BozePetra je napisao/la:izhod?harixs je napisao/la:ja bi ipak sacekao izhod narednih utakmica

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
BozePetra je napisao/la:izhod?harixs je napisao/la:ja bi ipak sacekao izhod narednih utakmica

Alibi vec?Motokultivator je napisao/la:Covjece od 12 bodova samo 2 boda.![]()
Tesko da nas i Mesa izvuce iz govana u koje nas uvalio onaj strucnjak
Momcino pokusaj procitati kolike gluposti valjas, da nemas niti jednog normalnog komentara. Samo se pitam kako ti ne dosadi. Ocito da si ti odavno na odmoru.Motokultivator je napisao/la:Da mi je tvoja pamet da se malo odmorim
Dakle, izhod je izlaz.harixs je napisao/la:BozePetra je napisao/la:izhod?harixs je napisao/la:ja bi ipak sacekao izhod narednih utakmica
ZMAJČEKIDakle, izhod je izlaz.
A ono na šta si ti mislio je ISHOD.
Pa neko ko normalno razmislja glavom ce i napisati ovako kao ti, ali imas ljudi tvrdoglavih da im mozak ni za sta i ne sluzi.SGD53 je napisao/la:U ovoj situaciji kada gledamo može se reći da smo kiksali protiv Kipra, poraz od Izraela je trebao biti, dok su remiji protiv Belgije i Walesa sasvim solidni rezultati.
NARAVNO to ne opravdava selektora Sušića, ali mi do kraja opet odlučujemo o sebi, situacija nije ne moguća ali je psihički teško jer znaš da nemaš pravo na kiks, utakmica protiv Izraela je vrlo vjerovatno i ključna jer ako Izrael sutra (ako Bog da) izgubi od Belgije onda ne smiju da izgube od nas u Zenici, mi tu jednostavno moramo pobjediti jer Izrael nam je konkurent za to treće mjesto koje je sada najvjerovatnije naš domet (osim ako se ne desi nešto sa Walesom i Belgijom), protiv Walesa smo pokazali da možemo ali i Wales je pokazao da može tako da onaj remi kada se pogleda sve u svemu i nije loš, jedino pitanje ostaje da li možemo pobjediti Belgiju tamo ? A odgovor na to će dati sutrašnja utakmica, jer ako sutra Meša izvede drugačiju ekipu nego protiv Andore to neće značiti samo da Meša razmišlja o svakom protivniku ponaosob nego da ima nešto što Pape nije imao, plan B (možda i plan C tko zna...).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Momcino ja sam svoje rekaoemir79 je napisao/la:Momcino pokusaj procitati kolike gluposti valjas, da nemas niti jednog normalnog komentara. Samo se pitam kako ti ne dosadi. Ocito da si ti odavno na odmoru.Motokultivator je napisao/la:Da mi je tvoja pamet da se malo odmorim
SGD53 je napisao/la:ZMAJČEKIDakle, izhod je izlaz.
A ono na šta si ti mislio je ISHOD.
Čovjek se može složiti sa tvojom konstatacijom, ali samo naravno u boldanom dijelu. Poraz nijedna ozbiljna ekipa ne smije imati u kalkulacijama pred susrete kvalifikacija koji su svi odreda od krucijalne važnosti za plasman na EP. Ekipa može biti oslabljena, ali ti moraš imati rezervne planove, povlačiti poteze da se obezbjediš na vrijeme, da osiguraš kritične pozicije igračima koji mogu upasti u tim ukoliko nesreća zadesi tim.emir79 je napisao/la:Izrael je ocekivan poraz, pola prve ekipe falilo, sto povrijedjeni sto klupe kao i danas.
A 3-0 protiv Izraela nije kiks?emir79 je napisao/la:Alibi vec?Motokultivator je napisao/la:Covjece od 12 bodova samo 2 boda.![]()
Tesko da nas i Mesa izvuce iz govana u koje nas uvalio onaj strucnjak
joooooooooj![]()
Ima 2 puta yebenu Andoru, obadva konkurenta u Zenici i Kipar na strani. Pa sta hoces pametnjakovicu.
Mozda mu se trebalo sve na tanjir servirati. Ima kiks protiv Kipra, ali i dva dobra remija protiv Belgije i Walesa na strani. Da vidimo kako cemo sa Mesom protiv ova dva suparnika.
Vjeruj mi da se uopste nisam nadao pozitivnom rezultatu u Izraelu, ne samo zbog povreda igraca i forme igraca, nego zbog toga sto lose igramo protiv njih. Nekako nam ne odgovaraju, bez obzira sto mi jesmo dosta kvalitetniji od njih, mi se jednostavno mucimo sa njima.Nit smatram da bi pozivanje jednog napadaca nesto poboljsalo. I da je pozvao Djurica mi se nebi sa njima mogli nositi u onoj utakmici. Sta odsustvo jednog Dzeke znaci, pa dovoljna je pobjeda protiv amatera Andore. Znaci da Dzeke kojim slucajem nije bilo, mi bi se i sa njima mucili.zizu1991 je napisao/la:Čovjek se može složiti sa tvojom konstatacijom, ali samo naravno u boldanom dijelu. Poraz nijedna ozbiljna ekipa ne smije imati u kalkulacijama pred susrete kvalifikacija koji su svi odreda od krucijalne važnosti za plasman na EP. Ekipa može biti oslabljena, ali ti moraš imati rezervne planove, povlačiti poteze da se obezbjediš na vrijeme, da osiguraš kritične pozicije igračima koji mogu upasti u tim ukoliko nesreća zadesi tim.emir79 je napisao/la:Izrael je ocekivan poraz, pola prve ekipe falilo, sto povrijedjeni sto klupe kao i danas.
Sve to mi nismo imali sa Sušićem. On je recimo na poziciji napadača imao 2x priliku da zove rezervu. Prvo sa Ibiševićem, pa onda sa Džekom, da bi u posljednji trenutak zovnuo Kvržića kao back-up. Veze s mozgom nema. Da se razumijemo, pozicija napadača nije presudila u ovom susretu, ali je itekako moglo da znači da smo imali napadača u prvih 11 koji to jeste.
Vidjeli smo kako je to išlo sa Hajrovićem, pa i sa Lulićem koji se u par navrata našao u gol prilici. Sigurno je ovo priča ŠBB-KBB, ali ipak neke stvari su isključujuće na grešku prošlog selektora, a usko su vezane za ovu utakmicu.
Ja nisam od onih koji je stalno trubio o njemu nakon njegovog odlaska i neumorno spočitavao greške koje je imao dotični njegovim sljedbenicima, ali ipak, neke stvari su očite i moraju se naglasiti, i vjerujem da se ti sa mnom slažeš u ovom slučaju te da nećeš tražiti alibi u tim stvarima koje si naveo nakon moga posta.
Ako ce njih taj poraz izbacit iz utrke, onda smo mi davno izbaceni jer ce oni i u slucaju dva poraza u sledece dvije utakmice i dalje biti bod ispred nas. Nemoj molim te pisat gluposti idi prati ZMBTemir79 je napisao/la: Ali bilo kako bilo to je sad proslost, nama valja po nove bodove protiv Izraela u Zenici, i mislim da je ona presudna iz razloga sto su oni ti koji bi trebali otpasti za utruku za EP. Sutra sam ubjedjen u pobjedu Belgije, sto znaci drugi poraz Izraela, i onda nasa pobjeda bi ih konacno izbacila iz utrke, a nama bi se vratilo samopouzdanje.