Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ko ga J**+, mogao je doći prije par godina i bio bi legenda do sad sa Conteom i tri Scudetta, sad kad se raspada nek' spašava karijeru negdje drugo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Džeko je daleko pokretljiviji i ubitačniji napadač, dobar je s loptom u nogoma i više mu odgovara brzi stil igranja, uglavnom bolje je imati njega nego Llorentea.
Mislim da je bolje dati 20 miliona za Džeku nego 15 za Zazu bez obzira na razliku u godinama, Llorenteovih 4.5 miliona proslijedimo Džeki i to je to.
Mislim da je bolje dati 20 miliona za Džeku nego 15 za Zazu bez obzira na razliku u godinama, Llorenteovih 4.5 miliona proslijedimo Džeki i to je to.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mislim da je Zaza baš zbog godina bolje rješenje. Ali je skup što jest jest. Džeko je Ronaldinho za Llorentea što se tiče tehnike, ali je van forme jednako kao i Llorente. Pitanje je samo isplati li nam se kupovati igrača koji toliko košta, a van forme je i za 2 sezone će imati preko 30 godina. S druge strane Zaza nikad nije igrao u velikom klubu i ne znamo kako bi to sve izgledalo u Juventusu, ali je definitivno u boljoj formi. Subjektivno sam za Džeku, ali objektivno Zaza nam je bolja investicija gledajući naredne tri sezone.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma meni lično je Zaza totalno neuvjerljiv i apsolutno sam protiv njegovog dovođenja, nisam ni za to da Džeko dođe jer bih nekog mlađeg i eksplozivnijeg da se upari sa Moratom tj. Dyablu. 
Kun fejekun!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma kakvi, Dzeko dolazi od 2010. u Juventus, tad je cak bilo i "Zvanicno". Ne vjerujem da ce doci, iako bih volio umjesto Nanda.
Za Dybalu nikako nisam, Lacazette je moj pik.
Za Dybalu nikako nisam, Lacazette je moj pik.
Don't believe the hype.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ali čitajući malo stavove navijača u Italiji oni Džeku vide kao rezervu Llorenteu. Nemojte dvadeset miliona davati za rezerve, pustite ga onda u Cityu neka uživa.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- akisarajevo92
- Kontakt:
- IlFantasista
- Kontakt:
Llorenteu je svakako noga na ljeto, napravit će Allegri sigurno promjena i prilagodit će ekipu onako kako njemu odgovara. Izgleda da će na kraju sezone produžiti ugovor do 2017. godine.
Treba nam neki napač koji je istovremeno sposoban ući sa klupe i donijeti prevagu te biti starter, a Džeko ispunjava obje karakteristike. Zamislite Liga šampiona, grupna faza, treba nam gol, Allegri ubacuje Zazu...
Ako tušnemo Llorentea za 12-15 miliona, onda će nas Džeko koštati svega 5-7 miliona, obzirom da je Llorente došao besplatno.
Na ljeto se mislim odbrana neće dirati jer na lijevom beku će Asamoah biti pojačanje, desno mogu držati Lichtsteiner i Caceres, doći će mezz'alla, trequartista i prima punta po meni, eventualno neko krilo ako se ukaže prilika.
Treba nam neki napač koji je istovremeno sposoban ući sa klupe i donijeti prevagu te biti starter, a Džeko ispunjava obje karakteristike. Zamislite Liga šampiona, grupna faza, treba nam gol, Allegri ubacuje Zazu...
Ako tušnemo Llorentea za 12-15 miliona, onda će nas Džeko koštati svega 5-7 miliona, obzirom da je Llorente došao besplatno.
Na ljeto se mislim odbrana neće dirati jer na lijevom beku će Asamoah biti pojačanje, desno mogu držati Lichtsteiner i Caceres, doći će mezz'alla, trequartista i prima punta po meni, eventualno neko krilo ako se ukaže prilika.
Kun fejekun!
- IlCapitano
- Kontakt:
Čuj Džeko 20 miliona
Tevez je došao za 12, mogu se udarati u guzicu ako dobiju 10 od nas za raspalog centarfora.
