligu,zasluzili ste,a 3 boda sa Tusnja NEMA :lol:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 apr 2010, 10:25

Prvo sada Slavija pa onda Željo. Ako budemo kakve lude sreće da osvojimo bod(ove), bio bih presretan. Ako planiramo opstati moramo uzeti sve bodove na Tušnju i koji bod sa gostovanja, barem jedan. S tim bi imali još 17 bodova i ukupno 44, što je za opstanak, i više nego dovoljno.
Spammer

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 12 apr 2010, 10:40

AulleTa je napisao/la:Prvo sada Slavija pa onda Željo. Ako budemo kakve lude sreće da osvojimo bod(ove), bio bih presretan. Ako planiramo opstati moramo uzeti sve bodove na Tušnju i koji bod sa gostovanja, barem jedan. S tim bi imali još 17 bodova i ukupno 44, što je za opstanak, i više nego dovoljno.
Imam osjećaj da je utakmica sa Slavijom presudna za opstanak.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 apr 2010, 10:44

Ma ne vjerujem da je presudna,al oni su u katastrofalnoj formi,mozemo bod uzeti,poslije Zelje idemo Rudara sve ekipe koje se bore za opstanak,idemo u goste .

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 apr 2010, 11:39

nama su uz sve domace pobjede dovoljna samo 3 boda iz modrice za siguran opstanak...to je to..sve sto dodze preko tog je odlicno...znaci na Tusnju dobit zelju,borca,veleza i travnika te u gostima modricu i imamo zagarantovan opstanak
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 apr 2010, 11:50

Tesko da cemo sve uzeti kuci,mozda kiksamo protiv Zelje ili Borca ?Modricu moramo uzeti kako znamo i umijemo,ako ne uzmemo bice sramota :( Zrinjski smo zasluzeno dobili,i trener im je priznao,al nije bilo nasih musterija iz Mostara,strah izgleda . :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 apr 2010, 12:12

harry_90 je napisao/la:Tesko da cemo sve uzeti kuci,mozda kiksamo protiv Zelje ili Borca ?Modricu moramo uzeti kako znamo i umijemo,ako ne uzmemo bice sramota :( Zrinjski smo zasluzeno dobili,i trener im je priznao,al nije bilo nasih musterija iz Mostara,strah izgleda . :D
ne kontam sto bi kiksali protiv zelje i borca...borca pogotovo...gledo sam ih par puta i nista oni posebno nisu...a i zeljo nam je redovna musterija zadnjih par godina...sto na grbavici sto na tusnju...ne kazem da ce bit 5-0 al hladno mi to mozemo uzet...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 apr 2010, 12:16

Protiv Zelje ce biti tvrda tekma,al mozemo mi to uzeti pa makar sa 1:0 :D Slaviji mozemo izvuci bod imamo dobru ekipu,al samo ce sudije navlacit na stranu domacina,jer im treba za opstanak u ligi,imamo sad tezak raspored 4 jake tekme zaredom,srecom nakon Rudara igramo 2 kuci protiv Borca i Travnika,tu bi uzeli svi 6 bodova,i opstanak je zagarantovan .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 apr 2010, 12:21

harry_90 je napisao/la:Protiv Zelje ce biti tvrda tekma,al mozemo mi to uzeti pa makar sa 1:0 :D Slaviji mozemo izvuci bod imamo dobru ekipu,al samo ce sudije navlacit na stranu domacina,jer im treba za opstanak u ligi,imamo sad tezak raspored 4 jake tekme zaredom,srecom nakon Rudara igramo 2 kuci protiv Borca i Travnika,tu bi uzeli svi 6 bodova,i opstanak je zagarantovan .

Zaboravio si da u Slaviji ima Darko Spalevic aka Penal :) nema sanse ni boda da uzmemo :D nazalost tako je
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 apr 2010, 12:24

harry_90 je napisao/la:Tesko da cemo sve uzeti kuci,mozda kiksamo protiv Zelje ili Borca ?Modricu moramo uzeti kako znamo i umijemo,ako ne uzmemo bice sramota :( Zrinjski smo zasluzeno dobili,i trener im je priznao,al nije bilo nasih musterija iz Mostara,strah izgleda . :D
Dobijete Borac hladno a sa Zeljom prijateljski podjelite bodove...:D Da budemo i mi i vi zadovoljno ..

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 12 apr 2010, 12:43

Pirke_TM87 je napisao/la:
Dobijete Borac hladno a sa Zeljom prijateljski podjelite bodove...:D Da budemo i mi i vi zadovoljno ..
Nema problema, podijelićemo, samo da sloboda ne ispadne. A iskreno volio bih da željo osvoji prvenstvo imao bih za koga navijat u ligi prvaka.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 apr 2010, 12:57

djulba je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Nema problema, podijelićemo, samo da sloboda ne ispadne. A iskreno volio bih da željo osvoji prvenstvo imao bih za koga navijat u ligi prvaka.
Ma Sloboda ni teoretski ne smije ispasti, a po ovom rasporedu sto sam jucer gledao Modrica je siguran putnik u nizi rang i po svemu sudeci Laktasi ili Rudar Prijedor, tako da vas ne vidim ni blizu dna tabele, nego prema sredini i to sada poslije Lukavice, jer sam objektivnog misnjenja da mozete tamo uzeti i bod a i sva tri... I da jos nesto kazem, ova sezona kad zavrsi, ne ponovila vam se vise... ni vama ni Celiku... Nije vam mjesto gdje se trenutno nalazite... Pozdrav

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 apr 2010, 18:28

Pirke_TM87 je napisao/la:Ma Sloboda ni teoretski ne smije ispasti, a po ovom rasporedu sto sam jucer gledao Modrica je siguran putnik u nizi rang i po svemu sudeci Laktasi ili Rudar Prijedor, tako da vas ne vidim ni blizu dna tabele, nego prema sredini i to sada poslije Lukavice, jer sam objektivnog misnjenja da mozete tamo uzeti i bod a i sva tri... I da jos nesto kazem, ova sezona kad zavrsi, ne ponovila vam se vise... ni vama ni Celiku... Nije vam mjesto gdje se trenutno nalazite... Pozdrav

Hvala Pirke, nadam se da ćemo vas pobjediti ali da će Željo ipak osvojiti titulu prvaka BiH jer mu je u vrhu BH Fudbala pravo mjesto.
Spammer

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.