U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
A onaj lik jos brani Medinu
Jos kao ono ne placa ona iz svod dzepa, kakav argument
Nemoj molim te, ugasi se zajedno za BHRT-om ako je ikako moguce 
075
1:1 jebga
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Toliko nam je podmladak bitan da nisu u stanju radio prenos ... boze sacuvaj kako smo jadni
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Mali Ara dao gol za nas.
nog-olopta.com
Novosti iz Kaknja, strijelac prvog gola na utakmici je bio nogometas Dinama Armin Hodzic!
nog-olopta.com
Novosti iz Kaknja, strijelac prvog gola na utakmici je bio nogometas Dinama Armin Hodzic!
dajte ljudi temu za bht pa da opletemo za sve i kosarku i rukomet u bosni i za ovu sramotu sad,**** im atletika mater,da opletemo mozda sta urodi plodom 
Samo Sarajevo
Nema prenosa nigdje, ni na Moja tv (prelistao sam 226 kanala). Pa mogao je barem NTV IC Kakanj prenositi, ali i u nji neka sjednica 
U-21, U-19, U-17
Makar ovako pratiti http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 5802021197" onclick="window.open(this.href);return false; kad nam javni servis ne može omogućiti utakmicu.. 
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Sastav nase reprezentacije u utakmici protiv Turske:
Kjosevski, Memija, Merajic, Miletic, Omerbasic, Mihojevic, Rahmanovic, Radovac, Jelisic, Sadikovic i Hodzic.
Kjosevski, Memija, Merajic, Miletic, Omerbasic, Mihojevic, Rahmanovic, Radovac, Jelisic, Sadikovic i Hodzic.
opet Ara, iz penalaVirtu4l je napisao/la:Vodimo 2-1
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Opet Armin Hodzic, ovaj put sa 11 metara
Vodimo 2:1 prvo poluvrijeme. Haj barem to znamo
moglo bi ovo biti 1/2, protiv Amera je bilo 7+. Namačinje savez lovu preko mlade repke 
- plavipatriota
- Kontakt:
zato nikakvih prenosa nemaRafael30 je napisao/la:Vodimo 2:1 prvo poluvrijeme. Haj barem to znamomoglo bi ovo biti 1/2, protiv Amera je bilo 7+. Namačinje savez lovu preko mlade repke
Nema prenosa, nema dokazaplavipatriota je napisao/la:zato nikakvih prenosa nemaRafael30 je napisao/la:Vodimo 2:1 prvo poluvrijeme. Haj barem to znamomoglo bi ovo biti 1/2, protiv Amera je bilo 7+. Namačinje savez lovu preko mlade repke
Koliko smo proslavljeni napadaca u mladoj repci imali, govori i ta cinjenica da je Ara vec posle dvije utakmice (ili jednu i po) i 3 gola usao u top 10 strijelce i izjednacio se sa Muslimovicem, Viscom, Mesanovicem etc.
Bravo Ara!
P.s. Zna li se makar sastav?
Bravo Ara!
P.s. Zna li se makar sastav?
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 31 mar 2015, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jest u glavi tvojojSGD53 je napisao/la:Ovo je prelaz 1/2 100%
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
bravo za Kakanj! fino izgleda popunjeno sta bi bilo jos da je kvalifikacijska utakmica...
Zenica, Sarajevo ne zasluzuju mlade repke.....dodje 200-500 ljudi jos se grebu za free karte
Samo manje sredine gdje ce tribine biti pune a od veci sredina definitivno Mostar i Tuzla...prezadovoljan sam bio sa posjetom u Vrapcicima
Zenica, Sarajevo ne zasluzuju mlade repke.....dodje 200-500 ljudi jos se grebu za free karte
Samo manje sredine gdje ce tribine biti pune a od veci sredina definitivno Mostar i Tuzla...prezadovoljan sam bio sa posjetom u Vrapcicima
nogo.lopta.com
UZIVO: BiH - Turska 2-1 (80. minut)
Prva izmjena u nasem sastavu, umjesto Rahmanovica u igri je Fedor Predragovic koji je neposredno nakon toga ima sansu da poveca vodstvo naseg tima ali je nazalost promasio prazan gol.
UZIVO: BiH - Turska 2-1 (80. minut)
Prva izmjena u nasem sastavu, umjesto Rahmanovica u igri je Fedor Predragovic koji je neposredno nakon toga ima sansu da poveca vodstvo naseg tima ali je nazalost promasio prazan gol.
Kjosevski, Memija, Merajić, Miletić, Omerbašić, Mihojević, Rahmanović, Radovac, Jelišić, Sadiković i Hodžić.
pocetni sastav.
pocetni sastav.
1946
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Majestic-12 [Bot], SWOT i 55 gostiju.