Vrlo moguće.Pasha_car_aga je napisao/la:Sutra je Hadzic u prvih 11, umjesto Besica!
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
#Salihović
-
nebeskasila
- Kontakt:
Treba dati priliku novim igračima, ali ne treba sad staviti novih 5 igrača koji nikako nisu uigrani da nas ovi dobiju sa 2-3 razlike, to nam sad ne treba. Treba nam pobjeda da dignemo samopouzdanje, treba nam ona igra kao protiv Francuza, treba nas dignuti do neba, da jedemo sve pred sobom, ne da igraju kao pi*ke kakve, igraj srcem za taj grb, sutra vas prati preko 20 000 navijača, odigrajte to kako treba, nema veze što je prijateljska.
- Motokultivator
- Kontakt:
E jesmo se usrecili...BozePetra je napisao/la:Vrlo moguće.Pasha_car_aga je napisao/la:Sutra je Hadzic u prvih 11, umjesto Besica!
Citava Austrija nam se smije...
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
99% je on starter sutra, sve upucuje na to! Losa igra Besica protiv Andore, prijateljska utakmica i jos sa njegovom maticnom zemljom, na press konferenciji sa selektorom, tako da... 
Jos ga pitaju hocel se radovat ako postigne gol, pa on ne moze na treningu dat gol, a kamo li na ozbiljnoj utakmici!
Jos ga pitaju hocel se radovat ako postigne gol, pa on ne moze na treningu dat gol, a kamo li na ozbiljnoj utakmici!
Pa neka igra sta ste dosadni, bolje sad da igra da ga vidmo da li je napredovao, nego da ga ubaci protiv Izraela da narpravi neku gresku ili da protiv Izraela napravi dobar potez pa da svi pojedete go.vna koliko ga blatite.
Sto niko ziv vec pola godine ne spomene Pricica, yeben igrac zbog kojeg nismo osvojili SP, koliko ste ga samo dizali u nebesa a on je u pet deka sa Hadzicem.
Sto niko ziv vec pola godine ne spomene Pricica, yeben igrac zbog kojeg nismo osvojili SP, koliko ste ga samo dizali u nebesa a on je u pet deka sa Hadzicem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako ce Besic onako igrati kao protiv pisljive Andore, onda bolje i Hadzic da igra.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ko je njemu konkurencija u našoj reprezentaciji, mislim prati li ga neko. Sta igra u klubu?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije Mume glup momak, vjerujem da mu je ovo protiv Andorre bilo za pamet, i da ce mu Mesa ukazati na par stvari. Moguce da Hadzic dobije priliku umjesto njega u nastavku susreta, ali vjerujem da pocinje Mume.
----------------- Begovic --------------------
Mujdza -- Vranjes -- Spahic -- Zukanovic
--------- Besic ---------- Pjanic ------------
Hajrovic -------- Stilic -------------- Visca
------------------- Dzeko --------------------

----------------- Begovic --------------------
Mujdza -- Vranjes -- Spahic -- Zukanovic
--------- Besic ---------- Pjanic ------------
Hajrovic -------- Stilic -------------- Visca
------------------- Dzeko --------------------
Nadam se sutra dobroj utakmici iako je prijateljska ko god da izadje na teren znam da ce ostavit i posljedni atom snage da ostvare jedan cilj a to je pobjeda uz veliku podrsku nasih navijaca. 
04.10.2009 !!
- Motokultivator
- Kontakt:

x
x
--------------------Begović--------------
------------Bičakčić----Spahić---------
-Vranješ/Mujdža------------------Zukanović-
---------------------Bešić---------------------
---------------Pjanić------------------------
Hajrović-----------Štilić----------Višća-
-------------Džekson-------------------
Ja mislim da će ovako početi Meša, u slučaju da Spaha ne bude igrao Vranješ ide na štopera a Mujdža ostaje na beku. Također vidjećemo kako će sa krilima početi, da li ostaviti Višću desnu ili ovako kako sam ja postavio na lijevo krilo, ostaje da vidimo.
U drugom poluvremenu mislim da će Šunjić, Sven, Prcić, Ibišević, Medunjanin i Hadžić dobiti priliku.
Edit
@Goalgetter, to je to što sam i ja mislio. Preduhitri me
------------Bičakčić----Spahić---------
-Vranješ/Mujdža------------------Zukanović-
---------------------Bešić---------------------
---------------Pjanić------------------------
Hajrović-----------Štilić----------Višća-
-------------Džekson-------------------
Ja mislim da će ovako početi Meša, u slučaju da Spaha ne bude igrao Vranješ ide na štopera a Mujdža ostaje na beku. Također vidjećemo kako će sa krilima početi, da li ostaviti Višću desnu ili ovako kako sam ja postavio na lijevo krilo, ostaje da vidimo.
