31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Po meni ova utakmica nije za dokazivanje, ovo je vrlo važna utakmica i treba je početi sa najjačim sastavom. Samopouzdanje nam vrlo slabo i treba to podhitno vratit, a pobjedom protiv Austrije bi ga dobro vratili. Samo nam još fali jedan težak poraz pa da stavimo tačku na i, da mi imamo sad dobar bodovni saldo pa bih i razumio da se isprobaju novi igrači, zato služe prijateljske ali ova za to ne bi trebala.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedno su upute, drugo breme koje treba nositi. Tj nisam na to mislio. On i Pjanic nemaju mentalitet kao Begovic ili Spahic da sami sebe preispituju. Kada im nesto stavis na ledja oni mogu biti samo losiji ..pogotovo oko Besica kada se stvara losa atmosfera to obicno ne bude kako treba (HSV, Jagodic).
Te lazi tesko idu u vrijeme interneta. Hadzic je zbog hajduckogermanske poluamaterske menadzerske agencije upao u reprezentaciju, i dan danas je clan germanije.Evander je napisao/la:Menadzer Anela Hadzica je Adis Junuzovic-Paun. Inace od nedavno i zvanicno menadzer Miralema Pjanica. Svakodnevno ga mozete vidjeti sa Midhatom Dzekom po gradu, naravno veza je Edin Dzeko kod kojeg je pomenuti visio u Mancgesteru.PapeSusic je napisao/la:Nije valjda da ce igrati Seadov Hadzic? Nama je potrebna pobjeda, ili barem remi, da bi ostali u drugim sesiru za kvalifikacije SP
Hadzic trenutno nema nikakve veze sa Germaniom.
http://www.transfermarkt.co.uk/anel-had ... eler/51311" onclick="window.open(this.href);return false;
- Goalgetter
- Kontakt:

Tipp3: Bosance cemo pojesti kao Bosnu. [Bosna je jelo ovdje kod nas u Austriji]
- JackTheStripper
- Kontakt:
I takav je za Hadzica Makelele.emir79 je napisao/la:Ako ce Besic onako igrati kao protiv pisljive Andore, onda bolje i Hadzic da igra.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Austrija me podsjeca na nasu reprezentaciju od prije 3 godine. Puni su entuzijazma i pobjednickog mentaliteta. U naletu su, i ovaj ciklus kvalifikacija je idealna prilika za njihovu ekipu koja je inace spoj mladosti i iskustva. Formu iz kvalifikacija ce vjerovatno htjeti prenijeti i na prijateljske.
Za nas je sutra bitno da ne izgubimo, cisto zbog samopouzdanja, ali nisam prevelik optimista.
Za nas je sutra bitno da ne izgubimo, cisto zbog samopouzdanja, ali nisam prevelik optimista.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Bilo bi jako dobro da zbog samopouzdanja ne izgubimo ovu utakmicu. Austrija igra dobro, ali ako nasi odigraju onako kako znaju siguran sam u pozitivan rezultat. Ja se nadam da Mesa nece puno eksperimentisati, odnosno nadam se da ce barem poceti utakmicu s najjacim sastavom. Cisto da se vidi na cemu smo. Ovo nam je zadnja provjera pred Izrael (jos jedna kljucna
) i ne bi bilo mislim uredu da sutra pocene utakmicu bez 3-4 ili cak vise standardnih igraca.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- plavipatriota
- Kontakt:
kakvo je to jeloGoalgetter je napisao/la:
![]()
Tipp3: Bosance cemo pojesti kao Bosnu. [Bosna je jelo ovdje kod nas u Austriji]
Bice nama Makelele kad mu sudija pokaze crvendac. Sreca njegova pa nije dobio za ono davljenje.JackTheStripper je napisao/la:I takav je za Hadzica Makelele.emir79 je napisao/la:Ako ce Besic onako igrati kao protiv pisljive Andore, onda bolje i Hadzic da igra.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
TomBrajder
- Kontakt:
Bolje da Besic dobije crveni nego da Hadzic pokusa da igraemir79 je napisao/la:Bice nama Makelele kad mu sudija pokaze crvendac. Sreca njegova pa nije dobio za ono davljenje.JackTheStripper je napisao/la:I takav je za Hadzica Makelele.emir79 je napisao/la:Ako ce Besic onako igrati kao protiv pisljive Andore, onda bolje i Hadzic da igra.
I osoba sa takvim razmisljanjem meni kaze da idem pratiti ZMBT.TomBrajder je napisao/la: Bolje da Besic dobije crveni nego da Hadzic pokusa da igra
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
TomBrajder
- Kontakt:
Jbg druze to je istina, Hadzic ti je igrac manje isto kao kad Besic dobije crveni, s tim sto ce Besic doprinijet igri za vrijeme koje provede prije crvenogemir79 je napisao/la:I osoba sa takvim razmisljanjem meni kaze da idem pratiti ZMBT.TomBrajder je napisao/la: Bolje da Besic dobije crveni nego da Hadzic pokusa da igra![]()
Evo javno pozivam ove novinare ss.ba da kazu da li je laz i da provjere ovu informaciju.PapeSusic je napisao/la:Te lazi tesko idu u vrijeme interneta. Hadzic je zbog hajduckogermanske poluamaterske menadzerske agencije upao u reprezentaciju, i dan danas je clan germanije.Evander je napisao/la:Menadzer Anela Hadzica je Adis Junuzovic-Paun. Inace od nedavno i zvanicno menadzer Miralema Pjanica. Svakodnevno ga mozete vidjeti sa Midhatom Dzekom po gradu, naravno veza je Edin Dzeko kod kojeg je pomenuti visio u Mancgesteru.PapeSusic je napisao/la:Nije valjda da ce igrati Seadov Hadzic? Nama je potrebna pobjeda, ili barem remi, da bi ostali u drugim sesiru za kvalifikacije SP
Hadzic trenutno nema nikakve veze sa Germaniom.
http://www.transfermarkt.co.uk/anel-had ... eler/51311" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovorno tvrdim da je sve navedeno istina u sto ces se i sam uvjeriti u narednom periodu!!!
- Motokultivator
- Kontakt:
Citava Austrija nam se smijeTomBrajder je napisao/la:Bolje da Besic dobije crveni nego da Hadzic pokusa da igra
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Neki detalji sa ovih kvalifikacija, cisto radi uvida ako neko nije pratio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- AndreWilliams
- Kontakt:
Veceras nam treba pobjeda zbog samopouzdanja i zbog rankinga. Ako Spaha igra, onda njega i Ogija ostaviti u paru, Zuka lijevo, Mujdza desno. U sredini Besa na zadnjeg veznog, a Pjana i jos jedan i to ovim redom: Medo, Susic, Prcic, Anel, Cimi na lijevu polutku. Bez Lulica i Salihovica ce Visca da zauzme lijevu stranu, a Hajrovic desnu. U napadu Dzeko!!! Volio bi da Djuric dobije nekih pola sata, jer mu Svabe odgovaraju 
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Sve je spremno za Bec, idemo 
Veceras 1:3, strijelci Dzeko 2x, Djuric.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoće li biti kakva posveta nama forumašima? Ti, Cartman i mali Nerko (ide li još ko, ne znam) raširite kakav transparent.Goalgetter je napisao/la:Sve je spremno za Bec, idemo
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], Hrammm1921, perun, Zglavkar i 49 gostiju.