Priča se na tm-u da se se naši lederi raspitivali za ljevog beka Psv-a Jetru Willemsa
Lik ima 21 god i do sada 1 gol i nevjerovatnih 11 asista

Ma ili on ili Baba tu se nemože profulati...
Ja se slažem s izjavom Hummya da treba dovesti top pojačanje a ne za 30 milki kao što se nagađalo da bi se za te novce doveo Volland i Kruse
Što kaže @klopp možda bi i trebalo razmisliti ako bi se dala ponuda 50+ milki jer to je puno para ali jedino ako bi se
uložilo kako se spada ali pošto je scauting služba očajna bolje ga ne prodavati
A što se tiče Mikya pa taj lik je odigrao 7 dobrih tekmi i 70 loših, uopče nevidim razliku između njega i Stindla, samo što je ovoga Gladbach doveo za 3 milke a mi Ovog našeg bisera za 27,5
A šta se piše da je nakon zimske pauze procvat i da se nemože ponoviti ovakva sezona... ma nemože ku*ac, ako nebude investicija....pa koju smo mi tekmu osim derbya i 2 poluvremena protiv mainza i protiv Freiburga odigrali na nivou poslje zimske stanke
Možda protiv Levera 0:0 gdje nismo ni jednu opasnu akciju složili i gdje je Hummy spasio nas poraza..
Možda protiv Ausburga gdje smo vrisnuli 0:1? Tu se blebetalo isto da se nije bilo vremena dosta da se ekipa oporavi od šoka iz prvog djela i kako se pojačanje Kampel treba uklopiti
Onda dolazi ona tekma protiv Mainza gdje euforija oko Reusa koj sam svojom klasom u 2 pol riješava tekmu i to je jedna od svijetlih točaka
Možda protiv Stuttgarta čiji mladi stoper bio na klizanju i poklonio nam pobjedu
Možda protiv Juvea gdje u 180 minuta nismo nismo pošteno ušli u 16 metara
Možda protiv Dresdena gdje stoper u 85 min daje loptu Immobileu i riješava tekmu
Možda protiv jakih Hsv-a i Kolna gdje nismo kreirali niti jednu šansu, a protiv Kolna se trabunjalo i da je remi dobar jer Weidenfuhler obranio neznam ni ja kako 2 njihove čiste kontre.
Ili možda protiv H96 gdje smo prije crvenog Lea izgledali poput Granade kad povede protiv Reala ili Barce
Jedino u derbyu i protiv raspalog Freiburga koj je krenio u totalnu ofenzivu nakon našeg ranog gola pa je primio još 2 gola....
Znači na osnovu 2 i pol tekme se tvrdi da se bez nekih vatrogasnih mjera nemože ponoviti ovakva sezona meni više zvuči kao neka za*ebancija
Više mi je muka ponavljati ali bez 5 ili 6 novih igrača biti će to muka i Qurton igra i naredne sezone, za nadati se da se pojedinci budu prodali i dovela adekvatna pojačanja s barem jednim top igračem
Ps: Kirch se ozljedio i nema ga 2 ili 3 tjedan... Baš nam budu se bekovi onda naigrali protiv Bauerna