Tevez je došao za 12, mogu se udarati u guzicu ako dobiju 10 od nas za raspalog centarfora.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
To je druga strana medalje, ja samo navodim cifre koje se spominju...Isto kao što realno Zaza vrijedi 8 ili 9 miliona u vrh glave, a za njega hoće 15. Tržiše je takvo...
Kun fejekun!
- akisarajevo92
- Kontakt:
A postovao sam te dosadIlCapitano je napisao/la:Čuj Džeko 20 miliona![]()
Don't believe the hype.
Dajte nam Dijambalu i Rabijesira iz PSG-a.
Ma Dzeko je mastor i legao bi nam samo tako. Slazem se da bi cijena morala ici ispod 20, nekih 16-17 max.
Njegova jedina greska je sto je ostao 2 sezone duze u Cityu nego sto je trebao.
Njegova jedina greska je sto je ostao 2 sezone duze u Cityu nego sto je trebao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
NIkad necu zaboraviti ovaj gol Nedveda i slavlje poslije.
Ko zna sta bi bilo da je igrao u finalu.
Ko zna sta bi bilo da je igrao u finalu.
Don't believe the hype.
Moze Dzeko, ali onaj iz Wolfsburga i s pocetka karijere u Cityu. Ovaj Dzeko iz zadnje 2 sezone ne treba nikom osim nasoj reprezentaciji koja boljeg nema niti ce imati uskoro. Lik se zasitio ozbiljnog fudbala i 99% on iz Citya ide van liga petice. Ono hodanje po terenu i ova forma, u Juventusu nece proci nikad.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- IlFantasista
- Kontakt:
Ista priča je bila i za Teveza kad je dolazio, pa kad se sjetim komentara što je dobio ''desetku'' i sl.
Juventus je nešto posebno i razlikuje se od ostalih klubova, nije to nešto umjesto kao u Cityu, igrači čija je klasa neupitna kao u ovom slučaju Džekina su uvijek u Juventusu bili odlični, barem većina.
Juventus je nešto posebno i razlikuje se od ostalih klubova, nije to nešto umjesto kao u Cityu, igrači čija je klasa neupitna kao u ovom slučaju Džekina su uvijek u Juventusu bili odlični, barem većina.
Kun fejekun!
Previše je 20 miliona za Dzeku, on vec duze vrijeme nije odigrao ono top utakmicu, na vrhunskom nivou.Te pare je nekad vrijedio sad sumnjam, mada engleski klubovi plate masno pa i svoje otpatke vole da cijene.
p.s. vidim da se FIGC sasro bankrota, mamu li im kriminalnu.
p.s. vidim da se FIGC sasro bankrota, mamu li im kriminalnu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Dzeko je najbolji igrac moje zemlje svih vremena, nasa ziva legenda i covjek koji je najbolji promoter i ambasador nase zemlje na svijetu. Pored toga, jedan je od najzasluznijih sto smo uspjeli otici na SP.
Medjutim, porediti Dzeku i Teveza je u najmanju ruku neozbiljno. Prvo zbog nacina igre, pa zbog razlike u klasi, a zatim ide karakter. Ja sam govorio i prije dolaska da spreman Tevez, moze dominirati ovom ligom kao Zlatan Ibrahimovic. Dzeko sve i da dodje, a nece, bio bi rezerva Morati.
Medjutim, porediti Dzeku i Teveza je u najmanju ruku neozbiljno. Prvo zbog nacina igre, pa zbog razlike u klasi, a zatim ide karakter. Ja sam govorio i prije dolaska da spreman Tevez, moze dominirati ovom ligom kao Zlatan Ibrahimovic. Dzeko sve i da dodje, a nece, bio bi rezerva Morati.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Bio rezerva ili ne, sljedeće sezone moramo imati 3 vrhunska špica ili trku na svim frontovima nećemo moći voditi kao ove godine. I Tevez odlazi 2016 godine tako da. Svakako već par godina imamo takvu filozofiju gdje i napadači koji su uslovno rečeno na klupi i više nego dovoljno tokom sezone dobiju prostor, bar prve 3-4 opcije.Celikovac je napisao/la:Dzeko sve i da dodje, a nece, bio bi rezerva Morati.
Moramo imati na raspolaganju kvalitetniji napad, a ne puke nedorasle zamjene kao što je sada i strahovati od povrede jednog napadača.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.