U drugom poluvremenu mislim da će Šunjić, Sven, Prcić, Ibišević, Medunjanin i Hadžić dobiti priliku.
Edit
@Goalgetter, to je to što sam i ja mislio. Preduhitri me
- Motokultivator
- Kontakt:

x
x
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje igra za repku Sunjic od Solomona 
Svi su se obrušili na Ermina zbog Argentine što nije nimalo fer. Momak nije imao utakmica iza sebe i rovitog ga je stavio Pape.tuzlak1987 je napisao/la:Bolje igra za repku Sunjic od Solomona
Siguran sam da bi spreman pokazao svoje pravo lice, a Austrija je pravi protivnik gdje će to pokazati. Što se mene tiče neka u drugom uđe Šunjić umjesto njega pa ćemo vidjeti sve.
- sigurnoable
- Kontakt:
Tesko da ce Stilic igrati u prvoj, jer je Mesa rekao na press konferenciji da je vrlo moguce da ce igrati jer imaju pravo na 6 izmjena tako da je najvjerovatnije u planu da udje sa klupe.
Mene interesuje sta ce ovoliko zastavica ovih Austrije na stadionu, oni izgleda nisu ni svjesni sta ce nas biti sutra?
Mene interesuje sta ce ovoliko zastavica ovih Austrije na stadionu, oni izgleda nisu ni svjesni sta ce nas biti sutra?
Besic nije los bio,samo nervozan.On je jos uvijek los za kombinovanje u napadu ili neke suteve iz daljine,a protiv Andore nismo imali apsolutno nikakvih defanzivnih zadataka.
A eto za utakmicu nek vam bude,eto da izvedemo najjaci sastav i izgubimo npr,ili lose odigramo,sta onda uradit i kako znat sta ne funkcionise,tj sta bi bolje funkcionisalo ako nemamo priliku da to testiramo prije Izraela.I jednom Brazilu treba samopouzdanje,pa eno zamjenise pola ekipe na poluvremenu protiv Cilea.
Slazem se sa @Goalgetterom da ne treba neke glupe izmjene radit i ne treba nazor mijenjat da bi se samo upisali nastupi,al nije glupo dat jedno poluvrijeme Visci,jedno Hajrovicu.
Probat Zukanovica sa Spahicem,da li to funkcionise,ako bude cvrst kao i na beku,sa povratkom Kolasinca,ukoliko svi budu zdravi,imali bi veoma cvrstu odbranu.Mislim da je Zuka vec igro sa Spahom,nisam siguran,al dodatno uigravanje ce mu dobro doc,jer dugo nije bio sa reprezentacijom.
Stavit Ogija na desnog beka jedno vrijeme,jer nije za ocekivat da Mujdza zdrav doceka Izrael.
Probat Djurica samog u napadu bar 15-20 minuta da vidimo kako se sam snalazi.
Uigravat neki stoperski par bez Spahica jer ih stvarno imamo previse a svi su u pet deka(Ogi,Sunjic,Bicakcic,Zukanovic,Cocalic,pa cak i Hadzic iako mislim da nece imat jos dosta poziva za rep.) I od toliko stopera mi nemamo neki uigran par
Kombinovat u sredini sa Stilicem,Pjanicem i Besicem pa ubacit Medu njima,ili zamijenit nekog od njih sa Medom.
Cekaju nas veoma bitne utakmice a u slucaju povrede Spahica mi mozemo sastavit tri razlicita stoperska para od kojih niko nije uigran.Kako je otiso Miske vezni red,koji je bio najjaca karika,je neprepoznatljiv i nismo ni blizu one idealne kombinacije a i tu imamo dosta opcija.Odgovor na pitanje da li je bolji Visca u vrhunskoj formi ili Hajrovic u ocajnoj isto mozemo sutra dobit,a sto se tice Djurica samog u napadu,to nije bas potrebno da isprobamo nego je neka moja zelja da vidim kako bi izgledalo.
Sa ovim izmjenama ne bi trebali puno usrat utakmicu,naravno ne ocekujem ni ja sve ovo,al makar nesto od ovog da isprobamo.A i da izgubimo,a nisu ni oni mutavi da im pade samopouzdanje jer smo trazili idealne kombinacije u prijateljskoj.
Puno stvari mozemo rijesit utakmicom al nek se nama ori Bosnom behar probeharao u sred Beca,nek ga Đeko zabije,yebo ostalo.(nije da mene ne vuce ovo dvoje al ybg)
A eto za utakmicu nek vam bude,eto da izvedemo najjaci sastav i izgubimo npr,ili lose odigramo,sta onda uradit i kako znat sta ne funkcionise,tj sta bi bolje funkcionisalo ako nemamo priliku da to testiramo prije Izraela.I jednom Brazilu treba samopouzdanje,pa eno zamjenise pola ekipe na poluvremenu protiv Cilea.
Slazem se sa @Goalgetterom da ne treba neke glupe izmjene radit i ne treba nazor mijenjat da bi se samo upisali nastupi,al nije glupo dat jedno poluvrijeme Visci,jedno Hajrovicu.
Probat Zukanovica sa Spahicem,da li to funkcionise,ako bude cvrst kao i na beku,sa povratkom Kolasinca,ukoliko svi budu zdravi,imali bi veoma cvrstu odbranu.Mislim da je Zuka vec igro sa Spahom,nisam siguran,al dodatno uigravanje ce mu dobro doc,jer dugo nije bio sa reprezentacijom.
Stavit Ogija na desnog beka jedno vrijeme,jer nije za ocekivat da Mujdza zdrav doceka Izrael.
Probat Djurica samog u napadu bar 15-20 minuta da vidimo kako se sam snalazi.
Uigravat neki stoperski par bez Spahica jer ih stvarno imamo previse a svi su u pet deka(Ogi,Sunjic,Bicakcic,Zukanovic,Cocalic,pa cak i Hadzic iako mislim da nece imat jos dosta poziva za rep.) I od toliko stopera mi nemamo neki uigran par
Kombinovat u sredini sa Stilicem,Pjanicem i Besicem pa ubacit Medu njima,ili zamijenit nekog od njih sa Medom.
Cekaju nas veoma bitne utakmice a u slucaju povrede Spahica mi mozemo sastavit tri razlicita stoperska para od kojih niko nije uigran.Kako je otiso Miske vezni red,koji je bio najjaca karika,je neprepoznatljiv i nismo ni blizu one idealne kombinacije a i tu imamo dosta opcija.Odgovor na pitanje da li je bolji Visca u vrhunskoj formi ili Hajrovic u ocajnoj isto mozemo sutra dobit,a sto se tice Djurica samog u napadu,to nije bas potrebno da isprobamo nego je neka moja zelja da vidim kako bi izgledalo.
Sa ovim izmjenama ne bi trebali puno usrat utakmicu,naravno ne ocekujem ni ja sve ovo,al makar nesto od ovog da isprobamo.A i da izgubimo,a nisu ni oni mutavi da im pade samopouzdanje jer smo trazili idealne kombinacije u prijateljskoj.
Puno stvari mozemo rijesit utakmicom al nek se nama ori Bosnom behar probeharao u sred Beca,nek ga Đeko zabije,yebo ostalo.(nije da mene ne vuce ovo dvoje al ybg)
Nad tobom sunce najljepše sja
sigurnoable je napisao/la:Tesko da ce Stilic igrati u prvoj, jer je Mesa rekao na press konferenciji da je vrlo moguce da ce igrati jer imaju pravo na 6 izmjena tako da je najvjerovatnije u planu da udje sa klupe.
Probat medunjanina na desetku u prvom poluvremenu a drugo dati Stilicu, ja se nadam da ce obojica zadovoljiti da se ne sikiramo više za tu poziciju
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Besic je napravio bio bum kada je dosao ali nemojte sada reci da nismo svjesni nekih njegovih nedostataka u igri?
Nije ni on ono da kazes igracina i desavat ce mu se lose utakmice. On je striktno razbijac i trkac, to odlicno radi, a ostalo onako prosjecno, solidno. Ne treba momku stavljat teret na ramena jer mislim da je on tip igraca koji ce odigrati losije kada mu se namece nesto. Bolji je kada ciste glave igra i bez specijalnih ocekivanja kao i Pjanic.
Nije ni on ono da kazes igracina i desavat ce mu se lose utakmice. On je striktno razbijac i trkac, to odlicno radi, a ostalo onako prosjecno, solidno. Ne treba momku stavljat teret na ramena jer mislim da je on tip igraca koji ce odigrati losije kada mu se namece nesto. Bolji je kada ciste glave igra i bez specijalnih ocekivanja kao i Pjanic.
Upravo suprotno, njemu trebas da nametnes stvari i da das upute i zadatke.tuzlak1987 je napisao/la:Besic je napravio bio bum kada je dosao ali nemojte sada reci da nismo svjesni nekih njegovih nedostataka u igri?
Pa i blistao je kad je dobio upute da cuva Messija, Balea, Hazarda.
Mesa itekako mora sa njim popricati , a ponajvise o njegovom ponasanju, jer ono moze da nas kosta u bitim utakmicama, a to mislim na kartone. Nece njemu svaki sudija progledati kroz prste da davi nekoga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nase najbolje 2 utakmice u zadnje 2-3 godine, sutra nesto slicno ponoviti.
[youtube][/youtube]
Nase najbolje 2 utakmice u zadnje 2-3 godine, sutra nesto slicno ponoviti.
1946